- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
pasta yaptım bebegim yemeye gel :)
1 dilimmi yesem 2 dilmmi yesem 3 mü :))
malesef yiyemem ben diyetteyim taammmı
slm kizlar ben geldim,aslinda bi geip bi gittim,paylasima baktim,kardes takima baktim liste hazirlamada yardim gerekmi diye,sonrada kizim uyumadi,oglum kalti,neyseki ben kazandim ve burdayim
bildiginiz gibi gecen hafta carsamba benim kizin dogum günüydü,ben pasta yemedim hafta ici tartida fazla cikmim diye,ama baktimki baklava,hamburger bu hafta baya cosmusuz,bende ceza vermedigimin farkina vardim,hemen cezalariniz geliyor,bu hafta 1. lik bekliyordum ben,maalesef fazla cikanimiz bile var
kus kadar yersek olacagida bu zaten,ya cosuyoruz,ya yemiyoruz...
dereceler aciklanmis,liste asagida,siz bakadurun bende cezaliklari ayirip geliyorum hemen
​
birinci olanı tebrik ederim hırs yaptım şimdi ben çok istiyordum olmadı ama bir gün benim adim yazıcak o listenin başında
ya dedimki yarın iş yok akşam kızlarla yazışırım ne güzel geç yatarım dediydim kimsecikler yok zeynep abla kaldıkmı baş başarapunzel arada uğruyo kaptan geldi bide
birinci olanı tebrik ederim hırs yaptım şimdi ben çok istiyordum olmadı ama bir gün benim adim yazıcak o listenin başında
bu hafta her ne kadar baklava kaçamağım olmuş olasada bende birincilik için azmediyorum zeynep abla
insallah yaparsın zeynep abla
olucak bebegim zeynep ablam dediydi dersin
rapunzelll bu 3 oldu adını sordugum söylemiceksen kapıyı 3 kere tıklat ablam
çok merak ettim simdi adını
benim kızımda bana zeynoşum der hahahaderim derim zeynoşum
annemin ismide zeynep ben ona hep zeynoşum derim
tatlım pokemon var kaptanda var birazdan toprakta gelirohhh
pokemonn senin adın neydi ablacıgım
rapunzelll bu 3 oldu adını sordugum söylemiceksen kapıyı 3 kere tıklat ablam
çok merak ettim simdi adını
rapunzelll bitanem özür olsun pokemona sorucaktım :44:abla ismi elif daha az önce demişti ya
benim kızımda bana zeynoşum der hahaha
rapunzelll bitanem özür olsun pokemona sorucaktım :44:
uyukum geldiya kafam bir milyon
bak bakalım avatara bizi begenecekmisin42 yaşında bizim zeynoşda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?