Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepinizi kocaman öpüyorum kızlar bende yatıyorum sabah sporum var görüşürüz iyi geceler

gecmise saplanip kalacam sandim ya,bir daha hatirladim,sabahin isini aksama brakmayi:26:

Günaydınlar , keyifli hafta sonları herkese.

Sabah eşim arkadaşları ile dağa koşuya çıktı , trekking diyorlar ya asortik olsun diye , dağ bayır koşuyor işte

Hala gelmedi , ayılarla mı boğuşuyor acep ?

Onun istikrarlı ve kendine bakan halidir zaten her zaman , benim salmamaı engelleyen. Kilo problemi yok , haftada 4 gün spor salonuna gider , 1 gün halı saha maç , hafta sonu sabah koşu.

Oğlum büyüseydi , bende gider ayılarla boğuşurdum onunla

Neyse , o gelince gün içinde daha giremem , malum hafta sonu.Geçmişe bakayım , yediklerimi yazayım , çıkayım müsadenizle

Son düzenleme:

günaydın canım haftanın 6 günü spor peşindeyse o sürede oğluşa sen bakıyorsundur senin açından biraz yorucu ve yıpratıcı olur.

Dünkü listem ;

Sabah :

1 fincan şekersiz yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
Peynirli yağsız omlet
3 zeytin

Ara:

4 Kuru kayısı
Yağsız süt

Öğlen:

1 kase çorba
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Çilekli yoğurt ( ev yapımı , bunu özellikle yazıyorum çünkü meyveli hazır yoğurtlardan uzak duruyorum )

Akşam:

1 kase çorba
Közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
Salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Şekersiz sütsüz kahve

3 litre su . Su içini artık otomatiğe bağladım .

Spor , 1 saat hızlı tempo yürüyüş , yarı koşuda sayılır hatta.Sitede tek başıma akşam yaptım .Kadınlar artık bana takılmıyor , nedeni geçmişten hatırlarsınız

günaydın canım haftanın 6 günü spor peşindeyse o sürede oğluşa sen bakıyorsundur senin açından biraz yorucu ve yıpratıcı olur.

Canım spor salonuna akşam 10 da gidiyor , halı saha maçı gece 23-24 , sabah koşusunda daha o uyurken çıkıyor evden . Yani hepsinde yusuf paşa uyuyor oluyor.

Oğlundan değil , benden çalışıyor o zamanları bendeeeen

Şaka bir yana , ben zaten eşlerin kendilerini özel (tabii gayri ahlaki olmayan ) zamanları olmasından yanayımdır her zaman. Yapışık ikiz gibi olmanın evliliği yıpratmamaya çok faydası var.

kızlar hemen menümü yazayım;

artık kuşanı bıraktım ama dün diyetyapmadım kendime ara verdim ama kaçamakta çok yapmadım.zaten dün bi acayipti ne yaptığımı bende bilemedim

sabah; 1 yumurtalı menemen 1 dilim kepekli ekmek
ara;yok
öğle;1 kase tavuklu şehriyeli çorba
ara;1 su bardağı süt1 küçük armut
akşam;2 dl kepekli ekmek, 5-6tane patates kzıartması 3porsiyon peynir bol yeşillik 1 lokma bal kaymak ceviz

bugün doğru düzgün listeme başlayım artık.

spor yapmadım ama bütünbr günüm koşturmacaydı ve stresli bi gündü.
mesaj;7
su;1-2 litre

evet canım hakısın ayrı zaman geçirmeliler ama bunu yaparkende çocuğun sorumluluğunu sürekli eşinin üstüne atmamalı diyedüşündüm. o yüzden dikkatimi çekti haftanın her günü sana zor olur diye düüşndüm ama uygun saatte gidiyormuş. bak her şeyin bir çözümü varmış.

:))) hatırladım canım hatırlamazmıyım. menüngüzel canım bide közlenmiş biberin tarifini verirmisin

gnaydınlar
suç tartının bnce cnku bgun kendı tartımda hala aynı cktım almadımda vermedımde ama olsun cezayı yaparım
menummmm
sabah 2 dlım peksımet ve peynıor 3 zeytın
öglen 1 kase corba 2 tanede nanelı seker yedım
aksam 1 kase salata ve tavuk yedım 2ltree su oldu bttı gıttıı

günaydınlar wuuwm bilgisayarın yapıldımı

dun dıyete 1 gun ara verdıysen gene tam kararında olmus ama menun

aus adını söyle kız ne bu gizlilik devlet sırrı mı :52 : adını söylemezsen bende sana hürü derim

Aslında ben aranıza sızmış bir mit ajanıyım

Türk kadının zayıflama dönemi hakkında araştırma yapıyorum

Zeynepcim , ben foruma uzun süredir üyeyim , şimdi derinlere inmeyeyim ama epey çalkantılı dönemlerim oldu burada. Yani sadece bu başlığa girmiyorum , dost var düşman var (bu ikincisi bende çok) o yüzden isim vermek istemedim. Özelden yazarım aranızdan isteyene dedim

birinci olanı tebrik ederim hırs yaptım şimdi ben çok istiyordum olmadı ama bir gün benim adim yazıcak o listenin başında

Bende isterim ne yalan söyleyeyim.
Şöyle başarı hikayemi yazsam

Eki Görüntüle 677703 Eki Görüntüle 677703
tranbolin yapmış nasıl zayıflamış kızlar bakın hele bi şu yazıya

Bende 38 kilo verdim , aynı böyle pantalonumu giydim , içine bir ben daha sığardım.

Neden kimse beni haber yapmadı

teşekkür ederim tatlım :) prensesim benim bana çok benzemez babasıyla babannesine cok benzer (ıyyyyy) :)

heee ıyyyyy :) sevmem kadını :)

hahayy burayı okuyamazlar silmicem yazdıgımı :)

Bunlardan biri zeynep diğeri kayınvalide.

Bal kaymak ceviz mi

Biran kendimi kilo almak isteyenler takımda sandım

menun gayet yerınde canım spor içinde tebrık ederım su oranı : harıka

canım benim çok begendim menünü benimkiyle hemen hemen aynı :)

bende dürtüklerim adamı kalk spor yap diye ama nerdeee bir pazar sabahları yürürüz dönerkende fırndan sıcak pide alır :)

kusandan sonra bu liste fene degil dendeli yiyin kızlar az yiyince inanın zayıflanmıyorrrrrr

Aynen öyle canım , zaten erkek çocukta özellikle baba modelinin sürekli göz önünde olması çok önemli.

Geçen gün baktım , ben dolapları silerken yusufta almış eline bezi siliyor , ayyy çok yoruldum diyor birde

Ya dedim acaba benimle çok mu vakit geçiriyor ? Sonra kuruntularıma cevap 1 saat içinde geldi , banyoya kaçmış kaşla göz arası yine Babasının traş makinesine ile favorilerini alıyordu

Közlenmiş kırmızı biberi diyet usulü yapacaksam eğer , fırın tepsisine diziyorum , altta alimünyum folya , 250 derece , arada bir kez çeviriyorum ve közlüyorum .

Çıkınca kabuklarını soyup yoğurtla karıştıyorum , içine maydanoz ve dereotuda kıyıyorum , bu kadar canım.

Aynen öyle wuwum , bencede oldu bittiye getirmişsin

Kaptanın artık böyle listelerede cezası var , oku istersen

Hoşgeldin bu arada fıstık

hepinize günaydın 4. takımın tatlı hanımları
dünki menümü yazayım hazırlanıp hemen cıkıcam
sabah 2 kupa sıcak su 30 defa parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim tam.bug. ekmegi,2 dilim peynir 3 tane ceviz boll maydonoz 1 kupa ceyil cay
ara 1 ufak boy muz bir bardak ayran
ögle patlıcan ve biber közlemesi bol limonlu kücük cam kaseyle çorba 3 kaşık yogurt bir bag roka 2 dilim tam bug. ekmegi
ara 7 tane çilek yarım ç.bardagı süt
akşam yagsız kıyma kavurması salata 2 kaşık yogurt 2 dilim tam.bug. ekmegi
ara bir ufak salatalık yarım ç. bardagı süt
aksam 8 den sonra hiç bir sey yemedim sadece su içtim yatana kadar

diyetisyenimin verdigi listenin dışına asla cıkmadım

okudum az yıypn ustune kılo alırsak czası var ama baska tartıyla tartılmısım yanı
bndemı dıyetsyenın verdgı lısteyı uytgulayayım ama .... fazla yemek vermıs bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…