Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüler güzel görünüyo ödülün dısında kacamak olmamıs :))

Menü güzel canım

100 mekiği nasıl çekiyorsunuz yaa benim 30 dan sonra belim mahvoluyor ???

menü güzell spor da ii

dövme corbasını nasıl yapıyosun bende farklı tarifler var bi ara sen de verirsen sevinirim cnm istediğim sek,ilde olanı bi trlü bulamıyorum da

Son düzenleme:

Dürümler süper görünüyor eline sağlık, senin yemek topiğine göz attım cmt. Mutfakta da çok iddialısın yazık sana yaa çok güzel şeyler yapıp yiyememek zor bir durum. Benim de sorunum ne biliyor musun? Gözümün önünde yoksa yicek bişey günlerce yemesem de olur, ama gördüm mü dayanamıyorum. Ben o dürümün mutlaka tadına bakardım mesela bir lokma da olsa...Ben bu sorunumu bi aşsam herşey yoluna girer bence, nefsimi kontrol edemiyorum galiba...

Allah ım ne güzel bir menü

yakında pegasus ta bizi seçecek böööyle :))

benimkide nerdeyse günlük spor yapar,bizimki daha cok ata sporlarina merakli,güres,gibi bide agirlik kaldiriyor, spor salonuna gider,spor salonu sahibi yedek anahtari vermis,benimkide büyüseydi krese birakir,sabah gider salonda spor yapardim tabi günlük kosu felan,bende kiskaniyorm
nedeni hatirliyorum evet
meyveli yogurdu kendin hazirladiginda tat olarak seker tadi nasil oluyor:44:

az olmus cnm,bu günden itibaren düzene oturtuyoruz demi
bal kaymakmi

bunlar son sagliksiz listeler
cok güzel,insallah eritecez yaglari
maden suyu sodami:44:
aksam cok olur dersen 1 dl ye cnm,sadece kesme tamamen,yoksa kaslarin gider:18:

sabah oldugu icin görmeyebilinir börekler
tavuk sis ekmekli,bide sandvicmi yedin,yoksa sandvicin icinde tavuk sismi vardi,cözemedim:44:
aksam az olmus,aralar yok,begenmedim

Pegasusla ilgili kısma çok güldüm

listene uydugun icin sorun yok cnm,saglikla verelim yaglari demi
ahada pegasus :))))

evet canım fakat haftaya birinci olamazsak çekeceğimiz var pegasusdan

bulgurla ekmegi ayni anda yeme cnm,ikisinden birini tercih et
ton balik yiyeceksen yagsiz olanlardan al
ikramlari yemedigin icinde tebrik ederim

dövme corbasını nasıl yapıyosun bende farklı tarifler var bi ara sen de verirsen sevinirim cnm istediğim sek,ilde olanı bi trlü bulamıyorum da
canim bende cesitli yapiyorum,dün kayinvalidemdeydik öglen o yapmisti
önce kemikli eti kavuruyorsun azcik yagla,icine soganlari da ekleyip az soldur,birazda salca ekle 1-2 dk daha kavur,sonra dövmeleri, kurutulmus taze fasulye,kurutulmus semiz otu,kurutulmus domates,(yazin kayinvaliden tr de güneste kurutup getiriyor)koyuyorsun,beraber kayniyorlar,tabi eti kavuruken baharatlarida atiyorsun tuz haric,et biraz kaynadiktan sonra tuzunuda ekle tamam

yogurtluda yapilabilir
dövmeleri kaynatirsin,soguk yemek istersen üzerine sarimsakli yogurdu cirpip,biraz suyla acip ekler karisitiri yersi
sicak yemek istersende dövmeleri hasla,önceden hasladigin nohutlarida koy,biraz kaynadiktan sonra ayri bir tencerede yeteri kadar yogurt icine 1 yumurta kir,ara ara karistirarak kaynat yogurdunsonrada corbanin üzerine bosalt,üzerinede nane ve yagini kizart,biraz pul biber ekle tamam bu kadar,istersen icine et de koyabilirsin,etleri onceden kavur ve dövmelerle kaynat öyle yaparsan
afiyet olsun

sabah ekek yememissin,olmamis
spor güzel.en iyi spordur yürüyüs

bu senin listenmi cnm,1 muz arada cok olur normalde,tabi doktor verdiyse sorun yok:44:

Son düzenleme:
ben oglumu uyutmaya gidiyorum kizlar,sonra gelir bakarim,hadi ama uyanamadinizmi daha,yoksa sabah yürüyüsünemi gittiniz

muz genelde aksamları yemeye izin vermiyo gündüz ye diyo bende gündüz yiyorum aslında dün listeme tam uygulayamadım daha cok ara öğün var... ilk yazdıgın tarifi hiç duymadığım bisey güzel olabilir yorgurtlu soguk olanı her zaman yaparım sıcak olanı denicem hemen tesekkürlerr

Cumartesi menü

Sabah
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1/2 domat
1/2 salatalık
1 yemek kaşığı lor

Ara

Yarım portakal
( Yanına bişey ayarlayamadım iş yeri malum)

Öğlen
Yağı süzülmüş ton balıklı patates salatası
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 avuç leblebi

Akşam

Ne yediğimi hatırlayamadım ama fazla değildi ve zararlı da değildi

Heh tamam hatırladım kahvaltı yaptık

Su 3 lt spor 30 mekik
10 dk trombolin
mesajı bugünden itibaren sayıcam

Pazar
Sabah

Nesfit

Ara

Bir avuç karışık kuru meyve

Öğlen 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt

Ara

1 muz

Akşam

1/4 parça ev yapımı pizza
1 bardak meyve suyu

su 2,5 - 3 lt
spor 10 dk trombolin
30 mekik
mesaj hiç yok çünkü internetim hala düzelmedi evden giremiyorum

canım et türü yeseydin biraz daha iyi ıolurmuş
Menü güzel canım

100 mekiği nasıl çekiyorsunuz yaa benim 30 dan sonra belim mahvoluyor ???

sakın çekmeyin zaten en bi 200 mekik çektim 20 şer 20şer 1 hafta belimden çektim

az olmus cnm,bu günden itibaren düzene oturtuyoruz demi
bal kaymakmi
canım oturtmak için elimden geleni yapıyorum ama midem almıyor yavaş yavaş büyüteyim diyorum.ancak 6 öğün yemeye çalışıyorum

sabah ekek yememissin,olmamis
spor güzel.en iyi spordur yürüyüs

canım aslında ekmek vardı asya tepemde yazdığım için unutmuşum yazmayı
haftasonuna göre insaflı menü
hımmmm pizza var

et ürünleri hiç sevmiyorum ya tavuk ve köfte kendimi zorlayarak yiyebiliyorum

canım akşam biraz az olmuş ama eskiye göredaha iyi .
fena değil canım sporda iyi

ben kaynanamin diyeti icin tuzak hazirlarken o da evde bana tuzak hazirlamis,kadayif yapmis,ödülümüzde vardi,bende 1 dl yedim)

buna çok güldüm. kaçamak hakkı dikkate alındığında menün gzel canım

Optik okuyucu gibisiniz , hiçbirşey kaçmıyor gözünüzden
Evet çeyrek parça yedim ama içinde salam sosis vs şarküteri ürün yoktu. Evde kendim yapıyorum
1 yumurta
2 fincan yoğurt
3 fincan unu karıştırıp cıvık bir hamur yapıyorsun pilav tencerene ( teflon olacak) koyuyorsun üzerine salça sürüyorsun kenarlar 1 er cm boşluk kalacak üzerine de evde ne varsa koyuyorsun.İçinde yağ yok hiçbir şekilde. Ben dün peynir, zeytin, ton balığı, yeşil biber koydum. Yediğim de çok küçük bir parçaydı. Hafta sonu ödül niyetine onu yedim diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…