Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sevgili altta yazan 3 üye arkadas(lar)
neden nikinizle gelip sohbete katilmiyorsunuz,yoksa siz telliogullarinin pasasimisiniz

Berinin kızı hasta olmasına rağmen düzenli olarak girip yazdı bize bişeyler. Ama diğer arkadaşları bilemiyorum geçen hafta gamyoncu da geliyordu ama bugün daha kimseden ses yok.

Ausu sormuş yine yaaaaaaaa Nasıl da merak ediyor....

ya kizlar yandaki reklamda yarisma diyor,acilin ben de varim dememek icin kendimi zor tutuyorum,daha dogrusu benim esim ne yarismasi diyip kiskanclik krizine girer diye korkuyorummtutun beni kzlar,her an klavyem yoldan cikabilir

Ne yarışması kaptan göremedim ben ???

tamam cnm,sende birak beni,hatta bir sarkiyla veda edelim
Beni böyle birak gittt,git gidebilirsennnnnnnn

Gidiyorum kaptan, vakit ayrılık vakti. Sana bir şarkıyla veda ediyorum. Elbet birgün buluşacağız , bu böyle yarım kalmayacak

Diğer takımlardan girip okuyan olsa kafayı yediğimizi sanacak

hımmm başlayalım cevaplamaya :)
1)ismim ÜMİT (ama erkek falan değilim kızlar valla yıllarca ismimim sıkıntısını çektim )
2)meslekyüksekokulu muhasebe mezunuyum 2 yıllık
3)yaş farkımız 3 boy farkımız 15 cm falan
4)aynı işyerinde çalışıyoduk ikimizde muhasebeciydik işyerindeki herkez bu çocuk sana aşık derdi bende aldırmazdım babamı yeni kaybetmiştim 2 ay olmuştu işe başladığımda aşkla meşkle uğraşcak psikolojide değildim yani .7 ay kadar çalışdık beraber sonra ben işi bıraktım oda bıraktı arkamdan .6 ay kadar hiç görüşmedik benim tel.no değişmişti o arada benim üniversiteden arkadaşımın abisi ,eşimin arkadaşı neyse ondan bulmuş (ben üniversitede okurken bahsettiğim arkadaşımın fotoğraflarına bakıyoruz bir gece yurtta 15-20 kadar erkeğin bir arada olduğu bir masa var asker yemeğiymiş ben içlerinden eşimi gösterdim ayy bu çocuk çokk yakışıklı demiştim 3 yıl sonra beğendiğim kişiyle aynı yerde işe başladım kadere bakın ve ben fotodaki kişinin o olduğunu 4 ay sonra falan anladım konuşurken nerelisin şurdan burdan nerde okudun derken seninle aynı okulda aynı bölümde arkadaşımın kardeşide okudu adı şu diyince benim jeton anca düşmüştü) aradı beni telefonda heyacandan ölcek sesi titriyo görüşelimmi yarın dedi yarın dediği günde 14 şubat bende ne sebeble dedim .sebebini görüştüğümüzde söylicem dedi velhasıl o gün pat diye ben seninle evlenmek istiyorum dedi damdan düşer gibi. aramızda ne var sevgili değiliz duygusal anlamda bişey hissetmiyorum bende olmaz dedim tabiki çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum ablam var önümde bekar .bana bi şans ver dedi bende verdim çok iyi değerlendirdi 2 ay sonra söz ,4 ay sonra nişan yaptık 1 yıl sonra düğün velhasıl uzun anlattım azcık ama 8 yıllık evliyiz
5)1 kızım var 4 yaşında adı DİLA
6)unutamadığın dendiğinde aklıma iyi değilde kötü anılar gelir nedense düşünürüm sonra hiçmi iyi anın yok diye var tabiki olmazmı ama babamın öldüğü günü unutamam( hiç hiçbişeyi yoktu çünkü çok sağlıklıydı aniden kalpten öldü 59 yaşında )o gün işyerinden yalan söyleyip beni eve getirdiklerini evdeki kalabalığı .babamın elini tuttuğumda sıcacıktı daha hiç bırakmadım yıkanma vakti geldiğinde o benim elimi bırakmadı kilitlendi elimde babacım hakkım varsa helal oldun sana dediğimde açıldı eli ve yüzünde birkaç ter damlası ve tatlı bir gülümseme vardı kolundaki saati çıkardım kendi koluma taktım ve ertesi gün fark ettim ki saati öldüğü saatte durmuş hala evimin en güzel köşesinde aynı durduğu saatte bekler.
7)biraz huysuz biraz tatlı ama hep umutlu
8)genellikle safımdır insanlara çabuk güvenirim genelde de yanılırım samimiyetlerinde bir menfaat çıkar (özellikle iş hayatında)
9)eşim ve çocuğum konusunda çok bencilimdir .
10)kırmızı
11)kızım,eşim,ailem(annem ve kardeşlerim)
12)elbise,ayakkabı,takı
13)kayınvaldem,kayınpederim,abimin eşi yengem
14)1999 a giderdim ozman tanıdığım bir kişiyi tanımamak için
15)geleceğe
16)en sevdiğim çok hızlı düşünürüm en sevmediğim yavaş uygularım :)
17)espriliyimdir
18)ailem çok moderndi özellikle babam hiç bişeyimi kısmadı baktı gördü sigarayı bırakmıyorum karşılıklı içmeye başladık
19)ikisindede anlamadığı için eşime söylerim onlar halleder
20)31 (ayyy bakın 31 dedim haa genelde demem alışamadım 11 nisanda tam 31 oluyorum)

kimsede konusmuyor ya,bende muffin yapmaya gidiyorum kizlar,yarin kizim okula götürecek,pasta yapacaktim aslinda,simdi pasta yaparsam,tabaktir,cataldir,ivir ziviri cok,direk muffin yaninada ayri ayri paketlerde cikolata,jelibon türleri koyarim,arkadaslarina veriri orda,bunun kaytida gider

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm

anket soruları bitti sanırım tabi başka sorular varsa beklerim hemncik dünkü menümü yazayım kızım uyanmadan,

bu arada sabah tekrar tahlil yaptırdık kan değerleri normale dönmüş çok şükür öksürüğümüzde geçse çok mutlu olucam kızım iyi olunca piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi ayaklarım yere basmıyo gerçekten.en büyük varlık sağlık gerisi yalan .

sabah:çeyrek tost (peynir,domates,1 kaç sucuk turşu)eşim yapar sağolsun benim diyen tostçunun tostuna benzemez
şekersiz çay

öğle:aslında sabah dediğim öğleye yakındı geç kalktık
ara:1 avuç kara dut -yarım muz(çok şükür pazarlara düşmüş artık en sevdiğim meyve)
akşam:ızgara balık bol salatalık 1 dilim kepek ekmeği

ara :5 burçak bisküvi açık çay

spor yok su 2 litre

güzelll bende sorucam birazdan :)))

canım o arkadsların ıcındeysem pc acık unuttum hazırlanıodum dsarı ckcaktımda

o altta yazanlardan biri ben miyim yoksa???? yanda iş için sayfalarım açık bir oraya bir buraya bakıyorum kızlar, ne oldu şimdi fırça mı yedik yaaaaaaaa

bu arada herkese merhaba hızlı hızlı yazayım diye slm vermeden konuya girdim kızlar herkes iyidir umarım bide geçmişe bakıyodum arada ondandır yoksa herşey düzene otursun kızım okula başlasın iyileşsin yaza yaza usandırırım sizi kızlar öyle sessiz sakin değilimdir valla

evet cnm,benimde kasettigim berrindi
sarkinada bayildim,altta kalma aman,hemen yetistir cevabi
yanda yaziyor ya cnm,kadinlar kulubunun ödüllü zeytinyagli ve salatalar yarismasi,kazanana bir mutfak esyasi ve pro üyelik veriliyormus,ben yarisamiyorum,siz yarisinda bende size oy vereyim
ödülü kirisiriz

yemek hazirlim sorular gelecek tekrar,su kaynanayi gönderirken benimkinide paketlim cnm,beraber yarenlik ederler,onuda yolla
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm

Eki Görüntüle 679750
cok hosssssss,cok begendim cnm
canım o arkadsların ıcındeysem pc acık unuttum hazırlanıodum dsarı ckcaktımda
yok cnm,sen yoktun,sen üyeydin,ben misafirleri kasetmistim

o altta yazanlardan biri ben miyim yoksa???? yanda iş için sayfalarım açık bir oraya bir buraya bakıyorum kızlar, ne oldu şimdi fırça mı yedik yaaaaaaaa
yok cnm yaa,valla sizi kast etmedim,
altta 4 üye 3 ziyaretci yaziyrdu,ben ziyaretcileri kast etmistim,siz burdaydiniz zaten adiniz görünüyordu
ne haddime cnm firca atmak:18:

merhaba cnmm
ben mutfaga isinlaniyorum,sonra gelir sorarim tatlim,anca buranin 6,oranin 7 sinde gelebilirim,aksam sorarim bende müsait olursan cevaplarsin

canım beni kasdettiğini okudum yukarda yazdım açıkmamı kızım uyandımı pc de oturamıyorum o uyuyoken soruları cvplayayım hemen diye direk onun başına geçtim

ah canısı bende sürekli açık tutmaya çalışıyorum ama işe dalınca yazamıyorum ya ondan sandım

canım beni kasdettiğini okudum yukarda yazdım açıkmamı kızım uyandımı pc de oturamıyorum o uyuyoken soruları cvplayayım hemen diye direk onun başına geçtim

bir KAST kaosu yasaniyor topikte

hemen konuya aciklik getireyim
topraks ve wuwum cnm,altta 4 üye,3 ziyaretci yaziyordu,3 ziyaretci isminizle gelin de konusalim derken onlari kas ettim,sizi degil,sizin isminiz görünüyordu zaten

berin cnm senin bu konuyla alakan yok,seni kasettigim konu suydu
gecen hafta 4 yeni üye davet ettim,sadece 1 kisi geliyor dedim
buyumeyebbayby de berin cocugu hasta oldugu halde düzenli olarak geliyor dedi
bende
zaten 1 kisi geliyor derken berini kastettim dedim
umarim artik kimi kast edip kast etmedigim anlasilmistir,anlamyan varsa bi daha okusun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…