Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hımm anladım zeynep abla ama sen toparlarsın fazlada kacrdgına ınanmıorum ben bıgunluk degısıklık oldu hem ...
alıs verısıde en kısa zamanda yaparsın cimcimenle

sahab kaldıgım yerden aynen devam canım :) senin pc yapıldımı kuzum

canım benm meyvelerinin yanına mutlaka ya ayran yada yarım yaglı süt iç menün zyıf olmus daha dikkatli olun yememeyle kilo verilmiyor ben bunu anladım

çok güzel zeynep abla menün artık uyuyorsun listeye bu cuma sonuçlar nasıl olucak baklım sporunda çok güzel zeynep abla yine muhteşemsin
inşallah iyi yansıcak tartıya canım :)

iyi gezmeler zeynoşşum
bebegim gezemedim kaynanaya gittik

:) :) bize yorum yap gülüm

sporun cok güzel güzelimmenünde iyi ama meyvalarının yanına ayran yada süt alsan

yapıldı zeynep abla :) sonunda vallahı

şükür canım :)

oooo bakıyorum kızlar herkesin menüleri topralanmaya başalmış, yeni kural işe yarayacak sanırım :))) menü güzel canısı

tarçını ben de deniycem canım, severim zaten

akşam diycem ama bu akşam ben de yemedim o yüzden bişey demiycem :))) spor da çok güzel fıstık

canım hastalıkla uğraşmak zor kolay glsin, tekrardan çok geçmiş olsun ben de cumartesi doktordaydım yarın sabah da çocukları götürücem onlarda başladı öksürmeye

kızlar malum hafta sonu kızımda geldi bu hafta biz biraz ana kız dışarı çıkıp alış veriş yapıcaz
akşam görüsürüz kendinize dikkat edin
canım gördüm gidememişsin ama olsun kızınla bol muhabbetler:))

artık tüm menülere menü güzel diycez sanırım herkes sağlıklı beslenmeye başlıyor

gayet başarılı canım su da çok iyi

sen bu kadar yemeği nasıl yiycen merakla bekliyorum fakat sonucunun daha iyi olacağına inanıyorum

herzamanki gibi laf yok fıstık çok iyisin

eline sağlık çok lezzetli görünüyor canım, bu arada iradene de diyecek laf yok yani

en kısa zamanda bırakıcam ben de ama korkuyorum, nasıl olacak bakalım

canım çok az yemeye baladığın için kilo veremiyorsun bu hafta iyi olacaksın eminim

Yemek toipiğime resmini koydum dürümlerimin , eşim karşımda yedi ama bana mısın demedim

Hoşbuldum canım .

Eftelya yok bu aralar ?
canım kusura bakam dün gece bilgisayarda filme dalmışım mesajını görmedim, eftelya geziyor hafta sonu gezdi gezdi şimdi gelmiş hasta olmuş ilaç istiyo ben de kızdım, kendin bak bende hastayım ama bütün gün iş yaptım dedim yarın okur bu yazdıklarımı

kayseri yıkılıyor fırtınadan camlar ugulduyor :26:
havaların ne yapacagı bellı dehıl bu ara burdada yaz gbı hava var
bu arada menulerde kusur grmeyınce sadece begenıorum zeynep abla
yanlıs grmedıkce yrum yazmıorum ama hepınıze yorum yapabılırız coook sevıorum sızı

ben bunu yersem kılo alırım dye korkuyorum zaten ama doktor bde azalttım demıstı yanı hıc denemedım bu lste bnde olalı 1 ay var....

bizim kız yine uyandı hanımlar gitmek zorundayım hepinize iyi geceler sevgiler

sabah
2 bardak su
1 nescafe
1 dlım ekmek
3 zeytın
1 kbrıt kutusu beyaz peynır

ara
3 badem

öglen 2 bardak su
1 kase corba
1 kase salata

ara
1 potakal

aksam

3 kasık yogurt lıht
2 tane peksımet peynır surdum uzerıne

ara

1 bardak sut

toplam 2 ltre su......
30 dkka dans

günaydın kızlarr hemen menümü paylaşim

pazar

sabah: 3 dilim sucuk biraz peynir domates salatalık 2 dilim ekmek çay

ara: 1 tane galeta

öğlen: erkek arkadaşımla dışardaydık mecbur yine mebab yedik :26: bi tabak salata bi dilim ekmek

ara: su

akşam: 4-5 kaşık tavuk sote(susuz az yağlı) 3 kaşık pilav bi dilim ekmek bi tabak mevsim salatası yagsız

ara: 7 tane çilek bi bardak yaım yaglı süt

su 2.5-3 arasıdır

spor sabah uyanında 30 dakka mezdeke 50 tane mekik sonra 12 de evden cıktım 6 ya kadar gezdim otobüsü hiç bindirmedim benimkini :) eve bi geldim pestilim çıkmış başkada spor yapamadım o yüzden:26:

merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün

aaaa bak bu olmadı işte tüh neyse zeynep abla sen bugün toparlarsın hemen kızınlada bugün gidin alışverişe oh ne güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…