Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet aşkısı çok beğendi, kuaföre giderken telefon etti çok kısa kestirme diye:)) işe gittim, sen benim başıma bela mı olucan yavrrrrrruuuuuuuummm dedi
çocuklar bişey demedi kızlar akşam gelince burnum çok kanadı, oğlan ağladı korkyu sanırım, saçlara konsantre olamadı:))

menü iyi görünüyo aksam da olsaymıs daha güzel olckmıs ev isi spor yerini bence dolduruyo :))

pek doyurucu olmamıs zeynep ablm

bugünkü menümü de yazıyım bari kızlar

sabah
1 dilim tam buğday
light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çay

ara
çeyrek simit
yarım ayran

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
küçük kase nesfit+süt

akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
yoğurt

spor yok
su 2 lt
mesaj ( yine unuttum bakarım

bencedeeee seçelim seçelim tırt kim olacak bakalım bu hafta ama neye göre tırt oluyor yemeye göremi en az kilo vermeye göremi benim oyum evett

daha cok hırs yaparz diyosanız bende evet diyorum ama en düşük ve en yksek yüzdeler secilsin 1. Ve sonuncu yani tırt olarak...birinci de secilirse daha cok hırs olur bence :))))))

menü iyi görünüyo

Sadece bir selam vermeye gireyim dedim , siteye girmişken

Bugün evde yoktum hiç , akşamda işlerim vardı , uğrayamadım . Şimdi de uykum geldi . Geçmişe ,geleceği sabah bakayım güzeller

Bakalım kimler yokluğumu farketmiş , kimlerin aklına hiiiç gelmemişim

Hadi şimdilik iyi geceler , sabah nasipse buradayım

merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün

Niye yalnız göndermek istemedin eşini zeynep
Zayıflamanı istemiyordur , sabotaj yapmıştır rejimine kayınvaliden

Öğlen ekmek yeseydin , akşamda o yediklerine biraz daha ekleseydin tam olacakmış canım

Mebab kaç kalori acep , kebabı biliyorum da

Akşam pilav yetermiş , ekmeğe gerek yok fıstık

2 saat bisikletle ne pasta kalmıştır ne de lahmucun kaptan.

Anlaşıldı , sürekli 0 sayılacağım için her hafta mesaj cezasını ben çekeceğim heralde

Kaptan yok mu bunun bir hal çaresi ? Ben forumda 80 yere mesaj yazıyorum , öyle profilimine baktığımda bir tek buraya yazdıklarımın çıkmıyor ki ; neyse bir yer daha vardı olmazsa oradan bakarım

Hangi günden itibaren sayıyorduk cuma mı ?

6 da yatıp , 8:30 da mı kalktın ? Sen benim rekorları da kırmışsın . Asyadan dolayı mı ?

Menün güzel canım.

Sağol canım .
Bende var o huy .Hani bir formülü olsa anlatılacak inanın hepinize yazar gösteririm . Dün tüm gün arkadaşlarla beraberdik. Yemeyeceğim dedim mi bitiyor bende iş sanırım . Öğlen mutfağa girip salata hazırladım kendime , nasıl şaşıyorlar onlar da . Hazırlanmış br sürü şey vardı , şaşırmayaında gidin yiyin masadakileri dedim. Eski ben olsa idi ; ancak benden fırsat kalanları yerdiniz

Güzelmiş canım yediklerin ama kahvaltı var , kahvaaaaaaaltı vaaaar .Sabah ki gibiyse mesele yok.

Afiyet bal şeker olsun canım , seni böyle bir şeyler yerken görebilmek ne güzel

kızlar bence her hafta gurubun tırtlarınıda seçelim muhahahahah

Seçelim seçelim
Konuyu öne attığına göre göre bu konuda epey iddialısın heralde

Al canım benim beni her türlü takibe alabilirsin
Hergün aynı gibi gözüken listeye renk katıyorum kendi çapımda ne yapayım şekerim

Akşam yemiş olsaydın , çok başarılı diyecektim ama şimdi az başarılı

Eveeeeeeeet beni merak eden bir kaptanım çıkmış şimdilik , eeee ne varsa kaptanda var demenin tam zamanı şimdi

Tüm gün gezdim kaptan arkadaşlarla.

ya kizlar yandaki reklamda yarisma diyor,acilin ben de varim dememek icin kendimi zor tutuyorum,daha dogrusu benim esim ne yarismasi diyip kiskanclik krizine girer diye korkuyorummtutun beni kzlar,her an klavyem yoldan cikabilir

Ben katıldım canım , editör onayından sonra konu açılıyor , bugün açılır heralde . Daha öncede katılmıştım zaten deniz ürünlerinde 2. olmuştum o zaman , şimdi birincilik istiyorum

sevgili altta yazan 3 üye arkadas(lar)
neden nikinizle gelip sohbete katilmiyorsunuz,yoksa siz telliogullarinin pasasimisiniz

Günlerden cuma olsa rakip takım ajanları gelmiştir diyeceğim ama

Sende merak edip soraydın da , şurada okurken ruhum okşansaydı

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm

Eki Görüntüle 679750

Kesinlikle ve kesinlikle açmıyorsun bir daha saçlarının rengini , çok yakışmış .

Yok yok anlaşılıyor zaten o potansiyel var sende sanki de , inşallah kızın iyileşince bekleriz.
Öğün atlamamaya dikkat canım , sabah erken yemek çok çook önemli

Kaynanın gazabı işte şekerim , kıskanmıştır gelini kilo verecek incecek olacak diye ( çok fena gördüm kendimi )

Bu tür şirketler acayip etkileniyor tüketici sitelerinden , şikayetim vardan vs... Önce tehdit ediyorsun şikayet ediyorum diye anında ilgileniyorlar.Nasıl bir düzense ?

Ben onu haftanın tırlatana okumuşum

Eeee kaçamaksız hatun olunca tırt gelmiyor aklıma , direk tırlatmaya gidiyor benim kafa

O listelerle alman imkansız gibi aslında ama acaba şişkinlik falan mı var ?

Ya da kayınvaliden makarnaya birşeyler mi kattı

Ve nihayet günaydınnnnnnnnn

Pazar yediklerim ;

Sabah :

Kepek ekmekle yağsız tost
3 zeytin
Yeşil çay

Ara:

Muzlu süt

Öğle :

Peynirli mor lahana , kırmızı biber salatası
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1 küçük kase dondurma (diyetimde var zaten ama ödül yerine geçen kısmı çikolatalı olması )

Akşam:

1 kase çorba
3 ızgara köfte
1 domates
1 kepek ekmek
Ayran

Ara:

Sütsüz şekersiz kahve

Pazartesi:

Sabah :

2 dilim kepek ekmek
Maydanoz dere otu
Beyz peynir
Yeşil çay

Ara:

3 yulaflı diyet bisküvi
1 adet kivi

Öğlen

1 dilim kepek ekmek
Bol sebzeli ve yeşillikli salata

Ara:

1 elma

Akşam:

Yağsız buğday salatası
1 ayran

Alıntılar tek mesaj sayılıyor ve cumadan cumaya sayıyoruz değil mi mesajları yeni sistemde ?

Bu mesajla beraber 43 mesaj toplamda şimdilik.

Ben çareyi buldum , her mesajın başlık bölümüne mesaj sayımı yazacağım . Cuma günü sıfırlayacağım

kızlar özel sebeplerden dolayı iki gündür menümü yazamadım ama yarın sabah inşallah burdayım kusura bakmayıon

günaydin kizlar
yediklerimi yazayim,gecmise kahvaltidan sonra bakarim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,salata türleri
ara
2 kasik yogurt,5 findik
ögle
1 dl tavuklu börek
salata
ayran
aksam
közlenmis patlican üzeri 2 kasik sarimsakli yogurt,1 dl ekmek
ara
1 c.b.süt.3 cilek
su1,5 lt
spor
1.30 dk tempolu yürüyüs,30 dk zumba,200 mekik
mesaj,sayip geliyorum
saydim
23 mesaj

Son düzenleme:
kızlar özel sebeplerden dolayı iki gündür menümü yazamadım ama yarın sabah inşallah burdayım kusura bakmayıon

Tamamdır aman sağlık sorunu vs . olmaın da her zaman bekleriz.

Çok güzel kaptan , insan bir böreği bir diyet listesene ancak bu kadar yakıştırır.
Spora zaten diyecek söz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…