evet aşkısı çok beğendi, kuaföre giderken telefon etti çok kısa kestirme diye:)) işe gittim, sen benim başıma bela mı olucan yavrrrrrruuuuuuuummm dediablacım bence bu hafta kas kazandın bu yağ kaybetmek kadar önemli birşey. geçen haftalarda kaybettiğin kasları geri alıyorsundur.
ne kadar kas o kadar metabolizman hızlanır demek.
teşekkürler canım kocan beğendimi saçlarını çocuklar ne tepki verdi
mustafada gitti. neyse herkes yatacağım diyo kimse yatmıyo en iyisi ben yatayım byes
selam kızlar
sabah bizim çocukları doktora götürdüm yine başatan yakalamışım neyseki çok bişeyleri yok:))
sonra hafta sonu saçlarımı teyzem boyamıştı ben de kuoföre gittim kestirdim:)
nihayet birinci ödülümü almış oldumşimdi 70 olunca geçici dövmemi de yaptırayım sıra 3. ödülüme gelecek:)))
pazar menü
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 parça light b. Peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 yeşil çay
öğlen
1 yumurtalı pazı kavurması
sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday
akşam üzeri
5 tane eti burçak
çay
akşam yemedim( saatler karıştı kusura bakmayın bugün başlıyodu di mi bizim yeni uygulama
su 2 lt
spor yok ev işi
mesaj sayımı yazayım unutmuş olabilirim
cuma 34
c.tesi 5
pazar 4
şimdi geçmişi de okumaya çalışayım
pek doyurucu olmamıs zeynep ablmmerhaba hanımlar kızımı doktora götürdüm yeni geldim eve hmen size kostum önce dünki sacma salak menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ac karnına
2 dilim tam.bug. Ekmegi
1 kupa yesil cay
1 yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin bolll roka
ara 1 elma bir kutu süt
öglen 2 dilim tam.bugday ekmegi bol maydonoz
ara yok
akşam yarım tabak makarna biraz peynir
su 3 lt
spor yok
kaynanaya gittik düzenim bozuldu dün
bencedeeee seçelim seçelim tırt kim olacak bakalım bu hafta ama neye göre tırt oluyor yemeye göremi en az kilo vermeye göremi benim oyum evett
bugünkü menümü de yazıyım bari kızlar
sabah
1 dilim tam buğday
light beyaz peynir
3 zeytin
domates
çay
ara
çeyrek simit
yarım ayran
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
küçük kase nesfit+süt
akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor yok
su 2 lt
mesaj( yine unuttum bakarım
merhaba kızlar alisveriş hayal oldu bugün eşim annesine gitmek istedi yalnız göndermek istemedim bizde gittik öyle olunca bugün ögleden sonra diyet yarım yamalak oldu bugün
sabah
2 bardak su
1 nescafe
1 dlım ekmek
3 zeytın
1 kbrıt kutusu beyaz peynır
ara
3 badem
öglen 2 bardak su
1 kase corba
1 kase salata
ara
1 potakal
aksam
3 kasık yogurt lıht
2 tane peksımet peynır surdum uzerıne
ara
1 bardak sut
toplam 2 ltre su......
30 dkka dans
günaydın kızlarr hemen menümü paylaşim
pazar
sabah: 3 dilim sucuk biraz peynir domates salatalık 2 dilim ekmek çay
ara: 1 tane galeta
öğlen: erkek arkadaşımla dışardaydık mecbur yine mebab yedik :26: bi tabak salata bi dilim ekmek
ara: su
akşam: 4-5 kaşık tavuk sote(susuz az yağlı) 3 kaşık pilav bi dilim ekmek bi tabak mevsim salatası yagsız
ara: 7 tane çilek bi bardak yaım yaglı süt
su 2.5-3 arasıdır
spor sabah uyanında 30 dakka mezdeke 50 tane mekik sonra 12 de evden cıktım 6 ya kadar gezdim otobüsü hiç bindirmedim benimkini :) eve bi geldim pestilim çıkmış başkada spor yapamadım o yüzden:26:
günaydinnnnnnnnnnnnn
hafta sonu ugrayamadim,ara ara gelip okudum yazamadim
simdi yediklermi yazip gecmise cevap vereyim
cuma
sabah
2 dl kepek arasi peynirli tost üzeri 1 c.k.cilek receli,1 bardak süt
ara
yarim portakal,2 kasik yogurt
ögle
2 haslanmis yumurtali yumurta salatasi,1 dl ekmek,yarim kase yogurt,
ara
1 c.b.beyaz leblebi
aksam
6 y.k.taze fasulye,1 dl ekmek,yarim kase yogurt
ara
1 c.b.süt
su
unttum
spor
30 dk zumba
300 mekik
mesaj toptan sayicam 3 günü
cumartesi
sabah
1.5 dl tam bugday,1 haslanmis yumurta,1 dl peynir,domates,salatalik
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
önceki günden kalan 5 y.k.taze fasulye,3 y.k.bulgur pilavi,ayran
ara
1 elma
1 yudum süt
aksam
1.5 lahmacun,sogan salatasi,domates,süs biberi,ayran
ara
1 dl pasta(dogum günü icin izin aldigim)
ödül
1 dl kadayif(ben kaynanamin diyeti icin tuzak hazirlarken o da evde bana tuzak hazirlamis,kadayif yapmis,ödülümüzde vardi,bende 1 dl yedim)
su
3 e yakin
spor
yok maalesef,tüm gün ayak üstü misafir agirladim,geceye kadarda ortalik toparladim,yorgundum(bahanelerde hemen hazir)
pazar
sabah
2 dl kepek ekmek,2 dl peynir,domates ,salatalik
ara
disardaydik,hazirladiklarimdan
yarim tost
yarim bardak elma suyu
ögle
1 tabak dövme corbasi(yarma diyende var)
1 dl ekmek
2 kasik yogurt
aksam
gec geldik,kendime yemek hatzorlayacak zaman yoktu
öncelki günden kalan
1 lahmacun,salata,ayran
ara
1 c.b.leblebi
su
2 lt
spor
ailece bisiklet turuna ciktik,kaynanama gittik bisikletlerle,1 saat gittik,1 saatte geldik,2 saat bsiklet sürdük,(18-19 km)
200 mekik
simdi mesajlara bakip yaziyorum,baktim 3 günde 17 mesaj
bu günden itibaren mesajlari saymaya basliyorum,unutmayin mesajlari yazmayi,unutulan günler sifir olarak yazilacaktir
Günaydın kızlar;
hemen menümü yazı kızım müsade ettiği süre boyunca geçmişi okuyacağım
sabah; 4-5 dilim sucuktan ve 1 yumurtadan luşan sucuklu yumurta ve 1 dilim peynir
ara;1 elma
öğle; suu köfte 1 tabak 1 kase yoğurt
ara; 1 kase çilek
akşam; yarım tabak semizotu 1dilim ekmek 3 kaşıkyoğurt
ara;1 kase çilek
spor;2 saat açık hava yürüyüş
mesaj;1
su;2-3 litre
gece 6 da yattım 8:30 da kalktımilk fırsatta uyuyacağım
Dürümler süper görünüyor eline sağlık, senin yemek topiğine göz attım cmt. Mutfakta da çok iddialısın yazık sana yaa çok güzel şeyler yapıp yiyememek zor bir durum. Benim de sorunum ne biliyor musun? Gözümün önünde yoksa yicek bişey günlerce yemesem de olur, ama gördüm mü dayanamıyorum. Ben o dürümün mutlaka tadına bakardım mesela bir lokma da olsa...Ben bu sorunumu bi aşsam herşey yoluna girer bence, nefsimi kontrol edemiyorum galiba...
benimkide nerdeyse günlük spor yapar,bizimki daha cok ata sporlarina merakli,güres,gibi bide agirlik kaldiriyor, spor salonuna gider,spor salonu sahibi yedek anahtari vermis,benimkide büyüseydi krese birakir,sabah gider salonda spor yapardimtabi günlük kosu felan,bende kiskaniyorm
nedeni hatirliyorum evet
meyveli yogurdu kendin hazirladiginda tat olarak seker tadi nasil oluyor:44:
Ben şeker tadı olmadan , yani meyvenin kendi tadıyla yiyorum .Oğluma hazırladıklarıma yoğurtla beraber pudra şekeri karıştırıyorum.
Cumartesi menü
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1/2 domat
1/2 salatalık
1 yemek kaşığı lor
Ara
Yarım portakal
( Yanına bişey ayarlayamadım iş yeri malum)
Öğlen
Yağı süzülmüş ton balıklı patates salatası
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 avuç leblebi
Akşam
Ne yediğimi hatırlayamadım ama fazla değildi ve zararlı da değildi
Heh tamam hatırladım kahvaltı yaptık
Su 3 lt spor 30 mekik
10 dk trombolin
mesajı bugünden itibaren sayıcam
Pazar
Sabah
Nesfit
Ara
Bir avuç karışık kuru meyve
Öğlen 1 dilim tam buğday ekmek
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
1/4 parça ev yapımı pizza
1 bardak meyve suyu
su 2,5 - 3 lt
spor 10 dk trombolin
30 mekik
mesaj hiç yok çünkü internetim hala düzelmedi evden giremiyorum
kızlar bence her hafta gurubun tırtlarınıda seçelim muhahahahah
aus seni yakın takibe aldım yediklerin geçekten çok güzel. mesela sebze diyor ama sen sebze yemeği yerine sebzesalatası yiyorsun hem daha doyurucu hem daha vitaminli hem yağsız senden tarifler çalmlaıyım.çok mantıklı.tebrikler teşekkürler
selam kızlar
sabah bizim çocukları doktora götürdüm yine başatan yakalamışım neyseki çok bişeyleri yok:))
sonra hafta sonu saçlarımı teyzem boyamıştı ben de kuoföre gittim kestirdim:)
nihayet birinci ödülümü almış oldumşimdi 70 olunca geçici dövmemi de yaptırayım sıra 3. ödülüme gelecek:)))
pazar menü
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 parça light b. peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 yeşil çay
öğlen
1 yumurtalı pazı kavurması
sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam buğday
akşam üzeri
5 tane eti burçak
çay
akşam yemedim( saatler karıştı kusura bakmayın bugün başlıyodu di mi bizim yeni uygulama
su 2 lt
spor yok ev işi
mesaj sayımı yazayım unutmuş olabilirim
cuma 34
c.tesi 5
pazar 4
şimdi geçmişi de okumaya çalışayım
yeni 4 üye davet etmistim 1 kisi geliyor sadece,
Aus yok nerde acaba:44:
zeynepte kiziyla alisveris merkezlerini talan ediyordur simdi,kaynana engeline takilmadilarsa
vee calisan arkadaslarda hafta basi diye is yogunluguyla bogusuyorlar
hadi bakin birazdan kizimi müzik kursuna götürecem,götürmeden gelinde iki lafin belini kiralim
ya kizlar yandaki reklamda yarisma diyor,acilin ben de varim dememek icin kendimi zor tutuyorum,daha dogrusu benim esim ne yarismasi diyip kiskanclik krizine girer diye korkuyorummtutun beni kzlar,her an klavyem yoldan cikabilir
sevgili altta yazan 3 üye arkadas(lar)
neden nikinizle gelip sohbete katilmiyorsunuz,yoksa siz telliogullarinin pasasimisiniz
Berinin kızı hasta olmasına rağmen düzenli olarak girip yazdı bize bişeyler. Ama diğer arkadaşları bilemiyorum geçen hafta gamyoncu da geliyordu ama bugün daha kimseden ses yok.
Ausu sormuş yine yaaaaaaaaNasıl da merak ediyor....
Ne yarışması kaptan göremedim ben ???
Gidiyorum kaptan, vakit ayrılık vakti. Sana bir şarkıyla veda ediyorum. Elbet birgün buluşacağız , bu böyle yarım kalmayacak
Diğer takımlardan girip okuyan olsa kafayı yediğimizi sanacak
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 679750
anket soruları bitti sanırım tabi başka sorular varsa beklerim hemncik dünkü menümü yazayım kızım uyanmadan,
bu arada sabah tekrar tahlil yaptırdık kan değerleri normale dönmüş çok şükür öksürüğümüzde geçse çok mutlu olucam kızım iyi olunca piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi ayaklarım yere basmıyo gerçekten.en büyük varlık sağlık gerisi yalan .
sabah:çeyrek tost (peynir,domates,1 kaç sucuk turşu)eşim yapar sağolsun benim diyen tostçunun tostuna benzemez
şekersiz çay
öğle:aslında sabah dediğim öğleye yakındı geç kalktık
ara:1 avuç kara dut -yarım muz(çok şükür pazarlara düşmüş artık en sevdiğim meyve)
akşam:ızgara balık bol salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara :5 burçak bisküvi açık çay
spor yok su 2 litre
bu arada herkese merhaba hızlı hızlı yazayım diye slm vermeden konuya girdim kızlar herkes iyidir umarım bide geçmişe bakıyodum arada ondandır yoksa herşey düzene otursun kızım okula başlasın iyileşsin yaza yaza usandırırım sizi kızlar öyle sessiz sakin değilimdir valla
merhaba hanımlar kızımı doktora götürdüm yeni geldim eve hmen size kostum önce dünki sacma salak menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ac karnına
2 dilim tam.bug. ekmegi
1 kupa yesil cay
1 yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin bolll roka
ara 1 elma bir kutu süt
öglen 2 dilim tam.bugday ekmegi bol maydonoz
ara yok
akşam yarım tabak makarna biraz peynir
su 3 lt
spor yok
kaynanaya gittik düzenim bozuldu dün
Eee kimse kalmadı ben de çıkayım bari. Ben evden internete giremiyorum, Ttneti Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bugün her yere şikayet ettim onları. Tüketici şikayet siteleri, tüketici hakem heyetleri aklınıza nereler geliyorsa hepsine şikayet ettim. Sabah görüşürüz artık. Kendinize iyi bakın...Öpüldünüz...
Ümitcim seni tanıdığıma da çok memnun oldum. Aramıza hoşgeldin...
pegasus canım tekrar bulamasdım yazını
tırt derken en başarızı seçelim. muhahahahahahah bu hafta ben olacağım. en sağlıksız beslenen en çok kaçamak yapan en azspor yapan tırt olsun.ama arkadaşlar moralimiz bozulur diyorsa kalsın.
benim moralım cok bozuk kızlar nerdeyese bir haftadır diyet yapıyorum diyetisyenimin dedigini harfiyen yerine getirmeye calısıyorum ama kilo veremedim tam tersi aldımçarşamba günü gidicem eger tartı + cıkarsa o kadını bogarım orda
kızlar özel sebeplerden dolayı iki gündür menümü yazamadım ama yarın sabah inşallah burdayım kusura bakmayıon
kızlar özel sebeplerden dolayı iki gündür menümü yazamadım ama yarın sabah inşallah burdayım kusura bakmayıon
günaydin kizlar
yediklerimi yazayim,gecmise kahvaltidan sonra bakarim
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,salata türleri
ara
2 kasik yogurt,5 findik
ögle
1 dl tavuklu börek
salata
ayran
aksam
közlenmis patlican üzeri 2 kasik sarimsakli yogurt,1 dl ekmek
ara
1 c.b.süt.3 cilek
su1,5 lt
spor
1.30 dk tempolu yürüyüs,30 dk zumba,200 mekik
mesaj,sayip geliyorum
saydim
23 mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?