Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay nasıl üzüldüm anlatamam dünyada evlat acısı kadar büyük bir acı olmasa gerek birebir yaşadım bende ablamın oğlunu kaybettik 8 aylıkken allah sabır versin sözün bittiği yer ne desen boş aslında şuan o aileye ama acıyı veren allah sabrını da verir inşallah imtihan dünyası kimin ne zaman nerde ne olcağı belli değil ama bunu bile bile malesef kendi adıma diyeyim öbür taraf adına bişey yaptığım veya yaptığımız yok .iyi dileklerin için teşekkürler canım sende umarım tüm hayallerine kavuşursun.

Rakip takım sahadan geri çekilir ve 3-0 hükmen mağlup olur ,ausencia ' da bu maçı alır

aman yarabbim bizim kızlarda ne futfol aşkı varmış maşallah bi içinde futbol ateşi olmayan benim heralde .öyle tutuyommu tutuyom o kadar ne futbolcusunu bilirim ne kimle oynadığını eşimin fanatikliği beni çok yormuş heralde futbol görcek gözüm kalmamış.çünkü hayatımda kendi ailem veya etrafımdakiler olsun eşim kadar fanatiğini görmedim.o yüzden fanatiklikten korkar olmuşum ben.

Sen birde bizim evi gör berincim .

Yer gök sarı lacivert

Ben bekarkende aynı derecede fanatiktim , evim çok yakındı havaalanına deplesman dönüşlerinde takımı karşılamaya havaalanına giderdim.

Tam adamı ile evlendim anlayacağın , al beni vur onu

ay cok sevindim canım ya düzelsinde akşamları aramıza katıl malum ben pek öğlen giremiyorum ya

teşekkürler auscum kimisi buna süt felan koyuyo o nasıl ki ben domateste koyuyordum önceden ölede güzel tavsiye ederim çekirdek dedigin biberin cekirdeklerimi :44:
palamış mısı kalorili degil bence cünkü haberlerde zayıflattıgını bile duymuştum valla ha yagsız ve tussuz yicen tabiki bende cok cok az koydum :26:

aaaaay olsada yesek karpuz sulu ama kalorili bi meyve canım bi yerde görmüştüm :26:

Zeytin çekirdeği diyecekmişim unutmuşum canım ( o sırada ahhh ahhh bu büyümeyen baby nerede kaldı diye düşünmekteydim heralde )

Cıııksss , sütle güzel olmaz . Sen böyle yap

güzel ablam menün

ooooo çok sertt ben bu kadar bilmiyom herşeyi erkek arkadaşım çok fanatik

başınız sağolsun canım ya allah ailesine sabır versin çok zor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…