E ben sana ne diyim? 34 yaşına gelmişsin ben sana bu saatten sonra doğruyu yanlışı öğretemem ki
slm kızlar nasılsınız..ben gelemedim ne yazık ki...bu sene kötü haberlerle,hastalıklar ve ölümlerle geldi bize inşallah böle devam etmez diye umuyorum...arkadaşımın çocuğuna araba çarptı demiştim hatırlarmısınız bilmem..ne yazık ki kaybettik küçük egemizi..ben sürekli arkadaşımın yanındaydım ve haliyle gelemedim..ben diyetime devam ediyorum üstelik 2 kilo vermişim ama düzenli giremiyeceğime inanıyorum o yüzden boşuna yer işgal etmiyim dedim zaten daha takıma da alınmamıştım...inşallah herkes istediği kiloya ulaşır hepinize sağlık mutluluk huzur diliyorum kızlar..
Rakip takım sahadan geri çekilir ve 3-0 hükmen mağlup olur ,ausencia ' da bu maçı alır
aman yarabbim bizim kızlarda ne futfol aşkı varmış maşallah bi içinde futbol ateşi olmayan benim heralde .öyle tutuyommu tutuyom o kadar ne futbolcusunu bilirim ne kimle oynadığını eşimin fanatikliği beni çok yormuş heralde futbol görcek gözüm kalmamış.çünkü hayatımda kendi ailem veya etrafımdakiler olsun eşim kadar fanatiğini görmedim.o yüzden fanatiklikten korkar olmuşum ben.
bilemedim bende canım heyheylerim üstümde heralde kusura bakmasın kimse
18)Ha HAaaa . Kızlar TTnetten aradılar, gönderdiğiniz mailler doğrultusunda işleminiz acil sınıfına alındı, ben bilmem ne sorumlusuyum , işleminizle özel olarak ilgileniyorum. Bugün mesai bitimine kadar sorununuzu çözmeye çalışıcam , en geç yarın sabah internetinizi kullanabileceksiniz dedi.
Be mübarek insan, be güzel insan, madem sorumlusun, madem 48 saat içinde sorun çözme yetkin var 3,5 * 48 saat = 168 saat geçti sen nerdeydin. İlla böyle rezillik çıkarmam mı lazım dı yani ? Neyse görcez bakalım...
Listen gayet güzel ,
Ama neden bu kadar yanlış anladın yazdıklarımızı bende onu anlamadım .
Kaptan başta olmak üzere o hafta katılan 3 kişiden en fazla senin katılımda bulunduğunu paylaştık hepimiz , kızının hastalığından dolayı yiyemediğini düzenli , bunu da biliyoruz.
Öyle hemen herkes kendi yoluna demek var mı yahu
Akşam eşimde halı sahadaydı , aynı takımdalar mı yoksa onlarda
Güzel beslenmişsin arkadaşım , ausencia beğendi
Edeyim hemen canım , bir yumurta , biraz yağsız peynir ve kıyılmış dere otunu bir kasede çırpıyorum . 2-3 çekirdek ayıklayıp içine doğrayıp atıyorum . Sonrada çırpılmış bu karışımı yağsız teflona atıyorum .Sonra da bu pmleti mideye atıyorum
Hmmmm patlamış mısır denen şey çok kalorili bir şey miydi neydi
Ahaa vazgeçtim , kalori bombası burdaymış.
Nasıl olsa cezası çekilmiş , dilidiğimce yazabilirm
hayır öğle ve akşam ekmek yemedim .çorba mercimek çorbasıydı koyu kıvamlı olduğu için tok tutucuydu.bide karpuz sormuşsun.kızım gördü markette o istediği için aldım ama inanamdım yazın bile o kadar lezzetli karpuz denk gelmedi .kıpkırmızı ve çok tatlıydı.parasıda fena< sayılmazdı bu mevsimde tabii
Listen gayet güzel ,
Ama neden bu kadar yanlış anladın yazdıklarımızı bende onu anlamadım .
Kaptan başta olmak üzere o hafta katılan 3 kişiden en fazla senin katılımda bulunduğunu paylaştık hepimiz , kızının hastalığından dolayı yiyemediğini düzenli , bunu da biliyoruz.
Öyle hemen herkes kendi yoluna demek var mı yahu
bende anlamadım heyheylerim üstümde yada alınganım yada adet sıkıntısı yada psikolojim çok bozuldu yada hepsi .facede de takıştık biriyle fb-gs lar yüzünden çirkin çirkin şeyler yazmış bende yazdım sonra da kızdım kendime öyle saçma sapan şeyler işte
hangi takımlısın canımcım :44:
teşekkürler auscum kimisi buna süt felan koyuyo o nasıl ki ben domateste koyuyordum önceden ölede güzel tavsiye ederimçekirdek dedigin biberin cekirdeklerimi :44:
palamış mısı kalorili degil bence cünkü haberlerde zayıflattıgını bile duymuştum valla ha yagsız ve tussuz yicen tabiki bende cok cok az koydum :26:
Yahu canım benim , o yüzden tartışmaya ne gerek var , en büyük Fenerbahçe tabii ki
hayııııııııııııııııııııır en büyük galatasaray taammıgalatasaray
bide işin garibi ben gs liyim eşim fanatik fenerli facemiz ortak onun yazdıklarına benim işyerinden bi arkadaşım çirkin çirkin küfür yazmış arada kalan ben aman aman öyle fanatikliğimde yoktur bide
21)Arkadaşım biz Real Madrid gibi Dünya devleriyle derbi yapıyoruz artık...Düşün artık yakamızdan diyorum ve kaçıyorum cevabını gelince okurum.
merhaba arkadaşlarım önce menümü yazıyım hemencik :)
sabah 2 bardak sıcak su
kahvaltıda 2 dilim tam.bug. ekmegi
3 ceviz 3 dilim peynir bol maydonoz
1 kupa yesil çay
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglem patlıcanve kırmızı biber közlemesi
3 kasık yogurt
2 dilim ekmek
ara
1 salatalık yarım bardak süt
akşam b,r parca tavuk ( fırında)
bol salata
3 kasık yogurt
2 dilim ekmak
su 2 lt
spor 45 dakıka hoca ile 35 dakıka kendim
gittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyı
hadi gözün aydın zeynep ablacım yaaa geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış
Kaptan çok fenasın sen var yaaa ,
Yalnız tüm istatistikleri dökerim ortaya , gs ye karşı her zaman öndeyiz , bir 2000 yılında Uefa aldılar onu der dururlar , o yıllarda takımda oynayanlar şimdi dede oldu ama hala oradalar
diyetisyenime gittim bu hafta 300 gram vermisim ama 800 gramda yagdan gitmiş :)
slm kızlar nasılsınız..ben gelemedim ne yazık ki...bu sene kötü haberlerle,hastalıklar ve ölümlerle geldi bize inşallah böle devam etmez diye umuyorum...arkadaşımın çocuğuna araba çarptı demiştim hatırlarmısınız bilmem..ne yazık ki kaybettik küçük egemizi..ben sürekli arkadaşımın yanındaydım ve haliyle gelemedim..ben diyetime devam ediyorum üstelik 2 kilo vermişim ama düzenli giremiyeceğime inanıyorum o yüzden boşuna yer işgal etmiyim dedim zaten daha takıma da alınmamıştım...inşallah herkes istediği kiloya ulaşır hepinize sağlık mutluluk huzur diliyorum kızlar..
kızlar ben ıspanak kavurmaya gidiyorumöpüldünüz
herkese simdiden afiyet olsun akşam yemeklerini
huuuu huu huu akşam 10 dan sonra bulusalım kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?