Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yapayım arada bunları .
Zeynep kayınvaliden zayıflamana ne diyor

Sitede yemek yarışması var , oraya katıldım ben gördüm mü yaptıklarımı canım ?

kayın validemi ayda yılda bir görüyorum hiç bir şey demiyor dicek salındada ben fırsat vermiyorum spora gidiyorum diyetisyene gidiyorum dedim bir sey demedi ama oglumu doldurmustur eminim çok ta tınnnnn yani

topigini okudum yarışma nerde o nu okumadım kuzum

Tam da bu cevabı duymak için sordum aslında.

Şöyle 58 falan ol da çık karşısına

Havan 1500 olsun canım yaa

Tariflerim bu linkte canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...agli-kuru-dolma-bugday-salatasi-ausencia.html

ben gördüm,cok lezzetli görünüyorlaroylama ne zaman basliyordu:13:

Sağol kaptanım , biri beni kovsun ya sabahtan beri buralardayım bugün rekor kırdım

Oylama 15 Nisan Pazartesi başlıyor , hepinizi eksizsiz bekliyorum

tabiki eksiksiz 4. takim olarak arkandayiz,gelmeyen olursada ceza veririm merak etme

auscugum deskenciniz tam kadro :)

Ya ben keyif alıyorum yemek yapmaktan , zamanında boşuna 100 kilolara çıkmadım yani

Yarışmayı da seviyorum , öyle bir ruhumda var.Bende 2.dir katılıyorum zeynepcim , ilkinde 2. olmuştum , bakalım bu da kısmet.

Bir dahaki kategoriyede sen katılsana

olur katılırımda bana haber ver canısı zamanını
bende cok severim yemek yapmayı tbi yemeyide

16)Ha tamam hatırladım, perşembe yemiştin hem de . NEyse geçmiş olsun. Reglden sonra mı şişiyor vücut sende, bende de regl den 1 hafta falan önce oluyor.
ya benimki önce şişiyor regl döneminde ayrıca şişlik olmuyor biraz karnım şişiyor oda ilk gün geçiyor. yani kilo takibini yaptım 3 ayda elde ettiğimsonuç bu yumurtlama döneminde kilom hep ++ çıkıyor

çok güzel menü

gittim doktorla konustum çok sükür allahıma korkulucak bir durum yokmuş kafam rahatladı cok sükür hemen geçmise bir bakıyım
ne komiksin zeynep abla ya sende kendimi görüyorum hahahahah : bissürü yazın çizdin.

ben inanılmaz pinpirkli anne modeliyim asya 3 aylık olana kadar onu erikli su ile yıkadım gerisini sen düşün :)))

sonra bi gün allerji reaksiyonolmuştu tüm vücudu kabardı pul pul döküldü.o döküntüler beyaz leke olarak kalmıştı.bende umursamadım alerjiden sonra odu diye.aradan 2ay fiilan geçti kontorle götürdüğümüzde doktor bizi çok korkuttu ilk defaböyle birşeygörüyorum bu çok acil dermatoloji nöroloji hemen görsün dedi.zaten kilo da almıyodu. sabaha kadar teşhisi koydum ben. ertesi gün dermatolojiye gittim ama ağlaya ağlaya gittim doktora. çok şükürbirşey yokdedi. tabisonra çok dalga geçti eşim.
rabbim bizi evlatlarımızın acısıyla sınamasın.onların acısını göstermesin . çok şükür kuzucuğunda birşey yokmuş.

esim aradi geliyormus 15 dk ya,o gelmeden yemegi firina atimde,yer bsiklet turuna cikariz dedi,ben ciktim kizlar,iyi sohbetler sizee
siz turdayken bebeler napıyo

canım biz buradayız gelmek istersenh her zamanbekleriz.yolun açık olsun ağların kuş olup uçsun gitsin :)

kızlar yarın misafirim var oyüzden menümü hemen yazayım

sabah; 1 dilim kepekli ekmek 5 zaytin1 dilimpeynir bol yeşillik
ara;1 elma 1 ç.b. süt
öğlen;1 tabak bakla sarımsaklı yoğurt 1 dilim ekmek
ara;1 galeta 3-4 kuru kayısı
akşam;koca bir tabak yağsız salata üzerine serpilmiş 3 köfte büyüklüğünde dünden kalma somon, 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 porsiyonmeyve 1bardak light süt 7-8 adet fındık
mesaj;9
spor; kaynanamlar geldi acilen bayağı bi spor yaptım:))) işlerim yeni bitti .

olur katılırımda bana haber ver canısı zamanını
bende cok severim yemek yapmayı tbi yemeyide

Tamam canım bu kategori 14 ünde bitiyor katılım , sonra 1 hafta oylama var . 1. olan yeni kategoriyi seçiyor .

zeytinyagli yarismasina daha katilabilirsin,ausa rakip
1.olana pro üyelik ve mutfak esyasi hediye ediyorlar

Kaptaaaan ne fenasın yaaa , bir takımdan bir kişi bi kere .Kurallar öyle

tmm cnm veririm,kazanamazsanda sen cekersin cezalari

Çekerim yahu , zaten hiç ceza almadım daha bir de o hissi yaşayayım

kızartma yarışması yokmu ya yada butik pasta

Olmadı canım onlar daha ama olacaktır , her kategorinin 1. si diğer kategoriyi seçiyor.

Menün gayet güzel canım , spora gelince ; sevilmeyen kaynana ile bir akşam geçirmek 2000 cal yaktırıyormuş insana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…