Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkese;

dünkü menüm

sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay

ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş

öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)

ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker

akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt

su:2 litre
spor yok

Berincim düzene girmişsin yavaş yavaş sevindim . Tahin helvasına ne yazsam bilemedim :26:

aa bu spordan bende yapıyorum bu ara bolcana tartıda işe yarayacak mı dersin

ben de veririm oy hatırlatın unutursam heee

kolay gelsin canım

aralara hepimize sütler mütler oh yaşasın sağlıklı beslenme

yine bensiz spor yaptın di mi:) ben çocuklarla boğuşıyım sen spor yap

öğünlerde sorun yok aralardan birincisinde kavrulmuş olan ne ben göremedim:) 2. sindeki balık kraker yerine başka bir alternatif bulsan daha iyi olur

Allah kabul etsin canım, pegasus bakar listeye ona göre kararlaştırırız

Afiyet olsun toprağım , toplantı içinde kolay gele... Eftelyanın da olduğu toplantı mı bu
yok canım benimki başka aynı ana denk gelmişisz di mi:)))

nihayet mesajlarımı saydım, toplu alıntıları bir saydım yine de fena değil bu hafta ben cezaya kalmıycam sanırım

hu huuuuuuuuu pegassuuuuuuuuuuuusssssss hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

kimsecikler yok, pegasusda geçmişe dalmış fakat bu yazıya çok güldüm sizde bakın:)))

tahin helvasi olmamis cnm
100 gr tahin helvasi 516 kalori yapioyr,bu ilk kacamagin oldugundan ceza vermiyorum,bir dahakine ceza alirsin

cnm senden sonra Aus geliyor,eger o musaitse,yerleri degistirebilirsiniz,bu hafta Aus hazirlar,haftayada sen
kolay gelsin
benim toplantıya girmem lazım kızlar öğleden sonra gelirim yine öptüm hepinizi:):)
sanada kolay gelsin
haftasonlari yapioyrum ya,ödül niyetine,bu hafta dereceye girmeyiz heralde,saglikli besleniyoruz ya,bahanemizde var
afiyet olsun
osmani kaldirma vaktidir artik,benden demesi,olmuyor böyle
afiyet olsun cnm
son zamanlarda spor yok u ne kadar cok yaziyorsun:44:

Merhaba Arkadaşlar ,

Yaklasık 1 ay önce bende bu takıma davet edilmiştim ama hala davetim geçerli mi bilemedim..Nereden öğrenebilirim ki :26:
18 subatta seni davet etmistim,2 aya yaklasti,gelmeme sebebini aciklarmisin,2 gün gelip 3. gün kacanlardan olmamamn icin bunu bilmem lazim,sonrasinda karar verilir,yada katilmak isteyenler topigine mesaj birak bos yeri olan takim varsa kabul eder
afiyet olsun cnm,sorun yok spordada isilestikce arttirirsin
hedef kilonuda yazarmisin

Son düzenleme:
hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük kısacık mesaj yazmışsın bana spora gelince asıl ben hastayım eftelya o kadar çok ağladıki benim hastalığım unutuldu şaka bir yana ilaçlar beni sersem gibi çok uyutuyor bu hafta sporsuz geçti farkındayım en azından tartıya kadar cezamı yapabilsem çok iyi olacak

yok cnm,hic senle ayri düsermiyim ben
cocuklar tepemde yaziyorum ya ondan kisa ve öz olduruyorum

hep eftelyanin sucu ama,dedigin gibi arada kaynadin sen
haftayada yapsan olur cnm,sorun degil,iyiles önce

yok cnm,hic senle ayri düsermiyim ben
cocuklar tepemde yaziyorum ya ondan kisa ve öz olduruyorum

hep eftelyanin sucu ama,dedigin gibi arada kaynadin sen
haftayada yapsan olur cnm,sorun degil,iyiles önce

peki o zaman bişey diyim mi takım o kadar yer etmişki artık spor yapamayınca suçluluk duyuyorum, işlerden kafa da dığınık bu ara bu akşama yine niyetliyim bakalım, sabahları saati 5:30'a kuruyorum hem sporumu yapayım hem biraz duamı edeyim diye kalkamıyorum kaç sabahdır, yarına Allah Kerim

ilaclari daha ne kadar kullanacaksin,ilaclardandi galba uyanamaman

ilaclari daha ne kadar kullanacaksin,ilaclardandi galba uyanamaman

cumartesine kadar içip kontrole gidicem hala öksürüyorum ama daha iyiyim

bu arada yukarısı 77 olacak bir sonraki mesajı 78 yazarım

Son düzenleme:
cumartesine kadar içip kontrole gidicem hala öksürüyorum ama daha iyiyim

anladim cnm
ben ne doktora giderim,nede ilac kullanirim
esim gecen gün doktora gitmis,sekreter demis,"gecen gün sizin soyadinizla ayni biri geldi esinmiydi"
esimde demis" kesinlikle olamaz,benim esim doktora gitmez hic"

Son düzenleme:
anladim cnm
ben ne doktora giderim,nede ilac kullanirim
esim gecen gün doktora gitmis,sekreter demis,"gecen gün sizin soyadinizla ayni biri geldi esinmiydi"
esimde demis" kesinlikle olamaz,benim esim doktora gitmez hic"

hastalanmıyomusun sen hiç

bayb yakalandı galiba bi göründü kaçtı neyse kızlar ben de birazcık çalışayım

Eftelyacım hoşgeldin, iyileşmene sevindim, ne güzel kaldığımız yerden devam o zaman...

sabah kahvaltındaki peynirin nasıl bişey olduğunu anlamadım. Gevrekçilerin sattığı peynirlerden mi? Çeyrek gevrek çok az değil mi nasıl doyuyor karnın? Belki de şimdi karnım aç diye bana az gelmiştir bilemedim... Bütün gün hiç ekmek yok , hadi akşam pilav var diye anladım öğlen de yememişsin.. Buraya kadar yazdıklarım meraktan, eleştirilcek bişey yok menün güzel arkadaşım... Mesaj sayını yazmayı unutma bu haftanın gündemi bu zeza yersin haberin ola, Pegasus eline kağıt kalemi almış, kime nerden ceza kessem diye bekliyo,,,, DEmedi deme ???

Kaptan valla senin menüde top 3 listesinde... YAzcak bişey yok herşey süper... DArısı başımıza inşallah... Yani diyet listelerini öyle bir hale getiriyorsunuz öyle özeniyorsunuz ki insanın canı çekiyor. Su miktarı biraz azalmış mı sanki ?

Akşamdan sonraki arayı kaç gibi yiyorsun? Menüye bişey yazmadan soru sordum , yazcak bişey bulamadım, Yan gel osmana bişey demeye de yüzüm yok bende bu ara Osmana takılıyorum çünkü...

Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…