Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok begendim menünü meyvaların yanında süt tüketmenede bayıldım :)böyle devam ablam

sen gercekten benim 7 sene önceki versyonumsun kaynana bizde kaldı gecen kockoca bir 15 gün 2000*15 hahahahha o kadar kalori yaktım :)

Sen arada kaçamak yapınca , şok diyet niyetine direk yatıya çağır kayınvalideyi , ohhh missss.

15 günde çekilmez be zeynep

günaydın hanımlarrrr nihayet gelebildim... hastalığım biraz da olsa geçti işyerine de geldim dün işler çok yoğundu fırsat bulamadım girmeye bir gün öncesinde menümü gece yazmıştım zaten

gelelim dün kü menüme

sabah
çeyrek simit ( her zamanki işyerikahvaltım )
kalper peynir
çay

ara
meyve çayı

öğle
içi sebseli tavuk
salata
yoğurt

ara
3-4 fıstık
1 limonlu light bisküvi
çay

akşam
3 kaşık pilav
bezelye yemeği
yoğurt

ara
3-4 badem

2 lt su
yarım saat bisiklet

bu ara hastalığım tam iyileşmediği için spor yapıp çok terliyemiyorum:26:

sevgiler

menün gayet güzel zaten kananan gelicek die baya bir kalori harcamışsındır iş yaparken o da spor sayılır

günaydin arkadaslar
dün yediklerim
sabah
1 dl tam bugday,1 dl kasar,1 bardak süt
ara
3 kasik yogurda dogranmis 1 dl ananas(Ausun tarifi,tavsiye ederim,hem saglikli,hem lezzetli)
ögle
1 tabak taze fasulye,2 kasil pilav,salata
ara
5 findik,1 c.b.süt
aksam
1 adet firinda cipura,salata,1 dl ekmek
su
2,2 lt
spor
30 dk yürüyüs,1 saatten fazla bisiklet turu
mesaj,yine saymadim,ilk firsatta toplu sayicam hepsini
saydim 70 mis,artik bende her mesaji basliga yazicam

kahvalti yapip gelirim yine

Son düzenleme:

günaydın kaptanım menün çok güzel ben de şu ananas olayını deniyim acı olmuyor değil mi?
ne zamandır gelemedim kusura bakma hastalıkla uğraşıyodum dün de işler baya yoğundu

günaydın kaptanım menün çok güzel ben de şu ananas olayını deniyim acı olmuyor değil mi?
ne zamandır gelemedim kusura bakma hastalıkla uğraşıyodum dün de işler baya yoğundu

yok cnm aci olmuyor,ananas yerine baska meyveylede deneyebilirsin,evde o vardi,ben onunla yaptim

hastalgin kusuru olurmu cnm,iyilestin ya gelirsin yine,ablandan aliyorduk haberleri zaten

Son düzenleme:
oglum acikti kizlar,ben kahvaltiya isinlaniyorum,iyi sohbetler,yarin tarti günü,bu gün kacamak yok

Son düzenleme:
bende grubunuza katılmak istiyorum.ama grubunuz hakkında bilgi verebilirmisiniz.belli yenmesi gereken birşey varmı gruptaki devamlılık nasıl.kendimden bahsedeyim.29 yaşındayım.2 kız çocuğum var.1.60 boyunda 60 kg mım.neler yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim çok azimliyimdir..

ay cok sevindim canım ya düzelsinde akşamları aramıza katıl malum ben pek öğlen giremiyorum ya

Canım , dün beni arayan adam, hakkaten adam çıktı , eve ekip göndermiş kapıya kadar sinyal geliyormuş, biz evde olmadığımızdan , tabi eve gelen düşüncesizler de gelmeden arama zahmeti göstermediklerinden bugün 16:00 dan sonra gelip evdeki kabloları kontrol edecekler. Yani dün de olmadı internetim.

Zeytin çekirdeği diyecekmişim unutmuşum canım ( o sırada ahhh ahhh bu büyümeyen baby nerede kaldı diye düşünmekteydim heralde )

Cıııksss , sütle güzel olmaz . Sen böyle yap

İyiki bir gün beni merak ettin...

hayııııııııııııııııııııır en büyük galatasaray taammı galatasaray

Oh be bi taraf buldum sonunda kendime...Yaşa be Bahar...

kızlar kaynanamlar geldi giremedim şu asya uyusun okucam geçmişi

Kuzu senin bu kaynana ne çok geliyor sana, yakınlar mı?

Zeynep Abla aşkolsun yaaa, Ausu ilk tanıdığımda anlamıştım FB li olduğunu ama senden hiç beklemezdim. Ayrıca takımımızın adını doğru yazın lütfen fairplay anlayışınız bu mu ?

Bende yapayım arada bunları .
Zeynep kayınvaliden zayıflamana ne diyor

Sitede yemek yarışması var , oraya katıldım ben gördüm mü yaptıklarımı canım ?

Ben de görmedim, bir kere mi oy veriyoz acaba? Ben sabahtan akşama kadar oy veririm sana

Günaydın herkese...

Dünkü yorumlara cevaplarımı yazdım, bugüne başlamak için 2 saat müsade istiyorum. Perşembe en yoğun günüm.İşlerimi düzene sokıyım, gelince listelerinize de yorum yapıcam, kendi listemi de yazıcam. Kaptan mesajlarımı düzgünce sayıcam , dün net olsaydı evde sayıcaktım ama olmadı...

Günaydın eftelya , nerelerdesin sen yahu ?

Bir gittin hasta oldun döndün , topraks a naz yapıyor musun

Abartmadan yemişsin canım

Güzel , dengeli olmuş kaptan .Bakıyorum artık sende de hiç kaçamak bulamıyorum

İçim sana doğru acayip kaynıyor bugünlerde benim

Canım sadece 1 oy verme hakkı var ama oylama pazartesi başlıyor

Olmaz tabii , ben aradım dedim ttnet i... İş yerinde yeteri kadar giriyor , evde eksik kalsın bari . Yapmayın ben takımdan mezun olana kadar dedim
benim toplantıya girmem lazım kızlar öğleden sonra gelirim yine öptüm hepinizi:):)

Kolay gelsin fıstık , özletme kendini

Merhabalar canım ,

Takım kaptanımız Pegasus07 . O ilgilenecektir bu isteğinle , takımda yer varsa ,sende kuralları kabul edersen sana bilgi verecektir.

Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum

Sabah:

1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz

Ara:

Yağsız süt ve çilek (4-5)

Öğle:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz

Ara:

1 portakal
Yağsız süt

Akşam:

1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata

Ara:

3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve

3 litre su

Spor ; yan gel osman 4 dönüm bostan

Son düzenleme:
Merhabalar canım ,

Takım kaptanımız Pegasus07 . O ilgilenecektir bu isteğinle , takımda yer varsa ,sende kuralları kabul edersen sana bilgi verecektir.

[/QUOTE]

teşekkür edrim canım oldu ozaman.beklerim inşallah yer vardır.

kızlar menümü yazayım toplantım var mesaj saymıyorum bi ara hepsini toplu sayıcam

sabah
yarım kase nesfit+süt

ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
5 leblebi+5 badem

öğlen
simit
kaşar
çay

ara
1 kuru kayısı
3 badem biraz b. leblebi

akşam
bir tabağa az pilav az bezelye
yoğurt

su 2 lt
spor yok maalesef

Afiyet olsun toprağım , toplantı içinde kolay gele... Eftelyanın da olduğu toplantı mı bu

Merhaba Arkadaşlar ,

Yaklasık 1 ay önce bende bu takıma davet edilmiştim ama hala davetim geçerli mi bilemedim..Nereden öğrenebilirim ki :26:

günaydın kzlarr birazdan menümü yazcam... PEGASUS LİSTEYİ KAYBETTİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM BENİM SIRAM BU HAFTAYDU DEMİ YANİ YARIN.... BAŞKA BİRİYLE DEĞİŞME İMKANI VAR MI YARIN EWDE MEVLÜT VAR DA O YÜZDEN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…