bayb yakalandı galiba bi göründü kaçtıneyse kızlar ben de birazcık çalışayım
büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,
Eftelyacım hoşgeldin, iyileşmene sevindim, ne güzel kaldığımız yerden devam o zaman...
sabah kahvaltındaki peynirin nasıl bişey olduğunu anlamadım. Gevrekçilerin sattığı peynirlerden mi? Çeyrek gevrek çok az değil mi nasıl doyuyor karnın? Belki de şimdi karnım aç diye bana az gelmiştir bilemedim... Bütün gün hiç ekmek yok , hadi akşam pilav var diye anladım öğlen de yememişsin.. Buraya kadar yazdıklarım meraktan, eleştirilcek bişey yok menün güzel arkadaşım... Mesaj sayını yazmayı unutma bu haftanın gündemi bu zeza yersin haberin ola, Pegasus eline kağıt kalemi almış, kime nerden ceza kessem diye bekliyo,,,, DEmedi deme ???
Kaptan valla senin menüde top 3 listesinde... YAzcak bişey yok herşey süper... DArısı başımıza inşallah... Yani diyet listelerini öyle bir hale getiriyorsunuz öyle özeniyorsunuz ki insanın canı çekiyor. Su miktarı biraz azalmış mı sanki ?
Akşamdan sonraki arayı kaç gibi yiyorsun? Menüye bişey yazmadan soru sordum , yazcak bişey bulamadım, Yan gel osmana bişey demeye de yüzüm yok bende bu ara Osmana takılıyorum çünkü...
Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor
büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,
Dünkü menümü yazmamışım:
Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin
67)
Aus gelse bari de ona laf yetiştirirken mesai bitimine kadar 90 olurum
70)
Bu son mesajım valla kaptan ceza almıyım diye adım deliye çıkıcak... Ben iki saat yokum. Döndüğümde gelmiş olmazsanız diğer takımlardan birilerini çağırıcam. BEnim mesaj sayım çok az takımda da kimse yok muhabbet edicek herkes biyerlere kaybolmuş. Bizim takıma gelip benimle sohbet edermisiniz? YArına kadar mesaj sayımı arttırmam gerekiyor yoksa kaptan bana ceza vericek diycem...
Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum
Sabah:
1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz
Ara:
Yağsız süt ve çilek (4-5)
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Ara:
1 portakal
Yağsız süt
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata
Ara:
3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve
3 litre su
Spor ; yan gel osman 4 dönüm bostan
günaydın herkese;
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay
ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş
öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)
ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker
akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt
su:2 litre
spor yok
Dünkü menümü yazmamışım:
Sabah
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
yok cnm,hafiflemez,o zaman baharda gündüz gelemiyom diye indirim ister,ben 3 cocuk var diye indirim isterim,topraks hastaydim der indirim ister,wuwum zaten piyasada yok,ee kim kaldi ceza verecekaaaa sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim şimdi. MEsajlarımı saymaktan kurtulduğuma sevindim de o kadar az mı mesajım. Ama şöyle de bir durum var sadece gündüzleri giriyorum , gece gündüz girenlerle aramda az sayı var. Bi de böyle değerlendirsek acaba ceza hafifler mi?
iyi taktik bulmussun66
İyi o zaman takımda kimse yok ben kendi kendime konuşayım burda...
sen gittin,Aus geldi,kacirdin treni67)
Aus gelse bari de ona laf yetiştirirken mesai bitimine kadar 90 olurum
serbest cnm,tabi arkandan konusulanlarida göze alican artik68)
Kaptaaaan hoşgeldin. KEndi kendime konuşmak serbest mi?
e burda 7 tane var,seni gören diger 4 kural listeden cikma kararimi aldi acaba69)
Sabah mynette okuduğum bişeyi yazayım bari buraya da, köyün delisi gibi kendi kendime konuşmuş olmayayım.
Diyeti bozmamak için 11 altın kural varmış
1- Düzenli beslenme, aç kalmama
2- Sağlıklı yemek yedikten sonraki psikolojimizle, kaçamaktan sonraki psikolojimizi karşılaştırma
3- Bol su tüketimi, susamak acıkmak gibiymiş gün içinde su ihtiyacımızı karşılamayı geciktirirsek bir süre sonra kendimizi su içmek yerine bişeyler atıştırırken bulurmuşuz o yüzden yemek yemek gibi su içmenin de düzenli olması gerekiyormuş
4- Fotoshopta , şu anki halimizin resminin yanına, beğendiğimiz bikinili bir mankenin yüzüne kendi yüzümüzün resmini koyarak ikisini yan yana getirmiş şekilde hazırlayıp her zaman göreceğimiz bir yere buzdolabı kapısı veya bilgisayar masa üstü resmi olarak hazırlıycakmışız.
5-Kilo verdiğimiz zaman kalan kilolarımızdan dert yanmıycakmışız. Kalanlara üzülmek motivasyon düşürüyormuş, gidenlere sevinmek de bizi kamçılarmış.
6- Kendimize bir ana hedef ve bir kaç ara hedef koyucakmışız. MEsela ben 69 olduğumda saçımı kestiricem, 65 olduğumda röfleden kurtulup düz bal köpüğü boyatıcam. Ya da ne bileyim ... kiloya geldiğimde şu cafede kendime kahve ısmarlıycam gibi ödül vericekmişiz.
7- Diyet yapıyorum, o bana yasak... gibi cümlelerden uzak durucakmışız. Yemediğimiz birşeyi yasak olduğu için değil, tercih etmediğimiz için yemediğimizi düşünecekmişiz.
Bir kaç tane daha vardı sanırım yada ben birleştirerek yazmış olabilirm bunar kalmış aklımda...
fena fikir degil,bos kaldikca kardes takimdaki üyelerimi toplasak buraya,parti yapariz70)
Bu son mesajım valla kaptan ceza almıyım diye adım deliye çıkıcak... Ben iki saat yokum. Döndüğümde gelmiş olmazsanız diğer takımlardan birilerini çağırıcam. BEnim mesaj sayım çok az takımda da kimse yok muhabbet edicek herkes biyerlere kaybolmuş. Bizim takıma gelip benimle sohbet edermisiniz? YArına kadar mesaj sayımı arttırmam gerekiyor yoksa kaptan bana ceza vericek diycem...
taht deviren sporu görmemezlikten geliyorum cnm,görürsem ceza verme duygularim azabilirZumbanın tahtını deviren bu spora kaptan ne diyecek acaba:18:
Ooooooo baby sıra gelene kadar .... Eftelya , rapunzel , pokemon .....
Listenin en can alıcı kısmını almışsın daha ne olsun hayatım .
Tartı gününden önce bakalım netellalar gramajlara nasıl yansıyacak
Seni akşama kadar 100 yaparım tatlım
:111::111::111::111::111:
Bu mesajı hissettim galiba , içimden bir ses kalak aus pc yi aç dedi.
Dışarı çıktım oğlumla , sonra arkadaşı gördüm markette , bize geldik . Azıcık (!!) lafladık
müsaitsen sirayi sana alalim dedim,haftayada rapunzel yapar listeyi,eger isin varsada senden sonra bahar geliyor,sira ona gecerKaptan bu arada alıntı yapmayı unutmuşum ama okudum .
Rapunzelin işi çıkmış , liste sırası bana gelmiş .
Yarın hazırım göreve
***4. TAKIM 304.ETAP***
topraks : ( / / / %)
pegasus07 : ( / / / % )
pokemon51/ / / % )
wuwum : ( / / / %)
eftelya_blue: ( / / / %)
RrapunzelL/ / / %)
Ausencia/ / / %)
bahar2106/ / / %)
buyumeyenbaby/ / / %)
zeynep_canan/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
Liste bu şekilde olacak sanırım .Ambitious girl izinden sonra bir hafta daha listede oldu ama artık olmayacaktı okuduğum kadarıyla , berin ve diğer arkadaşlarda henüz takımda oylamaya sunulmadı .
menü gayet güzel hatta canım peynirli tost istedi benim de
ara öğünler gayet iyi olmuş bence işte diet die buna derim
Eftelyacım hoşgeldin, iyileşmene sevindim, ne güzel kaldığımız yerden devam o zaman...
sabah kahvaltındaki peynirin nasıl bişey olduğunu anlamadım. Gevrekçilerin sattığı peynirlerden mi? Çeyrek gevrek çok az değil mi nasıl doyuyor karnın? Belki de şimdi karnım aç diye bana az gelmiştir bilemedim... Bütün gün hiç ekmek yok , hadi akşam pilav var diye anladım öğlen de yememişsin.. Buraya kadar yazdıklarım meraktan, eleştirilcek bişey yok menün güzel arkadaşım... Mesaj sayını yazmayı unutma bu haftanın gündemi bu zeza yersin haberin ola, Pegasus eline kağıt kalemi almış, kime nerden ceza kessem diye bekliyo,,,, DEmedi deme ???
Kaptan valla senin menüde top 3 listesinde... YAzcak bişey yok herşey süper... DArısı başımıza inşallah... Yani diyet listelerini öyle bir hale getiriyorsunuz öyle özeniyorsunuz ki insanın canı çekiyor. Su miktarı biraz azalmış mı sanki ?
Akşamdan sonraki arayı kaç gibi yiyorsun? Menüye bişey yazmadan soru sordum , yazcak bişey bulamadım, Yan gel osmana bişey demeye de yüzüm yok bende bu ara Osmana takılıyorum çünkü...
Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor
ben bunu simdi gördüm ve sok oldum cnmDünkü menümü yazmamışım:
Sabah
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
Akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
yok cnm,hafiflemez,o zaman baharda gündüz gelemiyom diye indirim ister,ben 3 cocuk var diye indirim isterim,topraks hastaydim der indirim ister,wuwum zaten piyasada yok,ee kim kaldi ceza verecek
iyi taktik bulmussun
sen gittin,Aus geldi,kacirdin treni
serbest cnm,tabi arkandan konusulanlarida göze alican artik
e burda 7 tane var,seni gören diger 4 kural listeden cikma kararimi aldi acaba
fena fikir degil,bos kaldikca kardes takimdaki üyelerimi toplasak buraya,parti yapariz
taht deviren sporu görmemezlikten geliyorum cnm,görürsem ceza verme duygularim azabilir
müsaitsen sirayi sana alalim dedim,haftayada rapunzel yapar listeyi,eger isin varsada senden sonra bahar geliyor,sira ona gecer
dogru cnm,ambitious_girl listede olmayacak bu hafta
ilk bosluklara gecen haftaki kilolari yazsaydin,gecen hafta kac kilo oldugunu unutan olur belki(mesela ben)kolay olurdu
yeni üyeleri yeterli bulmadim cnm,zaten sadece berin geliyor,o da 1 hafta oldu daha,haftaya kadar katilimlarini cogaltirsa oylamaya sunariz
herkes kendini listeye ekliyor zaten,yapamayanlari sen eklersin
liste bittikten sonra bi kontrol eder,ortalamayi cikarir4.veya 13.takima gönderirsin,listede bulunan herkesi ortalamaya dahil etmelisin,kilosunu bildirmemis olsada,sabit olsada fark etmez,onay aldiktan sonra paylasim alanina tasirsin,bizden önce eklenen liste varsa rakam sirasina göre bizide eklersin,kolay gelsin,ben burda olurum zaten
tahin helvasini görmedin heralde:44:
bide kavrulmus ne ben anlamadim,fistikmi:44:
Tamamdır kaptan , akşam en son çıkarken kilolarıda yazan çizelgeyi koyar çıkarım . İsteyen ekler , yazanları ben gelirim . Diğer anlattıklarını gözlemlemiştim daha önce zaten
4. değil 7. takıma yazacaktın galiba , 7 ve 13 değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?