Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,

Dünkü menümü yazmamışım:

Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu

Ara

1 bardak süt

Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut

ara

1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)

Akşam

4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin

büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,

aaaa sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim şimdi. MEsajlarımı saymaktan kurtulduğuma sevindim de o kadar az mı mesajım. Ama şöyle de bir durum var sadece gündüzleri giriyorum , gece gündüz girenlerle aramda az sayı var. Bi de böyle değerlendirsek acaba ceza hafifler mi?

69)

Sabah mynette okuduğum bişeyi yazayım bari buraya da, köyün delisi gibi kendi kendime konuşmuş olmayayım.

Diyeti bozmamak için 11 altın kural varmış

1- Düzenli beslenme, aç kalmama

2- Sağlıklı yemek yedikten sonraki psikolojimizle, kaçamaktan sonraki psikolojimizi karşılaştırma

3- Bol su tüketimi, susamak acıkmak gibiymiş gün içinde su ihtiyacımızı karşılamayı geciktirirsek bir süre sonra kendimizi su içmek yerine bişeyler atıştırırken bulurmuşuz o yüzden yemek yemek gibi su içmenin de düzenli olması gerekiyormuş

4- Fotoshopta , şu anki halimizin resminin yanına, beğendiğimiz bikinili bir mankenin yüzüne kendi yüzümüzün resmini koyarak ikisini yan yana getirmiş şekilde hazırlayıp her zaman göreceğimiz bir yere buzdolabı kapısı veya bilgisayar masa üstü resmi olarak hazırlıycakmışız.

5-Kilo verdiğimiz zaman kalan kilolarımızdan dert yanmıycakmışız. Kalanlara üzülmek motivasyon düşürüyormuş, gidenlere sevinmek de bizi kamçılarmış.

6- Kendimize bir ana hedef ve bir kaç ara hedef koyucakmışız. MEsela ben 69 olduğumda saçımı kestiricem, 65 olduğumda röfleden kurtulup düz bal köpüğü boyatıcam. Ya da ne bileyim ... kiloya geldiğimde şu cafede kendime kahve ısmarlıycam gibi ödül vericekmişiz.

7- Diyet yapıyorum, o bana yasak... gibi cümlelerden uzak durucakmışız. Yemediğimiz birşeyi yasak olduğu için değil, tercih etmediğimiz için yemediğimizi düşünecekmişiz.

Bir kaç tane daha vardı sanırım yada ben birleştirerek yazmış olabilirm bunar kalmış aklımda...

70)

Bu son mesajım valla kaptan ceza almıyım diye adım deliye çıkıcak... Ben iki saat yokum. Döndüğümde gelmiş olmazsanız diğer takımlardan birilerini çağırıcam. BEnim mesaj sayım çok az takımda da kimse yok muhabbet edicek herkes biyerlere kaybolmuş. Bizim takıma gelip benimle sohbet edermisiniz? YArına kadar mesaj sayımı arttırmam gerekiyor yoksa kaptan bana ceza vericek diycem...

Zumbanın tahtını deviren bu spora kaptan ne diyecek acaba:18:

Ooooooo baby sıra gelene kadar .... Eftelya , rapunzel , pokemon .....

Listenin en can alıcı kısmını almışsın daha ne olsun hayatım .

Tartı gününden önce bakalım netellalar gramajlara nasıl yansıyacak

67)

Aus gelse bari de ona laf yetiştirirken mesai bitimine kadar 90 olurum

Seni akşama kadar 100 yaparım tatlım

:111::111::111::111::111:

Bu mesajı hissettim galiba , içimden bir ses kalak aus pc yi aç dedi.

Dışarı çıktım oğlumla , sonra arkadaşı gördüm markette , bize geldik . Azıcık (!!) lafladık

Kaptan bu arada alıntı yapmayı unutmuşum ama okudum .

Rapunzelin işi çıkmış , liste sırası bana gelmiş .

Yarın hazırım göreve

***4. TAKIM 304.ETAP***

topraks : ( / / / %)
pegasus07 : ( / / / % )
pokemon51 / / / % )
wuwum : ( / / / %)
eftelya_blue: ( / / / %)
RrapunzelL / / / %)
Ausencia / / / %)
bahar2106 / / / %)
buyumeyenbaby / / / %)
zeynep_canan / / / %)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Liste bu şekilde olacak sanırım .Ambitious girl izinden sonra bir hafta daha listede oldu ama artık olmayacaktı okuduğum kadarıyla , berin ve diğer arkadaşlarda henüz takımda oylamaya sunulmadı .

Son düzenleme:

menü gayet güzel hatta canım peynirli tost istedi benim de

ara öğünler gayet iyi olmuş bence işte diet die buna derim

nutellayı götürmüştür bu sporlar bayadır yapamıyorum ben de spor darısı başıma artık

yok cnm,hafiflemez,o zaman baharda gündüz gelemiyom diye indirim ister,ben 3 cocuk var diye indirim isterim,topraks hastaydim der indirim ister,wuwum zaten piyasada yok,ee kim kaldi ceza verecek
66

İyi o zaman takımda kimse yok ben kendi kendime konuşayım burda...
iyi taktik bulmussun
67)

Aus gelse bari de ona laf yetiştirirken mesai bitimine kadar 90 olurum
sen gittin,Aus geldi,kacirdin treni
68)

Kaptaaaan hoşgeldin. KEndi kendime konuşmak serbest mi?
serbest cnm,tabi arkandan konusulanlarida göze alican artik
e burda 7 tane var,seni gören diger 4 kural listeden cikma kararimi aldi acaba
fena fikir degil,bos kaldikca kardes takimdaki üyelerimi toplasak buraya,parti yapariz
taht deviren sporu görmemezlikten geliyorum cnm,görürsem ceza verme duygularim azabilir
müsaitsen sirayi sana alalim dedim,haftayada rapunzel yapar listeyi,eger isin varsada senden sonra bahar geliyor,sira ona gecer

dogru cnm,ambitious_girl listede olmayacak bu hafta
ilk bosluklara gecen haftaki kilolari yazsaydin,gecen hafta kac kilo oldugunu unutan olur belki(mesela ben)kolay olurdu
yeni üyeleri yeterli bulmadim cnm,zaten sadece berin geliyor,o da 1 hafta oldu daha,haftaya kadar katilimlarini cogaltirsa oylamaya sunariz
herkes kendini listeye ekliyor zaten,yapamayanlari sen eklersin
liste bittikten sonra bi kontrol eder,ortalamayi cikarir4.veya 13.takima gönderirsin,listede bulunan herkesi ortalamaya dahil etmelisin,kilosunu bildirmemis olsada,sabit olsada fark etmez,onay aldiktan sonra paylasim alanina tasirsin,bizden önce eklenen liste varsa rakam sirasina göre bizide eklersin,kolay gelsin,ben burda olurum zaten

menü gayet güzel hatta canım peynirli tost istedi benim de

ara öğünler gayet iyi olmuş bence işte diet die buna derim

tahin helvasini görmedin heralde:44:
bide kavrulmus ne ben anlamadim,fistikmi:44:

sağol canım iyileşmeye çalışıyorum bakalım bol bol ilaç içerek sabahları yediğime gelince ben işyerindeyken sabahları kahvaltıyı ancak simitle yapabiliyorum susam rahatsız ettiği için de ancak çeyrek yiyebiliyorum.... peynir de simite sürülüp yenen peynirlerden ama 1 küçük üçgen

ben bunu simdi gördüm ve sok oldum cnm
en cok kizdigim seyi yapmissin,cezan duruyor,sen internetim yok diye cezani yapmiyorsun,evde spor aletinde var üstelik,bide cezani cekmedigin gibi üstüne nutellalar,sütlü tatlilar yiyorsun
ben anlamadim,sen gercekten zayiflamak istiyormusun
300 kalorilik ceza ve 200 mekik eklendi cezana,haftaya cumaya kadar bitir lütfen

Tamamdır kaptan , akşam en son çıkarken kilolarıda yazan çizelgeyi koyar çıkarım . İsteyen ekler , yazanları ben gelirim . Diğer anlattıklarını gözlemlemiştim daha önce zaten

4. değil 7. takıma yazacaktın galiba , 7 ve 13 değil mi ?

evet cnm 7.yazacaktim,o sira aklim nerdeyse artik karismis takimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…