Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nutellayı götürmüştür bu sporlar bayadır yapamıyorum ben de spor darısı başıma artık

SAğol Eftelyacım ama götürmemiş o sporlar o nutellayı , ceza aldım bile , üstüne laf da yedim. piman olan smile koyacaktım buraya ama bulamadım.

Sağol kaptan ya kendime geldim, yazdıklarınla sarsıldım valla , iyi gelir inşallah. Doğru söylüyorsun , nutellalı rejim mi olur ? Elime aldım kavanozu biraz düşündüm sonra kendimi pişmanlık yaşarken hatırlıyorum. O an içime şeytan girdi heralde...uff normal sporun haricinde 400 kalori + 400 mekik. Bittim ben... Beter ol diyesim var kendime ama o kadar da bitirmiyim artık kendimi. Bak sana söz yarından itibaren toparlancam bu sefer söz bak gerçekten .

kolay gelsin arkadaşım...

hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır

iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh

Ya zaten fırça yedim cezamı da aldım, kaptanın gözüne sokmayın artık şu nutellayı ... Allah beni top etsin nerden yedim şunu...

Allah daha çok güldürsün inşallah, sen yap kendine fotoshop, hatta face de yüklü benim fotolardan alıp bi tane de bana yapsan ne güzel olur asarım dolaba. Ciddiyim bak bu konuda... Cezayı aldık valla , cezamı çekerim de fırça harbiden sarstı beni.. Annesini küstürmüş çocuk gibi hissettim kendimi...

YA kaptanı kışkırtmayın diyorum, gaza gelecek ceza sayım arttıracak. Allah Allaaaah.

menün güzel canım bence çok sağlıklı görünüyo 4 dönüm senin uydurman mı öyle mi dersiniz biz bi dönüm bostan yan gel osman deriz genelde

Bizim memlekette de 4 dönüm bostan denir. Yan gelip yatanların kalça geniş olduğundan , yata yata kalçan bostan tarlasına dönmüşden gelen bir laftır. En kibar hali yan gel osman, 4 dönüm bostandır.

Canıııım, beni çağırmışsın , gelemedim bir türlü, iş iş iş ....ıyyy bunaldım valla.

Ayakta içilen su vücudu dolaşmadan direk tuvalete gidiyormuş zaten, vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmak için oturarak içmek lazımmış...

Bende izliycem, hadi bol şans... Bi kupa alın da dişimize göre bir rakibimiz olsun bari...

en çok yazana ödül ne en az yazana ceza spor cezası dmi ?

ben oturarak içerim genellikle bi ara bi yazı okumustum ayakta içtiğin zaman böbreklere flan zarar veriomus

iyi akşamlar kızlar ben geldim amma çene yapmışsınız ya 15 sayfa okucam geçmişe bakıyorum kızlar bugün hiç giremedim çooooooooook iş vardı malesef bi dakka oturamadım ya yerimde neyse hadi ben başlayam okumaya bide menümü yazim

hoşgeldin canım kolay gelsin iyi hatırlattın ya ben menü mü unuttum :))

çarşamba

sabah :
2 dilim ekmek biraz peynir zeytin çay
ara :
1 elma
öğlen :
bir tane peynirli sandiviç
ara :
bi bardak süt 1.5 kepekli galeta
akşam:
bi kase çorba topalak çorbası ismi öle bizim tavukluydu ekmeksiz yedim tanesinden az koydum bi kase yogurt
ara : bi küçük portakal

su : 3 litre belkide daha fazladır
spor :
1- sabah 50 dakka yürüdüm akşam yürüyemedim hava sartlarından dolayı :26:
2- 30 dakka kendim için 30 dakka da cezam için mezdeke( kabul olurmu kaptan)
3- 100 tane hızlı nefes alıp verme
4- 50 tane hoplama ( ben buna elma toplama diyorum kollarımıda topluyo gibi sallıyom yukarıya )
5- 100 tane hızlı yürüyor gibi ayakta hareket arkadaşım önerdi kuzeni o hareketle zayıflamış ne kadar doğruysa
6- 100 tane mekik
7- 100 tane oklavayla yan göbek için hareket

kaptan bu yaptığım sporlardan aldığım kalori cezasıda düşürülürmü :26: 300+250 idi galiba kalori cezam

Son düzenleme:
sabah domates 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 4 kasık yumurtasız menemen 2 kasık pilav 1 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 fincan kahve
mesaj toplu saycam brazdan
spor yürüyüş ( kaç dk oldugunu bilmiyorum suan )
2 lt su

masallah ya sporları okumaya nefesim yetmedi topalak çorbası ne oluyo cnım içinde köfte flan mı var

bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum

calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim 66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmem insan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya

Son düzenleme:
masallah ya sporları okumaya nefesim yetmedi topalak çorbası ne oluyo cnım içinde köfte flan mı var

teşekkürler canım benim spor baya iyiydi dün ya :))
yemege gelince bulguru yoguruyorsun içine bişeyler felan katıyorlar küçük top top yapıyorsun tavuklu yada etli yapıyorsun önceden haslıyorsun tavugu ben tavuklu seviyorum tavuk bulgur nohutlu çorba canım benim tavuk corbasının bulgurlusunu düşün canım

güzelmiş canım menün

güzel canım menün kaçamak yok

güzel kaptan menün tebrikler

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…