yok kızlar ben bu işi beceremiyorumalıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım
kendıne hakaret etme zeynep abla ınsan hıssettgı yastadır bence kac yasında hıssedıosan o yastasındr suan kendımı 95 gbı hıssedıorum mesela ben tadım kacmıs hpten
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su 30 kere parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim tam.bug. ekmegi
4 ceviz
3 dilim peynir
bolll maydonoz
1 kupa yeşil
ara 1 elma
1 kutu ayran
öglen 1 dilim tam.bug. ekmegi bolll salata
ara 1 portalak
1/5 bardak süt yarım yaglı
akşam 8 kasık ıspanak kavurması yagsız ve boll liminlu salata 3 kasık yogurt
su 3 lt
spor 45 dakika nefise hoca ile calıstık
1 saat spor aletleriyle ve yerde mekik cektim
sorun mutsuz olmam zeynep abla mtlu olamıyorum cabalasamda olmuyo uzuluorum hepaşkım benim daha yasın kac senin ne oluyor sanaduynuyum birdaha neşelen az bakıyım
dyetısyen benım yagımı ben 86 kıloyken olcmustu 32 kg yag varmıs kı o zaman smdı dha azdır tamam her ınsan farklıdır ama okdarda abartmıslar snınkını bnce
sizi gidi çenesi düşük kadınlar sizi
geçmise bir daldım bir de baktımki yıl 2013 olmuş
al herüfde çay istiyorneyse ben cikiyim biraz sonra gelicem cıkmadan menümüde yazıyımda
duzensız menusu olan atılcak ama bu ara kolumu kaldramıorum kanımda ıyıce dusmus offf offf
erkek arkadasım gıda mezunu ya diyetisyenlik derside gördüler oda o yanlış be sacmalamasın dedi o kadar yagmı olurmu dedi senin verecegin 7-8 kilo ama vucüdunun yüzde kırkı yagmı dedi oda olamaz dedi canım ya gerçekten ilginç yanı vucüdumun yüzde 39.7 düz hesap yüzde 40 ı yag olamaz ya olmamalı:18::18:
yok kızlar ben bu işi beceremiyorumalıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım
sen hastasın o yüzden istinasındır canım yaa dimi kaptan:26:
kendıne hakaret etme zeynep abla ınsan hıssettgı yastadır bence kac yasında hıssedıosan o yastasındr suan kendımı 95 gbı hıssedıorum mesela ben tadım kacmıs hpten
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su 30 kere parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim tam.bug. ekmegi
4 ceviz
3 dilim peynir
bolll maydonoz
1 kupa yeşil
ara 1 elma
1 kutu ayran
öglen 1 dilim tam.bug. ekmegi bolll salata
ara 1 portalak
1/5 bardak süt yarım yaglı
akşam 8 kasık ıspanak kavurması yagsız ve boll liminlu salata 3 kasık yogurt
su 3 lt
spor 45 dakika nefise hoca ile calıstık
1 saat spor aletleriyle ve yerde mekik cektim
canım 63.5 kılosun yanı yuzde ellın yag olsa 31.5 kılo eder dsun artık yuzde 60 oranına gelıo resmen atmaaa atmaa sarkısını soyleseydın kadına ne bu ...
((((((((( ((((((
hamile olmasa parçalicaktım gerisini sen düşün artık wuwum
tamam bebegim yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer üzüldüğün ya ağlarım bak ha
ben bi geçmişe bakimde gelim wuwumcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?