slm kizlar ben geldim
simdi gecmise cevap vercem
baya kaynatmissiniz ben yokken,ben burdaykende kimse yoktu,ama geldim hemen,mesajlarimi cogaltmam lazim,1. ye ödül var ona göre,ödülü ben kapmaliyim
tatlim yukarda yada asagida nikinin üstüne tikla,senin yazdigin mesajlar cikar,onlari sayacaksin,cumadan cumaya sayip yazcaz,istersen günlük yaz,sonra toplarsin,en az yazana ceza,en cok yazana ödül varkızlar bu mesajların hepsini nasıl saycaz bide bende saycam mı bu hafta gruba dahil olunca mı saycam acaba
bu spor kacamaklarinada bir care bulmak lazim:44:Benim kaçamağım hep spordan tatlım yaa , ama onuda düzenleyeceğim . Sonra zayıf ama sarkmış bir kadın oluveririm mazaallah.
yok cnm,senden önce daha cokk kisi var,eger ceza alirsanda esine dersin ebn ruhsal yönden destek veriyorum diyekızlar siz taaaaaaa geçmişi okuyup cevap verene kadar benim mesai biter, birazdan çıkıcam
akşama geliyim yoksa ceza bana kalıcak valla bütün gün forumda durup bi de ceza alırsam çıngar çıkartıcamo yüzden gelemezsem çok konuşmayın bak
tatlim ausun dedigi gibi baslik kisminda cikiyorben böyle yazınca unutuyorum daha önce kaç olduğunu acaba cumadan cumaya mı saysam? sen aklında mı tutuyorsun
kesinlikleYa ceza sana kalmaz toprağım , kalsa kalsa eftelyaya kalır
cok üzülme cnm,sonra eftelyayida aglatacaksinah ne kadar üzüldüm anlatamaaaaaaaaaammmmmmmmm hatta bak ağlıyımdiycem de benim kızda bir göz var Maşallah dediği 40 gün yaşıyor oyüzden demedim sayalım :))))
öyle olmuyorsa en son yazdigin mesajin üstündedir zaten sayisidatamam ben de yazıyorum ama bir önceki çıkmıyor neden ki ayarlarda bişey vardır kesin
fener bayragi gördüm ben,resim göremedim:26:Profil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben
Kaptan ünlü düşünür hülya avşar ne demiş ;
Birinci belli 2. kim
kızlar menümü yazayım toplantım var mesaj saymıyorum bi ara hepsini toplu sayıcam
sabah
yarım kase nesfit+süt
ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
5 leblebi+5 badem
öğlen
simit
kaşar
çay
ara
1 kuru kayısı
3 badem biraz b. leblebi
akşam
bir tabağa az pilav az bezelye
yoğurt
su 2 lt
spor yok maalesef
fener bayragi gördüm ben,resim göremedim:26:
o kadar kesin konusma,gece uzun,ben burdayim daha:126::126:
kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı
ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz
menü ii cnım helva için bisey diyemem o dönemlerde gercekten ihtiyac oluyo :))günaydın herkese;
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay
ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş
öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)
ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker
akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt
su:2 litre
spor yok
Ben yokum burda valla FENERBAHÇEMİN maçı var bu akşam , söylemesi ayıp UEFA da yarı finale çıkacağız da bu maçı alınca
Koydum canım , zaten fenerbahçeyi koymak için değiştirirken aklıma gelmişti oğlumu koymak .
öğünlerde sorun yok aralardan birincisinde kavrulmuş olan ne ben göremedim:) 2. sindeki balık kraker yerine başka bir alternatif bulsan daha iyi olur
Allah kabul etsin canım, pegasus bakar listeye ona göre kararlaştırırız
yok canım benimki başkaaynı ana denk gelmişisz di mi:)))
kimsecikler yok, pegasusda geçmişe dalmış fakat bu yazıya çok güldüm sizde bakın:)))
Eki Görüntüle 682578
Ben yemeğe gidiyorum , site beni atana kadar adım burada kalsın
hayırdır ayran içtik ayrı mı düştük kısacık mesaj yazmışsın banaspora gelince asıl ben hastayım eftelya o kadar çok ağladıki benim hastalığım unutuldu şaka bir yana ilaçlar beni sersem gibi çok uyutuyor bu hafta sporsuz geçti farkındayım en azından tartıya kadar cezamı yapabilsem çok iyi olacak
Dünkü menümü yazmamışım:
Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin
Kaptan bu arada alıntı yapmayı unutmuşum ama okudum .
Rapunzelin işi çıkmış , liste sırası bana gelmiş .
Yarın hazırım göreve
***4. TAKIM 304.ETAP***
topraks : ( / / / %)
pegasus07 : ( / / / % )
pokemon51/ / / % )
wuwum : ( / / / %)
eftelya_blue: ( / / / %)
RrapunzelL/ / / %)
Ausencia/ / / %)
bahar2106/ / / %)
buyumeyenbaby/ / / %)
zeynep_canan/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
Liste bu şekilde olacak sanırım .Ambitious girl izinden sonra bir hafta daha listede oldu ama artık olmayacaktı okuduğum kadarıyla , berin ve diğer arkadaşlarda henüz takımda oylamaya sunulmadı .
bende de var kronik bronşit 3 aylıken olmusum 1 hafta yine iyi ya ne güzell..ben 1 ayda iilesemiyorumbenim bronşitte kronik olmasa ben de kolay kolay hasta olmam ama ona yakalandım mı gitti, 1 haftadan önce iyileşemiyorum
bugünlerde senin yorumları olkurken çok gülüyorum, Allahda seni güldürsün:))
kolay gelsin, ben de habire fırça yiyorum yine mi kuluptesin iş yap azıcık diye ama neyseki patrondan torpilliyim aman yaa iki dakka deyip geçiştiriyorum :)))
bence daha kötü durumda olanlar var bizim kız mesala, bu arada wuwm akşama mı girebiliyor göremedim bi süredir
sen kulakları tıkasan da görüldü cezalar geldi, hadi kolay gele
bu osman başımıza dert olacak kızlaaaaarrrrrrrrr
4 numara benim işim isteyen varsa göndersin hemen 0 beden yapayım sizi
di mi hiç değilse benim gibi cezanı yapamıyosun madem kaçamak yapma
simit yedim diye fazla da abartmıyım dedim susam var beni tutuyor bu öğün
Zorunlu değil canım , bu şekilde daha kolay oluyor diye başladık yazmaya.
Geçen cumadan bu akşama ...Her cuma sıfırlanacak ve baştan sayılacak .En az katılımda bulunana .....tabii ki kaptandan misss gibi ceza:18:
Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy
Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani
Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?