Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kizlar ben geldim
simdi gecmise cevap vercem
baya kaynatmissiniz ben yokken,ben burdaykende kimse yoktu,ama geldim hemen,mesajlarimi cogaltmam lazim,1. ye ödül var ona göre,ödülü ben kapmaliyim

Kaptan ünlü düşünür hülya avşar ne demiş ;

Birinci belli 2. kim

Profil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben

kızlar bu mesajların hepsini nasıl saycaz bide bende saycam mı bu hafta gruba dahil olunca mı saycam acaba
tatlim yukarda yada asagida nikinin üstüne tikla,senin yazdigin mesajlar cikar,onlari sayacaksin,cumadan cumaya sayip yazcaz,istersen günlük yaz,sonra toplarsin,en az yazana ceza,en cok yazana ödül var
sende yazmalisin evet

Benim kaçamağım hep spordan tatlım yaa , ama onuda düzenleyeceğim . Sonra zayıf ama sarkmış bir kadın oluveririm mazaallah.
bu spor kacamaklarinada bir care bulmak lazim:44:
yok cnm,senden önce daha cokk kisi var,eger ceza alirsanda esine dersin ebn ruhsal yönden destek veriyorum diye
ben böyle yazınca unutuyorum daha önce kaç olduğunu acaba cumadan cumaya mı saysam? sen aklında mı tutuyorsun
tatlim ausun dedigi gibi baslik kisminda cikiyor
Ya ceza sana kalmaz toprağım , kalsa kalsa eftelyaya kalır
kesinlikle
ama sen ben eftelyaya kiyamam,onun cezasini cekerim dersen o da olur
ah ne kadar üzüldüm anlatamaaaaaaaaaammmmmmmmm hatta bak ağlıyım diycem de benim kızda bir göz var Maşallah dediği 40 gün yaşıyor oyüzden demedim sayalım :))))
cok üzülme cnm,sonra eftelyayida aglatacaksin
tamam ben de yazıyorum ama bir önceki çıkmıyor neden ki ayarlarda bişey vardır kesin
öyle olmuyorsa en son yazdigin mesajin üstündedir zaten sayisida

kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı

ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz

tam yazarken internet gitti oldu mu olmadı mı bilemedim tekrar yazıyorum :)) menü güzel ama spor da olsaymıs tam olcakmıs

fener bayragi gördüm ben,resim göremedim:26:

o kadar kesin konusma,gece uzun,ben burdayim daha:126::126:

Ben yokum burda valla FENERBAHÇEMİN maçı var bu akşam , söylemesi ayıp UEFA da yarı finale çıkacağız da bu maçı alınca

Koydum canım , zaten fenerbahçeyi koymak için değiştirirken aklıma gelmişti oğlumu koymak .

ben de genellikle ayakta icerim,bardagimmutfaktadir,söyle iri bira bardaklari varya yarim litrelik,onlardan,her gittigimde icerim,sonra gelirim,simdi ben ödemlimiyim:44:

Ben yemeğe gidiyorum , site beni atana kadar adım burada kalsın

menü ii cnım helva için bisey diyemem o dönemlerde gercekten ihtiyac oluyo :))

ben niye göremiyorum acaba
haha.mac var demek,benim oglum rahat uyursa ben sabaha 200 yaparim

tesekkurler cnım

gecmis olsn cnım

aynı gün hem sütlü tatlı hem nutella hem meyve suyu fazla olmus cnım

auss çok teşekkür ederimmm cok saol ya

bende de var kronik bronşit 3 aylıken olmusum 1 hafta yine iyi ya ne güzell..ben 1 ayda iilesemiyorum (

büyümeyenbebek le aranızdan su sızmıyo masalahh ama beni de sev kıskanırım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…