Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay sporun çok güzelmiş canım ya tam benlik

güzel canım menün spor eksik sadece

cıks cıks cıks çok kalorili bir menü olmuş canım bian önce geçsin bu dönem ceza gelir yoksam sankim

kızlar kac gundur sancılıyım canım felaket acıyo ugrayamadım dıyet dıyeceksınız ben duzenlı yıyemedım k.bkmayın ögun yapamadım 5 ögun falan bde kanım 9 dusmus uykudan dramıorum uyandıgım zaman gec oluo genelde gunduz uyuorum napcamı blemıorum cok uzgunum ((43:

hoş geldin fıstıgım çokkkk geçmiş olsun daha geçmedimi su adet yaaaa

onunkı yanlıstır okadr da fark olmaz canım

bıde gecmısı okuyamadım ya off offff
üşenıorum hepten brı gelmıs elımı kolumu kestı sankı

bugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm

iyileşde bi düzene girer hepsi fıstıgım sıkma sen canını bugün benimde moralim bozuk kendimi spora kaptırdım biraz mola verim bi buraya bakim dedim seni gördüm hasta olunca insan öle olur zaten canım benim ya moralinin bozma sen

duzensız menusu olan atılcak ama bu ara kolumu kaldramıorum kanımda ıyıce dusmus offf offf

Oryantal Aerobik Part 3 (Oriental Aerobic)
hani sana dedigim yarım mekik hareketleri felan vardı ya ben genelde hep bu hareketlerden yapıyorum

Son düzenleme:
Sen arada kaçamak yapınca , şok diyet niyetine direk yatıya çağır kayınvalideyi , ohhh missss.

15 günde çekilmez be zeynep

yokmuş gbi davranıyorum hayatım

kaptanım harikasın gene

ballı kaymagım süper menün de yan gel yat osmanı kov biran önce evden

kimsecikler yok, pegasusda geçmişe dalmış fakat bu yazıya çok güldüm sizde bakın:)))

Eki Görüntüle 682578
hergün biraz daha oturuyor canım menün güzel ama spor mutlaka yapalım vücüt sıkılaşşın

büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,
kızlar mesaj nasıl sayılıyor ?

68)

Kaptaaaan hoşgeldin. KEndi kendime konuşmak serbest mi?

heee konuş bebegim bende yaparım bazen o işi hatta bazen kendimi öyle kaptırıyorum ki bir bakıyorum otobüste bile konusuyorum kendimle

canım onun tartısı yanlıstır bende de oluyordu 3 degişik tartıda tartıldım düzenüm bozuldu en iyisi diyetisyenimin tartısı dedim evdede tartılmıyorum artık

bugun 3 gun canım ya hıc bse yazmıom bıkacgundr dgru dzgunde dıyet yapamadım gereksız gereksız seyler yedım ve gectım onu ögunlerıde ayrmadm
bebegim geçmiş olsun hoş geldim canısı

yok kızlar ben bu işi beceremiyorum alıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım

hoşbulduk zeynep ablacım .....

sizi gidi çenesi düşük kadınlar sizi
geçmise bir daldım bir de baktımki yıl 2013 olmuş

al herüfde çay istiyor neyse ben cikiyim biraz sonra gelicem cıkmadan menümüde yazıyımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…