Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooo sabah kahvaltısı olmadı işte tartı öncesi tüh :18:

auss çok teşekkür ederimmm cok saol ya

Ne demek canım benim , ha bir hafta önce ha bir hafta sonra

büyümeyenbebek le aranızdan su sızmıyo masalahh ama beni de sev kıskanırım sonra

Kıskanma canım ya , herkesin ayrı bir yeri oldu bu takımda kalbimde

İyi ki pegasus beni çağırmış diyorum içimden hep .

Maçtan önce bir gireyim dedim , arkadaşım gelmiştir kesin bol şanslar dilemiştir dedim .

Yanılmamışım

Güzelmiş canım menün , sporuna ayrıca alkış

Değişik bir tarz olmuş canım

Canım diyet yapmanın 1 numaralı kuralı , hep aynı tartıyı kullanacaksın .

Ama yağ oranını bir diyetisyende ölçtür derim canım .

arkandayız bebegim tam gaz

Sağol tatlımda , hiç gelip yemeğime yorumlar yazmıyorsunuz

Milletin arkadaşları toplanıp toplanıp geliyor , yemeği güncel tutuyor

ay sporun çok güzelmiş canım ya tam benlik

Aman ha pegasus duymasın

Zeynep yaaa

Otobüste kendi kendine mi konuşuyorsun

Osmanın tarlaya korkuluk dikeceğim yarından itibaren merak etme canım

yok kızlar ben bu işi beceremiyorum alıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım

Kiiimmmmm sen miiiiiiii

sizi gidi çenesi düşük kadınlar sizi
geçmise bir daldım bir de baktımki yıl 2013 olmuş

al herüfde çay istiyor neyse ben cikiyim biraz sonra gelicem cıkmadan menümüde yazıyımda

Benimki de çay var mı bu akşam dedi.

Bende var dedim .

Demledin mi , koysana dedi.

Çay var dedim sadece hayatım dedim .Gitti demledi

kafası ucmus o zaman canım boşver onun kafası yerınde dehıldı....

Canım yaaa , senin neşen nereye kayboldu

Son düzenleme:

hımmmm cok mantıklı seylermiş sagol fıstık

bişey sorucam kaptan ben işdeyken bunu nasıl yayinlicam telefona internet paketi yaptım ama telefon sayfayı desteklemiyor ben işteyken yayınlayamam ki zaten 6 da çıkıyoruz yediyi buluyo eve gelmem ne yapcam ben şimdi:18::18: bide paylaşmayı bilmiyom diger takımlarda kopyala yapıştır felanmı yapıyoz:44:

***4. TAKIM 304.ETAP***

topraks : (74,4 / / / %)
pegasus07 : (60,1 / / / % )
pokemon51 67,5/ / / % )
wuwum : (75,5 / / / %)
eftelya_blue: (64,6 / / / %)
RrapunzelL 73 / / / %)
Ausencia 64,1 / / / %)
bahar2106 63,7/ / / %)
buyumeyenbaby72,9 / / / %)
zeynep_canan 74,6/ / / %)

4.TAKIM ORTALAMASI %

benim arkadaşımında aynı derdi vardı, çocuk ev tozuna karşı alerjikti hergün temizlik ( çok zor kolay gelsin peki okulda ne olacak, okullarda maşallah pek bi temiz

geceleri koruyucusunu çiğnetiyoruz binbir zahmetle ben tedbirimi alayımda zaten tozdan kaçış yok bu bir gerçek 7 yaşında geçebilir dedi doktor inşallah tek umudum 3 yıl sonra iyileşmesi benim annemdede kayınvalidemdede var astım ama onlar o kadar allerjik değil sadece parfüm deterjan kokularına tepki veriyolar benim kızım hepsine genetik mirası hiç iyi değil malesef[/QUOTE]

senin kız kaç yaşında canım ya :44:

canım bazen ınsanlar mutlu ve neşeli gorunurler ya aslında kalpte oyle olamazlar o durum işte belkı brazcıkta depresyon ...

canım işdeydim ya pestilim çıktı bugün

valla bende hep ayakta içiyom şimdi bu kötü bişeyde ne kadar kötü bişey anlamadım yakına benide gurubun hiç bişey anlamayanı ilan edeceksiniz

valla bende hep ayakta içiyom şimdi bu kötü bişeyde ne kadar kötü bişey anlamadım yakına benide gurubun hiç bişey anlamayanı ilan edeceksiniz

bebegım yanı vucudunda ödem kalıo vcudun butun suyunu dsarı atmıyo yanı ayakta içince ödem olusuomus dıyo arkadasta

senin kız kaç yaşında canım ya :44:[/QUOTE]

canım kızı 4 yasında 3 yıl sonra ıyılesır dye umuyo 7 yasında ıyılesır dedıklerıne gore kızıda otomatıkmen 4 yasında oluo bebegım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…