- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Dünkü menümü yazmamışım:
Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin
auss çok teşekkür ederimmm cok saol ya
büyümeyenbebek le aranızdan su sızmıyo masalahhama beni de sev kıskanırım sonra
SAğol Eftelyacım ama götürmemiş o sporlar o nutellayı , ceza aldım bile , üstüne laf da yedim. piman olan smile koyacaktım buraya ama bulamadım.
Sağol kaptan ya kendime geldim, yazdıklarınla sarsıldım valla , iyi gelir inşallah. Doğru söylüyorsun , nutellalı rejim mi olur ? Elime aldım kavanozu biraz düşündüm sonra kendimi pişmanlık yaşarken hatırlıyorum. O an içime şeytan girdi heralde...uff normal sporun haricinde 400 kalori + 400 mekik. Bittim ben... Beter ol diyesim var kendime ama o kadar da bitirmiyim artık kendimi. Bak sana söz yarından itibaren toparlancam bu sefer söz bak gerçekten .
kolay gelsin arkadaşım...
Ya zaten fırça yedim cezamı da aldım, kaptanın gözüne sokmayın artık şu nutellayı ... Allah beni top etsin nerden yedim şunu...
Allah daha çok güldürsün inşallah, sen yap kendine fotoshop, hatta face de yüklü benim fotolardan alıp bi tane de bana yapsan ne güzel olur asarım dolaba. Ciddiyim bak bu konuda... Cezayı aldık valla , cezamı çekerim de fırça harbiden sarstı beni.. Annesini küstürmüş çocuk gibi hissettim kendimi...
YA kaptanı kışkırtmayın diyorum, gaza gelecek ceza sayım arttıracak. Allah Allaaaah.
Bizim memlekette de 4 dönüm bostan denir. Yan gelip yatanların kalça geniş olduğundan , yata yata kalçan bostan tarlasına dönmüşden gelen bir laftır. En kibar hali yan gel osman, 4 dönüm bostandır.
Canıııım, beni çağırmışsın , gelemedim bir türlü, iş iş iş ....ıyyy bunaldım valla.
Ayakta içilen su vücudu dolaşmadan direk tuvalete gidiyormuş zaten, vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmak için oturarak içmek lazımmış...
Bende izliycem, hadi bol şans... Bi kupa alın da dişimize göre bir rakibimiz olsun bari...
çarşamba
sabah :
2 dilim ekmek biraz peynir zeytin çay
ara :
1 elma
öğlen :
bir tane peynirli sandiviç
ara :
bi bardak süt 1.5 kepekli galeta
akşam:
bi kase çorba topalak çorbası ismi öle bizim tavukluydu ekmeksiz yedim tanesinden az koydum bi kase yogurt
ara : bi küçük portakal
su : 3 litre belkide daha fazladır
spor :
1- sabah 50 dakka yürüdüm akşam yürüyemedim hava sartlarından dolayı :26:
2- 30 dakka kendim için 30 dakka da cezam için mezdeke( kabul olurmu kaptan)
3- 100 tane hızlı nefes alıp verme
4- 50 tane hoplama ( ben buna elma toplama diyorum kollarımıda topluyo gibi sallıyom yukarıya)
5- 100 tane hızlı yürüyor gibi ayakta hareket arkadaşım önerdi kuzeni o hareketle zayıflamış ne kadar doğruysa
6- 100 tane mekik
7- 100 tane oklavayla yan göbek için hareket
kaptan bu yaptığım sporlardan aldığım kalori cezasıda düşürülürmü :26: 300+250 idi galiba kalori cezam
sabah domates 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 4 kasık yumurtasız menemen 2 kasık pilav 1 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 fincan kahve
mesaj toplu saycam brazdan
spor yürüyüş ( kaç dk oldugunu bilmiyorum suan )
2 lt su
bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum
calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmeminsan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya
arkandayız bebegim tam gaz
ay sporun çok güzelmiş canım ya tam benlik
yokmuş gbi davranıyorum hayatım
kaptanım harikasın gene
ballı kaymagım süper menün de yan gel yat osmanı kov biran önce evden
hergün biraz daha oturuyor canım menün güzel ama spor mutlaka yapalım vücüt sıkılaşşın
kızlar mesaj nasıl sayılıyor ?
heee konuş bebegim bende yaparım bazen o işi hatta bazen kendimi öyle kaptırıyorum ki bir bakıyorum otobüste bile konusuyorum kendimle
canım onun tartısı yanlıstır bende de oluyordu 3 degişik tartıda tartıldım düzenüm bozuldu en iyisi diyetisyenimin tartısı dedim evdede tartılmıyorum artık
bebegim geçmiş olsun hoş geldim canısı
yok kızlar ben bu işi beceremiyorumalıntılar gene birbirine karıştı kusura bakmayın kızlar ben hasta ve yaşlı bir kadınım
sizi gidi çenesi düşük kadınlar sizi
geçmise bir daldım bir de baktımki yıl 2013 olmuş
al herüfde çay istiyorneyse ben cikiyim biraz sonra gelicem cıkmadan menümüde yazıyımda
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su 30 kere parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim tam.bug. ekmegi
4 ceviz
3 dilim peynir
bolll maydonoz
1 kupa yeşil
ara 1 elma
1 kutu ayran
öglen 1 dilim tam.bug. ekmegi bolll salata
ara 1 portalak
1/5 bardak süt yarım yaglı
akşam 8 kasık ıspanak kavurması yagsız ve boll liminlu salata 3 kasık yogurt
su 3 lt
spor 45 dakika nefise hoca ile calıstık
1 saat spor aletleriyle ve yerde mekik cektim
kafası ucmus o zaman canım boşver onun kafası yerınde dehıldı....
69)
Sabah mynette okuduğum bişeyi yazayım bari buraya da, köyün delisi gibi kendi kendime konuşmuş olmayayım.
Diyeti bozmamak için 11 altın kural varmış
1- Düzenli beslenme, aç kalmama
2- Sağlıklı yemek yedikten sonraki psikolojimizle, kaçamaktan sonraki psikolojimizi karşılaştırma
3- Bol su tüketimi, susamak acıkmak gibiymiş gün içinde su ihtiyacımızı karşılamayı geciktirirsek bir süre sonra kendimizi su içmek yerine bişeyler atıştırırken bulurmuşuz o yüzden yemek yemek gibi su içmenin de düzenli olması gerekiyormuş
4- Fotoshopta , şu anki halimizin resminin yanına, beğendiğimiz bikinili bir mankenin yüzüne kendi yüzümüzün resmini koyarak ikisini yan yana getirmiş şekilde hazırlayıp her zaman göreceğimiz bir yere buzdolabı kapısı veya bilgisayar masa üstü resmi olarak hazırlıycakmışız.
5-Kilo verdiğimiz zaman kalan kilolarımızdan dert yanmıycakmışız. Kalanlara üzülmek motivasyon düşürüyormuş, gidenlere sevinmek de bizi kamçılarmış.
6- Kendimize bir ana hedef ve bir kaç ara hedef koyucakmışız. MEsela ben 69 olduğumda saçımı kestiricem, 65 olduğumda röfleden kurtulup düz bal köpüğü boyatıcam. Ya da ne bileyim ... kiloya geldiğimde şu cafede kendime kahve ısmarlıycam gibi ödül vericekmişiz.
7- Diyet yapıyorum, o bana yasak... gibi cümlelerden uzak durucakmışız. Yemediğimiz birşeyi yasak olduğu için değil, tercih etmediğimiz için yemediğimizi düşünecekmişiz.
Bir kaç tane daha vardı sanırım yada ben birleştirerek yazmış olabilirm bunar kalmış aklımda...
yok cnm,hafiflemez,o zaman baharda gündüz gelemiyom diye indirim ister,ben 3 cocuk var diye indirim isterim,topraks hastaydim der indirim ister,wuwum zaten piyasada yok,ee kim kaldi ceza verecek
iyi taktik bulmussun
sen gittin,Aus geldi,kacirdin treni
serbest cnm,tabi arkandan konusulanlarida göze alican artik
e burda 7 tane var,seni gören diger 4 kural listeden cikma kararimi aldi acaba
fena fikir degil,bos kaldikca kardes takimdaki üyelerimi toplasak buraya,parti yapariz
taht deviren sporu görmemezlikten geliyorum cnm,görürsem ceza verme duygularim azabilir
müsaitsen sirayi sana alalim dedim,haftayada rapunzel yapar listeyi,eger isin varsada senden sonra bahar geliyor,sira ona gecer
dogru cnm,ambitious_girl listede olmayacak bu hafta
ilk bosluklara gecen haftaki kilolari yazsaydin,gecen hafta kac kilo oldugunu unutan olur belki(mesela ben)kolay olurdu
yeni üyeleri yeterli bulmadim cnm,zaten sadece berin geliyor,o da 1 hafta oldu daha,haftaya kadar katilimlarini cogaltirsa oylamaya sunariz
herkes kendini listeye ekliyor zaten,yapamayanlari sen eklersin
liste bittikten sonra bi kontrol eder,ortalamayi cikarir4.veya 13.takima gönderirsin,listede bulunan herkesi ortalamaya dahil etmelisin,kilosunu bildirmemis olsada,sabit olsada fark etmez,onay aldiktan sonra paylasim alanina tasirsin,bizden önce eklenen liste varsa rakam sirasina göre bizide eklersin,kolay gelsin,ben burda olurum zaten
tahin helvasini görmedin heralde:44:
bide kavrulmus ne ben anlamadim,fistikmi:44:
öğünlerde sorun yok aralardan birincisinde kavrulmuş olan ne ben göremedim:) 2. sindeki balık kraker yerine başka bir alternatif bulsan daha iyi olur
kavrulmuş beyaz leblebi yani nohut da denililiyor ama bizim burda kavrulmuş demezsen anlayıp vermezler.
2.cisi kızım evde biliyosun okula gitmiyo ee çocuklarda illa abur cubur bişey istiyo o yerken yedim normalde kızıma abur cubur yasak ama dün çizgi film bakarken yedim valla ama bu hafta yediklerimin cezasını kızım okula başlayınca fena çıkarcam o bir gerçek bol bol spor+yürüyüş
burda beyaz humus beyaz leblebi diyoruz canım mersinde yani
Zorunlu değil canım , bu şekilde daha kolay oluyor diye başladık yazmaya.
Geçen cumadan bu akşama ...Her cuma sıfırlanacak ve baştan sayılacak .En az katılımda bulunana .....tabii ki kaptandan misss gibi ceza:18:
Benim kaçamağım hep spordan tatlım yaa , ama onuda düzenleyeceğim . Sonra zayıf ama sarkmış bir kadın oluveririm mazaallah.
benim arkadaşımında aynı derdi vardı, çocuk ev tozuna karşı alerjikti hergün temizlik( çok zor kolay gelsin peki okulda ne olacak, okullarda maşallah pek bi temiz
Ne demek canım benim , ha bir hafta önce ha bir hafta sonra
Kıskanma canım ya , herkesin ayrı bir yeri oldu bu takımda kalbimde
İyi ki pegasus beni çağırmış diyorum içimden hep .
Maçtan önce bir gireyim dedim , arkadaşım gelmiştir kesin bol şanslar dilemiştir dedim .
Yanılmamışım
Güzelmiş canım menün , sporuna ayrıca alkış
Değişik bir tarz olmuş canım
Canım diyet yapmanın 1 numaralı kuralı , hep aynı tartıyı kullanacaksın .
Ama yağ oranını bir diyetisyende ölçtür derim canım .
Sağol tatlımda , hiç gelip yemeğime yorumlar yazmıyorsunuz
Milletin arkadaşları toplanıp toplanıp geliyor , yemeği güncel tutuyor
Aman ha pegasus duymasın
Zeynep yaaa
Otobüste kendi kendine mi konuşuyorsun
Osmanın tarlaya korkuluk dikeceğim yarından itibaren merak etme canım
Kiiimmmmm sen miiiiiiii
Benimki de çay var mı bu akşam dedi.
Bende var dedim .
Demledin mi , koysana dedi.
Çay var dedim sadece hayatım dedim .Gitti demledi
Canım yaaa , senin neşen nereye kayboldu
Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy
Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani
Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu
Profil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben
kızlar bişey sorucam suyunuzu oturarak mı içersiniz ayakta mı
ben çok su içtiğimi düşünürdüm hep ama spor salonlarında yapılan su+kas+yağ+ödem ölçümlerinde su miktarım hep düşük çıkıyor ödemim yüksek çıkıyor .hoca ayakta mı içiyosun dedi bende evet dedim genellikle yemekte değilsem hep ayakta içerim ayakta içilen suyun çoğu hüçre dışı su yani ödem olarak kalır dedi . bende merak ettim siz nasıl içersiniz
valla bende hep ayakta içiyom şimdi bu kötü bişeyde ne kadar kötü bişey anlamadımyakına benide gurubun hiç bişey anlamayanı ilan edeceksiniz
geldiiiiiiiiiiimmmm
geceleri koruyucusunu çiğnetiyoruz binbir zahmetle ben tedbirimi alayımda zaten tozdan kaçış yok bu bir gerçek 7 yaşında geçebilir dedi doktor inşallah tek umudum 3 yıl sonra iyileşmesi benim annemdede kayınvalidemdede var astım ama onlar o kadar allerjik değil sadece parfüm deterjan kokularına tepki veriyolar benim kızım hepsine genetik mirası hiç iyi değil malesef
bebegım yanı vucudunda ödem kalıo vcudun butun suyunu dsarı atmıyo yanı ayakta içince ödem olusuomus dıyo arkadasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?