wuwum özel mesaj yolladım sana
heh ben geçen hafta işte aynı böle olduydum yok daha ayakta içmem ben amanııııııın:18:
senin kız kaç yaşında canım ya :44:
gormedım canım ama bı dakka .... kırmızı olmadı o kısım ama msaj kutuma bı bakayım
canım kızı 4 yasında 3 yıl sonra ıyılesır dye umuyo 7 yasında ıyılesır dedıklerıne gore kızıda otomatıkmen 4 yasında oluo bebegım benım
tekrar yolladım geldimi :44:
geldı canımda 10 dakka dolmadı cvap atamıom
burdan yazsanda olur bebegim farketmez
canım gır profılıne ordan yazdıgım cvaplara tıkla hangı konuya ne yazdıysan ckıo tarıhlerıde kenarlarında var ordan say bebegım benım.. ben boyle bılıorumda
canım tarıhe bakarak say dedgım yerden yoksa bıse bılmıorum daha baskacanım o dedigin yere girdim baktım taaa saat onu yirmi geçe yazdıgım seyde kalmış en son yazdıklarım yok ama direk profili girince hemen karşına hem benim yazdıgım cevaplar hem sizin yazdınız cevaplar var onları saysak olurmu
yazdıgım cevaplar sayfasına tıkladım en son iki gün öncesine gidiyo ama direk profil sayfasındaki dedigim şey baya bi geçmişe gidiyo ordan sayimmi:44::26:
canım tarıhe bakarak say dedgım yerden yoksa bıse bılmıorum daha baska
yorulmadım bebegım bılmıorum dye darlandım sadece yoksa bı sorun yok özur dleme yanısagol fıstıgım yordum seni özür :26:
yorulmadım bebegım bılmıorum dye darlandım sadece yoksa bı sorun yok özur dleme yanı
bugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum
calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmeminsan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya
teşekkürler canım benim spor baya iyiydi dün ya :))
yemege gelince bulguru yoguruyorsun içine bişeyler felan katıyorlar küçük top top yapıyorsun tavuklu yada etli yapıyorsun önceden haslıyorsun tavugu ben tavuklu seviyorum tavuk bulgur nohutlu çorba canım benim tavuk corbasının bulgurlusunu düşün canımEki Görüntüle 683325 Eki Görüntüle 683324
canım zaten yarın röportaj yapılmıyordu galiba
kızlar kac gundur sancılıyım canım felaket acıyo ugrayamadım dıyet dıyeceksınız ben duzenlı yıyemedım k.bkmayın ögun yapamadım 5 ögun falan bde kanım 9 dusmus uykudan dramıorum uyandıgım zaman gec oluo genelde gunduz uyuorum napcamı blemıorum cok uzgunum(( 43:
selamm ben geldim nasılsınızz.. ben gecmise gideyim buraya dogru gelrim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?