bizim muftaktan gelen puaca kokusu gel beni yeee zeynep diyor
şeytan dürtüyor kızlar ama gitmicem mutfaga
ben uyuycam sımdık hepınıze ıı geceler canlarım....
halım kactı yıne
bendede alerji var yaaa bizdedeevinher yeri oyuncak yetmiyomuş gibi mutfak malzemeleri sütyen don ne bulursan ortadaohh ohh ne güzel herkesde burdaymış ya hiç alta bakmamışım nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sabahtan beri canım çıktı temizlik yapa yapa hiç sevmiyorum bıktım artıkhergün süpürge ,toz ,lavabo,wc )bari 2 günde bir olsa fena olmıcak.zaten kızımın oyuncak yayıntıları bütün evi taşıyo.ama doktorumuzun emri yapcak bişey yok astımı tetiklediği için hergün toz savaşı :)
tebrikler canım gerçekten tebriklerTavsiye etmiyorum canım bu sporu , hafif popo uyuşması , az biraz miskinlik , küçük çapta dağınıklık ve baş ağrısı yapıyor
Uyanık yahu , aus 12 marttan bu yana dolabın üzerinde duran nutella kavanozunu her gün eline alıyor , oğluna yediriyordu daha bi kere kaşığı bile yalamadı
valla benimde çok kral bi ablam va ama 2 tane bebsivar kendinden haberi yok benden hiiiiiiiç yokÇocukluğumdan beri hep neden benimde bir ablam yok ki derdim , hep beni seven , kollayan bir ablam olsun isterdim......
Vazgeçtim
tüh kaçırdım oğluşunuProfil resmime oğlumu koyup kaldırıyorum 2 dakika sonra görmedim demeyin , ona bakın zaten aynı ben
bende aldım o bira bardaklarından süper hakkaten daha çokiçirtiyor. ahbid canım bira istemede daha iyi olacakben de genellikle ayakta icerim,bardagimmutfaktadir,söyle iri bira bardaklari varya yarim litrelik,onlardan,her gittigimde icerim,sonra gelirim,simdi ben ödemlimiyim:44:
canım menü güzel sporda iyiçarşamba
sabah :
2 dilim ekmek biraz peynir zeytin çay
ara :
1 elma
öğlen :
bir tane peynirli sandiviç
ara :
bi bardak süt 1.5 kepekli galeta
akşam:
bi kase çorba topalak çorbası ismi öle bizim tavukluydu ekmeksiz yedim tanesinden az koydum bi kase yogurt
ara : bi küçük portakal
su : 3 litre belkide daha fazladır
spor :
1- sabah 50 dakka yürüdüm akşam yürüyemedim hava sartlarından dolayı :26:
2- 30 dakka kendim için 30 dakka da cezam için mezdeke( kabul olurmu kaptan)
3- 100 tane hızlı nefes alıp verme
4- 50 tane hoplama ( ben buna elma toplama diyorum kollarımıda topluyo gibi sallıyom yukarıya)
5- 100 tane hızlı yürüyor gibi ayakta hareket arkadaşım önerdi kuzeni o hareketle zayıflamış ne kadar doğruysa
6- 100 tane mekik
7- 100 tane oklavayla yan göbek için hareket
kaptan bu yaptığım sporlardan aldığım kalori cezasıda düşürülürmü :26: 300+250 idi galiba kalori cezam
sabah domates 5 zeytin 1 yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
aksam 4 kasık yumurtasız menemen 2 kasık pilav 1 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 fincan kahve
mesaj toplu saycam brazdan
spor yürüyüş ( kaç dk oldugunu bilmiyorum suan )
2 lt su
amaaaaaaaaaan onlar fazla tartıydur ürün satmak içinbugün canım çok sıkkın sebebini anlatıyorum kızlar ve hepinizden bi yorum bekliyorum
calıştıgım yerde hurbilayf diye bi marka varya onu yapan bi kız var satan yani neyse merdivenden iniyordum dedim 3-4 kilo verdim bakim yagım ne alemde kız önce tartıl dedi tartıya bi çıktım ne görim66.8 oha be dedim beynimden aşağıya kaynar su döküldü elim ayağım titredi ya bakale bu fazla tartıyor ha dedim yooo diyor nere yoo dedim sabah 63.5 cıktım be dedim olsun akşam tartıldın ondandır diyor niye akşama kadar 3 kilo yemek mi yedim dedim bide bugün hiç oturmadım dedim kızın canı sıkıldı neyse ölçelim yagı dedi bi baktık 39.7 yag 25.2 vücut indeksi ya bunuda gördüm şok oldum bu kadar yüksek cıkabilirmi kızlar yaa beni gören sen zayıfladın diyor ama bu kızın orda kendimi resmen 100 kilo hissettim yaa eve geldim ilk işim tartılmak oldu ve 63.7 geldim sizce benim tartımmı onun ki mi yanlış ya bize gelen herkez tartılır kimsenin daha tartınız yanlış diyen olmadı
canım çok sıkkın işte kızlar ya daha oraya yag ölçtürmeye gitmeminsan yemeden içmeden kesiliyor işte böle olunca ya
mesaj sayısı suan 117 yarın sabahtan itibaren mi sıfırlıcaz
kızlar mesajsayım 49 bu meajla birlikte;
şu tepesindeki yazıyı nası yapıyosunuz
rapunzel saydınmı canım benimkileri saydıysan paylaş tamamcnım sen dedin ya profili açıyorum hem benimkiler hem sizinkiler çıkıyo diye ondan bu kadar yükssek saydın sen.. dur ben saycam seninkileri cnım
bende bahara bakarak hesaplıyım***4. TAKIM 304.ETAP*** [/COLOR]
topraks : (74,4 / / / %)
pegasus07 : (60,1 / / / % )
pokemon5167,5/ / / % )
wuwum : (75,5 / / / %)
eftelya_blue: (64,6 / / / %)
RrapunzelL73 /73 / 0/ 0%)
Ausencia64,1 / / / %)
bahar210663,7/63,3 / 400/ 0,63%)
buyumeyenbaby72,9 / / / %)
zeynep_canan74,6/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %[/B]
kızlar unutmuşum nasıl yapıldıgını 63,7 - 63,3 = 0,4 0,4x 100 =40 40 / 63,7 = 0,63422 çıktı doğrumu yaptım kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?