aslında iyice merak etmeye başladım halbuki gönüller bir olsun adın ne önemi var ama bana da gönder istersen
Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.
Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.
Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı
Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .
Çok gizli adımı özelden bildiriyorum
kesin kesin zeynep abla bizde aldırakmı
kambersiz dügün olurmu 2. davşanım gelllll sende
hos gelmis cnm,yarin yazsam olurmu:44:
bende özelden ne dagitiyor diye düsünüp duruyordum
1 saate yakin orta tempolu herhangi bir spor yap tamamdir cnm
tebrikler davşanım :) iki cenesek konusuruz
hos geldın verıcek az kılon varmıs braz azım et tamamdır adın ne
kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....hadi uzat eli tokalaşalım:)))
hoşgeldin canım, olursun burda merak etme:)))
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
Promosyon var kaptan özelden , 100 gr yağ yakana bir aus posteri hediye
benı almıcanızmı ayıp ya bak ekılıorum suracıkta ben de cok knusuorum yanı kac gundr yatmama gore nrmal msaj sayım varmıshadı benıde alın aranıza
fıstıgım hiç öle sey olurmu senle pegasus tebrik etti zaten bebegim benim
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
allah korusun de knusta ne olcak susunca herkez bırı lazım bana konusacak 62
Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum.
ooo süpermiş kaptan yarın biter bu ceza
hos gelmis cnm,yarin yazsam olurmu:44:
bende özelden ne dagitiyor diye düsünüp duruyordum
1 saate yakin orta tempolu herhangi bir spor yap tamamdir cnm
Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum.
hımm ınslahh ınersın canım ama bnce basarırsın az var zaten braz tempo braz hıtlaktan kes tamamsınÇiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum.
benim performansımı kesin arttırmam lazım
bak sırf onun için istiyon yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?