Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler kızlarrrr
ausum gelemedi :44: :44: :44:

Geldim ama çoğunuz gitmişsiniz

Bu arada madem kural değişti ben artık mesaj saymıyorum , yazmıyorum yukarıya .

Günde 10 mesaj yazıyorum zaten

Eeeee , kim kaldı şimdi gece kuşu olarak ?

iyiyiz canım sen nasılsın uzun zamandr yoktun ne var ne yok canım

Malum yaz gelmek üzere canım ev işlerine gidiyorum yemek siparişlerim olursa onları yapıyorum birde cenazemiz vardı o yüzden foruma takılamıyorum.Birde kendi sitemi kurdum arkadaşımla oraya bakıp çıkıyorum.
Sizleride kardeş siteye beklerim inşallah.Profilimde web adresim yazıyor.İnşallah biraz rahatlayayım da bende diyete başlamak istiyorum artık.

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız ben bugün çok enerjiğim havada muhteşem kuzenim gelecek ( deyzemin kızı ) benden küçük kardeşimle yaşıt ama olsun onla kız kıza takılıcaz annem onun annesi köye gitti :)) bugün benim için spor günü olucak inşallah kimse yokken rahat rahat yapmak için
ha bide kızlar bende 4-5 gündür ayıptır söylemesi kabızlık sorunu varya :26ndanda ben zor kilo veriyorum karnım şiişti artık sürekli yogurt yıyorum süt içiyorum belki karnımı yumusatır diye fayda vermiyor ne yapmalıyım su bagırsaklarımın çalışması için canlar ya of of eger dahada cıkamazsam tuvalete acile gidicem
bagırsak tembelliği var bende doktor bu yüzdende kilo alırsın sen demişti kuş kadar yiyordum önceden de çünkü ama kilo alıyordum neyse böle işte kızlar

bıdahakı hafta düzeliriz inşlahh
bu bttı önumuzdekı maçlara bakalım inş sampıyon olcaz bu hafta sakatımız saglıksızımız yoksa tamamdır :)) dımı pegasusum

bencede ben bu hafta cok iyi sonuclar görecegimize inanıyorum yaz geliyor bu kılolar gitmeli kızlar ya:26:

canım sen bu saatte halen uyanıkmıydın ben 4.cü rüyamı görüyodum yahu

Günaydınlar , güzel keyifli hafta sonları

Yediklerimi yazayım , çıkayım .

Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var

Sabah :

2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir

Ara:

Yağsız süt ve çilek

Öğlen:

Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata

Ara:

1 elma
1 galeta

Akşam:

1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Kuru üzüm
Yağsız süt

3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…