- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız ben bugün çok enerjiğim havada muhteşem kuzenim gelecek ( deyzemin kızı ) benden küçük kardeşimle yaşıt ama olsun onla kız kıza takılıcaz annem onun annesi köye gitti :)) bugün benim için spor günü olucak inşallah kimse yokken rahat rahat yapmak için
ha bide kızlar bende 4-5 gündür ayıptır söylemesi kabızlık sorunu varya :26ndanda ben zor kilo veriyorum karnım şiişti artık sürekli yogurt yıyorum süt içiyorum belki karnımı yumusatır diye fayda vermiyor ne yapmalıyım su bagırsaklarımın çalışması için canlar ya of of eger dahada cıkamazsam tuvalete acile gidicem
bagırsak tembelliği var bende doktor bu yüzdende kilo alırsın sen demişti kuş kadar yiyordum önceden de çünkü ama kilo alıyordum neyse böle işte kızlar
artık saymıyormuyuz yazmıyalım mı auscum :44:
dünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili
su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim
Günaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
ümitcigim dogum günün kutlu olsun canım bebeginle eşinle çok uzun saglıklı yılaar gecir
Tatlım süt zaten kabızlık yapar. Bağırsak sorunun varken birde bol bol süt mü içiyorsun ?
Tatlım en son benim bildiğim günde ortalama 10 mesajdan haftada 70 mesaj en az yazılması yeterli idi .Sadece bu sayının altına düşen ceza alacak ama haftanın en çok konuşanına yine ödül var
Yanlış biliyorsam pegasus düzeltsin.
İyi ve hızlı yürümüşsün canım , menün de gayet güzel
güzel canım menü sporada başlamışsın yavas yavas osmanı kovdunmu
aaaaaa süt kabızlık yaparmı bilmiyordum valla sütü de hiç sevmem meyvenin yanında süt içiyo herkez diye bende aralarda içim demiştim daha içmem o zaman inanın suanki halimi bir ben bilirim yine ben bilirim9 aylık hamile gibi oldum igne batırcam karnıma azkaldı
kızlar ben cıkıyom ara ara gelirim bi sürü iş var temizlik yemek felan filanbezelye pişircem öglen ilk defa yapcam
Ancak 30 dakika kovabildim canım
Canım sen yine sorunun geçince meyvenin yanında iç sütünü ama kabızlığın geçene kadar uzak dur biraz sütten .
Hadi bakalım kolay gelsin sana , bende çıkıyorum birazdan .
yok canım içmicem sütü ya bu hafta içmem yani su bagırsaklarım rahatlayana kadar bak bu hafta süte başladım tuvalete cıkamaz oldum ondanmıdır ki yok yok içmiyom ben sütü arkadaş
bende ara ara gelip bakıcam canım buraya akşama kadar evdeyim
menün güzel ve sağlıklı canım sporunda var daha ne olsun demi yaGünaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
gece baya kaynattık canım ya :) geçmiş baya uzungünaydın cancağızlarım
menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah
sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
ara:yeşil çay 1 portakal
öğle:nesfit+süt
ara 9 lu çay 1 elma
akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase
ara:1 bardak süt 2 çilek
spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor
kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.
3 litre su içmişimdir kesin
23 mesajım var
dünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili
su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim
canım kabızlık sorunu bende de olur sık sık ben bu form çaylarını denedim epey farklı farklı markaları en son doğuş form kayısılı denedim oo süper bişey içtiğinden 1 saat geçmeden tuvalette buluyosun kendini .ama uzun süre kullanma bağırsakların boşalınca bırak tembellik yapmasın ben haftada 2 kere falan içiyorum aç karnıma çok faydasını gördüm
eh işte pek spor sayılmaz canım yürüdüm sadece :26:güzel canım sporun da menün de
basın sagolsun canım benım ıns dyetede baslarsın bakarım ben profılıne ıns işlerınde guzel gder ... yavas yavasta basla dyete tatlımMalum yaz gelmek üzere canım ev işlerine gidiyorum yemek siparişlerim olursa onları yapıyorum birde cenazemiz vardı o yüzden foruma takılamıyorum.Birde kendi sitemi kurdum arkadaşımla oraya bakıp çıkıyorum.
Sizleride kardeş siteye beklerim inşallah.Profilimde web adresim yazıyor.İnşallah biraz rahatlayayım da bende diyete başlamak istiyorum artık.
günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız ben bugün çok enerjiğim havada muhteşem kuzenim gelecek ( deyzemin kızı ) benden küçük kardeşimle yaşıt ama olsun onla kız kıza takılıcaz annem onun annesi köye gitti :)) bugün benim için spor günü olucak inşallah kimse yokken rahat rahat yapmak için
ha bide kızlar bende 4-5 gündür ayıptır söylemesi kabızlık sorunu varya :26ndanda ben zor kilo veriyorum karnım şiişti artık sürekli yogurt yıyorum süt içiyorum belki karnımı yumusatır diye fayda vermiyor ne yapmalıyım su bagırsaklarımın çalışması için canlar ya of of eger dahada cıkamazsam tuvalete acile gidicem
bagırsak tembelliği var bende doktor bu yüzdende kilo alırsın sen demişti kuş kadar yiyordum önceden de çünkü ama kilo alıyordum neyse böle işte kızlar
sen benim ruh ikizimsin fıstıgım ayıp ediyon ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?