Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynep ablada gelmiş hoşgelmiş. benimde bir yığın işim var kızım uyurken ancak girebiliyorum aksi ytakdirde ona ayırdığım oyun zamanından çalmış oluyorum.canlar silinecek filan çamaşırlar.arkada bi oda var erzak balkonu filan var bildiğin bit pazarı odası. ütüler dağ gibi yığılmış çamaşırlar katlacnacak. ev o kadar dağınıkki aradığımı mümkün değil bulamıyorum. gideyimde şu bit pazarı odasını toparlayım

canım menün güzel sporda var. hadi bakalım bu hafta iyiasılmamız lazım

bende menümü yazmayı unutmuşum

sabah;1 dilim kepekliekmek 1 dilim peynir bir kaçzeytin
ara;1 ç.b. süt 4-5kurukayısı
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 etimek 1 ç.b. süt çeyrek muz
akşam; 1 yumurtalı 2 dilimpeynirliaz yağlı menemen 1 dilim ekmek
ara;7-8adet fındık 1 bardak süt iç yat
spor; 45dk. leslie walk

ausum harikasın gene menün cok güzel

baharım gülüm menün güzel sporunda herşey rayına oturuyor

çok güzel menün sporunda güzel spor salonunda neler yapıyorsunuz bir ara bana anlat canım

günaydın gülümm seni bekliyorum cigdemim :)

Elbette yaparım :) Bugün misafirliğe gideceğim inşallah kaçamak olmaz :2:

kuşum sakın yeme gittigin yere götür yiyecegini

bu kadar az yemeye tabi ayakta duramazsın kansızda kalırsın

Selaaam Ben geldiiim .

hoş geldinnnn ablacıgım :)

yok ya eşim cok iyi bir insan ben ne dersen tamam der adam uslu ben arsızım

sabah yogurtmu yedin akşamda kek

kolay gelsin.... Hadi bitir işlerini de kuzucuğun oyun saatinden çalma...

canım benim spordan geldim bakıyım dedim geçmişten cıkamadım benimde cok işim bende cıkıyorum evde yeşillik meyva kalmamıs ben sevgili kocacıgımla markete kadar gidiyim
kolay gelsin fıstıgım sana geliyim bende iş yapıcam

menün güzel ablacıgım leslie walk nasıl bir sey linkini eklesene bakıyım

bende menümü yazıyım cıkıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıpladım
1 portakal 10 tane çig badem 1 k.kutusu kadar beyaz peynir
bollll maydonoz 1 kupa yeşil çay1 dilim tam bug. ekmegi
ara 1 elma kendim yaptıgım ayran 1 bardak
öglen küçük kase ile nohut haşlaması 4 kaşık yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 8 kasık pırasa yemegi bol salata
1 dilim tam bug. ekmegi
ara 5 tane çilek yarım bardak yarım yaglı süt
3 tl su
spor
45 dakika hoca ile 1 saat kendim calıştım

Heeeeeeeeeeeeeeey ben geldimmmmmmmmmmm

Sokakların tozunu attırtık ailece ve şimdi sütlü kahvemi alıp , oğlumu uyutup , eşimi derslerine gömüp geldimmmmmmmm

Gayet güzel canım , yalnız bir ben alışamadım heralde şu nesfitli öğünlere .

Kızın nasıl oldu ?

Selam canım , tüm gün yediklerini ertesi gün toplu olarak yazarsan bizim içinde senin için de yorumlaması daha kolay olur

Umarım komşuda kaçamak yapmazsın bu arada.

Az YİYORSUN KUZUM HEM DE ÇOK AZ .Sen yaşın gereği çok daha kalori yakabilirsin ve ona göre yiyebilirsin

Ne güzeldir o bahar havasının , eve vuran güneşin insanın içindeki çokşukusu ...

Bak şimdi kırlarda koşup , ip atlayasım geldi

O telefon konuşmasına şahit olmak isterdim

İyi adam sana , tamam tamam 1 ay bizdensiniz demedi.

Hepsi iyi güzelde canım benim , akşam o kek neden ?
Hem yeterince karın doyurmaz hem de kalorili .
Boşver sen kekleri , börekleri ...Hepsinden bu yaşımıza kadar bol bol yedik zaten

Bulgur yerken ekmek yemesende olurmuş canım

Bak nasıl da gidecek yağlar gör hele bu şekilde .Zeynepcim sana yemekleri yağsız yap dedi mi diyetisyen ?

fıstıgım özel hastaneyede gittim ultrasonda baktılar bişey yok sadece bagırsaklarım tenbell

iyi gezmeler canım benim ben çıkamadım dısarıya malesef

hımm menun ıı ama arkadasına 1 tanecık buskıvı vermısın sen 1 tane yeseydın o dyette deılkı nyse suda guzel yururyuste bahrısko sana rahat takılıorum k.bkma

yok fıstıgım zaten demezseniz bana böle ben kendimin ne yedigini fark etmem ben alınmam herşeyi deyin bana ekmek aş vermeyin bana :))
bu arada arkadaşımda zayıflamaya calışıyor canım ya o yüz kilo var tam sölemiyoda 100 küsür diyo bende o yemiyordu bi tane yedi diye zorladım yoksa hepsini yese yine verirdim fıstık sorun yok

ac kalmamışsın fıstıgım yinede yemişsin aferin sanaaaa bide iyileşince içersin canım suyuda nolcak sanki zaten şimdi sis gibisindir canın istemez

:))) al işte sorun ne cıktı ya oldumu şimdi faturayı ödememen cok mantıklı geldi bak

Ayyyy bayıldım yav amma çenesi düşük kadınlarsınız.... 1 saatten fazladır okuyorum daha bugüne gelemedim. Hele o Baharın Allah tepesinden baksın inşallah...Bi posta okuduklarımı yorumlıyım bi daha devam ederim.

niye bana ceza yokk bende isterim yoksa beni takımdan görmüyomusunuz hala

Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...

Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?

bende bakcam ya bana da yazın ama bende merak ediyorum neden kims ebenimle ilgilenmiyo ama :26:

Al işte yine kuruntu yapmışsın.

kaptan menün sporun çok güzel bide 59 u gördün darısı benimbaşıma su altılı rakamdan kurtulmak istiyorum senide cok tebrik ediyorum kaptancım

Kaptanım ya ben yazdım sanıyordum ama yazmamışım, 59 u kutlarım çok sevindim senin adına. Ben de bir gün 59 olucam inşallah...Çok kıskandım 59 u.

Bu arada kaptanı kutladığımı sandığım mesajda Ausu da FB den dolayı kutladığımı sanıyordum ama o mesaja nooldu anlamadım neyse. Bu vesile ile tekrar tebrik edeyim o zaman. İlk defa Fenerin galibiyetine sevindim. Çok enteresan gol olunca aklıma hemen Aus geldi, o sevinmiştir diye sevindim bende. Gerçekten ilk defa FB için sevindim. Yüzünü bile görmediğim birinin sevincine sevindim Demek ki burda gerçekten arkadaş olmuşuz biz.

güzel canım menün spor yaparken hafif bel agrıtmayanları var onlardanda yap kolaylık olur fıstık internet gelince linkleri veririm sana

Tamamdır. canım haber veririm internet olunca. Zaten dün gece senin tarif ettiğin gibi denedim , olmadı tam anlamadım galiba yine belim acıdı ben de yine bildiğim gibi yaptım heralde yanlış anladım .

çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar

Sen şimdi kaç kiloydun canım yaa bide hedef neydi ?

3 ay sonra yeni topiğinden devam edicen ama , kilo sabitleme topiği mi olur artık kilo koruma topiğimi bilemem, sırf oraya gelmek için ben de bir an önce zayıflamaya çalışırım artık.

aynen zor valla işden eve gelir gelmez yemek spor sonra uyuyana kadar bilgisayar basındayım annem terliği fırlatıyor sen nasıl evlenecen diyor

Peeeeeh, keyfe bak. Bak şimdi ben sana anlatayım. Saat 06 da kalkış, 07:15 evden çıkış anneme gidiyorum Elif Duruyu götürüyorum oraya. 08:15 de servis gelip beni alıyor oradan. 08:30 mesai 19:30 a kadar full. Öğle yemeği falan bana hikaye. DEvamlı bilgisayar başında olmam gerekiyor Yemek yemem 10 dk. 19:30 mesai bitiyor. 19:45 evdeyim. 20:00 de eşimle kızım geliyor. O saatten sonrasını anlatıyorum şimdi. yemeği ısıt, sofra kur, ertesi günün yemeği, balkon yıkama, Elif Hanımla oynuyorum , 1-2 saat . Duruma göre bazen o uyumadan spor yapıyorum, bazen de onu uyuttuktan sonra kalkıp yapıyorum, Cumartesi akşamları derin temizlik de giriyor işin içine pazar bana kalsın diye, PAzar da ütü ve gezme tozma.

Ben evlenmeden önce annem odamı süpürmeye girerdi, tırnak törpülerdim de başımı kaldırıp bakmazdım bile ona, O yüzden yaşadığın hayatın kıymetini bil canım, sana bunları anlattım ki kendini hazırla sonra şok geçirme...

kizlar oglumu uyutacam,emzigi bulamiyoruz,siz gördünüzmü:44:
ben onu uyutup gelirim yine

Elif Duru geçen ay 2 yi bitirdi. O da emziksiz uyuyamıyordu. Bir gün emziği annemde kalmış , uyku saati geldi. Yedek emziğin ucunu makasla kestim ona verdim . Ağzına almasıyla çıkarması bir oldu. Anne bu pis dedi, onun gözü önünde yıkadınm tekrar verdim. Almadı , anne bu pis olmuş dedi . Çantasının ön gözüne koydum yine sorarsa yine onu vermek için. Ertesi anneme götürürken emziğini istedi verdim çöpün yanındaki köpeğe kendisi attı. Böylelikle kurtulduk.

valla kimseye bişi yapmadım kızlar canlanın bak sonra benden biliniyo :))))) adım bahar ya hani

Ah be Baharım yaa. Ne komik kızsın sen???

değilim canım mersinde okudum tarsusa da geldim ama orasıda güzel böyle şelaleler olan bi restoran vardı köprü gibi bir yerden geçince gidiliyodu oraya falan gitmiştik

Geçen sene bende gittim oraya, çok güzel bir yerdi.

ben çok beğendim bu fikri.

Yok abartmadım avatardaki resimde tam anlaşılmıyor , ama çok masum çok bebeksi bir yüzün var, maaşallah diyeyim de.

ben birinci oldum cenemle kimse tebrik etmiyormu yahu konuşmam bu hafta haaa

Baharcım tebrik ederim ama sayende 2 saattir geçmiş okuyorum. Noolur alıntı yapmayı öğren de beni bu eziyetten kurtar.

Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz

Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla, sabırla, sporla burada hedefimize ulaşıcaz.

kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam ..... hadi uzat eli tokalaşalım:)))

Arkadaş, her mesajında illa bana pas atmak zorunda mısın ? Napıyım kaptan mesaj sayın az dedi, zaten bir dünya cezam var, bi de mesaj yüzünden mi alsaydım ben de kendi kendime konuştum. Tabi sen örnek öğrenci olarak, cezanın ne olduğunu bilmediğinden konuşuyon öyle rahat rahat...

Nisan 9 dediğin 2009 mu yani? Anlamadım ben ? Düzenli spor yapman , diyetisyen kontrolünde olman çok güzel. HEdefine de ulaşırsın eğer kararlıysan gerçekten merak etme.

aslında iyice merak etmeye başladım halbuki gönüller bir olsun adın ne önemi var ama bana da gönder istersen

Ya hakkaten benim için de adın önemi yok Aus mu Aus paylaştıkları önemli, ama hatun kendini öyle naza çekti öyle naza çekti ki, kaçan kovalanır ya, Zeynep abla da taktı Ausun adına, bide öğrenince Zeynep abla bu sefer ben de merak ettim. Olay böyle işte...Hala öğrenemedim gerçi...

Ben seni pc yi açık bırakıp gittin sandım yahu , bilseyim geçmişe takıldığını bir saattir şişşt pişşt sesleniverirdim azıcık , özet geçerdim sana , bende okudum hepsini

Sen şimdi fener gol a5ınca aklına ben gelmişim de sevinmişsin yaaa , ister inan ister inanma ; böyle bir gözlerim doldu okurken .

Bakma sen laf olsun diye konuşup zırvaladığıma habire , içli kadınımdır çok aynı zamanda

Bak şimdi , her mesajımda sana pas atmazsan işlerim rast gitmez canım ya , senin verdiğin cevapları seviyorum belki hem ne biliyorsun

Bu arada bizimde emzik maceramız bir gece ansızın , tam 2 yaşındaydı Yusuf , yatırdım yatağına , hemen emzik ağzına tabii , birden çıkardı , bana uzattı ; al sendeee dedi. Bende son derece bilinçsiz (hani planlasam olmaz ) öggghhh pissss , istemiyorummmm dedim ve yatağa attım emziği .Aman bunun bir hoşuna gitti , ben veriyorum emziği o pis diyor atıyor derken o gece son oldu.
Tek korkum oğlan dayıya çeker derler , abim 5 yaşında ben doğunca tekrar başladığı için 7 yaşında bırakmış

Özeline bak bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…