canım menün güzel sporda var. hadi bakalım bu hafta iyiasılmamız lazımDünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum
Sabah
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
Ara 1 elma ( yanına süt ürünü bulamadım iş yerinde )
Öğlen
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
yarım portakal
Akşam
1 ince dilim ev yapımı kek
1 bardak süt
Su 3 lt
mesaj artık saymıyorum tepemde yazıyor.
Spor 15 dk trambolin 30 mekik ( bunlar cezadan düşülmeyecek rutin spor)
ausum harikasın geneGünaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
dünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili
su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim
günaydın cancağızlarım
menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah
sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
ara:yeşil çay 1 portakal
öğle:nesfit+süt
ara 9 lu çay 1 elma
akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase
ara:1 bardak süt 2 çilek
spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor
kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.
3 litre su içmişimdir kesin
23 mesajım var
günaydın gülümm seni bekliyorum cigdemim :)Günaydın Günaydın çıkmadan yazayım dedim :) Sabah geç uyandık ( haftasonu sebebiyle ve kaçamaksız vs bir kahvaltıyı atlattım3 adet kuru kayısımı yedim (ara öğün) , bana müsade :) başlığı gelince takip edeceğim
Elbette yaparım :) Bugün misafirliğe gideceğim inşallah kaçamak olmaz :2:
bu kadar az yemeye tabi ayakta duramazsın kansızda kalırsıntekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
sabah 3 dlım peksımet yedım peynırle kalorısı daha az oldgundan peksımet tercıh ettım
1 tanede salatalık
ara 1 nescafe
öglen 1 kase salata braz peynır
ara 1 portakal
aksamsa 5 yemek kasıgı sebze yemegı yedım
3 kasık yohrt
ayakta hıc dramadım uzgunum demıstım dunde halım blem yoktu
suda 1.5 ltre fazla ıcemedım mıdem bulandı
Selaaam Ben geldiiim .
ok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlar
hahahahahahbuyumeyenbaby e attığın laf süperdi çok fenasın sen aus
canım 5.5kilo iyi bi rakam yağdan
aramıza hoşgeldin ben esin
kız ne gönderiyon millete banada gönder
hahahah bana bi ara ders versene. ayyyyyyyy aynı adamla 22 yıl hem iyi hem kötü
Dünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum
Sabah
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
Öğlen
1 kase çorba
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
yarım portakal
Akşam
1 bardak süt
Su 3 lt
zeynep ablada gelmiş hoşgelmiş. benimde bir yığın işim var kızım uyurken ancak girebiliyorum aksi ytakdirde ona ayırdığım oyun zamanından çalmış oluyorum.canlar silinecek filan çamaşırlar.arkada bi oda var erzak balkonu filan var bildiğin bit pazarı odası. ütüler dağ gibi yığılmış çamaşırlar katlacnacak. ev o kadar dağınıkki aradığımı mümkün değil bulamıyorum. gideyimde şu bit pazarı odasını toparlayım
bende menümü yazmayı unutmuşum
sabah;1 dilim kepekliekmek 1 dilim peynir bir kaçzeytin
ara;1 ç.b. süt 4-5kurukayısı
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 etimek 1 ç.b. süt çeyrek muz
akşam; 1 yumurtalı 2 dilimpeynirliaz yağlı menemen 1 dilim ekmek
ara;7-8adet fındık 1 bardak süt iç yat
spor; 45dk. leslie walk
zeynep ablada gelmiş hoşgelmiş. benimde bir yığın işim var kızım uyurken ancak girebiliyorum aksi ytakdirde ona ayırdığım oyun zamanından çalmış oluyorum.canlar silinecek filan çamaşırlar.arkada bi oda var erzak balkonu filan var bildiğin bit pazarı odası. ütüler dağ gibi yığılmış çamaşırlar katlacnacak. ev o kadar dağınıkki aradığımı mümkün değil bulamıyorum. gideyimde şu bit pazarı odasını toparlayım
menün güzel ablacıgım leslie walk nasıl bir sey linkini eklesene bakıyımbende menümü yazmayı unutmuşum
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
spor; 45dk. leslie walk
Hoşgeldin Zeynep Abla;
Ben geçmişteyim. Birazdan görüşürüz olur mu?
günaydın cancağızlarım
menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah
sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
ara:yeşil çay 1 portakal
öğle:nesfit+süt
ara 9 lu çay 1 elma
akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase
ara:1 bardak süt 2 çilek
spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor
kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.
3 litre su içmişimdir kesin
23 mesajım var
Günaydın Günaydın çıkmadan yazayım dedim :) Sabah geç uyandık ( haftasonu sebebiyle ve kaçamaksız vs bir kahvaltıyı atlattım3 adet kuru kayısımı yedim (ara öğün) , bana müsade :) başlığı gelince takip edeceğim
tekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
sabah 3 dlım peksımet yedım peynırle kalorısı daha az oldgundan peksımet tercıh ettım
1 tanede salatalık
ara 1 nescafe
ara 1 portakal
3 kasık yohrt
E tabi hafta sonu bugün kimsecikler yok. Pokemonum napıyorsun nasıl gidiyor ? Ben toparlandım, moralim yerine geldi, dün misafirim vardı gece onları gönderdim, sporumu yaptım, sabahtan beri de kendimi işe bir verdim, daha yeni girebildim kulübe.. Çok mutluyum, nedense, herhalde hava çok güzel, biriken bütün işlerimi bitirdim, moralim çok yüksek anlayacağın... HAdi hayırlısı Allah içime sindirsin inşallah... Sen neler yapıyorsun ?
8 gündür TTneti boşuna beklemişim. Bizim apartman daha yeni bina, 5-6 ay olmuş daha oturum izni alınalı. Meğer bina inşaat halindeyken, döşenen merkezi sistem ve internet kablolarını çalmışlar. Çalınan kabloların yerine yenileri döşenmiş. Bizim daireye gelen kablo çalınmamış ama çalınanların yerine kablo döşenirken bizimki ezilmiş. Velasıl kelam , internet kabloları yenilenecek. TTnet deki Onur Beycim büyük bir keyifle aradı akşam Dilek Hanım sorun bizde değilmiş dedi garibim sanırım benden özür bekliyordu. Eğer 8 gün önce bana ekip gönderseydiniz ben ilk gün elektrikçileri çağırır yaptırtırdım dedim. Çok yavaş çalışıyorsunuz dedim. Daha bir sürü şey. Sonunda bana hak verdi, giremediğim günlerin faturasını ödemiycem. Ha HA HA
Dünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum
Sabah
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
Öğlen
1 kase çorba
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
yarım portakal
Akşam
1 bardak süt
Su 3 lt
bende menümü yazmayı unutmuşum
spor; 45dk. leslie walk
bende menümü yazıyım cıkıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıpladım
1 portakal 10 tane çig badem 1 k.kutusu kadar beyaz peynir
bollll maydonoz 1 kupa yeşil çay1 dilim tam bug. ekmegi
ara 1 elma kendim yaptıgım ayran 1 bardak
öglen küçük kase ile nohut haşlaması 4 kaşık yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 8 kasık pırasa yemegi bol salata
1 dilim tam bug. ekmegi
ara 5 tane çilek yarım bardak yarım yaglı süt
3 tl su
spor
45 dakika hoca ile 1 saat kendim calıştım
gunaydın hayatım ıı gezmeler sana teyzenın kızıyla kuru kayısı ye derlerde bendede pek etkılı olmuyo o dktr ılac vermıstı onunda bı etkısını gormedım gıt fılm cekıp bakcaklar karnının oldgu bölgeye bnde öle yaptılar bde doktr sebze agrlıklı beslen dedı
Günaydın Günaydın çıkmadan yazayım dedim :) Sabah geç uyandık ( haftasonu sebebiyle ve kaçamaksız vs bir kahvaltıyı atlattım3 adet kuru kayısımı yedim (ara öğün) , bana müsade :) başlığı gelince takip edeceğim
inşallah gder ya btanem ümidimiz bterse basaramayız neysekı berrın var adı ümit o acıdan sans getırebılır :)
hımm menun ıı ama arkadasına 1 tanecık buskıvı vermısın sen 1 tane yeseydın o dyette deılkınyse suda guzel yururyuste bahrısko sana rahat takılıorum k.bkma
tekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
1 tanede salatalık
ara 1 nescafe
ara 1 portakal
3 kasık yohrt
Selaaam Ben geldiiim .
8 gündür TTneti boşuna beklemişim. Bizim apartman daha yeni bina, 5-6 ay olmuş daha oturum izni alınalı. Meğer bina inşaat halindeyken, döşenen merkezi sistem ve internet kablolarını çalmışlar. Çalınan kabloların yerine yenileri döşenmiş. Bizim daireye gelen kablo çalınmamış ama çalınanların yerine kablo döşenirken bizimki ezilmiş. Velasıl kelam , internet kabloları yenilenecek. TTnet deki Onur Beycim büyük bir keyifle aradı akşam Dilek Hanım sorun bizde değilmiş dedi garibim sanırım benden özür bekliyordu. Eğer 8 gün önce bana ekip gönderseydiniz ben ilk gün elektrikçileri çağırır yaptırtırdım dedim. Çok yavaş çalışıyorsunuz dedim. Daha bir sürü şey. Sonunda bana hak verdi, giremediğim günlerin faturasını ödemiycem. Ha HA HA
niye bana ceza yokk bende isterim yoksa beni takımdan görmüyomusunuz hala
bende bakcam ya bana da yazın ama bende merak ediyorum neden kims ebenimle ilgilenmiyo ama :26:
kaptan menün sporun çok güzel bide 59 u gördün darısı benimbaşıma su altılı rakamdan kurtulmak istiyorum senide cok tebrik ediyorum kaptancım
güzel canım menün spor yaparken hafif bel agrıtmayanları var onlardanda yap kolaylık olur fıstık internet gelince linkleri veririm sana
çok güzel vermişsin canım inşallah haziranda bende 7 li kilolarda olsam en azından 75 ama çok az kaldı hazirana olurum inşallah destek olun bana nolurr yavruşlar
3 ay sonra yeni topiğinden devam edicen ama , kilo sabitleme topiği mi olur artık kilo koruma topiğimi bilemem, sırf oraya gelmek için ben de bir an önce zayıflamaya çalışırım artık.Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sana da yolluyorum hemen baby
Canım sağolasın ilgin için . Oylama pazartesi başlıyor
Sağol tatlım benim , kaldı 7 kilo daha .Nereden baksan , kilo vermenin yavaşlayacağını da düşünürsek ; 3 ay daha başınızdayım
aynen zor valla işden eve gelir gelmez yemek spor sonra uyuyana kadar bilgisayar basındayım annem terliği fırlatıyor sen nasıl evlenecen diyor
kizlar oglumu uyutacam,emzigi bulamiyoruz,siz gördünüzmü:44:
ben onu uyutup gelirim yine
valla kimseye bişi yapmadım kızlar canlanın bak sonra benden biliniyo :))))) adım bahar ya hani
değilim canım mersinde okudum tarsusa da geldim ama orasıda güzel böyle şelaleler olan bi restoran vardı köprü gibi bir yerden geçince gidiliyodu oraya falan gitmiştik
kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
ay kızlar yarım yarım alıntılayım bari oku oku bu sefer şimdiki muhabbeti kaçırıyorum
aynen benimkilerde emzik almadı beni kullandılar yalancı meme yerine
ne diyosun yahu okuyorum okuyorum anlayamadım bana da deeeeeee
bence de zeynepcim coşmuş benim günde 3 saat kendime ayıracak vaktim yok ki o kadar spor yapayım
ay yok canım abartmış arkadaşım benim,
olursun olur merak etme
teşekkür ederim tatlım
ben birinci oldum cenemle kimse tebrik etmiyormu yahu konuşmam bu hafta haaa
Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz
Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.
Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.
Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı
Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .
Çok gizli adımı özelden bildiriyorum
kaptan gel şunu 7 yapalım bari kendim için bişey istiyosam .....hadi uzat eli tokalaşalım:)))
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
aslında iyice merak etmeye başladım halbuki gönüller bir olsun adın ne önemi var ama bana da gönder istersen
Ayyyy bayıldım yav amma çenesi düşük kadınlarsınız.... 1 saatten fazladır okuyorum daha bugüne gelemedim. Hele o Baharın Allah tepesinden baksın inşallah...Bi posta okuduklarımı yorumlıyım bi daha devam ederim.
Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...
Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?
Al işte yine kuruntu yapmışsın.
Kaptanım ya ben yazdım sanıyordum ama yazmamışım, 59 u kutlarım çok sevindim senin adına. Ben de bir gün 59 olucam inşallah...Çok kıskandım 59 u.
Bu arada kaptanı kutladığımı sandığım mesajda Ausu da FB den dolayı kutladığımı sanıyordum ama o mesaja nooldu anlamadım neyse. Bu vesile ile tekrar tebrik edeyim o zaman. İlk defa Fenerin galibiyetine sevindim. Çok enteresan gol olunca aklıma hemen Aus geldi, o sevinmiştir diye sevindim bende. Gerçekten ilk defa FB için sevindim. Yüzünü bile görmediğim birinin sevincine sevindim Demek ki burda gerçekten arkadaş olmuşuz biz.
Tamamdır. canım haber veririm internet olunca. Zaten dün gece senin tarif ettiğin gibi denedim , olmadı tam anlamadım galiba yine belim acıdı ben de yine bildiğim gibi yaptım heralde yanlış anladım .
Sen şimdi kaç kiloydun canım yaa bide hedef neydi ?
3 ay sonra yeni topiğinden devam edicen ama , kilo sabitleme topiği mi olur artık kilo koruma topiğimi bilemem, sırf oraya gelmek için ben de bir an önce zayıflamaya çalışırım artık.
Peeeeeh, keyfe bak. Bak şimdi ben sana anlatayım. Saat 06 da kalkış, 07:15 evden çıkış anneme gidiyorum Elif Duruyu götürüyorum oraya. 08:15 de servis gelip beni alıyor oradan. 08:30 mesai 19:30 a kadar full. Öğle yemeği falan bana hikaye. DEvamlı bilgisayar başında olmam gerekiyor Yemek yemem 10 dk. 19:30 mesai bitiyor. 19:45 evdeyim. 20:00 de eşimle kızım geliyor. O saatten sonrasını anlatıyorum şimdi. yemeği ısıt, sofra kur, ertesi günün yemeği, balkon yıkama, Elif Hanımla oynuyorum , 1-2 saat . Duruma göre bazen o uyumadan spor yapıyorum, bazen de onu uyuttuktan sonra kalkıp yapıyorum, Cumartesi akşamları derin temizlik de giriyor işin içine pazar bana kalsın diye, PAzar da ütü ve gezme tozma.
Ben evlenmeden önce annem odamı süpürmeye girerdi, tırnak törpülerdim de başımı kaldırıp bakmazdım bile ona, O yüzden yaşadığın hayatın kıymetini bil canım, sana bunları anlattım ki kendini hazırla sonra şok geçirme...
Elif Duru geçen ay 2 yi bitirdi. O da emziksiz uyuyamıyordu. Bir gün emziği annemde kalmış , uyku saati geldi. Yedek emziğin ucunu makasla kestim ona verdim . Ağzına almasıyla çıkarması bir oldu. Anne bu pis dedi, onun gözü önünde yıkadınm tekrar verdim. Almadı , anne bu pis olmuş dedi . Çantasının ön gözüne koydum yine sorarsa yine onu vermek için. Ertesi anneme götürürken emziğini istedi verdim çöpün yanındaki köpeğe kendisi attı. Böylelikle kurtulduk.
Ah be Baharım yaa. Ne komik kızsın sen???
Geçen sene bende gittim oraya, çok güzel bir yerdi.
ben çok beğendim bu fikri.
Yok abartmadım avatardaki resimde tam anlaşılmıyor , ama çok masum çok bebeksi bir yüzün var, maaşallah diyeyim de.
Baharcım tebrik ederim ama sayende 2 saattir geçmiş okuyorum. Noolur alıntı yapmayı öğren de beni bu eziyetten kurtar.
Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla, sabırla, sporla burada hedefimize ulaşıcaz.
Arkadaş, her mesajında illa bana pas atmak zorunda mısın ? Napıyım kaptan mesaj sayın az dedi, zaten bir dünya cezam var, bi de mesaj yüzünden mi alsaydım ben de kendi kendime konuştum. Tabi sen örnek öğrenci olarak, cezanın ne olduğunu bilmediğinden konuşuyon öyle rahat rahat...
Nisan 9 dediğin 2009 mu yani? Anlamadım ben ? Düzenli spor yapman , diyetisyen kontrolünde olman çok güzel. HEdefine de ulaşırsın eğer kararlıysan gerçekten merak etme.
Ya hakkaten benim için de adın önemi yok Aus mu Aus paylaştıkları önemli, ama hatun kendini öyle naza çekti öyle naza çekti ki, kaçan kovalanır ya, Zeynep abla da taktı Ausun adına, bide öğrenince Zeynep abla bu sefer ben de merak ettim. Olay böyle işte...Hala öğrenemedim gerçi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?