bencede ben bu hafta cok iyi sonuclar görecegimize inanıyorum yaz geliyor bu kılolar gitmeli kızlar ya:26:
Günaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
Günaydınlar , güzel keyifli hafta sonları
Yediklerimi yazayım , çıkayım .
Kendi kahvaltımı çoktan yaptım ama şimdi sırada ev ahalisini doyurmak var
Sabah :
2 dilim kepek ekmek
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim yağsız peynir
Ara:
Yağsız süt ve çilek
Öğlen:
Tavuklu patates yemeği
4 kaşık light yoğurt
Salata
Ara:
1 elma
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Peynirli cevizli salata
4 kaşık lihgt yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm
Yağsız süt
3 l,tre su
30 dk kondsiyon bisikleti
dünkü menüm
cuma
sabah :
- bi bardak ılık limonlu su
- iki dilim kmek cavdar ekmegi
- peynir zeytin cay
ara:
- forum markasının myveli bisküvisinden yedim 3 tane paketi 162 kalori altı tane var içinde 3 tanesini yedim sabah
- bi çay bardagı yarım yaglı süt
öğlen :
- 1 tane simit
- 1 tane ayran
ara:
- kalan 3 bisküvinin birini arkadaşım yedi iki sini ben :))
- 1 bardak süt yarım yaglı
akşam:
- 3 kaşık makarna
- yarım tabak domates tavası ( içinde et ve domates var biraz sogan ve zeytın yaglı )
- bi tabak salata bol ekşili
su : herhalde 3 litre olmuştur saymadım valla
spor : sadece yürüyüş dün yorgundum yan gel osman 4 dönüm bostan yaptım bende
-sabah 40 akşam 25 dakka yürüyüş tempoyu biraz artırdım da eve gelince pestilim cıkmıştı 45-50 dakkalık yolu 25 dakkada gelmişim
kızlar ben cıkıyom ara ara gelirim bi sürü iş var temizlik yemek felan filanbezelye pişircem öglen ilk defa yapcam
günaydın cancağızlarım
menümü yazıvereyim hemencik geçmişten çıkamadım birtürlü gece kuşları sizi amma kaynatmışsınız maşallah
sabah:1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
şekersiz çay
ara:yeşil çay 1 portakal
öğle:nesfit+süt
ara 9 lu çay 1 elma
akşam:1 küçük kase tarhana çorbası
2 köfte 2 dilim patates (fırınlaşmış)
brüksel lahanası salatası
ev yapımı taze yoğurt 1 küçük kase
ara:1 bardak süt 2 çilek
spor: 30+30 dk.spor salonu toplam 1 saat
45 dk yürüyüş bebek arabasıyla
30 dk belediyenin parktaki aletleriyle spor
kaptan bana ceza vermedi ama ben kendi kendime verdim artık doğum günü yemeğinin acısını çıkarayım diye.
3 litre su içmişimdir kesin
23 mesajım var
Günaydın Günaydın çıkmadan yazayım dedim :) Sabah geç uyandık ( haftasonu sebebiyle ve kaçamaksız vs bir kahvaltıyı atlattım3 adet kuru kayısımı yedim (ara öğün) , bana müsade :) başlığı gelince takip edeceğim
canım bugunkı menunu yarın toptan yaz herkez öyle yapıo hayatımgunaydın snada bu arada
Elbette yaparım :) Bugün misafirliğe gideceğim inşallah kaçamak olmaz :2:
yok canım ben almayım üstü kalsınbaktım ausumda burda dedim 2 lafın belini kıralım dedim
sanki kayanamım adı gecti gibiisteyen varsa gönderirirm yani
hAHAHAHA koptum valla :))Artık resime ne kadar rötuş gerekiyorsaaaa
Sende öpüldün canım , bizimkilerde gelmek üzere bende çıkarım şimdi .
radarları var onun. moral bozmada 1.canım 1 kiloyuda hemen nasıl anlamış eşin ilginç doğrusu :44:
canım ben gerçek anlamda insaflı olduğunu söööledim. malum 1 kg yağ 7000 kalori yapıyor 1000 kalori çok az anlamında sööledim.tesekkürler cnm
insallah sende görürsün,foto iyi fikir aslinda,bende cekseydim keske
tesekkürler
8-4 ve 1.5 yasinda benim cocuklar
iki büyügü bazen evde birakiyoruz,kücügüe esim arkasina,bisiklet icin olan cocuk koltuguna atiyo(bunlardan tr de varmi bilmiyorum)öyle geziypruz
dün cocuklarda gelmek istedi,beraber gittik ,kücügü biraz yavas gelyior daha,oda alistimi kimse tutamaz bizi
cnm cezayi ben kafama göre vermedim,alinan kilo kadar ceza var(bende 1.5 kg aldigimda 1500 kalori ve 1500 mekik cezasi cekmistim)
mesaj saymaya gelince son günlerde takim cok pasiflesti,bu sekilde mesaj sayip ödül ceza sistemi geldiginde dikkat edilip toparlanma umuduyla bu sistemi uyguladim,eger istenirse pbuda oylamaya sunulur,ve kaldirilabilir
topraks sana katılıyorum. mesaj saymaktan mesaj yazmaya fırsat bulamıcam. bide tek tek alıntı yapılınca okuması çok zor oluyor ve çok zaman alıyor. çocukluve spor yapması gereken biri için sıkıntı yaşatıyor.kızlar kusura bakmayın alıntı yaparken oğlum çağırdı onu tekrar uyutup geldim
şöyle bir geçmişe bakarken mesaj sayısı ile ilgili yazılanların bir kısmını gördüm
şahsi kannatim
bazı fikirler teoride güzel gözükse de pratikte sorun çıkarabiliyor. mesaj sayımı ve bunun sonucundaki 500 kalorilik cezanın zamanla aramızda pürüzler çıkarabileceğini düşünüyorum. Fikrim şudur: sayılar için ayrıca konuşabiliriz ben akılıma gelenleri yazıyorum
hafta 7 gün :7X5= 35 mesaj altında yazan arkadaşlar ister tek ister toplu yazsın toplamda bu sayının altında kalanlar fazladan 30 dk spor yapsın
en çok mesaj yazan kişiye de 250-300 kalorilik ödül olsun
bu durumda hiç kimse ceza almadan geçilecek haftalar olabilir
öyle zaman olacak ki herkes tek tek mesaj yazmaya başalaycak ve bu hem zor hem de sayı doldurmak için boş laflar sıkıntısına girilecek
bu uygulamada kıstas cezadan çok ödül olsun sadece çok çok az katılım yapan kişi ya da kişiler ceza alsın
fikirlerinizi bekliyorum
ok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlarablasinin yatak örtüsünün altinda cikti,kizim yataga girdi,anne emzigi buldm diye bagirdi,altin bulmus gibi sevindik,yedekleride istemiyor kereta
iyi geceler cnm
ben agzina yapisik tutuyordum dakikalarca,artk pes edip emiyordu
tamam cnm,kolay gelsin,ben o görevi tamamladim
saglkla verdikmi olursun ve kalirsin o kiloda,merak etme cnm
ahhh ahhh nerde o 2 kilolar
bence sorun yok cnm,sadcece günnlük 10 mesaj hesaplayalim derim,5 cok az olur:44:
hahahahahahbuyumeyenbaby e attığın laf süperdi çok fenasın sen aus
Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.
Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.
Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı
Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.
Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .
Çok gizli adımı özelden bildiriyorum
canım 5.5kilo iyi bi rakam yağdan
tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh
kız ne gönderiyon millete banada gönderPromosyon var kaptan özelden , 100 gr yağ yakana bir aus posteri hediye
hahahah bana bi ara ders versene. ayyyyyyyy aynı adamla 22 yıl hem iyi hem kötüsiz daha cicim ayındasınızbiz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
hahaha adamöın karizmayı çizdin süpersin.bebegim vurmadımkanım kaynadı çimdikledim kılcal damarı çatlamış adamın adam müdür düşün koskoca bir mor kolla gezdi nedrdeyse 10 gündür soranlara hanım şaka yaptı demiş
ayyy ben ne fenayım ya adam personel müdürü benim yaptıgıma bakım kötü kadın müzeyyen
E tabi hafta sonu bugün kimsecikler yok. Pokemonum napıyorsun nasıl gidiyor ? Ben toparlandım, moralim yerine geldi, dün misafirim vardı gece onları gönderdim, sporumu yaptım, sabahtan beri de kendimi işe bir verdim, daha yeni girebildim kulübe.. Çok mutluyum, nedense, herhalde hava çok güzel, biriken bütün işlerimi bitirdim, moralim çok yüksek anlayacağın... HAdi hayırlısı Allah içime sindirsin inşallah... Sen neler yapıyorsun ?
8 gündür TTneti boşuna beklemişim. Bizim apartman daha yeni bina, 5-6 ay olmuş daha oturum izni alınalı. Meğer bina inşaat halindeyken, döşenen merkezi sistem ve internet kablolarını çalmışlar. Çalınan kabloların yerine yenileri döşenmiş. Bizim daireye gelen kablo çalınmamış ama çalınanların yerine kablo döşenirken bizimki ezilmiş. Velasıl kelam , internet kabloları yenilenecek. TTnet deki Onur Beycim büyük bir keyifle aradı akşam Dilek Hanım sorun bizde değilmiş dedi garibim sanırım benden özür bekliyordu. Eğer 8 gün önce bana ekip gönderseydiniz ben ilk gün elektrikçileri çağırır yaptırtırdım dedim. Çok yavaş çalışıyorsunuz dedim. Daha bir sürü şey. Sonunda bana hak verdi, giremediğim günlerin faturasını ödemiycem. Ha HA HA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?