Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Günaydın çıkmadan yazayım dedim :) Sabah geç uyandık ( haftasonu sebebiyle ve kaçamaksız vs bir kahvaltıyı atlattım 3 adet kuru kayısımı yedim (ara öğün) , bana müsade :) başlığı gelince takip edeceğim

menun guzel canım su cok ıyı

hımm menun ıı ama arkadasına 1 tanecık buskıvı vermısın sen 1 tane yeseydın o dyette deılkı nyse suda guzel yururyuste bahrısko sana rahat takılıorum k.bkma

menun guzel masllah sporuna hemde bebek arabsıyla ble yapmısın bu arada snada gunaydın guzel gunler dılerım

canım bugunkı menunu yarın toptan yaz herkez öyle yapıo hayatım gunaydın snada bu arada

tekrardan gunaydınlar komple :)))))))
menume gelelım
sabah 3 dlım peksımet yedım peynırle kalorısı daha az oldgundan peksımet tercıh ettım
1 tanede salatalık

ara 1 nescafe
öglen 1 kase salata braz peynır

ara 1 portakal

aksamsa 5 yemek kasıgı sebze yemegı yedım
3 kasık yohrt
ayakta hıc dramadım uzgunum demıstım dunde halım blem yoktu
suda 1.5 ltre fazla ıcemedım mıdem bulandı

baktım ausumda burda dedim 2 lafın belini kıralım dedim
sanki kayanamım adı gecti gibi isteyen varsa gönderirirm yani
yok canım ben almayım üstü kalsın

Artık resime ne kadar rötuş gerekiyorsaaaa

Sende öpüldün canım , bizimkilerde gelmek üzere bende çıkarım şimdi .
hAHAHAHA koptum valla :))

canım 1 kiloyuda hemen nasıl anlamış eşin ilginç doğrusu :44:
radarları var onun. moral bozmada 1.

canım ben gerçek anlamda insaflı olduğunu söööledim. malum 1 kg yağ 7000 kalori yapıyor 1000 kalori çok az anlamında sööledim.
topraks sana katılıyorum. mesaj saymaktan mesaj yazmaya fırsat bulamıcam. bide tek tek alıntı yapılınca okuması çok zor oluyor ve çok zaman alıyor. çocukluve spor yapması gereken biri için sıkıntı yaşatıyor.

E tabi hafta sonu bugün kimsecikler yok. Pokemonum napıyorsun nasıl gidiyor ? Ben toparlandım, moralim yerine geldi, dün misafirim vardı gece onları gönderdim, sporumu yaptım, sabahtan beri de kendimi işe bir verdim, daha yeni girebildim kulübe.. Çok mutluyum, nedense, herhalde hava çok güzel, biriken bütün işlerimi bitirdim, moralim çok yüksek anlayacağın... HAdi hayırlısı Allah içime sindirsin inşallah... Sen neler yapıyorsun ?

ok kaptan. peki tek tekmi sayılacak mesajlar
hahahahahahbuyumeyenbaby e attığın laf süperdi çok fenasın sen aus
canım 5.5kilo iyi bi rakam yağdan
aramıza hoşgeldin ben esin
Promosyon var kaptan özelden , 100 gr yağ yakana bir aus posteri hediye
kız ne gönderiyon millete banada gönder
siz daha cicim ayındasınız biz 22 yılı deviricez annem bak senin yasın kadar evliyiz biz o bana bakarsa bende o na bunu yaparım :)
gecen kolunu çimdiklemiştim aç gün mor kolla gezdi adam
hahahah bana bi ara ders versene. ayyyyyyyy aynı adamla 22 yıl hem iyi hem kötü

8 gündür TTneti boşuna beklemişim. Bizim apartman daha yeni bina, 5-6 ay olmuş daha oturum izni alınalı. Meğer bina inşaat halindeyken, döşenen merkezi sistem ve internet kablolarını çalmışlar. Çalınan kabloların yerine yenileri döşenmiş. Bizim daireye gelen kablo çalınmamış ama çalınanların yerine kablo döşenirken bizimki ezilmiş. Velasıl kelam , internet kabloları yenilenecek. TTnet deki Onur Beycim büyük bir keyifle aradı akşam Dilek Hanım sorun bizde değilmiş dedi garibim sanırım benden özür bekliyordu. Eğer 8 gün önce bana ekip gönderseydiniz ben ilk gün elektrikçileri çağırır yaptırtırdım dedim. Çok yavaş çalışıyorsunuz dedim. Daha bir sürü şey. Sonunda bana hak verdi, giremediğim günlerin faturasını ödemiycem. Ha HA HA

hahaha adamöın karizmayı çizdin süpersin.

canım süpersin bende seni gördün ancak geçmişten çıkamadım

oh iyi olmuş benide uyuz ediyorlar zaten

Dünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum

Sabah

1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz

Ara 1 elma ( yanına süt ürünü bulamadım iş yerinde )

Öğlen

1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara

yarım portakal

Akşam

1 ince dilim ev yapımı kek
1 bardak süt

Su 3 lt
mesaj artık saymıyorum tepemde yazıyor.
Spor 15 dk trambolin 30 mekik ( bunlar cezadan düşülmeyecek rutin spor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…