Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yag koyuyorum canım kendime yaptıgım zaman bir tatlı kasıgı eger aileme yatıysam 2 yemek kasıgı koyuyorum patlıcam közlemesine koymamıstım diyetisyenim kesinlikle yag koy vücüdün yagada ihtiyacı var dedi

Ben diyetisyene gittiğimde tabii 3 yıl oluyor , kolestrolüm yüksek çıkmıştı .Yağsız bir liste vermişti . Sonra kolestrol de düştü yağ oranım da tabii ama nedense ben hala yağdan kaçınıyorum .

benim kollestrolumde yüksek ama genede çok az yag koyuyorum yemeklere

Merhaba arkadaşlar , Ben geldim.. bugün öğünlerim bitti :) Yediklerimi ve diyetisyen kontrolümden bahsedeyim,
Bu hafta tartıda 400 gr gitmiş, yağdan 200 gr şaka gibi Diyetisyenimin dediğine göre geçen hafta iyi vermişim koruyormuş kendini, böyle kaplumbağa hızıyla nasıl gidecek anlamış değilim. hem aç geziyorum hem kilo gitmiyor :2: yarın ödül günüm sınırsız yiyeceğim

gelelim menüme, bugün lefkoşada olduğum için ara öğünler vs kaçtı;

Sabah 10:30'da kahvaltı;
Yarım tost, bitki çayı, domates ve limon sıkılmış maydanoz

Ara öğün
3 adet kuru kayısı

Öğlen ve ikindi ara öğünü bir arada oldu;

yarım kase mercimek çorba+ Bol salata+3 kaşık kısır+ 3-4 yk kuru fasulye

Akşam ;
K-flakes 1 kase

Spor neredeyse hiç yok
Su 1,5 litre

Son düzenleme:
Çook mutsuzum, şuan kendimden nefret ediyorum 6 haftadır verdiğim kilo sadece 4 kilo 10 yıldır sürekli 54'e ulaşmaya çalışıyorumolmuyor olmuyor,neden kabullenemiyorum durumumu! Neden böyle mutlu olamıyorum.. Zayıflamak uğruna harcağımparalar, çabalar, emekler hep boşa.. ayrı yerde kıstırılıp kalmış gibiyim.. 4 kilo ne demek yaa! daha 30 yaşında bile değillim, metobolizmam çalışıyor, bir hastalığım sıkıntım yok. Diyetisyene durumu anlattığımdaher hafta birşeyi bana ediyor. İnsanların kilo vermem için benim üzerimden para kazanıp veremeyince bahane yaratmalarından bıktım.. Şuan pes etmek üzereyim... bütün sinirlerim altüst..

csnım benim bir kere sabah 9 dan önce mutlaka kahvaltını yap ben sana diyet listemi yazıyım çok farklı listemiz sen neden meyva felan yemiyorsun ?ekmek yok meyva yok et yok

csnım benim bir kere sabah 9 dan önce mutlaka kahvaltını yap ben sana diyet listemi yazıyım çok farklı listemiz sen neden meyva felan yemiyorsun ?ekmek yok meyva yok et yok

Zeynep abla normalde meyve ekmek çok var ama bugün çok yoğundum hiçbirini yiyemedim.. Listeye uyamadım ama fazlada kaçırmamaya çalıştım..
Meyve olarak kuru kayısı ve havuç yedim salatanın içinde ona saydım

canımın en içi sakın pes etme sen o diyetisyene ilk gittiginde sana spor yapmana gerek yok dediginde gicik olmustum adam mı kadın mı neyse o na pes etmek yok bebegim burda hep beraber gram gram olda vericez kiloları üzülme tatlım birbirimizi motive edelim öylede böylede gidicek kilolar

menünde sporunda herzmanki gibi süper ablacım

Vallahi zeynep ablam sizinle verdim verdim Haziran'a kadar yoksa pes edip bırakacağım artık.. Eşimde de söyledim bir daha da asla kiloyla ilgili ağzımdan tek kelime duymayacaksın akışına bırakacağım

Vallahi zeynep ablam sizinle verdim verdim Haziran'a kadar yoksa pes edip bırakacağım artık.. Eşimde de söyledim bir daha da asla kiloyla ilgili ağzımdan tek kelime duymayacaksın akışına bırakacağım
hazırana daha 2 ay var sizin dügünede nerdayse 2 ay var verirsin o zamana kadar merak etme sen meyvalarının yanında ne alıyorsun ?

buyumeyenbaby kullanıcısından alıntı Mesajı Göster[

Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...

Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?

Al işte yine kuruntu yapmışsın.

herkesin motive şekli farklıdır konuşma stili kendini anlatışı veya serzenişi ama bu konu ne olursa olsun sana ne kadar tuhaf gelirse gelsin kaprislisin tuhafsın vs.sin gibi yorumlar yapma hakkını vermez .kii seninle bir samimiyetimiz yok .menülerime diyetlerime yorum yapabilirsin ama daha beni tanımadan etmeden bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değilsin .ben senin 10 senedir tanıdığın kız arkadaşın değilim.hiç hoşş değil komik de değil.

Son düzenleme:
bak işte bu yanlış benim diyetisyenim meyvaların yanımna MUTLAKA ayran yada yarım yaglı süt iç diyor yoksa o meyva direk şeker olarak kalıyor vücütta bunu spor da diyet yapan diger arkadaslarım diyetisyenleride söylemiş ve aus da aynı benim gibi meyvaların yanıma süt yada ayran içiyor kendisi süper kilo verdi diyetisyenle

kızlar sakın olun

ben yazın Konyada gittiğim diyetisyende aynen verdi, öylemi yapsam ki.. Neyse ablam bana müsade.. Çamaşır falan sereceğim. Fırsat bulursam akşama yine gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…