- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bnde beklıorum :))))))))))))))
ayy ne dınlesem kı moralımı bozamam valla
Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda - YouTube
Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda
ben bugün akşama kadar yalının yeni şarkısını dinledi çok güzel wuwm yalın keyfi yolunda aşkı sonunda
canım o konuda çok haklısın ya bende 400 gram verdim ve 23 yaşındayım bu kılodayım deprosyana girdim iyice yabunlarıda okuyunca
hımmmm güzel canım menün ne iyi ne kötü ortasın bence
ben sabahtan beri şarkıyı dinleyip oyunyom :))))evet sarkı guzel bence bende dun aksam taktım buna dınledım :) klıpte eylencelı olmus
cvap attım bu arada
Canım benim Zeynep ablam ve bir kaç arkadaşım yola getirdi, ümitsizlliğim uçtu gitti, verilecek kilo ne kadar azsa o kadar zor gidiyor kilolar... Yarın ödül günüm var, eşimebaklava bile aldırdımDiyetisyenim dedi yarın güzelce canın ne istiyorsa ye, pazartesi güzelce başla dedi. Regli haftamda olduğum için canım tatlı istedi tabi ki Yemek olarakta Hatay usulü tepsi kebabı yapacağım, ödül günü tamamdır :)
Bugün mecburen böyle oldu
hımm tamam canım ye bencede ödulunu sonra tekrar dyet umıtsılıge kapılma sakın
:))))))) bencede guzel
bı o bıde murat dalkılıç bı haylı dınle oda guzel klıbde sarıo bna :))))))))))))
evet ılk kısmını ızlememıstım sadece sarkı olan kısmını ızlemıstım powerturkte dınlamıstım bu knusmaları ılkkez dınledımben sabahtan beri şarkıyı dinleyip oyunyom :))))
bak bide bunu izle Aşktan Hikayeler: Güzel ile Saf - YouTube
cevap atamıyom fıstık bekliyom :) hadi çıksen arkadasınla ilgilen tamam
Canım benim Zeynep ablam ve bir kaç arkadaşım yola getirdi, ümitsizlliğim uçtu gitti, verilecek kilo ne kadar azsa o kadar zor gidiyor kilolar... Yarın ödül günüm var, eşimebaklava bile aldırdımDiyetisyenim dedi yarın güzelce canın ne istiyorsa ye, pazartesi güzelce başla dedi. Regli haftamda olduğum için canım tatlı istedi tabi ki Yemek olarakta Hatay usulü tepsi kebabı yapacağım, ödül günü tamamdır :)
Bugün mecburen böyle oldu
Geçen hafta ödül günü yapmadım pek, diyetisyenim sitem etti, 1 gün yiyince ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyorsun dedi, ödülgünün ertesi sakın tartılma moralin bozulur, en erken salı tartıl dedi... Bakalım işe yaramazsa Bu ay 5. inde sınavım var, sınavdan sonra başka diyetisyene gideceğim.. 2 ay boyunca yeterince zaman tanıdım değil mi bu diyetisyene ?
Kaptanımız Pegasus bana kuralları yazacaktı, yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
Bu arada ara öğünlerde sütleri tam yağlı içsek? Zaten ben sütten nefret ederim ama yarım yağlı ve lightıda hiç içemem yahuZaten hazır sütlerde ne kadar yağ var ki, burada tanıdıktan aldığım sütten yoğurt mayalayınca bir parmak kalınlığında kaymak oluyor, hazır sütte mübarek zar gibi
evet ılk kısmını ızlememıstım sadece sarkı olan kısmını ızlemıstım powerturkte dınlamıstım bu knusmaları ılkkez dınledım
şimdik çiktim öptum kızlarrr :))))))))))))))))
ii geceler tatlı ruyalar sıze
baharıskom ıı bak kendıne
demmayy sende cvabını yaz ben yarın bakcam hııı
Geçen hafta ödül günü yapmadım pek, diyetisyenim sitem etti, 1 gün yiyince ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyorsun dedi, ödülgünün ertesi sakın tartılma moralin bozulur, en erken salı tartıl dedi... Bakalım işe yaramazsa Bu ay 5. inde sınavım var, sınavdan sonra başka diyetisyene gideceğim.. 2 ay boyunca yeterince zaman tanıdım değil mi bu diyetisyene ?
canım valla şimdi bizim kilo az olunca inan daha zor gidiyor ben bunu anladım benim erkek arkadasım kılolu kendini b hafta tutar dikkat eder 3-4 kılo verir bende kendimi parçalarım gramla gider
canım nede sınırsız yarın bence yeme ama abartma hafta içi nasıl dengelicen yoksa ben inan yemiyom ödülde vermiyom gene veremiyom gene veremiyom
evet bencede bıde baska dyetsyenı dene ıns sınavın ıı gecer ne sınavıkı bu ?
Ah canım sorma Çarşamba günü bende eşimi diyete soktum ve 83.5 tan 80.1 olmuş bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?