Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım o konuda çok haklısın ya bende 400 gram verdim ve 23 yaşındayım bu kılodayım deprosyana girdim iyice ya bunlarıda okuyunca

Canım benim Zeynep ablam ve bir kaç arkadaşım yola getirdi, ümitsizlliğim uçtu gitti, verilecek kilo ne kadar azsa o kadar zor gidiyor kilolar... Yarın ödül günüm var, eşimebaklava bile aldırdım Diyetisyenim dedi yarın güzelce canın ne istiyorsa ye, pazartesi güzelce başla dedi. Regli haftamda olduğum için canım tatlı istedi tabi ki Yemek olarakta Hatay usulü tepsi kebabı yapacağım, ödül günü tamamdır :)

hımmmm güzel canım menün ne iyi ne kötü ortasın bence

Bugün mecburen böyle oldu

hımm tamam canım ye bencede ödulunu sonra tekrar dyet umıtsılıge kapılma sakın

Kaptanımız Pegasus bana kuralları yazacaktı, yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:

Bu arada ara öğünlerde sütleri tam yağlı içsek? Zaten ben sütten nefret ederim ama yarım yağlı ve lightıda hiç içemem yahu Zaten hazır sütlerde ne kadar yağ var ki, burada tanıdıktan aldığım sütten yoğurt mayalayınca bir parmak kalınlığında kaymak oluyor, hazır sütte mübarek zar gibi

hımm tamam canım ye bencede ödulunu sonra tekrar dyet umıtsılıge kapılma sakın

Geçen hafta ödül günü yapmadım pek, diyetisyenim sitem etti, 1 gün yiyince ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyorsun dedi, ödülgünün ertesi sakın tartılma moralin bozulur, en erken salı tartıl dedi... Bakalım işe yaramazsa Bu ay 5. inde sınavım var, sınavdan sonra başka diyetisyene gideceğim.. 2 ay boyunca yeterince zaman tanıdım değil mi bu diyetisyene ?

canım valla şimdi bizim kilo az olunca inan daha zor gidiyor ben bunu anladım benim erkek arkadasım kılolu kendini b hafta tutar dikkat eder 3-4 kılo verir bende kendimi parçalarım gramla gider
canım nede sınırsız yarın bence yeme ama abartma hafta içi nasıl dengelicen yoksa ben inan yemiyom ödülde vermiyom gene veremiyom gene veremiyom

evet bencede bıde baska dyetsyenı dene ıns sınavın ıı gecer ne sınavıkı bu ?

canım tadında hiç fark yokkı bende evdeki sütü yani hazır olmayanı töbe içemiyorum yogurdu annem yapıyor ama hazırolmayan sütle sütü yarım yaglı içerim ben oda arada

şimdik çiktim öptum kızlarrr :))))))))))))))))
ii geceler tatlı ruyalar sıze
baharıskom ıı bak kendıne
demmayy sende cvabını yaz ben yarın bakcam hııı

bencede degiştir canım boşver
sınav ne sınavı canım :44:

Ah canım sorma Çarşamba günü bende eşimi diyete soktum ve 83.5 tan 80.1 olmuş bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…