Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım tadında hiç fark yokkı bende evdeki sütü yani hazır olmayanı töbe içemiyorum yogurdu annem yapıyor ama hazırolmayan sütle sütü yarım yaglı içerim ben oda arada

Tamam canım yarın aldıracağım eşime Cumartesi günü 60 kiloyu göreceğim inşallahh.. Hergün yürüyüş yapacağım sauna eşfomanımla..

maşallah canım iyi vermiş ama kılosu fazla degilmiş ki

Konya'da bana diyetisyenin verdiği 1600 kalorilik diyeti uyguluyorum ona, ben o listeyle kilo almıştım bana hangi akılla o listeyi verdiyse.. Doğru diyetisyeni bulamayacağım ben sanırım, neyse eşimin işine yaradı

Tamam canım yarın aldıracağım eşime Cumartesi günü 60 kiloyu göreceğim inşallahh.. Hergün yürüyüş yapacağım sauna eşfomanımla..

ay inşallah canım yaa diyetisyenin dedigi şeyleri burda paylaşırmısın canım ya ben gidemiyorum doktora burda arkadasların tavsiyesiyle zayıflıyorum ben

ay inşallah canım yaa diyetisyenin dedigi şeyleri burda paylaşırmısın canım ya ben gidemiyorum doktora burda arkadasların tavsiyesiyle zayıflıyorum ben

canım Diyetisyenim pek birşey demiyor, listeyi elime veriyor, ben mesela yemeklerin içinde et yemem bana onu karşılamam için peynirli salata yazıyor, birde liom ve sirke sınırsız tüket diyor, 1 dilim ekmek yerine 4 yk markarna pilav ye diyor :) Öyle bilindikler dışında hiçbir faydalı birşey söylemedi.. yani daha önce zayıflattıklarını görerek gittim ama ben neden böyle oldum bilmiyorum

kızlar madem şarkıda paylaşıyoruz, size en sevdiğim Kıbrıs türküsünü armağan edeyim, videoyu eşimahzırladı, fotolarda eşime aittir
[video=youtube_share;7MnUcjWC7Eg]http://youtu.be/7MnUcjWC7Eg[/video]

iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydik sabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım

cuma:

sabah
yarım pors. börek
çay

ara
3 eti burçak
neskafe

öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek

ara
yarım kase nesfit+süt

akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek

su 2 küsür
spor 35 dk trambolin

cumartesi

sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay

ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık

öğlen
tost
ayran

ara
1 tadelle (

akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık

su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık

eşinin de eline sağlık çookkkkk hoşşşşşşşş

canım pegasusu bugün hiç görmedim giremedi herhalde

çok kaçırma kuzum derim

Ah canım sorma Çarşamba günü bende eşimi diyete soktum ve 83.5 tan 80.1 olmuş bu sabah
4 gündemi verdi o kiloyu cigdem

senn diyetisyenini hiç gözüm tutmadı benim

Teşekkür ederim Topraks :) geçici görevle Kıbrıs'a geldik. Yaklaşık 2 yılımızkaldı,Kıbrıskültürünü ve yaşamını sevdik, benimsedik artık

canım nasıl kılo aldırdıkı ya kim bilir neler ye dediydi sana :44:

bünyeden bünyeye fark ediyor canım ya bak şimdi benim varya canavar gibi bi metobalizmam olması gerek ama inan takımdai en agır metoablizma bendedir ha

tadellemi ceza verir kaptan diye korkmuyormusunuz kızlar

canım pegasusu bugün hiç görmedim giremedi herhalde

çok kaçırma kuzum derim

4 gündemi verdi o kiloyu cigdem

senn diyetisyenini hiç gözüm tutmadı benim

Hımm, kaçırmam ablam inşallah, zaten bugün anladım ki iştah ve mide küçülmüş bende..

Evet Zeynep abla 4 günde, yaptığı aman aman şey tatlıyı ve çayın yanında yediklerini bıraktı, ekmeği az yiyor ve daha sağlıklı besleniyor..

ablam Kıbrıs'ın en iyi diyetisyeni, bir görsen hastalarını, 3 haftada 7 kilo veren bile var ama işte hepsi baya kilolu..

canım nasıl kılo aldırdıkı ya kim bilir neler ye dediydi sana :44:

bünyeden bünyeye fark ediyor canım ya bak şimdi benim varya canavar gibi bi metobalizmam olması gerek ama inan takımdai en agır metoablizma bendedir ha

1600 lük kaloriyi genellikle erkeklere veriyorlar zaten, genç bir diyetisyendi, 10 gün yaptım 2 kilo aldım

Metabozlima olarak sana rakip geldim iyi mi

birazcık poaca fazla ve tadelle fazla canım gerisinde sıkıntı yok zaten baya yürümüşsün bide mezdeke yeter zaten :) sorma bende bugün mezdekeye kendimi kaptırdım

Mezdeke'yi spor niyetine mi yapıyorsunuz kızlar? Azcık bilgilendirin şu cahili spor konusunda,neler yapıyorsunuz? Neleri tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…