canım tadında hiç fark yokkı bende evdeki sütü yani hazır olmayanı töbe içemiyorum yogurdu annem yapıyor ama hazırolmayan sütle sütü yarım yaglı içerim ben oda arada
kolay gelsin canım benim kızına da vakit ayır oyna annesi bıcırıklabende bugün dolabımı topladım savas alanına dönmüş yarın sabahda ütüleri yapcam
maşallah canım iyi vermiş ama kılosu fazla degilmiş ki
Tamam canım yarın aldıracağım eşimeCumartesi günü 60 kiloyu göreceğim inşallahh.. Hergün yürüyüş yapacağım sauna eşfomanımla..
ay inşallah canım yaa diyetisyenin dedigi şeyleri burda paylaşırmısın canım ya ben gidemiyorum doktora burda arkadasların tavsiyesiyle zayıflıyorum ben
eşinin de eline sağlık çookkkkk hoşşşşşşşşkızlar madem şarkıda paylaşıyoruz, size en sevdiğim Kıbrıs türküsünü armağan edeyim, videoyu eşimahzırladı, fotolarda eşime aittir
[video=youtube_share;7MnUcjWC7Eg]http://youtu.be/7MnUcjWC7Eg[/video]
Kaptanımız Pegasus bana kuralları yazacaktı, yazdı da ben mi kaçırdım acaba :26:
Bu arada ara öğünlerde sütleri tam yağlı içsek? Zaten ben sütten nefret ederim ama yarım yağlı ve lightıda hiç içemem yahuZaten hazır sütlerde ne kadar yağ var ki, burada tanıdıktan aldığım sütten yoğurt mayalayınca bir parmak kalınlığında kaymak oluyor, hazır sütte mübarek zar gibi
çok kaçırma kuzum derim
Geçen hafta ödül günü yapmadım pek, diyetisyenim sitem etti, 1 gün yiyince ertesi gün kısınca vücudu şaşırtıyorsun dedi, ödülgünün ertesi sakın tartılma moralin bozulur, en erken salı tartıl dedi... Bakalım işe yaramazsa Bu ay 5. inde sınavım var, sınavdan sonra başka diyetisyene gideceğim.. 2 ay boyunca yeterince zaman tanıdım değil mi bu diyetisyene ?
4 gündemi verdi o kiloyu cigdemAh canım sorma Çarşamba günü bende eşimi diyete soktum ve 83.5 tan 80.1 olmuş bu sabah
senn diyetisyenini hiç gözüm tutmadı benimcanım Diyetisyenim pek birşey demiyor, listeyi elime veriyor, ben mesela yemeklerin içinde et yemem bana onu karşılamam için peynirli salata yazıyor, birde liom ve sirke sınırsız tüket diyor, 1 dilim ekmek yerine 4 yk markarna pilav ye diyor :) Öyle bilindikler dışında hiçbir faydalı birşey söylemedi.. yani daha önce zayıflattıklarını görerek gittim ama ben neden böyle oldum bilmiyorum
bahar bizdeki ütülenicekleride gönderiyim mi canım çok birikmişte
Konya'da bana diyetisyenin verdiği 1600 kalorilik diyeti uyguluyorum ona, ben o listeyle kilo almıştımbana hangi akılla o listeyi verdiyse.. Doğru diyetisyeni bulamayacağım ben sanırım, neyse eşimin işine yaradı
canım Diyetisyenim pek birşey demiyor, listeyi elime veriyor, ben mesela yemeklerin içinde et yemem bana onu karşılamam için peynirli salata yazıyor, birde liom ve sirke sınırsız tüket diyor, 1 dilim ekmek yerine 4 yk markarna pilav ye diyor :) Öyle bilindikler dışında hiçbir faydalı birşey söylemedi.. yani daha önce zayıflattıklarını görerek gittim ama ben neden böyle oldum bilmiyorum
iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydiksabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
cuma:
sabah
yarım pors. börek
çay
ara
3 eti burçak
neskafe
öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek
su 2 küsür
spor 35 dk trambolin
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay
ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık
öğlen
tost
ayran
ara
1 tadelle(
akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık
su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
canım pegasusu bugün hiç görmedim giremedi herhalde
çok kaçırma kuzum derim
4 gündemi verdi o kiloyu cigdem
senn diyetisyenini hiç gözüm tutmadı benim
canım nasıl kılo aldırdıkı ya kim bilir neler ye dediydi sana :44:
bünyeden bünyeye fark ediyor canım ya bak şimdi benim varya canavar gibi bi metobalizmam olması gerek ama inan takımdai en agır metoablizma bendedir ha
kızlar madem şarkıda paylaşıyoruz, size en sevdiğim Kıbrıs türküsünü armağan edeyim, videoyu eşimahzırladı, fotolarda eşime aittir
[video=youtube_share;7MnUcjWC7Eg]http://youtu.be/7MnUcjWC7Eg[/video]
iyi geceler kızlar:)
dün gece buradaki sohbetten sonramız bir kabustu gece su hanım bir uyandı sabaha kadar neredeyse susmadan bağıdı eşimle birlikte nöbetteydiksabah 6:30 anca uyudu.
sabah bi harala gürele sonra oğlanı eftelya ile birlikte tiyatroya götürdük, kuzenim oynuyodu. Aman bütün istanbul yollara dökülmüş trafik kalabalık cılkım çıktı.
şimdi çocukları uyuttum, eftelya ile beraber mezdeke yapıcaz fazla takılamıycam kusura bakamyın
dünkü ve bugünkü menülerimi yazayım
cuma:
sabah
yarım pors. börek
çay
ara
3 eti burçak
neskafe
öğlen
1 tabak menemen
1 dilim ekmek
ara
yarım kase nesfit+süt
akşam
çeyrek palamut
çok az bulgurlu,patates, pirinçve bol domatesli pilav
salata
1 dilim ekmek
su 2 küsür
spor 35 dk trambolin
cumartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
2 parça kaşar
çay
ara
vapura yetişmeye çalışıyoduk bir poğaça aldım yarısını toprağa
diğer yarısını eftelya ile paylaştık
öğlen
tost
ayran
ara
1 tadelle(
akşam
2 parça yağsız tavada nugıt
çok az dün akşamki pilavdan
cacık
su 1,5 gece daha içerim
spor şimdi mezdeke yapıcaz:)) bütün gün dışarıdaydım yürüme spordan sayılırsa artık
1600 lük kaloriyi genellikle erkeklere veriyorlar zaten, genç bir diyetisyendi, 10 gün yaptım 2 kilo aldım
Metabozlima olarak sana rakip geldim iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?