Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezdeke'yi spor niyetine mi yapıyorsunuz kızlar? Azcık bilgilendirin şu cahili spor konusunda,neler yapıyorsunuz? Neleri tavsiye edersiniz?

evet canım bak ben mezdeke zumba göbek hareketleri ve yürüyüş yapıorum benim kilom göbekte o yüzden mekik hareketleri yapıyorum işede yarıyor vucüdüm topladı kendini biraz

bak paylaştım canım benim birisi bu artık hep bu zumbayı yapcam mekik videolarımı bulursam paylaşırım bakarsın tamam

Çok iyiolur canım ama ben spora bu kadar vakit ayıramam günlük 1 saat yürüyüş anca yapabilirim,malum sınav zamanı, yorgun olmasan şuan dersçalışıyor olmam gerekiyordu, hatta kalkıp bir gözatayım İyi geceler herkese

hayde kızlar biraz geçmişe baktım şimdi iyice uyku gelmeden ben mezdekeya gidiyorum
bu arada 1 saat mezdeke 800 kalori yaktırıyormuş doğruysa süperrrrrrrrrrrrrrrr

:))) olur abla ben severim ütü yapmayı nolcak hemen ütüleyiveririm :)) benim biraz düzen hastalığım var o ütüleride yapıp asmazsam olmaz
al dilberi vur bahara benim kızmda cok düzenlidir dolabını bir gün karısık görmedim kitap gibi düzenlidir kıyafetleri :)

iyi geceler kızlar evdeki herkes uyumusken ben biraz plates yapıyım harika haretler buldum
sizi çok seviyorum öpüldünüz yarın görüşürüz inşallah

selam kızlar ablamla birlikte sporumuzu da yaptık böylece 500 cal cezamı da yapmış bulunmaktayım 1 saat mezdekeyle:)
hemen menülerimi yazıp çıkıcam çok başım ağrıyo hemen uyumam lazım

cuma

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
döner
salata
yoğurt

ara
4-5 tane fıstık

akşam
çeyrek palamut
bulgurlu dometesli patatesli ablamın tarif ettiği pilavdan 3-4 kaşık
salata

spor yapamadım çok hastaydım hemen uyudum:18:
2 lt su

cumartesi

sabah
1 dilim ekmek
kaşar peyniri
çay

öğle ( dışardaydım önce ablamla tiyatroya gittik sonra sevgilimle buluştum)
kaşarlı tost
ayran

akşamüstü
nescafe
yarım gofret

akşam
dün kü aynı pilavdan 2 kaşık
nuggets
meyva suyu

su 2 lt
spor 1 saat mezdeke

yasına uygun bir menü kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…