Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynep abla ya süt bende kabızlık yaptı ben daha içmicem belki yatarken bi bardak içerim sadece

canım o konuda çok haklısın ya bende 400 gram verdim ve 23 yaşındayım bu kılodayım deprosyana girdim iyice ya bunlarıda okuyunca

hımmmm güzel canım menün ne iyi ne kötü ortasın bence

canım sabah dan akşama kadar güzelde akşam neden kek bide yeni ceza almışken üstüne bi daha ceza almazsın umarım bide biraz relax canım yaaa eskisi gibi degilsin canınmı sıkkın bu aralar

kolay gelsin canım benim kızına da vakit ayır oyna annesi bıcırıkla bende bugün dolabımı topladım savas alanına dönmüş yarın sabahda ütüleri yapcam

canım menün güzel közlenmiş patlıcanada bayılırım yaaa :)) burda onun bi yemegi salatası var adıda babaganniş cok severim patlıcanı her türlüsünü pilavın yanında ekmek yememeye dikkat et fıstık

kolay gelsin canım benim kızına da vakit ayır oyna annesi bıcırıkla bende bugün dolabımı topladım savas alanına dönmüş yarın sabahda ütüleri yapcam

kolay gelsın ne dıyım canım yarın senın gezme gunun deılmıydı evdemısın ? hııı :)

güzel ablam menün yine tebrik ederim zeynoşumm

1- canım tepemden iyimi bakılıyo kötümü
2-canım ben yaparken belim agrımıyor aksine karnım agrır hep benim oda kaslar calışıyor onun için :44:
3- canım şimdi zaten bekarlıgın keyfini sürüyorum evlenince bende sizin gibi olucam.
4- ben tek tek yazıyorum canım onu okurken nassıl zor oluyor tek tek altta yazıyor zaten ben kendim şahsım adına ötekini sevmiyorum diye böyle yazıyorum napim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…