- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bak işte bu yanlış benim diyetisyenim meyvaların yanımna MUTLAKA ayran yada yarım yaglı süt iç diyor yoksa o meyva direk şeker olarak kalıyor vücütta bunu spor da diyet yapan diger arkadaslarım diyetisyenleride söylemiş ve aus da aynı benim gibi meyvaların yanıma süt yada ayran içiyor kendisi süper kilo verdi diyetisyenle
Çook mutsuzum, şuan kendimden nefret ediyorum 6 haftadır verdiğim kilo sadece 4 kilo10 yıldır sürekli 54'e ulaşmaya çalışıyorumolmuyor olmuyor,neden kabullenemiyorum durumumu! Neden böyle mutlu olamıyorum.. Zayıflamak uğruna harcağımparalar, çabalar, emekler hep boşa.. ayrı yerde kıstırılıp kalmış gibiyim.. 4 kilo ne demek yaa! daha 30 yaşında bile değillim, metobolizmam çalışıyor, bir hastalığım sıkıntım yok. Diyetisyene durumu anlattığımdaher hafta birşeyi bana ediyor. İnsanların kilo vermem için benim üzerimden para kazanıp veremeyince bahane yaratmalarından bıktım.. Şuan pes etmek üzereyim... bütün sinirlerim altüst..
Merhaba arkadaşlar , Ben geldim.. bugün öğünlerim bitti :) Yediklerimi ve diyetisyen kontrolümden bahsedeyim,
Bu hafta tartıda 400 gr gitmiş, yağdan 200 gr şaka gibiDiyetisyenimin dediğine göre geçen hafta iyi vermişim koruyormuş kendini, böyle kaplumbağa hızıyla nasıl gidecek anlamış değilim. hem aç geziyorum hem kilo gitmiyor :2: yarın ödül günüm sınırsız yiyeceğim
gelelim menüme, bugün lefkoşada olduğum için ara öğünler vs kaçtı;
Sabah 10:30'da kahvaltı;
Yarım tost, bitki çayı, domates ve limon sıkılmış maydanoz
Ara öğün
3 adet kuru kayısı
Öğlen ve ikindi ara öğünü bir arada oldu;
yarım kase mercimek çorba+ Bol salata+3 kaşık kısır+ 3-4 yk kuru fasulye
Akşam ;
K-flakes 1 kase
Spor neredeyse hiç yok
Su 1,5 litre
zeynep abla ya süt bende kabızlık yaptı ben daha içmicem belki yatarken bi bardak içerim sadece
benim kollestrolumde yüksek ama genede çok az yag koyuyorum yemeklere
ablacıgım süt kabızlık yapmaz benim bildigim kadarıyla tam tersi bagırsakları hareketlendirir senin yedigin başka seyler seni kabiz yapmıstır
wuwummm bebegimmm aşkımmmm
ben varım fıstıgım
Dünkü menümü yazıp geçmişe gidiyorum
Sabah
1 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
2 zeytin
maydanoz
Ara 1 elma ( yanına süt ürünü bulamadım iş yerinde )
Öğlen
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
yarım portakal
Akşam
1 ince dilim ev yapımı kek
1 bardak süt
Su 3 lt
mesaj artık saymıyorum tepemde yazıyor.
Spor 15 dk trambolin 30 mekik ( bunlar cezadan düşülmeyecek rutin spor)
ii o zaman en azından bı rahatlamıssın ıns gecer dcemde kabızlık genel sorun oluo kolay gecmıo bnde falanda oluo hepbilmiyomki zeynep abla ya valla bugün sabah biraz rahatladım ayıptır sölemeside
zeynep ablada gelmiş hoşgelmiş. benimde bir yığın işim var kızım uyurken ancak girebiliyorum aksi ytakdirde ona ayırdığım oyun zamanından çalmış oluyorum.canlar silinecek filan çamaşırlar.arkada bi oda var erzak balkonu filan var bildiğin bit pazarı odası. ütüler dağ gibi yığılmış çamaşırlar katlacnacak. ev o kadar dağınıkki aradığımı mümkün değil bulamıyorum. gideyimde şu bit pazarı odasını toparlayım
niye o kadar abla annemde suyunu içiyo onun ödem atıyormus
bende menümü yazmayı unutmuşum
sabah;1 dilim kepekliekmek 1 dilim peynir bir kaçzeytin
ara;1 ç.b. süt 4-5kurukayısı
öğlen; yoğurtlu közlenmiş patlıcan 4-5 kaşık bulgur pilavı 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 etimek 1 ç.b. süt çeyrek muz
akşam; 1 yumurtalı 2 dilimpeynirliaz yağlı menemen 1 dilim ekmek
ara;7-8adet fındık 1 bardak süt iç yat
spor; 45dk. leslie walk
kolay gelsin canım benim kızına da vakit ayır oyna annesi bıcırıklabende bugün dolabımı topladım savas alanına dönmüş yarın sabahda ütüleri yapcam
bende menümü yazıyım cıkıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunda zıpladım
1 portakal 10 tane çig badem 1 k.kutusu kadar beyaz peynir
bollll maydonoz 1 kupa yeşil çay1 dilim tam bug. ekmegi
ara 1 elma kendim yaptıgım ayran 1 bardak
öglen küçük kase ile nohut haşlaması 4 kaşık yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 8 kasık pırasa yemegi bol salata
1 dilim tam bug. ekmegi
ara 5 tane çilek yarım bardak yarım yaglı süt
3 tl su
spor
45 dakika hoca ile 1 saat kendim calıştım
Ayyyy bayıldım yav amma çenesi düşük kadınlarsınız.... 1 saatten fazladır okuyorum daha bugüne gelemedim. Hele o Baharın Allah tepesinden baksın inşallah...Bi posta okuduklarımı yorumlıyım bi daha devam ederim.
Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...
Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?
Al işte yine kuruntu yapmışsın.
Kaptanım ya ben yazdım sanıyordum ama yazmamışım, 59 u kutlarım çok sevindim senin adına. Ben de bir gün 59 olucam inşallah...Çok kıskandım 59 u.
Bu arada kaptanı kutladığımı sandığım mesajda Ausu da FB den dolayı kutladığımı sanıyordum ama o mesaja nooldu anlamadım neyse. Bu vesile ile tekrar tebrik edeyim o zaman. İlk defa Fenerin galibiyetine sevindim. Çok enteresan gol olunca aklıma hemen Aus geldi, o sevinmiştir diye sevindim bende. Gerçekten ilk defa FB için sevindim. Yüzünü bile görmediğim birinin sevincine sevindim Demek ki burda gerçekten arkadaş olmuşuz biz.
Tamamdır. canım haber veririm internet olunca. Zaten dün gece senin tarif ettiğin gibi denedim , olmadı tam anlamadım galiba yine belim acıdı ben de yine bildiğim gibi yaptım heralde yanlış anladım .
Sen şimdi kaç kiloydun canım yaa bide hedef neydi ?
3 ay sonra yeni topiğinden devam edicen ama , kilo sabitleme topiği mi olur artık kilo koruma topiğimi bilemem, sırf oraya gelmek için ben de bir an önce zayıflamaya çalışırım artık.
Peeeeeh, keyfe bak. Bak şimdi ben sana anlatayım. Saat 06 da kalkış, 07:15 evden çıkış anneme gidiyorum Elif Duruyu götürüyorum oraya. 08:15 de servis gelip beni alıyor oradan. 08:30 mesai 19:30 a kadar full. Öğle yemeği falan bana hikaye. DEvamlı bilgisayar başında olmam gerekiyor Yemek yemem 10 dk. 19:30 mesai bitiyor. 19:45 evdeyim. 20:00 de eşimle kızım geliyor. O saatten sonrasını anlatıyorum şimdi. yemeği ısıt, sofra kur, ertesi günün yemeği, balkon yıkama, Elif Hanımla oynuyorum , 1-2 saat . Duruma göre bazen o uyumadan spor yapıyorum, bazen de onu uyuttuktan sonra kalkıp yapıyorum, Cumartesi akşamları derin temizlik de giriyor işin içine pazar bana kalsın diye, PAzar da ütü ve gezme tozma.
Ben evlenmeden önce annem odamı süpürmeye girerdi, tırnak törpülerdim de başımı kaldırıp bakmazdım bile ona, O yüzden yaşadığın hayatın kıymetini bil canım, sana bunları anlattım ki kendini hazırla sonra şok geçirme...
Elif Duru geçen ay 2 yi bitirdi. O da emziksiz uyuyamıyordu. Bir gün emziği annemde kalmış , uyku saati geldi. Yedek emziğin ucunu makasla kestim ona verdim . Ağzına almasıyla çıkarması bir oldu. Anne bu pis dedi, onun gözü önünde yıkadınm tekrar verdim. Almadı , anne bu pis olmuş dedi . Çantasının ön gözüne koydum yine sorarsa yine onu vermek için. Ertesi anneme götürürken emziğini istedi verdim çöpün yanındaki köpeğe kendisi attı. Böylelikle kurtulduk.
Ah be Baharım yaa. Ne komik kızsın sen???
Geçen sene bende gittim oraya, çok güzel bir yerdi.
ben çok beğendim bu fikri.
Yok abartmadım avatardaki resimde tam anlaşılmıyor , ama çok masum çok bebeksi bir yüzün var, maaşallah diyeyim de.
Baharcım tebrik ederim ama sayende 2 saattir geçmiş okuyorum. Noolur alıntı yapmayı öğren de beni bu eziyetten kurtar.
Hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla, sabırla, sporla burada hedefimize ulaşıcaz.
Arkadaş, her mesajında illa bana pas atmak zorunda mısın ? Napıyım kaptan mesaj sayın az dedi, zaten bir dünya cezam var, bi de mesaj yüzünden mi alsaydım ben de kendi kendime konuştum. Tabi sen örnek öğrenci olarak, cezanın ne olduğunu bilmediğinden konuşuyon öyle rahat rahat...
Nisan 9 dediğin 2009 mu yani? Anlamadım ben ? Düzenli spor yapman , diyetisyen kontrolünde olman çok güzel. HEdefine de ulaşırsın eğer kararlıysan gerçekten merak etme.
Ya hakkaten benim için de adın önemi yok Aus mu Aus paylaştıkları önemli, ama hatun kendini öyle naza çekti öyle naza çekti ki, kaçan kovalanır ya, Zeynep abla da taktı Ausun adına, bide öğrenince Zeynep abla bu sefer ben de merak ettim. Olay böyle işte...Hala öğrenemedim gerçi...
neyse ben cıkıom canlarımj arkım bızde cok ugrayamıorum öpuldunuz
kolay gelsın ne dıyım canım yarın senın gezme gunun deılmıydı evdemısın ? hııı :)
evet attırıo herkez dıyo bızdemı ıcsek dcemde nasıl iççem ıyyesıl cay ble ıcemıom 1 aydr nerdeyse mıdem attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?