Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmişe daha bakmadım arkadaşlar , herkes keyiflidir umarım . Yaramazlık yoktur

Dün yediklerim ;

Sabah :

1 fincan yeşil çay
Yağsız tost
Domates

Öğle:

1 kase çorba
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Sütlü kahve şekersiz

Akşam:

Öğlenin aynısı

Ara:

1 elma

SU 3 litre
Spor , 30 dakika kondisyon bisikleti
Arada 30 dakika ağırlık , twister , mekik
Kapanış 30 dakika bisiklet (cezamdan düşürülür )

Soranlar , merak edenler , hani hani diyenler ; oylama başlamıştır , görmedim bilmiyordum demeyin sonra

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-33.html#post29890519

menün gayet güzel olmuş canım spora da diyecek bişey yok zaten:)
oy kullanmaya gelince akşam evden kullanıcam mutlaka oy

herkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım

dün giremedim bugünde ancak eve geldim daha duş bile almadan menülerimi yazıp çıkayım dedim kızım gelicek birazdan çünkü onun yemeğiydi ilgisi alakasıydı derken giremem.

dün piknikdeydik.sabah çıktık gece geldik. yağmur bastırdı öğleden sonra arkadaşlara geçtik ordan.

neyse sadede gelelim. cumartesi menüm:

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
1 rafadan yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz

ara:yeşil çay 1 küçük muz

öğlen: kızımın okuldan arkadaşıyla annesi vardı parka gitiik. orada
çeyrek tost
ayran

ara:1 dilim kek şekersiz çay

akşam:tava köfte az yağda
yoğurt
çorba yarımkase

ara:9 lu form çayı 1 portakal

45 dk spor salonunda spor
akşama kadar parkta çocukların peşinde gitgel sporu :)

pazar: sabah

çeyrek simit
1 parça köy açması (pikniğe gittiğimiz yerde yapıyorlardı sıcak sıcak) ama terayağı sürmeden yedim peynirle
sahanda yumurta
domets salatalık yeşillik
kuru peynir
şekersiz çay

ara: form bisküvi 4 adet
ayran

ikindin-1 porsiyon karışık ızgara (1 er parça köfte,kanat,but,pirzola)
bol salata
ekşili mantar
yoğurt
light kola

akşamda :arkadaşlarda meyve yedim sadece
1 kaç fındık,badem,fıstık toplam avuç içi kadar

pazar spor yok
ama sayılırsa top falan oynadık koşuşturduk çimlerde

Sabah evden erkenden çıkıp yatak yorgan ortada akşam gelmekten nefret ediyoruuuuuuuuuuum

Herşey üstüme üstüme geliyor şuanda buna öğlen uykusunu uyumayıp bana saran oğlum da dahil

Geçmişi yorumlayacağım da , arada bir toparlanayım

Zeynepcim yukarıda verdiğim linkte anket var , o ankette istediğin yemeğin yanındaki kutucuğu işaretleyerek onayla diyorsun , bu şekilde oy vermiş oluyorsunuz.

Ben geldim yürüyüşten, 1 saat yürüdüm ama burada çok basık bir hava var Acayip terledim birde sauna+regli olunca Karın ağrısıyla yürüdüm vallahi. Bu hafta 60 'ı göreceğim başka yolu yoook .. Bana müsade :) Akşam öğününü hazırlayayım geç olmadan

zeytinyağlı kurudolmayla buğday salatasıydı demi canım seninki yanlış olmasın

menün güzel balım

ikisinde cok azdı asla yemegi çöpe atmam ikisini karıştırdım yedim
pırasayıda cokkk severim aha şimdide pırasa pişiricem ımmmm bol limonlu offff yemede yanında yat

size bayılıyorum ne tatlısınız yaaa abla treşkotumu makina at
kardesim geldi aklımaaa
menünü okuyunca dedimki topraksımın menüsüde aynı

ben bayılıyorum pırasaya çok sevdigim için cok yaparım oglumda alıstı o da cok sever

canım benim cok geçmiş olsun menünde iyi kacamak flan görmedim ben :)

ballı kaymagım az yemişin gene ama en azından ekmek var

bayb canısı hoşgeldin bak bugün ben merak etiim seni altta göreceksin seni sordum sabah:))))
evet bende şahidim okudum yani :) seni sordu dilekcigim :)

ben sizleri hergün takip ediyorum geçen haftadan beri aranızda olmak istemiştim.ama kabul edilmedim galiba..
sen bizi takip et canım kaptanımız görücektir seni

topraksım ben geliyim mi yanına işci olarak

dün didine didine cam sildim dizlerimiz bagı çözüldü aşa bakınca bugün yagmur yagdı

Ben geldim canlarım

Az biraz işim var , sonra geliyorum temelli

canım hoş geldin

canım benim menün cok güzel oh ne güzel eylenmişiniz benimde kızım gelicek pazar günü bende kızımla gezerim

tamam annem sagolll :)

olmadı gene eftelya sana yaptıgım yorum pegasusu gitmiş

canım kaptanım menün çok güzel ayrıca osmanıda kovmusun ya oh olmuşşşş

Evet berincim , teşekkür ederim dikkatin için

ausum bebegim verdim oyumu hayırlı olsun önde olan bir salata var sehriyeli tavuk saklatası ondan yaptım bugün ve sadece tadımna baktım ama çok güzel omustu
menünde cok güzel zaten yoruma bile gerek yok o kadar süper yani :) :)

bebişim hoş geldim
bu hafta kendimi çok hafif hissediyordumkı misafir giince mutfagı toplarken yaptıgım salatadan 2 3 catal ve yerın dilim börek yedim ve su anda acayıp sucluluk hissediyorum kendimde keşke yemeseydim

kızlar rapunzeli göen varmı geçmişte okumadım yazdıklarını
kuzucugum merak ettin seni nerelerdesin

gece 2 tane konu okudum 2 sindede acayıp canım sıkıldı
ben büyük konusmak istemiyorum benimde kızım var allahım yavrumu sana emanet ediyorum karsısına iyi insanlar cıkart
sorumsuz anne babalar allah sizi bildigi yapsın yavrularınıza sevgi verin sevgiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım zaten kansızlıhım var 9 ve 10 arasında hep gelıp gdıo hıc yukselmıo 6 ay ılac kullanmayı uygun gruo doıktr ama ben ılacı 1 yada 2 ay kullandım ıstahım artmıstı onune gecemedım toplamda ılacı kullandıktan snra bı 20 kılo aldım o acdan dktr yıne onu vercek ve oda bna cok asırı yemek yedırıyo canım meyve koyuorum genelde aralara ama unutyorum hergun yemeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…