kızlar ben çıkıyorum akşam gelirsem görüşürüzzzzzz, öpüldünüz
canım sen geldin ben kaçıyorumBen geldim canlarım
Az biraz işim var , sonra geliyorum temelli
ilacımın bitmesi size zarar valla biliyosun delirdim mi gözüm bişey görmüyo
diğer konuya gelince 2000 tl başlangıç param yol yemek sigorta hariçtir belirtiyimdiyetteyim bak fazla yemem korkma
Geçmişe daha bakmadım arkadaşlar , herkes keyiflidir umarım . Yaramazlık yoktur
Dün yediklerim ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Öğle:
1 kase çorba
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Sütlü kahve şekersiz
Akşam:
Öğlenin aynısı
Ara:
1 elma
SU 3 litre
Spor , 30 dakika kondisyon bisikleti
Arada 30 dakika ağırlık , twister , mekik
Kapanış 30 dakika bisiklet (cezamdan düşürülür )
Soranlar , merak edenler , hani hani diyenler ; oylama başlamıştır , görmedim bilmiyordum demeyin sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-33.html#post29890519
menün gayet güzel olmuş canım spora da diyecek bişey yok zaten:)
oy kullanmaya gelince akşam evden kullanıcam mutlaka oy
Sabah evden erkenden çıkıp yatak yorgan ortada akşam gelmekten nefret ediyoruuuuuuuuuuum
Herşey üstüme üstüme geliyor şuanda buna öğlen uykusunu uyumayıp bana saran oğlum da dahil
Geçmişi yorumlayacağım da , arada bir toparlanayım
Zeynepcim yukarıda verdiğim linkte anket var , o ankette istediğin yemeğin yanındaki kutucuğu işaretleyerek onayla diyorsun , bu şekilde oy vermiş oluyorsunuz.
zeytinyağlı kurudolmayla buğday salatasıydı demi canım seninki yanlış olmasın
Evet berincim , teşekkür ederim dikkatin için
menün güzel balımherkes yazıyır bende yazayım menümü
Kalkar kalkmaz;
1 bardak ılık su+ limon suyu+ 1 çay kaşığı bal karışımı içildi
kahvaltı;
1 dilim hellim, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, limonlu maydanoz, 7'li çay
Ara;
1 orta boy elma, yarım bardak süt
Öğlen;
6 yk kabak kavurma+ 1 dilim ekmek+2 yk yoğurt+ bol salata
Ara;
Yarım su bardağı k-flakes+ yarım bardak sütle yenecek
Akşam;
Öğlenin aynısı
45 mekik çekildi, 1 saat sauna eşofmanla yürüyüş yapacağım kısmetse.. Gün içinde olmazsa olmazım 1 tane türk kahvesi şekersiz
Bugün bir de regl oldumbakalım ne olacak
Herkese kaçamaksız, kolay atlatacağı bir gün diliyorum
ikisinde cok azdı asla yemegi çöpe atmam ikisini karıştırdım yedimGünaydın Zeynep ablacımmmMenün çok zenginmiş :) kabakla pırasayı ben aynı anda yiyemem herhalde :) Bugün bende de nasipse kabak yemeği var..
Bütün arkadaşlara günaydın :) Sabaha gayet güzel başladım 45 tane mekik çektim :) Bütün gün yediklerimi akşamaya da yarın sabaha paylaşırım inşallah. Keyifli haftalar,bu hafta yeni başlangıçlar, güle gülediyeceğiniz çok kilolarınız olsun inşallah
günaydın herkese mutlu bir hafta diliyorum
menümü yazıyorum hemen:)
ablamla aynı olabilir evdeydim çünkü hayret
2 dilim tam buğday
yarım haşlanmış yumurta
b. peynir
kaşar peyniri
çay
ara
2 badem
öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran
akşam
hünkar beğendi
az pilav
yoğurt
gece
sütlü nescafe
su 2 lt
spor 30 dk mezdeke
günaydn arkadaslar,hemen yediklerimi yazayim,sonra rutin kahvalti görevimi tamamlayayim
sabah
1 dl tam bugday,1 yumurta,salat türleri
ara
6-7 cubuk kraker,2 cilek
öglen
1 kase corba,1 su bardagi kadar kasik sade yogurtlu makarna,salata
ara
biraz üzüm,5 findik
aksam
kuzu cigeri yagsiz teflonda,salata,ayran,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
osman banada ugradi sanirim:18:
güzel menü fıstık ama hangi günün anlamadım
ben sunta diyorum ona tatsız tuzsuz bisküvi gibi bişey ama tam diyet
menün güzel canısı aus kovdu sana mı geldi bu osman:)))
mezdekenin müziklerini çalıyoruz canım, biz zaten abla kardeş göbek atmaya pek meraklıyızohhhhh yandan yandan gidiyor yağlar:)))
çok çok çok beğendim benimkine çok benziyor
tatlışım çok güzellllllllay o pırasa beni öldürüyor hiç yiyemiyorummm
kılzar günaydın çok hasayım menümü yazaım. daha sonra geçmişe bakacağım
cumartesi
sabah; nesfit yulaf ezmesi süt kurukayısı ceviz karışımı
ara;1 meyve 1 galeta
öğle; yoğurtlu semizotu
ara 1 meyve 1 çay bardağı leblebi az yoğurt
akşam; 3köfeli yağsız marul salatası 1 dilim k.ekmek
akşam;7- adet fındık1 mreyve
spor;1 saat tempolu yürüyüş normal sporum,n 30 dk. trambolin cezadan düşelim 1000-300 :700 kaloricezakaldı
kızlar pazar günü eşimin annennesine gittik çok seçme hakkın yoktu
pazar
sabah;2 kaşık ciğer kavurma 1 dilim kepekli ekmek
ara;1 elma
öğlen;5-6 yaprak sarması etli YOĞURT EŞLİĞİNDE
ara;1 orta kahve
akşam ;1 kaşık kadartavuk eti, 2 kaşık kadar karnyarık 1 kaşık pilav 1 kase oğurt çorbası
ara;1 portakal
1 saat yavaş yürüyüş normal sporum
dunkı menum
sabah 1 dlım ekmek kepeklı
zeytın 3 tane
1 salatalık
1 nescafe
ara 4 badem
öglen 5 kasık lıghtv yogrt 1 dılım kepeklı ekmek
ara 2 tane form bskuvı paketın ıcınden 2 tane yanı su kalorısı en dsugunden
aksam 1 kase mercımek corbası ve salata
2. ltre su veee 30 dakka anca hareket ettım
evet bende şahidim okudum yani :) seni sordu dilekcigim :)bayb canısı hoşgeldin bak bugün ben merak etiim seni altta göreceksin seni sordum sabah:))))
sen bizi takip et canım kaptanımız görücektir seniben sizleri hergün takip ediyorum geçen haftadan beri aranızda olmak istemiştim.ama kabul edilmedim galiba..
hatirliyorum seni,hedef kilonu yazmamistin,bende yazmani istemistim,sonrasi ni görmedim,öyle kaldi yani
altta yazmissin bilgilerini,tamam cnm,eger gercekten kararliysan bizimle birlikte yoluna devam edebilirsin,takim kurallari bi kac sayfa geride,ben tekrar kopyalarim sana
gel cnm,sen kilo verdikce hedefini asagiya cekersin mutlaka,demedi deme bak:13:
bi ara kusan modasina uymustum,o vakitler cok susuyordum,bu aralar aklima geldikce iciyorum:18:
merak etme cnm,isten atilani topraks ise aliyormus,2000 de maas
sigortada varmiydi cnm
kızlar hastalıktanmıdır nedir motivasyonum çok dağıldı çoooooooooook.
evim berbat durumda temizlnmesi azım. bahar temizliği yapmam lazım. çalışmaya başlayınca ne yapacağım hepberabergörücez. çalışan aneleri tebrik ediyorum.
Ben geldim canlarım
Az biraz işim var , sonra geliyorum temelli
Geçmişe daha bakmadım arkadaşlar , herkes keyiflidir umarım . Yaramazlık yoktur
Dün yediklerim ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Öğle:
1 kase çorba
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Sütlü kahve şekersiz
Akşam:
Öğlenin aynısı
Ara:
1 elma
SU 3 litre
Spor , 30 dakika kondisyon bisikleti
Arada 30 dakika ağırlık , twister , mekik
Kapanış 30 dakika bisiklet (cezamdan düşürülür )
Soranlar , merak edenler , hani hani diyenler ; oylama başlamıştır , görmedim bilmiyordum demeyin sonra
sen süpersin zaten yorum bile yapamıyorum menüne
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-33.html#post29890519
canım benim menün cok güzel oh ne güzel eylenmişiniz benimde kızım gelicek pazar günü bende kızımla gezerimherkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım
dün giremedim bugünde ancak eve geldim daha duş bile almadan menülerimi yazıp çıkayım dedim kızım gelicek birazdan çünkü onun yemeğiydi ilgisi alakasıydı derken giremem.
dün piknikdeydik.sabah çıktık gece geldik. yağmur bastırdı öğleden sonra arkadaşlara geçtik ordan.
neyse sadede gelelim. cumartesi menüm:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
1 rafadan yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
ara:yeşil çay 1 küçük muz
öğlen: kızımın okuldan arkadaşıyla annesi vardı parka gitiik. orada
çeyrek tost
ayran
ara:1 dilim kek şekersiz çay
akşam:tava köfte az yağda
yoğurt
çorba yarımkase
ara:9 lu form çayı 1 portakal
45 dk spor salonunda spor
akşama kadar parkta çocukların peşinde gitgel sporu :)
pazar: sabah
çeyrek simit
1 parça köy açması (pikniğe gittiğimiz yerde yapıyorlardı sıcak sıcak) ama terayağı sürmeden yedim peynirle
sahanda yumurta
domets salatalık yeşillik
kuru peynir
şekersiz çay
ara: form bisküvi 4 adet
ayran
ikindin-1 porsiyon karışık ızgara (1 er parça köfte,kanat,but,pirzola)
bol salata
ekşili mantar
yoğurt
light kola
akşamda :arkadaşlarda meyve yedim sadece
1 kaç fındık,badem,fıstık toplam avuç içi kadar
pazar spor yok
ama sayılırsa top falan oynadık koşuşturduk çimlerde
tamam annem sagolll :)Sabah evden erkenden çıkıp yatak yorgan ortada akşam gelmekten nefret ediyoruuuuuuuuuuum
Herşey üstüme üstüme geliyor şuanda buna öğlen uykusunu uyumayıp bana saran oğlum da dahil
Geçmişi yorumlayacağım da , arada bir toparlanayım
Zeynepcim yukarıda verdiğim linkte anket var , o ankette istediğin yemeğin yanındaki kutucuğu işaretleyerek onayla diyorsun , bu şekilde oy vermiş oluyorsunuz.
Evet berincim , teşekkür ederim dikkatin için
bebişim hoş geldimBen geldim yürüyüşten, 1 saat yürüdüm ama burada çok basık bir hava varAcayip terledim birde sauna+regli olunca Karın ağrısıyla yürüdüm vallahi. Bu hafta 60 'ı göreceğim başka yolu yoook .. Bana müsade :) Akşam öğününü hazırlayayım geç olmadan
Wuwum yaa ben seni motive etmek istiyorum, çok üzülüyorum bu yorgunluğuna , halsizliğine. Doktora git, acaba kansızlık mı, romatizma olabilir kemiklerim ağrıyor demişsin, belki kanın akışı yavaştır . Ama bak mutlaka git doktora . Doktor bişeyin yok bile dese "Tam kan sayımı" yaptırmak istiyorum de. Kan sayımı yaptır. Çok gençsin ihmal etme. Belki bir ilaçla geçecek bişey. eve kapanarak sorunu çözemezsin bak dinle beni doktora git.
Allah ım "günaydın " yazışın bile enerji dolu maaşallah. Menü çok güzel olmuş ablacım. Hafta sonu spor herkes de eksik. Bugün toparlancaz inşallah.
İnşallah canım. Haftaya iyi başlamak gibisi yok...
Menün çok güzel Eftelyacım. Hayret sen dün evde miydin gerçekten ? Topraks kapıyı üstüne kilitleyip sana temizlik mi yaptırttı yoksa.
Bir şarkı var biliyor musun
Ver elini ver bana Eftelya
Uzansın elimiz Eftelya
Benim divane gönlüm seni seni ister Eftelya
Ne bileyim içimden geldi. Hediyem olsun ...
Kaptanım menüne diyecek yok ama sen bu aralar az mı su içiyorsun sanki ? Bi ara her gün 3 litre yazıyordun. Şu Osman bi bıraksın artık yakamızı di mi ama sana bile bulaşmış baksana?
Oooo Demmaycım, listen çok güzel, dilerim tüm hafta böyle gider. Su miktarını da yaz canım günde ne kadar su içtiğimiz de çok önemli çünkü .
Ayy bu yorumu okuyunca çok güldüm, düşünsene dışardan biri bizim takımın yorumlarını okumaya bu yorumdan başlasa...
Günaydın canııım. Resimleri çok beğendim eline sağlık. Eşime gösterdim tanıyamadı ama
Kıyamaaam neyin var arkadaşım ? Dikkat et kendine ? cumartesi Menün güzel olmuş . Pazar da Annanne sizi iyi beslemiş yine de iyi dayanmışsın çok zor oluyor misafirlikte hele bide ev sahibi yaşlı ve ısrarcıysa yandın ...
Neyin var yaz merak ettim .
Allah ım Allah ım. Ben nerelere gideyim,...Sığamadım yerime sevinçten. Sabah girdim selam vereyim, menümü yazayım diye. Bir sürü angarya sorunlu iş getirdiler. Yazamadan çıktım. Teşekkür ederim merak ettiğin için, gerçekten mi merak ettin yoksa ben okuyunca sevineyim diye mi?
Wuwum kendine hiç iyi bakmıyorsun. Çok az besleniyorsun. Meyve yemeğe çalış C vitamini al portakal falan ye bari canım yaa.
Canııım gördüm görmem mi ? Eksik olmayasın. Çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?