Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hıc yemıodum ama gene anca artırıorum fazla kacırırım dye korkuorum snra yeme dersınız anam snra cenem durmaz ben orta yolunu bulamıorum zeynep ablacım

cidden merak ettim aşkolsun yaaaaaaaaa:))) eşin tanımadıysa çok iyi olmamış demek ki:) fakat resimlerin kaliteleri farklı ya o yüzden biraz zor oldu ikinci elbiseli olan daha iyiydi sanki :))

Canım ikisi de çok güzeldi, eşim suratlara odaklansaydı tanırdı beni, heralde bedene odaklandı ki tanıyamadı beni

Neyse....

Ya ben hastasıyım Vasfiye Teyzenin...Çok gülüyorum...

Tebriğini kabul ediyorum bu konuda hiç mütavazi olamıycam, gerçekten çok zor çünkü. Hele benim koca bide titiz ki sorma gitsin... ama sen de yaparsın ben hissediyorum. Zaten yapmak zorundasın başka çare yok. ... Motivasyon dağılması falan yok, çabuk topla kendini lütfen söz verdik biliyosun... Bu hafta geçen haftayı telafi edicez, lütfen üzme beni hemen toparlan...

Zeynep abla sana bu konuda pek katılmıyorum, önce insanın içinden gelecek,ne sevgiyle büyüyenler var ama içinde nankörlük ve kötülüğe meyil varsa, ufacık bir kıvılcım yetiyor. Anne-baba sevmez mi hiç çocuğunu, sever ama bunu da çocuğuna göstermek gerek.. Karşılıklı birazda yani bu işler.. Duana da amin diyorum, kınamıyoruz rabbim göstermesin..

Çok güzel , çok istikrarlı , çok abartısız bir menü canım

Eşinle yürüyüş el ele kol kola mı canım yoksa yüksek tempoda mı ?

O zaman ablana yaptığım yorum senin içinde geçerli olsun

Aaaaaaaaa aman eşin duymasın , osman mosman
Menün gayet güzel.

Sağol canım , çok başarılı bir diyetisyen listesi canım

Çok geçmiş olsun canım , şartlara göre abartısız olmuş yediklerin

Ahhh be kuzum ahhhh be wuwum , ne yapacağız biz seninle ? Hep az yiyorsun tatlım ya

hu huuuu kızlar hayırdır pazartesi sendromu mu yaşıyosunuz yoklama yapıcam bak kimse yok :) gelmeyene (-) puan :)))

Ben gezmelerdeydim canım

PES futbol oyunu canım , biz eşinmle ps oyunları hastayız. Tüm oyunları oynamışızdır hemen hemen.

ben sizleri hergün takip ediyorum geçen haftadan beri aranızda olmak istemiştim.ama kabul edilmedim galiba..

Kaptandan cevap gelmiş canım , şartları kabul eder ve uyarsan hoşgeldin aramıza

Ben şarkıyı da Eftelya ismini de çok severim. Senin de sevmene sevindim.

Benim kullanıcı adımda çok sevdiğim bir parçadan geliyor.
Goran bregoviç '' Ausencia''....

Karşılıklı kapışalım bir gün o zaman , sağlam kol bende olsun

Alıntılar karıştı iyice , geçmiş olsun demiş miydim ben sana

ilacımı unutmaaaaaaa.... trençkotu da makineye at eve gidince ablaaaa

Cumartresi keki yemeseymişim çok iyi olacakmış

kızlar rapunzeli göen varmı geçmişte okumadım yazdıklarını
kuzucugum merak ettin seni nerelerdesin

Rapunzelll karabatak gibi ya , bir çıkıyor iki kayboluyor.

Dünkü Menü;

Sabah
Nesfit 4 kaşık + yarım bardak süt ile

Ara
1 avuç kuru üzüm

Öğlen (Eşim 13:30 da kahvaltı yaptı bende onunkahvaltısına sarktım)

Maydanozlu ve lorlu omlet 3-4 çatal aldım
1 dilim ekmek

Ara
Dışardaydık
Çantama attığım 3-4 badem ve 2 cevizi yedim

Akşam bizimkiler dışarda yedi
Ben evden hazırladığım peynirli tostumu yedim ve şekersiz çay içtim ( Çay yeşil falan değildi baya bildiğiniz çaydı işte )

Gece ( 20:00 civarı)
toplam 1 avuç olacak şekilde
kuru üzüm, badem ve kaju)

Spor
8 dk trambolin ( ben hala çok zorlanıyorum trambolinde kaslarım çok zorlanıyor fazlasını yapamıyorum tavsiyesi olan var mı)
4 km kadar yürüdüm fazlası vardır eksiği yoktur. 2 km kadar ağır tempo 2 km kadar hızlı tempo
100 mekik ( 30 günlük spor, 70 ceza için)

Bu arada yeni aklıma geldi herkes herşeyi yazıyor ben de yazıyım o zaman. 5. katta oturuyorum her gün merdivenden inip çıkıyorum.
iş yerinden masam 2. katta. Her gün 15 basamaklı merdiveni en az 20 kere inip 20 kere de çıkıyorum. Değerlendirilir mi bilmiyorum ama şansımı deniyorum.

Bu durumda mekik cezam 330 kaldı. 1000 kalori cezam vardı bu yaptığım sporlardan sonra ne kadar kalmıştır bilemedim ? Ben kalori hesaplamayı bilmiyorum. YArdımcı olursanız sevinirim.

Çok karışık bir liste olmuş, Gün içinde bence bademi 2 defa öğün olarak tüketme, öğülen yediysen akşamasadece üzümü yeseydin mesela... Kalori hesaplamayıda anlamıyorum, yardımcı olamayacağım Trambolin ne bu arada? yani trambolinle nasıl zayıflanıyor ?

canım geçiştirme yok bu takımda

toprakscım spor menü çok güzel tebrikleeerrr

acıkladgını gormedım zeynep abla bdaha acıkladım k.bkma

uyuamadım ya gezınıorum yarın gec kalkarsam anlarsınız mınnoslarım ya depresyondayım sanırım bı uyuorum bı uyanıorum bı hepp uyuorum bazen de gelmıo bu uyku ...
canım senin bünye iyice kafayı yedi
zeynep abla bence menün güzel sadece kabakla pırasayı bi arada düşünemedim :)) sporda yürüyüş var ablam sadece yürüyüşle zayıflıyanlar var ha komşumuzun kızı yürüyüş ve bogazı keserek 25 kilo verdi
güzel canım menün öglen makarna eksik sende

güzel kaptan menün osman sırayla geziyo dün bendede vardı cay içtik

canım bu dünki menümü bugün ki menümü :44:
teşekkür ederiz
bilgisayardan sadece müziklerini bulup çalıyoruz mezdekeyi geçmişte öğrenmiştik ablamla çok işe yarıyo bel şekil alıyo göbek gidiyo süper kalori yakıyo tavsiye ederim
canım benim bunu yapmam gerek şu göbek gitmek zorunda yaaaa

kendıme bı ayar koyamadım ausum ya off kı offf

Ben geldim canlarım

Az biraz işim var , sonra geliyorum temelli

ilacımı unutmaaaaaaa.... trençkotu da makineye at eve gidince ablaaaa

Hoşgeldin hatun, sizin kahvaltı crunch mıdır nedir nasıl yazılıyor bilmem ondan oldu gittin gelmedin. Menün güzel canım. Osman da gitmiş oh ne güzel. Bu arada sen kahvaltılarda çene yaparken ben çooooktaaaaan verdim bile senin oyunu. Hadi başarılar arkadaşım.

ayyy kıyamaaaam.

kızlar rapunzeli göen varmı geçmişte okumadım yazdıklarını
kuzucugum merak ettin seni nerelerdesin

evet Zeynep Abla yaaa, bende çok merak ediyorum.

Canım benim, acaba ilaçlarını bitirsen de sağlığına kavuşunca mı diyete başlasan.

Ausencia yı seninle tanıştıktan sonra dinlemiştim merak ettiğim için çok beğendim, çok huzur verici. Sözlerinin de çevirisini okumuştum. Sezen Aksu da aynı besteye Türkçe söz yazmış onu yorumlamış o da güzeldi ama orjinali başka tabi. sana da şarkı hediye ederdim ama sözlerini bilmediğimden sen kendine hediye et ben etmişim gibi dinle olur mu?

Hımmm söylediklerin mantıklı geldi, değişik şeyler tüketince metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. Dikkat etmeye çalışırım. Benim menü her zaman düzensizdir. Çok yoğun bir koşuşturmaca benim hayatım. Anlatamam yani... Ama gittikçe düzene sokmaya çalışıyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
Trambolini ben de takıma girince öğrendim , internetten araştırdım son iki yıldır diyetisyenlerin en çok tavsiye ettiği spor aletiymiş. Zıplamak tüm vücudu çalıştırıyormuş. Ben daha yeni aldım ama şu anda çok başarısızım o konuda. Kaslaarımı çok zorluyor. Pokemon 30 dk zıplıyor, ben daha 10 dk yı geçemiyorum. 10 dk sonunda yerde yatıyor oluyorum...

iyi akşamlar kızlaaaaaar :) :)

İyi akşamlar Bahaaaaaar.
Naber nasıl geçti günün?

Canım evinde muhakkak kuru kayısı, ceviz,fındık, kuru mürdüm eriği vs bulundur ama gün içinde aynı şeyleri yeme, ilk yediğim faydalı olur ama 2. si yağ olur artık, ben meyve öğünlerinde bile gün içinde 2 defa aynı meyveyi yememeye çalışıyorum...
Trambolini evde mi yapıyorsunuz, birde ben araştırayım bakalım, benim çocuklardan bana fırsat geçmez ama

hanımlar bana da müsade, karnım çok sancılanıyor derste çalışacağım, iyi geceler

canım cumartesi keke olmamış bide pazar akşamı yemek yeseydin daha iui olurdu ama haftasonu içinyinede iyi sayılır.

en gıcığıda odur zaten tam silersin hemen kirlenir

100 kıloyu gecerım o zaman canım emın ol okadar cabalamısken yarım brakamam ve su var oldum 22 yasında artık ıstedgımı gyebılmek ıstıorum kılo alıorum o ılacla ve mtsuz oluoruö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…