Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün ki menüm canım, 4/4 lük uydum çok şükür, şimdi de 7'li çayımı yudumluyorum :)

bitanem ben içemedim o bir çogu bir arada olan çaylardan midem bulandi normal yeşil cay içiyorum bende

Eftalyacım alıntı yapmışım , yorumu atlamışım... Şey diycektim......

O trençkot hala yıkanamadı mı???

bende merak ettim

hanımlar bana da müsade, karnım çok sancılanıyor derste çalışacağım, iyi geceler

kıyamama sana canım adminim benim maşallah sana on parmagında on marifet

ya kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı dedim toplu cevap olsun diye sonra telefonum caldı konuşmaya gittim annemde sen gel sayfayı kapat faceye gir işte bu tek tek cevap yazmak benim için daha iyi boşa okudum geçmişi kimseye cevap atamadım :26: biraxdan menümü yazıo çıkıcam sonra geri gelicem kızlar

tamam canım DDDDDDDDDD

pazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal

su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum

Canım , fazla kuruyemiş tüketmenin dışında ,dışarıda geçen bir gün için gayet güzel olmuş.

Bende bilmiyorum ama nette hangi spor kaç kalori yakar linklerine bakınıyorum.

Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi

Burada güzel bi hesaplama var mesela .

Ya da aşağıdaki linkte kalori yakma tablosuna bak canım .

Hangi Hareket Kaç Kalori Yakar?
iyi akşamlar kızlaaaaaar :) :)

İyi akşamlar fıstıkkkk

kendıme bı ayar koyamadım ausum ya off kı offf

Evet tatlım , seni nasıl ayarlayacağız bende bilemedim :26:

Valla canım sabah 9 da buluşuyoruz , öğleden sonraya kadar sürüyor.Tabii sürekli yemiyoruz

Sen bana oy vermedin bi kere Sadece yemek sayfama girip beğeni yaptın , oylama bugün başladı daha bir hafta sürecek.

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

Link bu canım , yemek isimleri yanında kutucuklar var , oyluyorsun sonrada onaylıyorsun

Bahar ,wuwum , topraks , ve yeni katılan diğer ahali , herkes arkadaşını canla başla oyluyor , sizide göreyim kızlaaar

menun falan ıyı canım kımın mezarna gdıonz kı ? :44:

canım yemegının ısmı ne yanlıs yere gtmesın oy

canım yemegının ısmı ne yanlıs yere gtmesın oy

kızlarr selam ben geldimm

Hoşgeldin rapunzelll.

Az önce seni konuştuk , nerelerde diye ?

Umarım sağlıkla ilgili değildir yine gelmeyişin

Wuwum canım , Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası yazıyor .Rapunzell gelmişken sende bir el atıver oylamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…