ii geceler canım uyu dınlen bence dersını calıs ılk olarak tabı .... musade senın canımhanımlar bana da müsade, karnım çok sancılanıyorderste çalışacağım, iyi geceler
tamam sımdılık hoşcakal cnm ....Ben gidiyorum sofra hazırlamaya eşim gelmek üzere koşturmam lazım. Sonra da spor yapıcam gece görüşürüz...
zeynep abla sana link yollucaktım yazıyorum
leslie walk için
Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube
you tube da yaz lesliewalk diye 2mil 3 mil 5 mil olanları var
Bugün ki menüm canım, 4/4 lük uydum çok şükür, şimdi de 7'li çayımı yudumluyorum :)
Eftalyacım alıntı yapmışım , yorumu atlamışım... Şey diycektim......
O trençkot hala yıkanamadı mı???
hanımlar bana da müsade, karnım çok sancılanıyorderste çalışacağım, iyi geceler
ya kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı dedim toplu cevap olsun diye sonra telefonum caldı konuşmaya gittim annemde sen gel sayfayı kapat faceye gir işte bu tek tek cevap yazmak benim için daha iyi boşa okudum geçmişi kimseye cevap atamadım:26: biraxdan menümü yazıo çıkıcam sonra geri gelicem kızlar
Dünkü Menü;
Sabah
Nesfit 4 kaşık + yarım bardak süt ile
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen (Eşim 13:30 da kahvaltı yaptı bende onunkahvaltısına sarktım)
Maydanozlu ve lorlu omlet 3-4 çatal aldım
1 dilim ekmek
Ara
Dışardaydık
Çantama attığım 3-4 badem ve 2 cevizi yedim
Akşam bizimkiler dışarda yedi
Ben evden hazırladığım peynirli tostumu yedim ve şekersiz çay içtim ( Çay yeşil falan değildi baya bildiğiniz çaydı işte )
Gece ( 20:00 civarı)
toplam 1 avuç olacak şekilde
kuru üzüm, badem ve kaju)
Spor
8 dk trambolin ( ben hala çok zorlanıyorum trambolinde kaslarım çok zorlanıyor fazlasını yapamıyorum tavsiyesi olan var mı)
4 km kadar yürüdüm fazlası vardır eksiği yoktur. 2 km kadar ağır tempo 2 km kadar hızlı tempo
100 mekik ( 30 günlük spor, 70 ceza için)
Bu arada yeni aklıma geldi herkes herşeyi yazıyor ben de yazıyım o zaman. 5. katta oturuyorum her gün merdivenden inip çıkıyorum.
iş yerinden masam 2. katta. Her gün 15 basamaklı merdiveni en az 20 kere inip 20 kere de çıkıyorum. Değerlendirilir mi bilmiyorum ama şansımı deniyorum.
Bu durumda mekik cezam 330 kaldı. 1000 kalori cezam vardı bu yaptığım sporlardan sonra ne kadar kalmıştır bilemedim ? Ben kalori hesaplamayı bilmiyorum. YArdımcı olursanız sevinirim.
iyi akşamlar kızlaaaaaar :) :)
kendıme bı ayar koyamadım ausum yaoff kı offf
Hoşgeldin hatun, sizin kahvaltı crunch mıdır nedir nasıl yazılıyor bilmem ondan oldu gittin gelmedin. Menün güzel canım. Osman da gitmiş oh ne güzel. Bu arada sen kahvaltılarda çene yaparken ben çooooktaaaaan verdim bile senin oyunu. Hadi başarılar arkadaşım.
Ausencia yı seninle tanıştıktan sonra dinlemiştim merak ettiğim için çok beğendim, çok huzur verici. Sözlerinin de çevirisini okumuştum. Sezen Aksu da aynı besteye Türkçe söz yazmış onu yorumlamış o da güzeldi ama orjinali başka tabi. sana da şarkı hediye ederdim ama sözlerini bilmediğimden sen kendine hediye et ben etmişim gibi dinle olur mu?
pazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal
su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
Canım , fazla kuruyemiş tüketmenin dışında ,dışarıda geçen bir gün için gayet güzel olmuş.
Bende bilmiyorum ama nette hangi spor kaç kalori yakar linklerine bakınıyorum.
Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi
Burada güzel bi hesaplama var mesela .
Ya da aşağıdaki linkte kalori yakma tablosuna bak canım .
Hangi Hareket Kaç Kalori Yakar?
İyi akşamlar fıstıkkkk
Evet tatlım , seni nasıl ayarlayacağız bende bilemedim :26:
Valla canım sabah 9 da buluşuyoruz , öğleden sonraya kadar sürüyor.Tabii sürekli yemiyoruz
Sen bana oy vermedin bi kereSadece yemek sayfama girip beğeni yaptın , oylama bugün başladı daha bir hafta sürecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
Link bu canım , yemek isimleri yanında kutucuklar var , oyluyorsun sonrada onaylıyorsun
Bahar ,wuwum , topraks , ve yeni katılan diğer ahali , herkes arkadaşını canla başla oyluyor , sizide göreyim kızlaaar
kızlarr selam ben geldimm
canım yemegının ısmı ne yanlıs yere gtmesın oy
kızlarr selam ben geldimm
menun falan ıyı canım kımın mezarna gdıonz kı ? :44:
amanda aman kimler gelmiş efendim hoş geldiniz ne alrdınız cay kahve2 günde ne yaptınız böyle ya 100 sayfa olmus
babamın mezarına canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?