Hoşgeldin rapunzelll.
Az önce seni konuştuk , nerelerde diye ?
Umarım sağlıkla ilgili değildir yine gelmeyişin
Wuwum canım , Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası yazıyor .Rapunzell gelmişken sende bir el atıver oylamaya
fıstıklar ben bi duş alıp geliyorumm
hoşgeldın canım nerelerdeydın sen ?
hımm off ya keske sormasaydım ben mezara gdemıorum anca balkondan bakıorum yuregım etmıo hıc
hoşbulduk cnım teyzeme gitmiştim orda giremedim ya..
Hoşgeldin rapunzelll.
Az önce seni konuştuk , nerelerde diye ?
Umarım sağlıkla ilgili değildir yine gelmeyişin
Wuwum canım , Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası yazıyor .Rapunzell gelmişken sende bir el atıver oylamaya
ben gdemem ama annemınkıne gdebılıorum alılevı atısmalar yuzunden annemın mezarı kendı koyunde bızım oraya gomdrmedı dayım anneme gdebılıorumda oda uzun zamanda anca uf tek gdemıorum ıste babama balkondan bakıorum evım drek gruo mezarıcanım bende gidemiyordum bayadır ama artık hep rüyamda mezara gittigimi görüyordum oda anneme sordum oraya cagırdıgını söledi öle olunca artık her hafta yine gitmeye başladık erkek arkadaşımla işe başlayana kadar her hafta erkek arkadaşımla gittik öldügü günden itibaren ama işe başlayınca bi türlü fırsat olmamıştı şimdi çok huzurluyum bence git derim canım ya onlarda hissediyorlar herşeyi bizi görünce mutlu oluyorlardır
hoşbulduk cnımm demek merak ettiniz benii :)) teyzeme gitmistim ordayken giremedim oylama için link gönderirmisin
Dünkü Menü;
Sabah
Nesfit 4 kaşık + yarım bardak süt ile
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen (Eşim 13:30 da kahvaltı yaptı bende onunkahvaltısına sarktım)
Maydanozlu ve lorlu omlet 3-4 çatal aldım
1 dilim ekmek
Ara
Dışardaydık
Çantama attığım 3-4 badem ve 2 cevizi yedim
Akşam bizimkiler dışarda yedi
Ben evden hazırladığım peynirli tostumu yedim ve şekersiz çay içtim ( Çay yeşil falan değildi baya bildiğiniz çaydı işte )
Gece ( 20:00 civarı)
toplam 1 avuç olacak şekilde
kuru üzüm, badem ve kaju)
Spor
8 dk trambolin ( ben hala çok zorlanıyorum trambolinde kaslarım çok zorlanıyor fazlasını yapamıyorum tavsiyesi olan var mı)
4 km kadar yürüdüm fazlası vardır eksiği yoktur. 2 km kadar ağır tempo 2 km kadar hızlı tempo
100 mekik ( 30 günlük spor, 70 ceza için)
Bu arada yeni aklıma geldi herkes herşeyi yazıyor ben de yazıyım o zaman. 5. katta oturuyorum her gün merdivenden inip çıkıyorum.
iş yerinden masam 2. katta. Her gün 15 basamaklı merdiveni en az 20 kere inip 20 kere de çıkıyorum. Değerlendirilir mi bilmiyorum ama şansımı deniyorum.
Bu durumda mekik cezam 330 kaldı. 1000 kalori cezam vardı bu yaptığım sporlardan sonra ne kadar kalmıştır bilemedim ? Ben kalori hesaplamayı bilmiyorum. YArdımcı olursanız sevinirim.
pazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal
su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
ben gdemem ama annemınkıne gdebılıorum alılevı atısmalar yuzunden annemın mezarı kendı koyunde bızım oraya gomdrmedı dayım anneme gdebılıorumda oda uzun zamanda anca uf tek gdemıorum ıste babama balkondan bakıorum evım drek gruo mezarı
ablam çocukları uyuturken ben biraz takılıyım dedim
bi taraftan da vasfiye teyzeyi izliyorum
ablam trençkotu hala makineye atmamış ama hava da kış gibi giyilmrzki zaten bu havada bir süre daha monta talim
hava o kadar soğukki ablam zencefilli ıhlamur yaptı bize onu içiyoruz hasta olmayalım die:26:
ablam çocukları erkenden uyuttu bugün o da biraz takılcak sonra mezdeke yapıcaz başlıyo bizim evin alemi yine
herkese öpücükler
Kızlar benimde annemin mezarı İstanbul da , bekarken hemen her hafta giderdim .Mezarlıktaki sucu çocuklarla ahbab olmuştum , şimdi şehir değiştirdim ve senede bir kez gidebiliyorum.
Önemli olan onlara bol bol dua edip , hayırlı bir evlat olarak yaşabilmek hayatımızı.
Hepsinin mekanı cennet olsun.
herkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım
dün giremedim bugünde ancak eve geldim daha duş bile almadan menülerimi yazıp çıkayım dedim kızım gelicek birazdan çünkü onun yemeğiydi ilgisi alakasıydı derken giremem.
dün piknikdeydik.sabah çıktık gece geldik. yağmur bastırdı öğleden sonra arkadaşlara geçtik ordan.
neyse sadede gelelim. cumartesi menüm:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
1 rafadan yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
ara:yeşil çay 1 küçük muz
öğlen: kızımın okuldan arkadaşıyla annesi vardı parka gitiik. orada
çeyrek tost
ayran
ara:1 dilim kek şekersiz çay
akşam:tava köfte az yağda
yoğurt
çorba yarımkase
ara:9 lu form çayı 1 portakal
45 dk spor salonunda spor
akşama kadar parkta çocukların peşinde gitgel sporu :)
pazar: sabah
çeyrek simit
1 parça köy açması (pikniğe gittiğimiz yerde yapıyorlardı sıcak sıcak) ama terayağı sürmeden yedim peynirle
sahanda yumurta
domets salatalık yeşillik
kuru peynir
şekersiz çay
ara: form bisküvi 4 adet
ayran
ikindin-1 porsiyon karışık ızgara (1 er parça köfte,kanat,but,pirzola)
bol salata
ekşili mantar
yoğurt
light kola
akşamda :arkadaşlarda meyve yedim sadece
1 kaç fındık,badem,fıstık toplam avuç içi kadar
pazar spor yok
ama sayılırsa top falan oynadık koşuşturduk çimlerde
canım cumartesi keke olmamış bide pazar akşamı yemek yeseydin daha iui olurdu ama haftasonu içinyinede iyi sayılır.
evet canım haklısın ama misafir geldiği durumlarda nasıl olucak ayarlayamıyorum.birkaç çeşit bişeyler mutlaka hazırlaman gerek misafir yer sen bakarsan da olmuyor.ince bir dilim koydum tabağıma .öle çimlendim anlıyacağın .salata tarzı bişeyler yapsam iyi olurdu ama evde malzemem yoktu pazarımız pazar günleri cumartesi herşeyin bittiği bi gün oluyor malesef marketete gidicek vakit olmadı .pazarda akşama yakın bi saatte yedik mangalı tekrar akşam öğünü yapamazdım tatlım.
Bende erken uyuttum bu gece yusufu.
Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne
valla pikniğe gitmene rağmen çok abartmamışsın bence gayet dengeli bir menü olmuş zaten piknikte top oynamaktan kalori yakmışsındır
Kızlar benimde annemin mezarı İstanbul da , bekarken hemen her hafta giderdim .Mezarlıktaki sucu çocuklarla ahbab olmuştum , şimdi şehir değiştirdim ve senede bir kez gidebiliyorum.
Önemli olan onlara bol bol dua edip , hayırlı bir evlat olarak yaşabilmek hayatımızı.
Hepsinin mekanı cennet olsun.
allah tüm geçmişlerimizin günahlarını affetsin cennette en güzel yerleri versin onlara inşallah.bende gidemem mezara aynı şehirde ve 15 dk mesafede olamsına rağmen gitmek istemiyorum.mezarı görünce öldüğünü anlıyorum çünkü.böle gitmeden biyere gitmişte dönücek gibi hissediyorum hep.ama bayramlarda mutlaka gidiyoruz.ama hep aynı acıyı aynı tazeliğiyle yüreğimde hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?