Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

görev tamamdır hayatım ıns kazanırsın

hımm off ya keske sormasaydım ben mezara gdemıorum anca balkondan bakıorum yuregım etmıo hıc

canım bende gidemiyordum bayadır ama artık hep rüyamda mezara gittigimi görüyordum oda anneme sordum oraya cagırdıgını söledi öle olunca artık her hafta yine gitmeye başladık erkek arkadaşımla işe başlayana kadar her hafta erkek arkadaşımla gittik öldügü günden itibaren ama işe başlayınca bi türlü fırsat olmamıştı şimdi çok huzurluyum bence git derim canım ya onlarda hissediyorlar herşeyi bizi görünce mutlu oluyorlardır

hoşbulduk cnımm demek merak ettiniz benii :)) teyzeme gitmistim ordayken giremedim oylama için link gönderirmisin

ben gdemem ama annemınkıne gdebılıorum alılevı atısmalar yuzunden annemın mezarı kendı koyunde bızım oraya gomdrmedı dayım anneme gdebılıorumda oda uzun zamanda anca uf tek gdemıorum ıste babama balkondan bakıorum evım drek gruo mezarı

hoşbulduk cnımm demek merak ettiniz benii :)) teyzeme gitmistim ordayken giremedim oylama için link gönderirmisin

Bende tüm gün yoktum , büyümeyen baby sormuş seni okudum , valla bende görmedim hiç derken herkes biranda eveeet ya rapunzell nerede oldu

Artık o kuralda değişti canım , günlük en az 5 mesajdan haftada 35 in altına düşen ceza alacak sadece.Bugün yaz yazabildiğin kadar

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-38.html#post29895121

Link bu canım , ben Zeytinyağlı kuru dolma ve buğday salatası ile katıldım .

zaten evde kat çık işte kat çık tam bir tempolu yürüyüş oluyo menün de gayet güzel herkes akşam yemeği yerken senin kendine yemek yaratman da gayet güzel olmuş

sanki pilav dürüm falan biraz fazla olmuş ama ölçülü yediysen sorun yok şeker

ablam çocukları uyuturken ben biraz takılıyım dedim
bi taraftan da vasfiye teyzeyi izliyorum
ablam trençkotu hala makineye atmamış ama hava da kış gibi giyilmrzki zaten bu havada bir süre daha monta talim
hava o kadar soğukki ablam zencefilli ıhlamur yaptı bize onu içiyoruz hasta olmayalım die:26:

ablam çocukları erkenden uyuttu bugün o da biraz takılcak sonra mezdeke yapıcaz başlıyo bizim evin alemi yine

herkese öpücükler

Kızlar benimde annemin mezarı İstanbul da , bekarken hemen her hafta giderdim .Mezarlıktaki sucu çocuklarla ahbab olmuştum , şimdi şehir değiştirdim ve senede bir kez gidebiliyorum.

Önemli olan onlara bol bol dua edip , hayırlı bir evlat olarak yaşabilmek hayatımızı.

Hepsinin mekanı cennet olsun.

Bende erken uyuttum bu gece yusufu.

Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne

evet hayatım ın s hepımızın ölmuslerının mekanı cennetr olur her aksam dua edıorum yatıoken zaten elımden baska bsey gelmıyo

valla pikniğe gitmene rağmen çok abartmamışsın bence gayet dengeli bir menü olmuş zaten piknikte top oynamaktan kalori yakmışsındır

allah tüm geçmişlerimizin günahlarını affetsin cennette en güzel yerleri versin onlara inşallah.bende gidemem mezara aynı şehirde ve 15 dk mesafede olamsına rağmen gitmek istemiyorum.mezarı görünce öldüğünü anlıyorum çünkü.böle gitmeden biyere gitmişte dönücek gibi hissediyorum hep.ama bayramlarda mutlaka gidiyoruz.ama hep aynı acıyı aynı tazeliğiyle yüreğimde hissediyorum.

selam güzel takımımın güzel hatunları
eftelya gitti ben geldim yarım saatim var mezdekeye başlıycaz hadi sizi de bekleriiiiiiiiizzzzzzz:))
ben geçmişi bir okuyım

bende gdemıorum işte sucluluk duyuorum ama gdemıorum cnku ıcım el vermıo ben onları hepp seyahatte gbı dsunuorum cnku off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…