selam güzel takımımın güzel hatunları
eftelya gitti ben geldim yarım saatim var mezdekeye başlıycaz hadi sizi de bekleriiiiiiiiizzzzzzz:))
ben geçmişi bir okuyım
selam güzel takımımın güzel hatunları
eftelya gitti ben geldim yarım saatim var mezdekeye başlıycaz hadi sizi de bekleriiiiiiiiizzzzzzz:))
ben geçmişi bir okuyım
amin ben de mezara gitmiyorum ama her fırsatta dua ediyorum, eminim yerini buluyordurallah tüm geçmişlerimizin günahlarını affetsin cennette en güzel yerleri versin onlara inşallah.bende gidemem mezara aynı şehirde ve 15 dk mesafede olamsına rağmen gitmek istemiyorum.mezarı görünce öldüğünü anlıyorum çünkü.böle gitmeden biyere gitmişte dönücek gibi hissediyorum hep.ama bayramlarda mutlaka gidiyoruz.ama hep aynı acıyı aynı tazeliğiyle yüreğimde hissediyorum.
evvvvvvveeeeeeeeeeettttt hadi gelingel gel bekleriz mezdeke partisi yaparız
amin canım benimKızlar benimde annemin mezarı İstanbul da , bekarken hemen her hafta giderdim .Mezarlıktaki sucu çocuklarla ahbab olmuştum , şimdi şehir değiştirdim ve senede bir kez gidebiliyorum.
Önemli olan onlara bol bol dua edip , hayırlı bir evlat olarak yaşabilmek hayatımızı.
Hepsinin mekanı cennet olsun.
Bende tüm gün yoktum , büyümeyen baby sormuş seni okudum , valla bende görmedim hiç derken herkes biranda eveeet ya rapunzell nerede oldu
Artık o kuralda değişti canım , günlük en az 5 mesajdan haftada 35 in altına düşen ceza alacak sadece.Bugün yaz yazabildiğin kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-38.html#post29895121
Link bu canım , ben Zeytinyağlı kuru dolma ve buğday salatası ile katıldım .
yaaa ucunu kaçırınca yakalanmıyo artık bu topik2 günde ne yaptınız böyle ya 100 sayfa olmus
hoşgeldiiiiiinnnnnnnkızlarr selam ben geldimm
ay şu an o kadar açım ki menünü tam okuyamadım yoksa gidip yemek yiycem:)))pazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal
su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
canısı yemekleri sorduğunu görmüştüm arada kaynadı ben ezelinden beri çok yağlı yemek yapmayız zaten, az yağla yapıyorumbitanem ben içemedim o bir çogu bir arada olan çaylardan midem bulandi normal yeşil cay içiyorum bende
bende merak ettim
kıyamama sana canım adminim benim maşallah sana on parmagında on marifet
evet yaşasın kötülük hala yıkanmadııııııııı :)))))))Eftalyacım alıntı yapmışım , yorumu atlamışım... Şey diycektim......
O trençkot hala yıkanamadı mı???
Ben hazırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
e hadi o zaman kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr :)))
HISHAM ABBAS WANA WANA MEZDEKE - YouTube
hic beceremem ya,ben zumba yapim en iyisie hadi o zaman kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr :)))
iyi aksamlar kizlar,gecmise bir bakip geliyorum
Bende tüm gün yoktum , büyümeyen baby sormuş seni okudum , valla bende görmedim hiç derken herkes biranda eveeet ya rapunzell nerede oldu
Artık o kuralda değişti canım , günlük en az 5 mesajdan haftada 35 in altına düşen ceza alacak sadece.Bugün yaz yazabildiğin kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-38.html#post29895121
ay kızlar alıntıları yaptım ama çok geriye gidemedim spora başlamak lazım, şimdilik idare edin:))
amin ben de mezara gitmiyorum ama her fırsatta dua ediyorum, eminim yerini buluyordur
evvvvvvveeeeeeeeeeettttt hadi gelin
amin canım benim
canım 35 değil günlük 7 mesajda el sıkışmıştık pegasusla sonradan değişmediyse 7*7= 49 mesaj :))
yaaa ucunu kaçırınca yakalanmıyo artık bu topik
hoşgeldiiiiiinnnnnnn
ay şu an o kadar açım ki menünü tam okuyamadım yoksa gidip yemek yiycem:)))
canısı yemekleri sorduğunu görmüştüm arada kaynadı ben ezelinden beri çok yağlı yemek yapmayız zaten, az yağla yapıyorum
evet yaşasın kötülük hala yıkanmadııııııııı :)))))))
hımmm galiba herkez sporda benimde yanımda osmanbana niye yolluyonuz onu arkadas duraydı sizde
bu aralar bana sardı ya osmann
Canım , fazla kuruyemiş tüketmenin dışında ,dışarıda geçen bir gün için gayet güzel olmuş.
Bende bilmiyorum ama nette hangi spor kaç kalori yakar linklerine bakınıyorum.
Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi
Burada güzel bi hesaplama var mesela .
Ya da aşağıdaki linkte kalori yakma tablosuna bak canım .
Hangi Hareket Kaç Kalori Yakar?
İyi akşamlar fıstıkkkk
Evet tatlım , seni nasıl ayarlayacağız bende bilemedim :26:
Valla canım sabah 9 da buluşuyoruz , öğleden sonraya kadar sürüyor.Tabii sürekli yemiyoruz
Sen bana oy vermedin bi kereSadece yemek sayfama girip beğeni yaptın , oylama bugün başladı daha bir hafta sürecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
Link bu canım , yemek isimleri yanında kutucuklar var , oyluyorsun sonrada onaylıyorsun
Bahar ,wuwum , topraks , ve yeni katılan diğer ahali , herkes arkadaşını canla başla oyluyor , sizide göreyim kızlaaar
kızlarr selam ben geldimm
babamın mezarına canım benim
Kızlar benimde annemin mezarı İstanbul da , bekarken hemen her hafta giderdim .Mezarlıktaki sucu çocuklarla ahbab olmuştum , şimdi şehir değiştirdim ve senede bir kez gidebiliyorum.
Önemli olan onlara bol bol dua edip , hayırlı bir evlat olarak yaşabilmek hayatımızı.
Hepsinin mekanı cennet olsun.
Bende erken uyuttum bu gece yusufu.
Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne
e hadi o zaman kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr :)))
hımmm galiba herkez sporda benimde yanımda osmanbana niye yolluyonuz onu arkadas duraydı sizde
bu aralar bana sardı ya osmann
ise yaramiki acababende sacıma bahdem yagı surmustum yumusasın ve uzasın dıyebı yıkanım gelcemm öptm sımdık hepınızı
benimkilerde uyudu,8 de hadi artik yavas yavas hazirlanin dedim,kücügü hemen lafi yetistirdi,ama daha askam olmadikii,bak aydinlikk,bu saatlerin ileri alinmasi bana yaramadiablam çocukları uyuturken ben biraz takılıyım dedim
bi taraftan da vasfiye teyzeyi izliyorum
ablam trençkotu hala makineye atmamış ama hava da kış gibi giyilmrzki zaten bu havada bir süre daha monta talim
hava o kadar soğukki ablam zencefilli ıhlamur yaptı bize onu içiyoruz hasta olmayalım die:26:
ablam çocukları erkenden uyuttu bugün o da biraz takılcak sonra mezdeke yapıcaz başlıyo bizim evin alemi yine
herkese öpücükler
bu linkler güzelmis,ben kalorisepetinden bakiyordumCanım , fazla kuruyemiş tüketmenin dışında ,dışarıda geçen bir gün için gayet güzel olmuş.
Bende bilmiyorum ama nette hangi spor kaç kalori yakar linklerine bakınıyorum.
Kaç kalori, kaç kilo: Yağ yakma hesap makinesi
Burada güzel bi hesaplama var mesela .
Ya da aşağıdaki linkte kalori yakma tablosuna bak canım .
Hangi Hareket Kaç Kalori Yakar?
İyi akşamlar fıstıkkkk
Evet tatlım , seni nasıl ayarlayacağız bende bilemedim :26:
Valla canım sabah 9 da buluşuyoruz , öğleden sonraya kadar sürüyor.Tabii sürekli yemiyoruz
Sen bana oy vermedin bi kereSadece yemek sayfama girip beğeni yaptın , oylama bugün başladı daha bir hafta sürecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
Link bu canım , yemek isimleri yanında kutucuklar var , oyluyorsun sonrada onaylıyorsun
Bahar ,wuwum , topraks , ve yeni katılan diğer ahali , herkes arkadaşını canla başla oyluyor , sizide göreyim kızlaaar
hosgeldinkızlarr selam ben geldimm
en iyi yol bildigin yoldur diye bosa dememislerya kızlar geçmişi okudum tek tek alıntı dedim toplu cevap olsun diye sonra telefonum caldı konuşmaya gittim annemde sen gel sayfayı kapat faceye gir işte bu tek tek cevap yazmak benim için daha iyi boşa okudum geçmişi kimseye cevap atamadım:26: biraxdan menümü yazıo çıkıcam sonra geri gelicem kızlar
biberlli ne cnm,protein eksik menüde,haftasonu ya afyet olsunpazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal
su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
ben sana bi ayar koycam en sonundakendıme bı ayar koyamadım ausum yaoff kı offf
ne güzel cnm,böyle devam edersen kisa sürede kurtulursun killardanBugün ki menüm canım, 4/4 lük uydum çok şükür, şimdi de 7'li çayımı yudumluyorum :)
keske bir günde fazla kacirsanben hıc yemıodum ama gene anca artırıorum fazla kacırırım dye korkuorum snra yeme dersınız anam snra cenem durmaz ben orta yolunu bulamıorumzeynep ablacım
az olmus cnm,sabah yememissin nerdeyse,ögle gecistirme,aksam azDünkü Menü;
Sabah
Nesfit 4 kaşık + yarım bardak süt ile
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen (Eşim 13:30 da kahvaltı yaptı bende onunkahvaltısına sarktım)
Maydanozlu ve lorlu omlet 3-4 çatal aldım
1 dilim ekmek
Ara
Dışardaydık
Çantama attığım 3-4 badem ve 2 cevizi yedim
Akşam bizimkiler dışarda yedi
Ben evden hazırladığım peynirli tostumu yedim ve şekersiz çay içtim ( Çay yeşil falan değildi baya bildiğiniz çaydı işte )
Gece ( 20:00 civarı)
toplam 1 avuç olacak şekilde
kuru üzüm, badem ve kaju)
Spor
8 dk trambolin ( ben hala çok zorlanıyorum trambolinde kaslarım çok zorlanıyor fazlasını yapamıyorum tavsiyesi olan var mı)
4 km kadar yürüdüm fazlası vardır eksiği yoktur. 2 km kadar ağır tempo 2 km kadar hızlı tempo
100 mekik ( 30 günlük spor, 70 ceza için)
Bu arada yeni aklıma geldi herkes herşeyi yazıyor ben de yazıyım o zaman. 5. katta oturuyorum her gün merdivenden inip çıkıyorum.
iş yerinden masam 2. katta. Her gün 15 basamaklı merdiveni en az 20 kere inip 20 kere de çıkıyorum. Değerlendirilir mi bilmiyorum ama şansımı deniyorum.
Bu durumda mekik cezam 330 kaldı. 1000 kalori cezam vardı bu yaptığım sporlardan sonra ne kadar kalmıştır bilemedim ? Ben kalori hesaplamayı bilmiyorum. YArdımcı olursanız sevinirim.
afiyet olsun cnm,ceza icin tesekkürlerGeçmişe daha bakmadım arkadaşlar , herkes keyiflidir umarım . Yaramazlık yoktur
Dün yediklerim ;
Sabah :
1 fincan yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Öğle:
1 kase çorba
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Sütlü kahve şekersiz
Akşam:
Öğlenin aynısı
Ara:
1 elma
SU 3 litre
Spor , 30 dakika kondisyon bisikleti
Arada 30 dakika ağırlık , twister , mekik
Kapanış 30 dakika bisiklet (cezamdan düşürülür )
Soranlar , merak edenler , hani hani diyenler ; oylama başlamıştır , görmedim bilmiyordum demeyin sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-33.html#post29890519
cumartesi öglen ac gezmissin,aradaki kek olmamis,aksamki köfteleri teflonda kendi yaginda yaparsak daha kalorisiz olur,etin yagi yetiyor zatenherkese merhaba kızlar herkes iyidir umarım
dün giremedim bugünde ancak eve geldim daha duş bile almadan menülerimi yazıp çıkayım dedim kızım gelicek birazdan çünkü onun yemeğiydi ilgisi alakasıydı derken giremem.
dün piknikdeydik.sabah çıktık gece geldik. yağmur bastırdı öğleden sonra arkadaşlara geçtik ordan.
neyse sadede gelelim. cumartesi menüm:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
1 rafadan yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
ara:yeşil çay 1 küçük muz
öğlen: kızımın okuldan arkadaşıyla annesi vardı parka gitiik. orada
çeyrek tost
ayran
ara:1 dilim kek şekersiz çay
akşam:tava köfte az yağda
yoğurt
çorba yarımkase
ara:9 lu form çayı 1 portakal
45 dk spor salonunda spor
akşama kadar parkta çocukların peşinde gitgel sporu :)
pazar: sabah
çeyrek simit
1 parça köy açması (pikniğe gittiğimiz yerde yapıyorlardı sıcak sıcak) ama terayağı sürmeden yedim peynirle
sahanda yumurta
domets salatalık yeşillik
kuru peynir
şekersiz çay
ara: form bisküvi 4 adet
ayran
ikindin-1 porsiyon karışık ızgara (1 er parça köfte,kanat,but,pirzola)
bol salata
ekşili mantar
yoğurt
light kola
akşamda :arkadaşlarda meyve yedim sadece
1 kaç fındık,badem,fıstık toplam avuç içi kadar
pazar spor yok
ama sayılırsa top falan oynadık koşuşturduk çimlerde
o osmanı hemen göderr :)))
heee ben değerlendirme yapmışım sadece oy da tamamdır. Site tam benim istediğim şey, teşekkürler
Hakkını yemeyelim ilk Zeynep Abla sordu.
Allah rahmet eylesin, ben hiç yakınımı kaybetmedim nasıl bir duygu bilmem, Allah kalanlara sağlık size de sabır versin.
sizin çocuklar nasıl yatıyor öyle erkenden, benimki benle oynuyor şu anda bum bum yapalım anne bum bum
ayyyyy süpermiş, öldüm bittim....ooooohhhhh yandan , kıvır oh oooooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?