Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam güzel takımımın güzel hatunları
eftelya gitti ben geldim yarım saatim var mezdekeye başlıycaz hadi sizi de bekleriiiiiiiiizzzzzzz:))
ben geçmişi bir okuyım

oku bakalım canım sıze sımdıden ii dökturmeler gtsın kalorıler :)))

bende sacıma bahdem yagı surmustum yumusasın ve uzasın dıye bı yıkanım gelcemm öptm sımdık hepınızı

ay kızlar alıntıları yaptım ama çok geriye gidemedim spora başlamak lazım, şimdilik idare edin:))

amin ben de mezara gitmiyorum ama her fırsatta dua ediyorum, eminim yerini buluyordur

gel gel bekleriz mezdeke partisi yaparız
evvvvvvveeeeeeeeeeettttt hadi gelin

amin canım benim

canım 35 değil günlük 7 mesajda el sıkışmıştık pegasusla sonradan değişmediyse 7*7= 49 mesaj :))

2 günde ne yaptınız böyle ya 100 sayfa olmus
yaaa ucunu kaçırınca yakalanmıyo artık bu topik

kızlarr selam ben geldimm
hoşgeldiiiiiinnnnnnn

ay şu an o kadar açım ki menünü tam okuyamadım yoksa gidip yemek yiycem:)))

bitanem ben içemedim o bir çogu bir arada olan çaylardan midem bulandi normal yeşil cay içiyorum bende

bende merak ettim

kıyamama sana canım adminim benim maşallah sana on parmagında on marifet
canısı yemekleri sorduğunu görmüştüm arada kaynadı ben ezelinden beri çok yağlı yemek yapmayız zaten, az yağla yapıyorum

Eftalyacım alıntı yapmışım , yorumu atlamışım... Şey diycektim......

O trençkot hala yıkanamadı mı???
evet yaşasın kötülük hala yıkanmadııııııııı :)))))))

ben geldimmm kızlarr ama uykum geldi bu seferde bugün pek sohbet edemedik yaa :26:
kızlar size bişi dicem ya iki üç haftaya kadar artık erkek arkadasım istemey gelelim diyor ama ben daha zayıflayamadım
ben ne yapcam şimdiii hafta iki kilo felan vermem lazım hem saglıklı hem ceza almadan nasıl zayıflayabilirim yaaa ben bu gıdım gıdım vermeyle zor veririm yaaa
güzel yorumlarını bekliyorum

yaptım cnım

hoşbuldukk cnım ya ewet ucu baya bi kactı gece uykum kacıyo bazen bu gece okuyabildiğim kadar okurum artık :)

hımmm galiba herkez sporda benimde yanımda osman bana niye yolluyonuz onu arkadas duraydı sizde
bu aralar bana sardı ya osmann

hımmm galiba herkez sporda benimde yanımda osman bana niye yolluyonuz onu arkadas duraydı sizde
bu aralar bana sardı ya osmann

Canım kov osmanı artık , gelen herkeste bir gece kaldı gitti , sende epey kaldı artık yeter

Demin ki soruna gelince de , hç öyle kasma kendiini bence , istemeye kadar kilo vermeliyim falan diye.Zaten kilon çok yok ki , hem olsa da ne yani?

Stres olursun öyle kısa zaman koyarsan kendine . Keyifle devam et bence.Her halikularda o gün çok güzel olacaksındır

heee ben değerlendirme yapmışım sadece oy da tamamdır. Site tam benim istediğim şey, teşekkürler

babamın mezarına canım benim

Hakkını yemeyelim ilk Zeynep Abla sordu.

Allah rahmet eylesin, ben hiç yakınımı kaybetmedim nasıl bir duygu bilmem, Allah kalanlara sağlık size de sabır versin.

Bende erken uyuttum bu gece yusufu.

Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne

sizin çocuklar nasıl yatıyor öyle erkenden, benimki benle oynuyor şu anda bum bum yapalım anne bum bum

e hadi o zaman kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr :)))
HISHAM ABBAS WANA WANA MEZDEKE - YouTube

ayyyyy süpermiş, öldüm bittim....ooooohhhhh yandan , kıvır oh oooooh

bende sacıma bahdem yagı surmustum yumusasın ve uzasın dıye bı yıkanım gelcemm öptm sımdık hepınızı
ise yaramiki acaba
benimkilerde uyudu,8 de hadi artik yavas yavas hazirlanin dedim,kücügü hemen lafi yetistirdi,ama daha askam olmadikii,bak aydinlikk,bu saatlerin ileri alinmasi bana yaramadi

bu linkler güzelmis,ben kalorisepetinden bakiyordum
hosgeldin
en iyi yol bildigin yoldur diye bosa dememisler
biberlli ne cnm,protein eksik menüde,haftasonu ya afyet olsun
kendıme bı ayar koyamadım ausum ya off kı offf
ben sana bi ayar koycam en sonunda
Bugün ki menüm canım, 4/4 lük uydum çok şükür, şimdi de 7'li çayımı yudumluyorum :)
ne güzel cnm,böyle devam edersen kisa sürede kurtulursun killardan
ben hıc yemıodum ama gene anca artırıorum fazla kacırırım dye korkuorum snra yeme dersınız anam snra cenem durmaz ben orta yolunu bulamıorum zeynep ablacım
keske bir günde fazla kacirsan
az olmus cnm,sabah yememissin nerdeyse,ögle gecistirme,aksam az
afiyet olsun cnm,ceza icin tesekkürler
cumartesi öglen ac gezmissin,aradaki kek olmamis,aksamki köfteleri teflonda kendi yaginda yaparsak daha kalorisiz olur,etin yagi yetiyor zaten
pazar ögle,aksam ve arayi bir yapmissin,daha düzenli yeseydin keske,yine az olmus maalesef

o osmanı hemen göderr :)))

Hay ben osmanı takıma sokmaz olaydım zaten , zumbanın bile tahtını devirdi

Canım senin kızın kaç yaşındaydı ?

Yusuf hala öğlen uykusunu uyur , bugün uyumadığı için 21:30 da artık gözleri kapanmaya başladı.Ama öğlen uyursa o da oturuyor .

Bu arada hayvanat bahçesi macerası nasıl geçti ?

Ya topraksım eftelyam siz bunu niiye paylaşmadınız daha önce resmen terledim, benimki yere oturdu Anne yoruldum uyucam diyor. Ben gidiyom bi duş alamaya. Sonrada Elif Duruyu yatırcam.Sizi de öpüyorum. Uyuyakalmazsam gelirim yine...

Her akşam yapalım bu mezdekeyi. Her akşam 9 iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…