Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zeynep ablam eşimebırakıp yürüyorum ama bu sefer bebek arabasına koyduk,eşimle yürüdük
iyi olmuş canım benim

annesi çocuk yanlıs anlamıs gecmiş olsun onunla zor bir durum anlaıyorum sizi bir daha yapmaz o da korkmustur

geçmiş olsun canım benim salatana yag döktürmeseydin menün iyi

yeni gelen biri olarak türkçe mealini istesem bu durumun ?
canım aus yemek yarısmasına girdi ve o na oy veriyoruz sendende oy rica etsek kuzucugum :)

bana diyetisyenim kücük mutfak tartısı al gramla yiceksin dedi bir ögünde 50 gram ekmek hakkım varmıs

ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım
birinci bahar ikinci ben zaten başka bir seyde birinci olamayızya anca çene de birinci oluruz biz dimi baharım

ay utaniyormus isterkende,utanma cnm,alin teriyle oy istiyorsun,bende söylerim ne olacak,sonucta bu yarismayi kazandiririz sana insallah:124::124:

İnşallah kaptan , özel mesajlarına bak canım

Evet evet aynı saatte mezdeke partisi yapalım , 8 geçti artık .Gece partisi yapalım

Amin canım.
Diğer mesajlarınıda okudum da şimdi içim rahat.
Ama yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz şu şişme zıplama yerlerinden kaşla göz arasında yusuf kaçmış .Eşim bana bakıyor ben ona , nereden çıkacak acaba diye , içinde şişme evler falan var ya onların içinde sanıyoruz.Çıkmayınca o bir kaç dakika öldük öldük dirildik .Sonra adamın biri bağırıyordu , çocuk kaçmış diye , yalın ayak çıkmış oradan asma köprüden geçmiş bana sırıtıyordu.

Annesi çok kızmasaydın ama , sadece ufak bir yanlış anlama olmuş.

kizlar,geldi kacti diceksiniz ama cocuklarin yemegini indirmem lazim,bende yerim gec olmadan,sora gelmeye calisirim,bu gün gelemedim kusura bakmayin

Aşk olsun kaptan der miyiz sence hiç ?

Güzelmiş canım , öğlen dürüm yemişsin ama yine de çok aşırı değil.

Yolla o osmanı sende artık , osman mosman yok artık , bol spor bol mezdeke var

Canım ya , ne güzel özetlemişsin durumumuzu.
Benim sanal arkadaşlarım var kk dan . Kimi ile reelede döktük işi.Birgün 4. takım olarak bizlerde buluşsak keşke.
Ha bu arada bizim arkadaş grubumuza olmuştu bir kere , kadın diye aramıza katılıp aslında erkek çıkmıştı

ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım

Geçen haftanın konuşma rekoru bahar ve zeynepte

Ceza da sanırım eftelyaya gitti.:26:

Verdi zeynepcim sağolsun demmay da

Sen haber saldın mı yedi sülalene

Hadi ama hep destek tam destek .

saldım bitanem ablamla az önce telde konustuk yarın giricek sana oy vericek pınarda vericek pınarın arkadaşlarıda :)
ayyy aranıza sapık erkek mi girmiş ne acayip insanlar var ya kendini kadın yerine koymuş hadi kadın gibi oldu bizim gibi konustu diyelim eline ne geçti cok merak ettim hahahahaha

eftelay ceza aldıya ahhh kuzum benim kıyamam ben ona çok tatlı ya sabahın köründe giriyor da akşamdan bei ne eftelya nede taoparks girdi merak ettim şimdi kızları mezdeke oynucaklardı

Sorma zeynepcim yaa , bayağı da sevmiştim keratayı

Canım ya , dört bir koldan sarıldın bu işe , nasıl teşekkür etsem ki sana .

İyi akşamlar hanımlaar

İyi akşamlar canım , mezdekeye var mısınız bu gece

Canım ya ben beceremem ki onu

Birden nasıl açlık bastırdı, tatlı isteği maf oldum gittim bir sütlü kave yaptım içtim oh be dünya varmış..

Ya kızlar Tülin Şahin'in şu videosunu izledim hiç bunlarla kilo verilir mi üsteli 30 kilo , herkesi kendi gibi zannediyor galiba

[video=youtube;aoFI-Zam48E]http://www.youtube.com/watch?v=aoFI-Zam48E[/video]

selam kızlar ancak geldim kusura bakmayın bugün biliyosunuz evdeydim akşam da misafirim vardı gelemedik:)
şimdi geçmişe bakayım:))))

ayyy çok kötü olmuş gerçekten.
rabbim kimsecikler evladıyla sınamasın bende küçükken çok kaçardım evden. inşallah asya bana çekmez.hatta birinde 5.takımdan kuzen chentiq ile kaçmıştık muhahahahahaha çok komikti ogün.

hımmm fena değil menü ama pattatesi unutlmalısın
ayy ne güzel biberli o yaaaa

tülin şahin toplasan 50 kilo ne zamanaldıki 30 kiloyuyu

aynısını bendee düşündüm

Ya kızlar regliyim cumaya kadar acaba 60 kiloya iner miyim? ödemim falan gitse.. Diyetisyende artık 60'ı görmek istiyorum, daha 6 kilo var ondan sonra verilecek?

Son düzenleme:

Yok canım topraks günde en az 5 mesajdan haftada 35 mesaj dedi. Kaptan 5 az 10 olsun hafada 70 dedi. Sonra Topraks bari 7 olsun günde haftada da 49 yapar el sıkışalım dedi. Kaptandan itiraz gelmedi.Bizde suskunluğu evet olarak kabul ettik. Yani en az haftada 49 mesaj yazman lazım günde en az 7 mesaj yazman lazım. Altında kalırsan ceza...

1 dilim kepek ekmek kaç gr. acaba tartı aldıysan sana zahmet bi tartıverir misin abla?
Bi de sen geçende bana sabah yoğurt mu yedin demiştin ya, sordum ama cevabını göremedim sabah yoğurt yenmez mi, ben hep yerdim ama yanlışsa yemiyim yani ?

Bu arada alıntılar süper gidiyor...

Aus düşünsene , ben aslında erkek mişim ne komik yaaa. Niye girmiş ki kadınlar kulübüne, kendine birini mi ayarlıycakmış ne alaka yani? İğrenç bişey. NAsıl çıktı ortaya?

Senin yorumlara bayılıyorum ben yaaa. Tiyatro kolu falan mıydın sen? Replikler süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…