- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
iyi olmuş canım benimZeynep ablam eşimebırakıp yürüyorum ama bu sefer bebek arabasına koyduk,eşimle yürüdük
annesi çocuk yanlıs anlamıs gecmiş olsun onunla zor bir durum anlaıyorum sizi bir daha yapmaz o da korkmusturkizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim
yani bu günü atlattim ya ölmem heralde artik
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim
geçmiş olsun canım benim salatana yag döktürmeseydin menün iyimenümü yazayım hemen
pazartesi
sabah:akşamdan bı bardak suya 3 kaıyısı koyduk sabah 3 taneyi yedim suyunu içtim kabızlık için
kahvaltı:yarım simit çay
ara:bir elma
öğlen:bi tane döner dürüm bi bardak ayran
ara:yeşil çay 3 tane diyet bisküvi
akşamatates salatası yogurt
ara: yok
su: 3 lt
spor:dün sadece sabah ve akşam yürüyüş yaptım evde yattım hastaydım birascık
canım aus yemek yarısmasına girdi ve o na oy veriyoruz sendende oy rica etsek kuzucugum :)yeni gelen biri olarak türkçe mealini istesem bu durumun ?
bana diyetisyenim kücük mutfak tartısı al gramla yiceksin dedi bir ögünde 50 gram ekmek hakkım varmısÇok mu dersin ? Ne bileyim öğlen de ekmek yemedim ya acıkmıştım, yedim gitti. Ağaoğlu gibi . Yaptım, oldu. Ha ha.. Baharcım elimden geldiği kadar akşam 1 dilimden fazla yememeye çalışırım tamam mı tatlım?
birinci bahar ikinci benya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım
canım ben töbe veremem 1.5 kilo ya kesin 300 yada 500 gram gider
ben kullandım bile oyumu Zeynep abla
ne oyu o cnım ?
ne oyu o cnım ?
Aus zeytinyağlılarda yarışmaya katıldı, dolma ve buğday salatası oy kullandık, sende kullanabilirsin
ay utaniyormus isterkende,utanma cnm,alin teriyle oy istiyorsun,bende söylerim ne olacak,sonucta bu yarismayi kazandiririz sana insallah:124::124:
İyi Akşamlar canım. Ne güzel erkenden bitiyor mesain. Ben 19:30 da çıkıyorum işten. İsyaaaaaaaaaan.
Akşam aynı mezdeke yapıyor muyuz , saat söyleyin aynı saatte yapalım çok zevkli oluyor. Eşimin akşam halı saha maçı var 8 olursa süper olur. Benim cimcimeyle bum bum yaparız. Topraksa selam...Ayy bugün 20 dakika da var ama neyse onun da sesini açarım artık...
kizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim
kizlar,geldi kacti diceksiniz ama cocuklarin yemegini indirmem lazim,bende yerim gec olmadan,sora gelmeye calisirim,bu gün gelemedim kusura bakmayin
menümü yazayım hemen
pazartesi
sabah:akşamdan bı bardak suya 3 kaıyısı koyduk sabah 3 taneyi yedim suyunu içtim kabızlık için
havalardan galiba canım ya bende hergün öle uyanıyorum yaaa menün güzel canım 2 ısırık ıspanaklı börek varama sporlar yetmiş zaten menüye güzel başladın canım spora osmanı bana yolladın tabi
Kıyamaaam ama yanlış anlama olmuş annesi . Üzüldümü çok.
Tabi kaptan, çok enteresan ki, ben sanal arkadaşlık düşmanıydım. Öyle şey mi olur kadınım dese nerden bilcen erkeğim dese nerden bilcen derdim. Ama biz gerçekten burda arkadaş olduk. Ben sizle dertleşebiliyorum, sizin sevincinize sevinip, halinizi merak ediyorum, e arkadaşlık bu değil mi?
ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım
iyi olmuş canım benim
annesi çocuk yanlıs anlamıs gecmiş olsun onunla zor bir durum anlaıyorum sizi bir daha yapmaz o da korkmustur
geçmiş olsun canım benim salatana yag döktürmeseydin menün iyi
canım aus yemek yarısmasına girdi ve o na oy veriyoruz sendende oy rica etsek kuzucugum :)
bana diyetisyenim kücük mutfak tartısı al gramla yiceksin dedi bir ögünde 50 gram ekmek hakkım varmıs
birinci bahar ikinci benzaten başka bir seyde birinci olamayızya anca çene de birinci oluruz biz dimi baharım
İnşallah kaptan , özel mesajlarına bak canım
Evet evet aynı saatte mezdeke partisi yapalım , 8 geçti artık .Gece partisi yapalım
Amin canım.
Diğer mesajlarınıda okudum da şimdi içim rahat.
Ama yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz şu şişme zıplama yerlerinden kaşla göz arasında yusuf kaçmış .Eşim bana bakıyor ben ona , nereden çıkacak acaba diye , içinde şişme evler falan var ya onların içinde sanıyoruz.Çıkmayınca o bir kaç dakika öldük öldük dirildik .Sonra adamın biri bağırıyordu , çocuk kaçmış diye , yalın ayak çıkmış oradan asma köprüden geçmiş bana sırıtıyordu.
Annesi çok kızmasaydın ama , sadece ufak bir yanlış anlama olmuş.
Aşk olsun kaptan der miyiz sence hiç ?
Güzelmiş canım , öğlen dürüm yemişsin ama yine de çok aşırı değil.
Yolla o osmanı sende artık , osman mosman yok artık , bol spor bol mezdeke var
Canım ya , ne güzel özetlemişsin durumumuzu.
Benim sanal arkadaşlarım var kk dan . Kimi ile reelede döktük işi.Birgün 4. takım olarak bizlerde buluşsak keşke.
Ha bu arada bizim arkadaş grubumuza olmuştu bir kere , kadın diye aramıza katılıp aslında erkek çıkmıştı
Geçen haftanın konuşma rekoru bahar ve zeynepte
Ceza da sanırım eftelyaya gitti.:26:
Verdi zeynepcim sağolsun demmay da
Sen haber saldın mı yedi sülalene
Hadi ama hep destek tam destek .
saldım bitanem ablamla az önce telde konustuk yarın giricek sana oy vericek pınarda vericek pınarın arkadaşlarıda :)
ayyy aranıza sapık erkek mi girmiş ne acayip insanlar var ya kendini kadın yerine koymuşhadi kadın gibi oldu bizim gibi konustu diyelim eline ne geçti cok merak ettim hahahahaha
İyi akşamlar hanımlaar
Sorma zeynepcim yaa , bayağı da sevmiştim keratayı
Canım ya , dört bir koldan sarıldın bu işe , nasıl teşekkür etsem ki sana .
İyi akşamlar canım , mezdekeye var mısınız bu gece
kizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
hımmm fena değil menü ama pattatesi unutlmalısınmenümü yazayım hemen
pazartesi
ayy ne güzel biberli o yaaaakaptan biberli bu :26:Eki Görüntüle 687492
Canım ya ben beceremem ki onu
Birden nasıl açlık bastırdı, tatlı isteği maf oldumgittim bir sütlü kave yaptım içtim oh be dünya varmış..
Ya kızlar Tülin Şahin'in şu videosunu izledim hiç bunlarla kilo verilir mi üsteli 30 kilo , herkesi kendi gibi zannediyor galiba
[video=youtube;aoFI-Zam48E]http://www.youtube.com/watch?v=aoFI-Zam48E[/video]
ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım
iyi olmuş canım benim
annesi çocuk yanlıs anlamıs gecmiş olsun onunla zor bir durum anlaıyorum sizi bir daha yapmaz o da korkmustur
geçmiş olsun canım benim salatana yag döktürmeseydin menün iyi
canım aus yemek yarısmasına girdi ve o na oy veriyoruz sendende oy rica etsek kuzucugum :)
bana diyetisyenim kücük mutfak tartısı al gramla yiceksin dedi bir ögünde 50 gram ekmek hakkım varmıs
birinci bahar ikinci benzaten başka bir seyde birinci olamayızya anca çene de birinci oluruz biz dimi baharım
Sorma zeynepcim yaa , bayağı da sevmiştim keratayı
Canım ya , dört bir koldan sarıldın bu işe , nasıl teşekkür etsem ki sana .
İyi akşamlar canım , mezdekeye var mısınız bu gece
ayyy çok kötü olmuş gerçekten.
rabbim kimsecikler evladıyla sınamasın bende küçükken çok kaçardım evden. inşallah asya bana çekmez.hatta birinde 5.takımdan kuzen chentiq ile kaçmıştık muhahahahahaha çok komikti ogün.
hımmm fena değil menü ama pattatesi unutlmalısın
ayy ne güzel biberli o yaaaa
tülin şahin toplasan 50 kilo ne zamanaldıki 30 kiloyuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?