Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fıstıklar iyi geceler tekrar, ancak gündüz 1:30 a kadar geri gidebildim:) alıntı yapmadım hiç içinden çıkamayacağımı düşündüm, kaçırdığım bir konu varsa bir gönüllü bana özet geçebilir mi lütfen:)))

herkesin mezdekeye başlamasına sevindim
pegasus yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum canım, çok geçmiş olsun
aus oylaması için oy kullanacak kişilerin üye mi olması gerek acaba?
yeni arkadaşa merhabaaaaaaaaa, hoşgeldin
bayb'm ve pokemon yine zevkle okudum yazdıklarınızı
zeynep bu güzellik var mı soyundaaaaaaa bir gün bu şarkıyı göndericem sana hediye:))) çok tatlısın
baharcım kilonu çok kafana takma, evlilik üzeri gidecek zaten çoğu stresten :)
eftelya iki kalbi almışsın, bilişimden birini tavlada daha rahat gir topiğe

ay kızlar başka da laf atıcak bir konu hatırlamadım
diğer güzellerime de bol bol bol öpücük gönderiyorum
veeeeee sigara için son 5 günüm o yüzden bir içmeye gidiyorum. Pazar günü vedalaşacağım kendisiyle

Bende mesajlarının fanıyım canım , çok gülüyorum her birine

aynısını bendee düşündüm

Ya kızlar regliyim cumaya kadar acaba 60 kiloya iner miyim? ödemim falan gitse.. Diyetisyende artık 60'ı görmek istiyorum, daha 6 kilo var ondan sonra verilecek?

Verirsin ya , neden varmeyeceksin ama bence süreye çok takılma .İnsanı psikolojik olarak çok etkiliyor , baskı oluyor.

Aynen canım , hele muuuhahhahahhaaaa sı yokmu

Yaaaa sen erkek olsan var yaa , kendimden şüphe duyarım artık .Çünkü onuda çok sevmiştim muhabbetini , seni de

Canım bir sürü olay oldu , kız arkadaşı girdi o erkek dedi , o girdi ben değilim o giren benim erkek arkadaşım dedi.Yönetim olaya el koydu falan ama ....Çok kafa kızdı , yani kızsa öyleydi

Huuuuu huuuu kimse yok muuuuuu....Nerdesiniiiiiiiz?

Ben mekik çektim, mezdekemi de yaptım kızımı uyutmaya gidiyorum Herkese iyigeceler...

Bende oğlumla mıncıklaşıp , yuvarlandım azıcık , Masal salladım iki tane doğaçlama , geç kaldı bugün uyumaya , şimdi geldim ancak.

Canımsın , sen çok güzel özet geçmişsin tatlım .

En güzelide eftelya kısmı olmuş ama aşkısı duymasın

Sigaraya biran önce veda edersin umarım , ben o konuda iradesiz çıktım . 12 yıl içtim , 4 yıl ağzıma sürmedim , 6 aydır yine içiyorum

canım ben daha önce de özel bir merkeze gitmiştim sigarayı bırakmak için çünkü seviyorum kendisini ne yazık ki. sadece terapi ile bir günde bırakıyorsun ilaç milaç hiçbişey yok, çok da rahat bırakılıyor ben bir seneye yakın içmedim. Yanlız konuşmada söylenen çok önemli bişey var bir daha denemeyin. Fakat ben akıllı o kadar güvendim ki artık sigara benim için hiç bişey ifade etmiyor bir iki içsem de başlamam dedim sonra 1-2 ler pakete çıktı. Şimdi bu pazar tekar gidicem bakalım bu sefer sonuç ne olacak.

Al işte 4 sene üzerine bende aynı şeyi yapmıştım .Nasıl olsa ben bu işi başardım dedim , sigarayı içmez yerdim resmen ama 4 yıl yanımda içseler iğreniyordum .

Sonra bir tane içsem ne olacak dedim .Başlayış o başlayış. Beni ancak yeni bir hamilelik durdurur sanırım

yatmadan menülerimi yazayım, bugün spor yalan oldu (

pazartesi

sabah
1,5 dilim tam buğday
peynirli omlet
b. peynir
çay

ara
3 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

öğlen
arkadaşımla dışarıdan ev yemeği söyledik bir porsiyonu paylaştık
ekmeksiz bezelye+pilav
cacık

ara
neskafe
1 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi

akşam
4 köfte
çok az pilav
yarım kase m. çorbası
yoğurt

su 2 küsür
spor
50 dk mezdeke
eftelya nedem 40 dk yazmışki 50 dk yaptık:44:

salı

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin

kaşar yemiyorum aus duyrulur:))

ara
2 krep ( kendim yaptım oğlanın beslenmesine ben de götürdüm arada ama yağsız tavada pişiriyorum ve çok incecik)

akşamüstü
çeyrek simit
1 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay

akşam
yarım kase çorba
tabağın içine çok az pilav ve çok az gemici
yoğurt

evde olunca menü şaştı ama akşamüstü yiyince akşam yemeğine çok acıkmamıştım çok az yedim
su 1,75
spor yok

şimdi de uykuya gidiyorum sabah erken kalkıp sporumu yapmaya çalışacağım
öpüldünüzzzzzzzzzzz

slm kizlar,ben geldim bu günkü kabusum bitmedi,az öncede kayinvalidecigim caya geldi,tuz biber oldu oda
ben bi gecmise bakim,oglumda uyumadi,geldi cocugu mincik mincik sever gibi yapti,oglaninda uykusunu kacirdi
onuda uyuturum,gecmisede bakarim,sonra burda kalan olursa sohbet ederiz

hadi bakalım İnşallah :))) ikinciler de pek bi tatlı oluyo he haberin ola, gerçi bizim eftelyada ikinci ama beni tahtımdan edemedi

hoşgeldin

canısı kusura bakma ben dayanamıycam yatıyorum, bu ev hanımlığı beni pek yoruyo, bünye alışık değil biliyon mu :))))

krep var spor yok spor olsaymıs ii olcaktı

İyi geceler canım ....

Oldu mu şimdi gece gece menü yazmak , canım krep istedi işte , incecik mincecik istedi işte .

Kaşarı yemediğini okudum şeker

Sen 50 dakika yapmışsındır , eftelya arada 10 dakika kaytarmıştır

Eeee kaptanım , bu kadar aksiliklerle dolu bir güne ancak böyle kayınvalideli bir nokta yakışırdı

Daha buralardayıım ben .

hadi bakalım İnşallah :))) ikinciler de pek bi tatlı oluyo he haberin ola, gerçi bizim eftelyada ikinci ama beni tahtımdan edemedi

Sen var ya seeeeeen

Bizde de hep ilkler kıymetlidir ama bakalım kısmet .

menun guzel zeynep abla bu arada gec oldu ama olösun dedım
inşallah egıtımın guzel gecmıstr canım bu arada menude ıyı
bugun cok korku yasamısın canım benım neyse menun guzel allahtan bsey olmamıs bu arada bsıklet trunda guzel
gecmıs olsun canım bu arada menu ıyı
bu bahar senıde carptı asusum ya menu ıyı tatlım

menun guzel baharıskom su oranıda guzel

bugun alıntıları 2 cı cvaplayısım ya yavrularım cnkıu pc kapandı bdaha usendımm actım bdaha blup cvapladım
menumude yazmadım karısıklıktan
saba 1 dlım ekmek 1 salata 1 kk peynır 1 yumurta
ara 2 tane badem 1 kru kayısı
öglen 1 bardak sut 1 dlım ekmek
ara 1 portakal
aksam 3 kasık patates yemegı 2 kofte 1 dlım ekmek
2 ltre su

menün ii cnım

sporu göremedim
öglen cokcok az

Eeee kaptanım , bu kadar aksiliklerle dolu bir güne ancak böyle kayınvalideli bir nokta yakışırdı

Daha buralardayıım ben
hani yoksun:44:
canısı kusura bakma ben dayanamıycam yatıyorum, bu ev hanımlığı beni pek yoruyo, bünye alışık değil biliyon mu :))))
iyi geceler cnm
hosbuldummmm

Canım çok fazla leblebi tüketiyorsun kabız yapar o kadarı seni

Günaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım

Kalkar kalkmaz ılık limonlu su

sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik

Ara; 5 badem

öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata

ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi

Akşam; Öğlenin aynısı

Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve

2 ltsu +5 km yürüyüş

günaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt

su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…