hoş geldin canım aramıza bende bahar 23 yaşındayım bekarım :) bi üni bitirdim ikincisi yarım dondurdum senin bölüm ne
hadı geçmiş olsun canımAllllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
Huuuuu huuuu kimse yok muuuuuu....Nerdesiniiiiiiiz?
Ben mekik çektim, mezdekemi de yaptım kızımı uyutmaya gidiyorum Herkese iyigeceler...
sigara insanın beyninde biten olay kızlar istersenız bırakırsınızcanım ben daha önce de özel bir merkeze gitmiştim sigarayı bırakmak için çünkü seviyorum kendisini ne yazık ki. sadece terapi ile bir günde bırakıyorsun ilaç milaç hiçbişey yok, çok da rahat bırakılıyor ben bir seneye yakın içmedim. Yanlız konuşmada söylenen çok önemli bişey var bir daha denemeyin. Fakat ben akıllı o kadar güvendim ki artık sigara benim için hiç bişey ifade etmiyor bir iki içsem de başlamam dedim sonra 1-2 ler pakete çıktı. Şimdi bu pazar tekar gidicem bakalım bu sefer sonuç ne olacak.
bugun alıntıları 2 cı cvaplayısım ya yavrularım cnkıu pc kapandı bdaha usendımm actım bdaha blup cvapladım
menumude yazmadım karısıklıktan
saba 1 dlım ekmek 1 salata 1 kk peynır 1 yumurta
ara 2 tane badem 1 kru kayısı
öglen 1 bardak sut 1 dlım ekmek
ara 1 portakal
aksam 3 kasık patates yemegı 2 kofte 1 dlım ekmek
2 ltre su
canım benim menün güzel pilava diger arkadaşlar yorum yapmıs ben bir sey demicemGünaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 5 badem
öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata
ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi
Akşam; Öğlenin aynısı
Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve
2 ltsu +5 km yürüyüş
mervemmm sen bu işi kaptın aferin sanagünaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
mesaj hemen sayıyım:)
Çok güzel olmuş Baharcım, afiyet olsun
oooh kebaplar, hoşbeşler, hem pilav hem ekmek aynı öğünde yemeler, peynirli börekler. Afiyet olsun arkadaşım. Valla böyle rejime can kurban...Sen şimdiden başla canım mekik çekmeye anca bitirirsin... Hayırlı işler, kolay gelsin....Öpüyorum.
Ya ben dayanamadım yine espirili yorum yaptım ama kızmadın inşallah...
aynen böyle devam ablam en akıllısını yapmısın bundan sonra yemegini iş yerine götür ama dolmalardan sarmalardan akşam mümkün oldugu kadar uzak durun o nun yerine bol salata yiyinSalı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan…
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
tabiki sporun çok faydasını görüceksin 45 gündür gidiyorum ben ve 7 kilo verdim ama diyette yapıyorum ama spordan vücüdum sıkılastı ve ben 42 yasındayımdün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
nasil oldu kizlar,1.takim haric bütün takimlara yolladim,artik onlar oy verimi bilemem,1.takimdanda bir arkadas yarismaya katildigindan ordaki mesaji sildim,ayip olmasin diye
cimcime seninde oyunu bekliyoruz
erken uyu erken uyan bitanem metabolizman hızlı calıssıngunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)
canım benim :)bi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin
selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
bugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..
canım menülrimizi ertesi sabah yazıyoruz akşam degil bide öglen az olmuş ekmegi çok az yiyorsun canım benim bide sporuda yazıyoruz toplam ne kadar su içtigimizide
Mesajların altında "alıntıyla cevapla" yazıyor , onun yanındaki ikona yani bunaBir sorum var arkadaşlar toplu olarak nasıl alıntı yaparak mesaj yazıyosunuz...
diğer bir sorumda kilo takip çizelgesini bir türlü beceremiyorum kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor??
kızlar az kaldı gecmiştem cıkamıyorum yav ne yaptınız siz böyleee hııııı
Bir sorum var arkadaşlar toplu olarak nasıl alıntı yaparak mesaj yazıyosunuz...
diğer bir sorumda kilo takip çizelgesini bir türlü beceremiyorum kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor??
senin trençkotun yıkandını guzum :)))))))))))))))))))iğnelerimi unutmaaaaaaaa ablaaaaa:2:
münün iyi canım seni yabancı sandım kusura bakma hoş geldin takımımıza çok eglencelidir bizim takım hatta ablamda az önce bende gelsem mi ne dedi :))))))Samsunda gök delinmiş gibi yağmur yağıyor...
sabah yürüyüşe çıkamadım,böyle havalarda birkaç kez çıkmıştım sonra 1 hafta hastalıktan yerimden kalkamamıştım..:))
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su,
Onun ardından bitki çayım
07,30 kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay,2 küçük küp peynir,1 adet salatalık domates ve bol maydnozdan oluşan söğüş,5 adet yeşil zeytin,küçük yarım dilim kepek ekmeği,
yarım litre su
Ara:1 adet kivi
Öğle: Bitki çayım....yarım kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
yarım litre su
ara:1 adet elma
Akşam:Bitki çayı...1 bardak su..2 yemek kaşığı bulgur pilavı,2 yemek kaşığı taze fasülye, yarım kase yoğurt
yarım litre su
Şimdi kendime az şekerli bir Türk kahvesi yapıcam..:))
sonra bol bolll su ve bitki çayımı içip uykuya:))))
Sevgiyle,sağlıcakla kalın..:))
Yanımda olacağınızdan eminim canım...Her zaman birlikten kuvvet doğduğunu gördüm..:).Boyumu takmıyorum ama tek bir durum hariç..Eşim yanıma geldiği zaman yanyana yürüdüğümüz zaman durum gerçekten farklı..Eşim 1,85 olunca işler çok pis karışıyor:))))Ama diyorum ne yapayım canım o beni böyle gördü böyle sevdi böyle aldı...Sonradan çekmedim ya hiççç yani:)))))
bende iyin canım bugun gittim diyetisyenıme ve çok mutlu ayrıldım hastaneden hatta otobüse gidene kadar hoplaya zıplaya gittim 1.400 gram vermişim ve bnun 1 kılosu yagdan gitmiş diyetisyenım bana içinden 4 kaket margarın cıkmıs dedi bir mutlu oldumkiiii :)
iyiyim Zeynep ablam yaa, Aynı bildiğin gibi, ders çalışmaya çalışıyorum, eşim çok yoğun , öyle olunca birçok sorumluluk benim üzerime kaldı. Bu sefer sınav sonuçlarından çok korkuyorum, dua et benim için emi? Sen nasılsın? ne var ne yok? nasıl gidiyor diyet?
bende derse dalış yapayım, temelbilgi teknolojileri dersi beni bekler
Zeynep abla darısı başımıza inşallah, hepimiz bu hafta en az 1.5 la verelim
haaaa şimdi anladım o kaç yaşındaki daha üniye gitmiyo kız :44:
Canım günde 2 dilim ekmek ancak yiyorum oda kepek....Okadar çok şeyi terkettim ki...Günde 2-2,5 litre su içiyorum..Hayatımdan şekeri,unu ve tuzu tamamiyle çıkardım..Kola olmadan yapamazdım hiç kola içmiyorum,çikolatasız asla olmazdı hiç ama hiç çikolata yemiyorum günde yarım ekmek yerdim ekmek yemiyorum su pek içmezdim 2 litre su içiyorum..Yatmadan aburcubur yerdim yemek yediğim saat belli değildi artık en geç saat 6 da yemeğimi yemiş oluyorum yatana kadar su ile kendimi avutuyorum..Çok sıkı bir diyetteyim bol bol hareket ediyorum,Mekik,dans,yürüyüş...Asıl gerçek olan bundan işkence değil zevk alıyorum..Uykularım bile düzene girdi,Vücudumun hafiflediğini hissediyorum,yemek sonrası o halsizliğim uyuşukluğum tamamiyle ortadan kalktı,mide şişliği karın şişliği hiçbirşey kalmadı..:)))
Bir sorum var arkadaşlar toplu olarak nasıl alıntı yaparak mesaj yazıyosunuz...
merhaba.. ben geldim nasılsınızz
alıntıyı çigdemim anlattı da cizelgeyi bende bilmiyorum helin gelice bir anlat gülüm birde bu hafta kim yapcak çizelgeyi ??Bir sorum var arkadaşlar toplu olarak nasıl alıntı yaparak mesaj yazıyosunuz...
bende bilmiyorum gülümdemmay arkadsımız alıntıyı acıklamıs canım ama czelgeyı yapmayı bende bılmıorum yardımcı olamadım o yuzden ....
Çizelge yapmak için bende çok uğraştım , burada anlatıyor ayrıntılı
sagol bebegim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
merhaba.. ben geldim nasılsınızz
önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
senin trençkotun yıkandını guzum :)))))))))))))))))))
kargoyla bana göder ben yıkarım ablası kız burda 10 gündür söylüyor duy artık kızın sesini :))))))))))))))
münün iyi canım seni yabancı sandım kusura bakma hoş geldin takımımıza çok eglencelidir bizim takım hatta ablamda az önce bende gelsem mi ne dedi :))))))
ayyyyy sen benim 2. versiyonumsun :)))))))
bende iyin canım bugun gittim diyetisyenıme ve çok mutlu ayrıldım hastaneden hatta otobüse gidene kadar hoplaya zıplaya gittim 1.400 gram vermişim ve bnun 1 kılosu yagdan gitmiş diyetisyenım bana içinden 4 kaket margarın cıkmıs dedi bir mutlu oldumkiiii :)
bu hafta listem degişti bakalım neler olucak.
canım benim sen başarırısın eminim ben :)
hadı kızlar göriyim sizi daha cok spor daha cokk daha cokkkk
kızlar ne oluyor bakıyım ortada ben bir seyler hissetim sankı
cok dogru kararlar almısın bebegim sende karadenizlisin bende yani hemseriyiz bak wuwum bir hemseri daha geldi bende orduluyum canım
cok iyi sonuclar alıcaksın gör bak
canım kaptanımız gelınce sna cvap verır bos yer varsada alır canım ...Meraba kizlar ben de kilo vermek istiyorum yarin nesfit diyetine girmeyi dusunuyorum su an 60 kiloyum hedefim 50 olmak beni de alirmisiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?