Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş geldin canım aramıza bende bahar 23 yaşındayım bekarım :) bi üni bitirdim ikincisi yarım dondurdum senin bölüm ne

Merhaba Bahar'cım sağlık meslek çıkışlı sonrasında tıbbi laboratuvar önlisans bitti.Şimdi paramedik istiyorum(yani acil ve ilk yardım bölümü) Sağlıkla ilgili olan bölümler bana daha yakın..Bakalım inşallah olur..

hadı geçmiş olsun canım
Huuuuu huuuu kimse yok muuuuuu....Nerdesiniiiiiiiz?

Ben mekik çektim, mezdekemi de yaptım kızımı uyutmaya gidiyorum Herkese iyigeceler...

ohhh maşallah

sigara insanın beyninde biten olay kızlar istersenız bırakırsınız

rizeye geliyorum haberin olsun bu ne hıııı be ne olmamıs geneeeee mervem güzel meyvammm

canım benim menün güzel pilava diger arkadaşlar yorum yapmıs ben bir sey demicem

mervemmm sen bu işi kaptın aferin sana

ohhh afiyet olsun löp löp et olsun balım :) menüde yok yok

güzellik yer sey yolunda takma kafana

aynen böyle devam ablam en akıllısını yapmısın bundan sonra yemegini iş yerine götür ama dolmalardan sarmalardan akşam mümkün oldugu kadar uzak durun o nun yerine bol salata yiyin

kaptanım sen harikasınnnn 3 tane boy boy çocukla maşallah sana

tabiki sporun çok faydasını görüceksin 45 gündür gidiyorum ben ve 7 kilo verdim ama diyette yapıyorum ama spordan vücüdum sıkılastı ve ben 42 yasındayım

iyi ki bizim takımımızın kaptanısın iyiki sesimi sen duydun ve aranızdayım

gunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)
erken uyu erken uyan bitanem metabolizman hızlı calıssın

bi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin
canım benim :)
fedakar kaptanım

rapunzelimmm cok iyi :)

bugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..

canım benim benim ablamın kızıda gidiyor 18 yasında ve 6 ayda 18 kılo verdi o da cok memnun du en son konustugumuzda

canım menülrimizi ertesi sabah yazıyoruz akşam degil bide öglen az olmuş ekmegi çok az yiyorsun canım benim bide sporuda yazıyoruz toplam ne kadar su içtigimizide

Canım günde 2 dilim ekmek ancak yiyorum oda kepek....Okadar çok şeyi terkettim ki...Günde 2-2,5 litre su içiyorum..Hayatımdan şekeri,unu ve tuzu tamamiyle çıkardım..Kola olmadan yapamazdım hiç kola içmiyorum,çikolatasız asla olmazdı hiç ama hiç çikolata yemiyorum günde yarım ekmek yerdim ekmek yemiyorum su pek içmezdim 2 litre su içiyorum..Yatmadan aburcubur yerdim yemek yediğim saat belli değildi artık en geç saat 6 da yemeğimi yemiş oluyorum yatana kadar su ile kendimi avutuyorum..Çok sıkı bir diyetteyim bol bol hareket ediyorum,Mekik,dans,yürüyüş...Asıl gerçek olan bundan işkence değil zevk alıyorum..Uykularım bile düzene girdi,Vücudumun hafiflediğini hissediyorum,yemek sonrası o halsizliğim uyuşukluğum tamamiyle ortadan kalktı,mide şişliği karın şişliği hiçbirşey kalmadı..:)))

Ausencia Oyumu verdim başarılar diliyorum..Yapmadım ama çok lezzetli gözüküyor..Tekrar başarılar Ausencia 'cım..

Bir sorum var arkadaşlar toplu olarak nasıl alıntı yaparak mesaj yazıyosunuz...
diğer bir sorumda kilo takip çizelgesini bir türlü beceremiyorum kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor??

diğer bir sorumda kilo takip çizelgesini bir türlü beceremiyorum kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor??
Mesajların altında "alıntıyla cevapla" yazıyor , onun yanındaki ikona yani buna tıklayacaksın, her cevap yazmak istediğin mesajın o ikonuna tıklayacaksın..

demmay arkadsımız alıntıyı acıklamıs canım ama czelgeyı yapmayı bende bılmıorum yardımcı olamadım o yuzden ....

iğnelerimi unutmaaaaaaaa ablaaaaa:2:
senin trençkotun yıkandını guzum :)))))))))))))))))))
kargoyla bana göder ben yıkarım ablası kız burda 10 gündür söylüyor duy artık kızın sesini :))))))))))))))

münün iyi canım seni yabancı sandım kusura bakma hoş geldin takımımıza çok eglencelidir bizim takım hatta ablamda az önce bende gelsem mi ne dedi :))))))

ayyyyy sen benim 2. versiyonumsun :)))))))

bende iyin canım bugun gittim diyetisyenıme ve çok mutlu ayrıldım hastaneden hatta otobüse gidene kadar hoplaya zıplaya gittim 1.400 gram vermişim ve bnun 1 kılosu yagdan gitmiş diyetisyenım bana içinden 4 kaket margarın cıkmıs dedi bir mutlu oldumkiiii :)
bu hafta listem degişti bakalım neler olucak.
canım benim sen başarırısın eminim ben :)

bende derse dalış yapayım, temelbilgi teknolojileri dersi beni bekler

Zeynep abla darısı başımıza inşallah, hepimiz bu hafta en az 1.5 la verelim

hadı kızlar göriyim sizi daha cok spor daha cokk daha cokkkk

haaaa şimdi anladım o kaç yaşındaki daha üniye gitmiyo kız :44:

kızlar ne oluyor bakıyım ortada ben bir seyler hissetim sankı

cok dogru kararlar almısın bebegim sende karadenizlisin bende yani hemseriyiz bak wuwum bir hemseri daha geldi bende orduluyum canım
cok iyi sonuclar alıcaksın gör bak

alıntıyı çigdemim anlattı da cizelgeyi bende bilmiyorum helin gelice bir anlat gülüm birde bu hafta kim yapcak çizelgeyi ??

demmay arkadsımız alıntıyı acıklamıs canım ama czelgeyı yapmayı bende bılmıorum yardımcı olamadım o yuzden ....
bende bilmiyorum gülüm

Çizelge yapmak için bende çok uğraştım , burada anlatıyor ayrıntılı
sagol bebegim

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

merhaba.. ben geldim nasılsınızz

kuzu hoş geldinnnnnnn iyiz sen nasılsın

benim oglan ögretmenine annem 15 günde 10 kilo verdi demiş kadın annene bir sor bakıyım nasıl verdi bende yapıyım yaptıklarından demiş ilahiii ali ne diyim sana oglum ayda 20 kilo eder oyssss yan gel yat osmanmı yapsam ne

şöyle anlatayım zeynep ablacım benım cok yakın bı erkek arkadasım vardı kankam 5 yıl oluo tanısalı işte
başta tanıstgımızda o burda okuodu ben ıstanbulda cok msajlasıoduk ama grusmuoduk ben rzeye geldım burda okulumu okudum blusmustuk ama kavga ettık snra ben 2 yıl baskasıyla cıktım snra ayrıldım
yurumedı cunku cocugu sevmıodum kalplede bı yere kadar
sonracıma bız barıstık ama bız bırbrımıze hep knka derdık barsnca byumususuz ıste o demedı dye bnde demedım knusmaya falan basladık işte hftada 3 4 gun blusuoduk falan o bna erkek arkadsın olmıcak dıe kural koyuyodu brbrımıze karısıoduk yanı o oldum olsı lafımı dınlerdı oje blem surmusumdr elıne kjafasına su ble doktum
bız kavga edıoduk ıkımızınde hayatında kmse olmıcaktı kural buydu snra bıgun dedıkı ben sen yokken mtsuzum falan dgum gnumde msaj falan yazdı soz möz gren herkez sevglı sanıodu zaten ama bunu bız hıc knusmadık
snra ben sna guvenmıorum dedım oda yuzuk takarım alyans altın guvenırsın kımseye bakmıcamı anlarsın dedı
bende benı sevmeyen bı adam bnu takmasın dedım
snra bkacgun agzmıza gelenı saydk brbrımıze karar ver ne hıslerın var dedım darlattı benı
snra bıgun zaten sevıosun benı dyodunya evet sevıorum dedı ole du n falan cıkmaya basladık
bugun dıo olesıne altın alyans takcam snra ıkımızde altın alcaz dyo ole bakalım ne olcak
yanlız uzulucem tek nkta arkadslıgımız bterse tam btecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…