menü ve spor güzellhemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
Meraba kizlar ben de kilo vermek istiyorum yarin nesfit diyetine girmeyi dusunuyorum su an 60 kiloyum hedefim 50 olmak beni de alirmisiniz ??
Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
2 dolma 4 dilim ekmekmiiiiiiiiiiiiiiama ben cok severim sarmayı dolmayı
canım sakıncası yoksa bisey sorcam sen izmirin neresindesin istersen cevap vermeme hakkını kullanabilirsinSelam kızlar, eve geldim , yemek yedim hemencecik şimdi temizlik yapcam, eee hafta sonu baskın var başlıyım şimdiden. Bizimkiler baba kız gezmeğe gitmiş.
Zeynep ablacım şarkı çok güzel, teşekkürler. Sesini çok güzel kullanıyor Cem Adrian.
Trençkot nooldu yıkandı mı?
Aaaa süper haber tebrikler Zeynep Abla. Çok sevindim.Darısı başıma inşallah.
Merhaba Nur Tuana, yazım şeklinden bize hemen uyum sağlıyacağını düşünüyorum. Kaptan nasıl seçiyor tebrikler doğrusu....Kilon çok değil ama idealine burada hızla ulaşırsın merak etme. Motivasyonu çok yüksek bir takımız.
Ben de İzmirde yaşıyorum, 29 yaşındayım . 2 yaşında bir kızım var. çalışıyorum. 75,8 ile başladım 12 martta bu takımla diyet yapmaya. Son 6 yıldır ilk defa kilo verdim. 52 kiloyla nişanlandım .6 .5 yıldır devamlı kilo alıyordum. o yüzden bu takıma çok inanıyorum.
Menü güzel olmuş canım, yediklerimizi içtiklerimizi, yaptığımız sporu ertesi gün sabah bildiriyoruz takıma, yorumlamak daha kolay oluyor. Herkes birbirinin listesine yorum yapıyor. Kaptanımız Pegasus zaten takım kurallarını sana bildirecektir, orada okursun...
Çok doğru yerdesin.
Ha bu arada hazır gelmişken .Yemek bölümünde yarışma var.Arkadaşımız Ausencia Zeytinyağlılar bölümünde yarışıyor. Bir oy verebilirsen memnun oluruz.
pegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim
selam kızlar bugün hiç giremedim zaten hastayım, elticiğim şehirdışından geldi onları emekli davet ettim. asya hiç durmadı bi dakka yakamı bırakmadı çıldırttı yani resmen. bi yandan yemek yapmam lazım bi yandan hastayım bi yandan asya hiç giremedim buraya ama su bile içemedim gerçekten zor durumdaydım kusura bakmayın şimdi geçmişe gidiyorum kimler neler kaynaymış bi bakayım.
bu arada kimler yokluğumu hissetmiş onlarada bi bakayım
canım özelden mesaj atıcam oraya bakşöyle anlatayım zeynep ablacım benım cok yakın bı erkek arkadasım vardı kankam 5 yıl oluo tanısalı işte
başta tanıstgımızda o burda okuodu ben ıstanbulda cok msajlasıoduk ama grusmuoduk ben rzeye geldım burda okulumu okudum blusmustuk ama kavga ettık snra ben 2 yıl baskasıyla cıktım snra ayrıldım
yurumedı cunku cocugu sevmıodum kalplede bı yere kadar
sonracıma bız barıstık ama bız bırbrımıze hep knka derdık barsnca byumususuz ıste o demedı dye bnde demedım knusmaya falan basladık işte hftada 3 4 gun blusuoduk falan o bna erkek arkadsın olmıcak dıe kural koyuyodu brbrımıze karısıoduk yanı o oldum olsı lafımı dınlerdı oje blem surmusumdr elıne kjafasına su ble doktum
bız kavga edıoduk ıkımızınde hayatında kmse olmıcaktı kural buydu snra bıgun dedıkı ben sen yokken mtsuzum falan dgum gnumde msaj falan yazdı soz möz gren herkez sevglı sanıodu zaten ama bunu bız hıc knusmadık
snra ben sna guvenmıorum dedım oda yuzuk takarım alyans altın guvenırsın kımseye bakmıcamı anlarsın dedı
bende benı sevmeyen bı adam bnu takmasın dedım
snra bkacgun agzmıza gelenı saydk brbrımıze karar ver ne hıslerın var dedım darlattı benı
snra bıgun zaten sevıosun benı dyodunya evet sevıorum dedı ole du n falan cıkmaya basladık
bugun dıo olesıne altın alyans takcam snra ıkımızde altın alcaz dyo ole bakalım ne olcak
yanlız uzulucem tek nkta arkadslıgımız bterse tam btecek artık
Merhaba Bahar'cım sağlık meslek çıkışlı sonrasında tıbbi laboratuvar önlisans bitti.Şimdi paramedik istiyorum(yani acil ve ilk yardım bölümü) Sağlıkla ilgili olan bölümler bana daha yakın..Bakalım inşallah olur..
canım özelden mesaj atıcam oraya bak
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın herkezte bı bahar yorgunlugu var o harıc takımdakılerın saglıgı ıyımılletın yerıde cvaplım dedım
alıntıyı çigdemim anlattı da cizelgeyi bende bilmiyorum helin gelice bir anlat gülüm birde bu hafta kim yapcak çizelgeyi ??
bende bilmiyorum gülüm
kuzu hoş geldinnnnnnniyiz sen nasılsın
çigdem avatar resmine bayıldımmmmm
çigdem avatar resmine bayıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?