Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü ve spor güzell

Meraba kizlar ben de kilo vermek istiyorum yarin nesfit diyetine girmeyi dusunuyorum su an 60 kiloyum hedefim 50 olmak beni de alirmisiniz ??

merhaba canım benim önce kendini bir tanıtsan kimsin adın ne nerde yasıyorsun yasın boyun kilon evlimis
sen anlat birazdan kaptanımız gelir sana cevap verir

pegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim

canım sakıncası yoksa bisey sorcam sen izmirin neresindesin istersen cevap vermeme hakkını kullanabilirsin

pegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim

:)))) sen olmasan napcaz bız zeynep abla ıyıkı geldın yanı senle ınsan cok rahat knusuo
hem kızlarlada kaynasırız

selam kızlar bugün hiç giremedim zaten hastayım, elticiğim şehirdışından geldi onları emekli davet ettim. asya hiç durmadı bi dakka yakamı bırakmadı çıldırttı yani resmen. bi yandan yemek yapmam lazım bi yandan hastayım bi yandan asya hiç giremedim buraya ama su bile içemedim gerçekten zor durumdaydım kusura bakmayın şimdi geçmişe gidiyorum kimler neler kaynaymış bi bakayım.

bu arada kimler yokluğumu hissetmiş onlarada bi bakayım

anlayabılıorum canım bndede oluo elden ayaktan kesılıo ınsan su ıcmek bıle ıskence gelıo neyse hosgeldn braz daha ıı oldunmu cnm bnım ?

canım özelden mesaj atıcam oraya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…