Yok canım topraks günde en az 5 mesajdan haftada 35 mesaj dedi. Kaptan 5 az 10 olsun hafada 70 dedi. Sonra Topraks bari 7 olsun günde haftada da 49 yapar el sıkışalım dedi. Kaptandan itiraz gelmedi.Bizde suskunluğu evet olarak kabul ettik. Yani en az haftada 49 mesaj yazman lazım günde en az 7 mesaj yazman lazım. Altında kalırsan ceza...
1 dilim kepek ekmek kaç gr. acaba tartı aldıysan sana zahmet bi tartıverir misin abla?
Bi de sen geçende bana sabah yoğurt mu yedin demiştin ya, sordum ama cevabını göremedim sabah yoğurt yenmez mi, ben hep yerdim ama yanlışsa yemiyim yani ?
Bu arada alıntılar süper gidiyor...
Aus düşünsene , ben aslında erkek mişim ne komik yaaa. Niye girmiş ki kadınlar kulübüne, kendine birini mi ayarlıycakmış ne alaka yani? İğrenç bişey. NAsıl çıktı ortaya?
Senin yorumlara bayılıyorum ben yaaa. Tiyatro kolu falan mıydın sen? Replikler süper.
sağolcanım sevindim beğenmene
ayyyy çok şımardım şimdi sağol canım yaaaaaaaaBende mesajlarının fanıyım canım , çok gülüyorum her birine
[/B]
Verirsin ya , neden varmeyeceksin ama bence süreye çok takılma .İnsanı psikolojik olarak çok etkiliyor , baskı oluyor.
Aynen canım , hele muuuhahhahahhaaaa sı yokmu
Yaaaa sen erkek olsan var yaa , kendimden şüphe duyarım artık .Çünkü onuda çok sevmiştim muhabbetini , seni de
Canım bir sürü olay oldu , kız arkadaşı girdi o erkek dedi , o girdi ben değilim o giren benim erkek arkadaşım dedi.Yönetim olaya el koydu falan ama ....Çok kafa kızdı , yani kızsa öyleydi
Bende oğlumla mıncıklaşıp , yuvarlandım azıcık , Masal salladım iki tane doğaçlama , geç kaldı bugün uyumaya , şimdi geldim ancak.
bence güzel menü canım tebrikler. ara öğünleri kaçırmıyosun artık .yatmadan menülerimi yazayım, bugün spor yalan oldu(
pazartesi
sabah
1,5 dilim tam buğday
peynirli omlet
b. peynir
çay
ara
3 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
öğlen
arkadaşımla dışarıdan ev yemeği söyledik bir porsiyonu paylaştık
ekmeksiz bezelye+pilav
cacık
ara
neskafe
1 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
akşam
4 köfte
çok az pilav
yarım kase m. çorbası
yoğurt
su 2 küsür
spor
50 dk mezdeke
eftelya nedem 40 dk yazmışki 50 dk yaptık:44:
salı
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
kaşar yemiyorum aus duyrulur:))
ara
2 krep ( kendim yaptım oğlanın beslenmesine ben de götürdüm arada ama yağsız tavada pişiriyorum ve çok incecik)
akşamüstü
çeyrek simit
1 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay
akşam
yarım kase çorba
tabağın içine çok az pilav ve çok az gemici
yoğurt
evde olunca menü şaştı ama akşamüstü yiyince akşam yemeğine çok acıkmamıştım çok az yedim
su 1,75
spor yok
şimdi de uykuya gidiyorum sabah erken kalkıp sporumu yapmaya çalışacağım
öpüldünüzzzzzzzzzzz
hehehehe o modelden bendede var.bak yine sinirlendim. hırrrrrrrrrrrslm kizlar,ben geldim bu günkü kabusum bitmedi,az öncede kayinvalidecigim caya geldi,tuz biber oldu oda
ben bi gecmise bakim,oglumda uyumadi,geldi cocugu mincik mincik sever gibi yapti,oglaninda uykusunu kacirdi
onuda uyuturum,gecmisede bakarim,sonra burda kalan olursa sohbet ederiz
canım artık hergün spor yapıyosun.acaba eşime söylsemde beni temeyemi gelse hihihih bende çabucak versem kilolarıgünaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
hımmmm gemici. ne güzel ya evdediyet yapan birisinin olması. benim koca paso tıkınıyo. götürüyo çikoları gözümün önündegünaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
mesaj hemen sayıyım:)
kağıt boş kalmasın diye cevap yazardık ya ona dönmüş seninkide ; kaptan boş kalmasın diye bunları spor diye yazdım :))Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
canım o telaşlayineiyibeslenmişsin güzel menü
çok güzel zeynep ablahemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
Bu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...
Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))
34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))
2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..
İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...
hoşgeldin canım. ben esin.ankaradan yağ eritiyorum