Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eftelya her sabah aynı kahvaltıyı yapıyorsun canım, bence arada şaşırt vücudunu farklı bir kahvaltı yap sürekli aynı şeyi yersen vücut ona alışıyor ve artık kilo verme duruyor, o yediğinde yaramaya başlıyor... Çok geçmiş olsun canımbu arada,Arpacık'a sarımsak sür iyi gelir

hafta içinde şirkette simitten başka bişey olmuyo ki ne önerirsin ne yiyim yani nesfit falan mı?

menü de güzel spor da hele kahvaltıda yeşil çaya bayıldım ben de öle yapıyımmmm

hafta içinde şirkette simitten başka bişey olmuyo ki ne önerirsin ne yiyim yani nesfit falan mı?

Canım ben instagramda görüyorum , çalışanlar evde hazırladıkları maydonuzu ve yeşillikleri limonlayıp plastik bardağa koyuyorlar, yanında kaşar değilde başka peynir çeşiditüketebilirsin, etiformun kızarmış ekmeği var 1-2 tane onu yiyebilirsin, 1 gün böyle, birgün simit yapabilirsin.. yada evde sandviç haırlayabilirsin , geceden doğra malzemeleri sabah hemen sandiviçi hazırla,Diyetisyenim sadviç ekmeğinin içini çıkarıp öyle sandviç yazmıştı bana ara öğünde , kutu süt alabilirsin ..... böyle uzayıp gider liste,simit ne kadar küçük olsa da çok masum değil, susamları vs... Hele kaşar peyniri en yağlı peynirlerden birisidir...

günaydınnnnnn yemekler ve menü ideal olmuş spor da güzzel daha ne olsunnn

günaydın kızlaaarrrrrr

dün gece benim sarı cadı yine formundaydı, bende onunla uyudum gelemedim birazdan şu işlerimi toparlıyım menümü yazıp geçmişe bakıcam
sizi seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm

aralarda badem beyaz leblebi yemek iyi oluyo arada ben de badem yiyorum da yazmayı unutuyorum b-fit benim arkadaşım da davet etmişti de beni bi salona zaman bulamıyorum evde yeterince trambolin falan yapıyoruz die

aralarda badem beyaz leblebi yemek iyi oluyo arada ben de badem yiyorum da yazmayı unutuyorum b-fit benim arkadaşım da davet etmişti de beni bi salona zaman bulamıyorum evde yeterince trambolin falan yapıyoruz die

ben normalde spor yapmayı yürümeyi çok seviyorum.ama vakit bulamıyorum 2. çocuktan sonra babaanneleri bakıyor akşam çıkar çıkmaz oraya gidiyorum ordanda 8-9 dan önde eve dönmemiz çok nadir.şimdi b-fiti kardeşim önerdi araştırdım gayet mantıklı geldi dün başladım inşallah faydasını görürüm.evdede ufak tefek birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yetiştiremiyorum akşam gidince çamaşır bılaşık çocuklar derken gece 12 yi buluyor.sabahta işe geliyorum ancak öğlen aralarım müsaitti onuda değerlendirdim işte.trambolinin faydasını görüyon mu bende almayı bir ara düşündüm ama bilemedim..

çigdem girdim verdigin linke ma hiç bir sey anlamadım ablacıgım

google adres çubuğuna tickerfactory.com yaz gelen sitelerden en üsttekini tıkla. açılan sayfadan Weight Loss linkini tıkla. Gelen yol resimlerinden birini seç numaraları tıklayarak daha fazlasını da görebilirsin. Seçimini yaptıktan sonra next yazısını tıkla . Burda da seçimini işaretle. En üstte passwordd yazan kutucuğa 4 rakamlı şifre yaz. Track bölümünde ortadaki weight yazanı seç.
Weight Measurements bölümünde yukarıdan aşağıya doğru ilk kutucuktaki pounds u değiştir kilogram yap . hedef kilon, başlangıç kilon, şu anki kilon ve bugünün tarihini yazacaksın. Tarihi Ay/Gün/ yıl şeklinde yazacaksın.
Body Mass Index (BMI) - Optional bölümünde
Height Units: kısmını değiştir Mtric/S.I. yap. Your Height: bölümünde mesela boyun 1,60 sa ilk kutucuğa 1 ikinciye 60 yazacaksın. next i seçeceksin. Gelen sayfayı aşağı doğru indir. bbCode: yazan bir bölüm var onun altındaki kutuda kodlar yazıyor. ikinci sırada
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqgH7xJ/weight.png gibi bir satır var o satırı başından sonuna kadar seç , seçtikten sonra üstü boyalıyken mousu sağ tıkla kopyala de.

KAdınlar kulübü sayfana geri gel. Yukarda sağda kullanıcı kontrol panelini tıkla. Sağda profil düzenleyi tıkla. Gelen sayfada biraz aşağı in , çizelge diye bir kutu var onun içini tıkla sağ tıkla yapıştır de. Sayfanın en altında da değişiklikleri kaydet var.

İşte bu kadar oldu da bitit maaşallah. Seninkide olur inşallah...

fıstıklar dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 poğaça
çay

ara
yarım kase nesfit
süt

öğlen
6 tane kıymalı yaprak sarma
yoğurt
1 dilim tam buğday

ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay

akşam
yarım kase domates çorba
bir tabağa 3 köfteli izmir köfte+az makarna
yoğurt

su 2 küsür:))
spor 30 dk trambolin

topraks cnm,benim simdi cikmam lazim,sen ausa özelden mesaj yazarmisin,sadece ne oldugunu sor,o sana anlatir,ikna et cnm,benim acil cikmam lazim,kücügün kresinden aradilar,düsmüs galiba,sonra gelicem,lütfen bos birakma

tadı nasıl acaba bi de doyurur mu bu insanı :))

bence bu iyi bir öneri ben de etiformun kızarmış ekmeğinden aldım dün arada ondan yedim:)

sabah kahvaltı olayını değerlendir bence demmay çok güzel yazmış

menünü çok beğendim, artık forumumuzda sağlıklı menüler görmek çok hoş :)))

görüşemedik arkadaşım ne zamandır bir denk gelemiyoruz

aralar ve öğleni atlamışsın hayırdır, özellikle mi, yoksa fırsatın mı omadı

afiyet olsun sabah yediğin puğaça haricinde herşey güzel.

bugün olmamış zeynep abla cısssssssssssss. ara yok öğle yok
canım gayet güzel menü tebrikler spor da var kaçamak yok

canım menün iyi sayılır.

Günaydın;

Bu sabah geç uyandım işe yetişme telaşıyla stresli kalktım. SAnırım bugün birçoğumuz da stres var napalım. Pegasusum inşallah oğlunda birşey yoktur çok merak ediyorum gelince yaz olur mu ? Aus gel artık hadi, seni de merak ediyorum. Dünkü listemi öğleden sonra yazabilirim . Bugün perşembe çok yoğun. Menülere de öğleden sonra yorum yazıcam. Öpüyorum sizi. Hoş kalın...

Topraksım ben de seni çooooooook seviyorum....

kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık

pts nin aynısı
salı
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım

aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum

spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah

trambolini aldığımızdan beri biz çok rahat ettik canım gerçekten işe yarıyor süper kalori yakılıyor tavsiye ederim

DUT: Demir açısından çok zengin, ödem çözücü, idrar söktürücü, bağırsak kurtlarını düşürücü etkisi var. Sadece dut meyvesinin değil yapraklarının da bu özelliği bulunuyor. Yaprakların bir diğer önemli özelliği ise kanamayı durdurması...
BEYAZ DUTUN FAYDALARI;
*Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
*Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
*Ateş düşürür.
*Karaciğeri kuvvetlendirir.
*Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
*Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
*Aç karnına yenen beyaz dut bağırsak kurtlarını düşürür. Mide ve bağırsakları rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…