Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence ekmek çok olmuş, sabah kipoğaçayı hiç bahsetmiyorum bile

topraks cnm,benim simdi cikmam lazim,sen ausa özelden mesaj yazarmisin,sadece ne oldugunu sor,o sana anlatir,ikna et cnm,benim acil cikmam lazim,kücügün kresinden aradilar,düsmüs galiba,sonra gelicem,lütfen bos birakma

Pegasus nedir allah aşkına senin bu son durum :2: Bir sadakamı versen napsan? Allah esirgesin canım,güzel haberlerle gel inşallah

Çok güzel bir 2 gün olmuş?Ne diyetiydi bu uyguladığın ve neden vazgeçtin ?

nasıl yani 3 gün aynı şeyleri yeme diyeti mi? işe yarıyomuymuş peki?

sen sanki dün biraz fazla mı yemişsin ne ama kan şekerin düşmesin yine de çok az yeme bölesi iyi zaten sporla tamamlıyosun ben sana dem,iştim o makarnayı yeme die bak ben yemedim

Bana cevap yazan arkadaslarabtesekkur ederim :) ben 20 yasindayim ve ogrenciyim bu kis cok kilo aldim sinavlar falan beni mahvetti ve 6 kilo alarak 60 kiloyum su an aslinda genelde kilom 54 dur ama bu kis cok aldim hedefim 54 kiloyken de 50 olmakti bu yuzden yaza kadar 50 olmak istiyrum bugun nesfit diyetine basladim insallah devami gelir

nasıl yani 3 gün aynı şeyleri yeme diyeti mi? işe yarıyomuymuş peki?

kızlarbu benim diyetisyenmin bana verdiği şok diyet 2010 da bi daha gitmiştim diyetisyene o zaman vermişti işe yarıyor ama 3. gün ayn şeyleri bıktığımdan bıraktım.

aus pegasus benim kuzenden hızlı davranmış 5. takıma haber yollamış :))))

bende bugün benim bi face de grubum vardı oraya yazdım çalışmak lazım

Canım hoşgeldin amagrupta bu tür diyetler yapmak yasak, 3 ana 3 ara öğünlü sağlıklı diyetler yaparak zayıflıyoruz, bende yeniyim senin gibi pegasus sağolsun bana kuralları yazdı, sana da yazacaktır

KIZLAAAAR Ben öğlene canım yemek yapmak istemiyor, Tavuk şiş rica ettim ,eşime gelirken getir diye acaba ne kadar yemeliyim? Tavuk sote gibi düşünüyorum ama fazla kaçırmamam gerek :26: ne kadar yemeliyim?

Son düzenleme:

menun guzel grunuo canım sporda yerınde su noranıda guzel tamamdır

zeynep abla sabah braz dengesız olmus öglen ve araların olmaması kötu:26: spor super su oranıda oyle bu arada gunaydın :)

spor ıyı canım menude ıyı sayı ama genelde sebze yemegını 4 kasık yıyın dıyolar ...

gunaydın canım menun guzel gzukuo bu arada gecmıs olsun arpacıkla ılgılı sasrımsak kesıp koyun gecer derler bde scak cay bardagının buharına tut gzunu derler yda en kolayı 2 lra falan eczaneye gt ılac verıo drek arkadasım almıstı ordan blıorum ama yag bezesıde ckıo olabılır canım aynı sekılde ckıolar ama o aldrmadan gecmıo .....

ayyyyyy ay akşamı okuyana kadar akşam oldu yahu:))

afferin sanaaaaaaaaa çok güzel

önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
çok sevindim tebrik ediyorum canım bende kaşar yemiyorum artık benim de yağlarım gitsinnnnn

Canlarım bende çıktım , yusuf paşa oyun ister .

Çok sağolun burada

Artık olduğu kadar diyelim , iddiam yoktu sayenizde iddialı oldum çıktım
olduğu kadar olmadığı kader, umarım seçilirsin canım

hoşgeldin canım, ben de 34 yaşındayım oğlum 2. sınıfa gidiyor, kızım 2 yaşına gelmek üzere, çalışıyorum. Aynı senin gibi doğumlarla gelen kilolarla en son 93 kiloyu gördüm, takıma girdiğimde 84 kiloydum sanırım. burada hoş bir arkadaşlık kurduk birbirimizi çok güzel motive ediyoruz, kurallarımıza uyarsan başarılı olursun

bu hafta derecedeyiz merak etme

hiç takma cidden de benim annemle babam arasında da 30 cm var belki daha fazla ama onların aşkı dillere destan :)))

Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
kesinlikle doğru yerdesin

canım ekmek çok az yemişsin, kepek yerine tam buğdayı tercih etsen iyi olur.özellikle öğlen yemek ye derim ben :))

15 dakika yakındır burda napıyorsa merak ettim gelmek isterse gelmek istiyorum desin

amacı farklıysa orasını da bilmeme ama biz şimdiye kadar gelenleri geri cevirmedik degilmi canım kaptanım
ajan mı sandın kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Merhaba Pegasus 07,oyumu Ausencia'ya verdimBaşarılar dilerim
teşekkür ederiz canım

ay yıkadım yıkadım, baskılara dayanamadım

Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
sen cuma tartıldığını yaz canım diyetisyeninki başka iki liste tutarsın kendine

olllleeeeey link verdim. Ben yaptım ben yaptım. Ne zor sanıyordum ne kolaymış. Allah benim tepemden baksın.
Allah seni çok sevsin :))) tatlısın yaaaaaaa

burada sıkı diyet yok haberin ola ayrıntıları zamanla öğrenirsin:))) biz çikolata da yiyoruz canım :))) sonunda ceza alsak da yiyoruz

bizim annenin baba tarafı da mesudiyeli he, herkesle hemşehriyim çok karışığım :)) melez miyim neyim:)))

canım çok geçmiş olsun zaten anne hasta olunca aksi gibi çocuklarda bi tuhaf oluyolar

pegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim
bence takıma kabul edilenlere röpörtaj yapalım sonradan gidenler oluyor

Yaptım sanırım çok uğraştım amaaa:)))
olmuuuuuuuşşşşşşşşşş

Saol ablacım bende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum
kolay gelsin iyi çalış hıııııııııııı soracaz notları :))

ben sordum, ben sordum ama içimden kendime sormuşum yazmayı unutmuşum :)) cidden farketmiştim yani

menun ıyıde canım bı yandan makarna bı yandan sarmanın ıcınde plav var var ıkısı aynı gunde olmamıs bnce snucta haftada 1 kez önerıolar makarna yada pılav yemesını oda sadece brını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…