fıstıklar dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 poğaça
çay
ara
yarım kase nesfit
süt
öğlen
6 tane kıymalı yaprak sarma
yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay
akşam
yarım kase domates çorba
bir tabağa 3 köfteli izmir köfte+az makarna
yoğurt
su 2 küsür:))
spor 30 dk trambolin
topraks cnm,benim simdi cikmam lazim,sen ausa özelden mesaj yazarmisin,sadece ne oldugunu sor,o sana anlatir,ikna et cnm,benim acil cikmam lazim,kücügün kresinden aradilar,düsmüs galiba,sonra gelicem,lütfen bos birakma
kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
pts nin aynısı
salı
ara;1 ç.b. süt
ara;1.ç.b.süt
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım
aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum
spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah
kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
ara;1 ç.b. süt
ara;1.ç.b.süt
ara;2 meyve 9 fındık
pts nin aynısı
salı
ara;1 ç.b. süt
ara;1.ç.b.süt
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım
aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum
spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah
hımmm güzel bir fikre benziyo bunu deniyim canım teşekkürler
sabah
1,5 poğaça
çay
ara
yarım kase nesfit
süt
öğlen
yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay
akşam
yarım kase domates çorba
yoğurt
spor 30 dk trambolin
Bence ekmek çok olmuş, sabah kipoğaçayı hiç bahsetmiyorum bile
Pegasus nedir allah aşkına senin bu son durum :2: Bir sadakamı versen napsan? Allah esirgesin canım,güzel haberlerle gel inşallah
Çok güzel bir 2 gün olmuş?Ne diyetiydi bu uyguladığın ve neden vazgeçtin ?
nasıl yani 3 gün aynı şeyleri yeme diyeti mi? işe yarıyomuymuş peki?
Bana cevap yazan arkadaslarabtesekkur ederim :) ben 20 yasindayim ve ogrenciyim bu kis cok kilo aldim sinavlar falan beni mahvetti ve 6 kilo alarak 60 kiloyum su an aslinda genelde kilom 54 dur ama bu kis cok aldim hedefim 54 kiloyken de 50 olmakti bu yuzden yaza kadar 50 olmak istiyrum bugun nesfit diyetine basladim insallah devami gelir
Günayddın Günaydın Günaydın, başlığı ilk açan ve ilk menüsünü yazan ben olayım dedim
gelelim Dünki menüme;
Kalkar kalkmaz; ılık limonlu ve ballı su
Sabah;1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay
Ara öğün;3 adet kuru erik
Öğlen;Peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; yarım bardak k-flakes, yarım bardak sütle birlikte, 5 badem
Akşam; 5 yk. yeşil fasulye, 2 yk. yoğurt, 1 dilim ekmek, bol salata
Ara; 1 portakal, 1 bardak süt, 3 form bisküvi
Spor; 1.15 saat yürüyüş, 30 tane mekik
Su; 2,5 lt
günaydın çigdemcigim günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım evimi toprladım suyumu aldım burdayım
hemen dünki listemi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 kere zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem
1 portakal boll yeşillik
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çoy
ara yok
ögle 2 bardak siyah çay
ara yok
akşam 6 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolll salata
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calıstım
dün cok yagmur yagıyordu ve ben diyetisyenime spordan sonra yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ordanda arkadasa oturmaya giitim yarım saat te orası sürdü
su 3 lt
spor ıyı canım menude ıyı sayı ama genelde sebze yemegını 4 kasık yıyın dıyolar ...17.04.2013 çarşamba günlük menüm:
sabah:
1 kupa sirkeli ballı su,
1,5 k.k.peynir,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
6 adet yeşil zeytin,
ara:
5 badem,
10 tane beyaz leblebi,
1 kupa çay (yarım şekerli)
öğle:
1 porsiyon tavuk döner,
el kadar lavaş ekmek,
2-3 çatal salata,
1 kupa çay (tek şekerli)arkadaşlar kaçak çay içiyorum o yüzden atmazsam tadı kötü oluyor bende çay içmezsem şiddetli baş ağrısı yaşıyorum o yüzden tek şekerlide olsa içiyorum.arada atmıyorum tabi..
ara:
1 fincan neskafe (şekersiz)
5 çilek
akşam:
6-7 kaşık taze fasulye,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
2 çay bardağı çay (şekersiz)
yatmadan önce 1 bardak sirkeli ballı su..
toplamda 2,25 lt su
spor:
30 dakika b-fit
100 mekik,
50 sağ 50 sol bacak kaldırıp indirme..
gunaydın canım menun guzel gzukuo bu arada gecmıs olsun arpacıkla ılgılı sasrımsak kesıp koyun gecer derler bde scak cay bardagının buharına tut gzunu derler yda en kolayı 2 lra falan eczaneye gt ılac verıo drek arkadasım almıstı ordan blıorum ama yag bezesıde ckıo olabılır canım aynı sekılde ckıolar ama o aldrmadan gecmıo .....günaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım geçmişe sonra bakacağım...
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
karnıyarık
2 kaşık pilav
cacık
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine ton balığı domates
akşam
domates çorba
izmir köfte
yoğurt
dün akşam yemekten sonra iğnemi olup hemen uyudum çok hastaydım spor yapamadım
sabah da gözümde arpacık çıkmış ilk kez oluyo nasıl geçer bu bilen var mıııııı
afferin sanaaaaaaaaa çok güzelhemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
çok sevindim tebrik ediyorum canımönce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
olduğu kadar olmadığı kader, umarım seçilirsin canımCanlarım bende çıktım , yusuf paşa oyun ister .
Çok sağolun burada
Artık olduğu kadar diyelim , iddiam yoktu sayenizde iddialı oldum çıktım
hoşgeldin canım, ben de 34 yaşındayım oğlum 2. sınıfa gidiyor, kızım 2 yaşına gelmek üzere, çalışıyorum. Aynı senin gibi doğumlarla gelen kilolarla en son 93 kiloyu gördüm, takıma girdiğimde 84 kiloydum sanırım. burada hoş bir arkadaşlık kurduk birbirimizi çok güzel motive ediyoruz, kurallarımıza uyarsan başarılı olursunBu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...
Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))
34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))
2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..
İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...
bu hafta derecedeyiz merak etmegeçmişi akşam okucam kızlar şimdi yemek hazırlamam lazım oglan dersaneden eşim işten gelir birazdan akşam burdayım ve plates yapıcam bugun hadı kızlar spora yüklenin bu hafta mutlaka dereceye girmemiz lazımmmmm
hiç takma cidden de benim annemle babam arasında da 30 cm var belki daha fazla ama onların aşkı dillere destan :)))Yanımda olacağınızdan eminim canım...Her zaman birlikten kuvvet doğduğunu gördüm..:).Boyumu takmıyorum ama tek bir durum hariç..Eşim yanıma geldiği zaman yanyana yürüdüğümüz zaman durum gerçekten farklı..Eşim 1,85 olunca işler çok pis karışıyor:))))Ama diyorum ne yapayım canım o beni böyle gördü böyle sevdi böyle aldı...Sonradan çekmedim ya hiççç yani:)))))
kesinlikle doğru yerdesinKızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
canım ekmek çok az yemişsin, kepek yerine tam buğdayı tercih etsen iyi olur.özellikle öğlen yemek ye derim ben :))Samsunda gök delinmiş gibi yağmur yağıyor...
sabah yürüyüşe çıkamadım,böyle havalarda birkaç kez çıkmıştım sonra 1 hafta hastalıktan yerimden kalkamamıştım..:))
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su,
Onun ardından bitki çayım
07,30 kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay,2 küçük küp peynir,1 adet salatalık domates ve bol maydnozdan oluşan söğüş,5 adet yeşil zeytin,küçük yarım dilim kepek ekmeği,
yarım litre su
Ara:1 adet kivi
Öğle: Bitki çayım....yarım kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
yarım litre su
ara:1 adet elma
Akşam:Bitki çayı...1 bardak su..2 yemek kaşığı bulgur pilavı,2 yemek kaşığı taze fasülye, yarım kase yoğurt
yarım litre su
Şimdi kendime az şekerli bir Türk kahvesi yapıcam..:))
sonra bol bolll su ve bitki çayımı içip uykuya:))))
Sevgiyle,sağlıcakla kalın..:))
ajan mı sandın kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz15 dakika yakındır burda napıyorsa merak ettim gelmek isterse gelmek istiyorum desin
amacı farklıysa orasını da bilmeme ama biz şimdiye kadar gelenleri geri cevirmedik degilmi canım kaptanım
teşekkür ederiz canımMerhaba Pegasus 07,oyumu Ausencia'ya verdimBaşarılar dilerim
ay yıkadım yıkadım, baskılara dayanamadımSelam kızlar, eve geldim , yemek yedim hemencecik şimdi temizlik yapcam, eee hafta sonu baskın var başlıyım şimdiden. Bizimkiler baba kız gezmeğe gitmiş.
Zeynep ablacım şarkı çok güzel, teşekkürler. Sesini çok güzel kullanıyor Cem Adrian.
Trençkot nooldu yıkandı mı?
Aaaa süper haber tebrikler Zeynep Abla. Çok sevindim.Darısı başıma inşallah.
Merhaba Nur Tuana, yazım şeklinden bize hemen uyum sağlıyacağını düşünüyorum. Kaptan nasıl seçiyor tebrikler doğrusu....Kilon çok değil ama idealine burada hızla ulaşırsın merak etme. Motivasyonu çok yüksek bir takımız.
Ben de İzmirde yaşıyorum, 29 yaşındayım . 2 yaşında bir kızım var. çalışıyorum. 75,8 ile başladım 12 martta bu takımla diyet yapmaya. Son 6 yıldır ilk defa kilo verdim. 52 kiloyla nişanlandım .6 .5 yıldır devamlı kilo alıyordum. o yüzden bu takıma çok inanıyorum.
Menü güzel olmuş canım, yediklerimizi içtiklerimizi, yaptığımız sporu ertesi gün sabah bildiriyoruz takıma, yorumlamak daha kolay oluyor. Herkes birbirinin listesine yorum yapıyor. Kaptanımız Pegasus zaten takım kurallarını sana bildirecektir, orada okursun...
Çok doğru yerdesin.
Ha bu arada hazır gelmişken .Yemek bölümünde yarışma var.Arkadaşımız Ausencia Zeytinyağlılar bölümünde yarışıyor. Bir oy verebilirsen memnun oluruz.
sen cuma tartıldığını yaz canım diyetisyeninki başka iki liste tutarsın kendineKızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
Allah seni çok sevsin :))) tatlısın yaaaaaaaolllleeeeey link verdim. Ben yaptım ben yaptım. Ne zor sanıyordum ne kolaymış. Allah benim tepemden baksın.
burada sıkı diyet yok haberin ola ayrıntıları zamanla öğrenirsin:))) biz çikolata da yiyoruz canım :))) sonunda ceza alsak da yiyoruzCanım günde 2 dilim ekmek ancak yiyorum oda kepek....Okadar çok şeyi terkettim ki...Günde 2-2,5 litre su içiyorum..Hayatımdan şekeri,unu ve tuzu tamamiyle çıkardım..Kola olmadan yapamazdım hiç kola içmiyorum,çikolatasız asla olmazdı hiç ama hiç çikolata yemiyorum günde yarım ekmek yerdim ekmek yemiyorum su pek içmezdim 2 litre su içiyorum..Yatmadan aburcubur yerdim yemek yediğim saat belli değildi artık en geç saat 6 da yemeğimi yemiş oluyorum yatana kadar su ile kendimi avutuyorum..Çok sıkı bir diyetteyim bol bol hareket ediyorum,Mekik,dans,yürüyüş...Asıl gerçek olan bundan işkence değil zevk alıyorum..Uykularım bile düzene girdi,Vücudumun hafiflediğini hissediyorum,yemek sonrası o halsizliğim uyuşukluğum tamamiyle ortadan kalktı,mide şişliği karın şişliği hiçbirşey kalmadı..:)))
bizim annenin baba tarafı da mesudiyeli he, herkesle hemşehriyim çok karışığım :)) melez miyim neyim:)))senin trençkotun yıkandını guzum :)))))))))))))))))))
kargoyla bana göder ben yıkarım ablası kız burda 10 gündür söylüyor duy artık kızın sesini :))))))))))))))
münün iyi canım seni yabancı sandım kusura bakma hoş geldin takımımıza çok eglencelidir bizim takım hatta ablamda az önce bende gelsem mi ne dedi :))))))
ayyyyy sen benim 2. versiyonumsun :)))))))
bende iyin canım bugun gittim diyetisyenıme ve çok mutlu ayrıldım hastaneden hatta otobüse gidene kadar hoplaya zıplaya gittim 1.400 gram vermişim ve bnun 1 kılosu yagdan gitmiş diyetisyenım bana içinden 4 kaket margarın cıkmıs dedi bir mutlu oldumkiiii :)
bu hafta listem degişti bakalım neler olucak.
canım benim sen başarırısın eminim ben :)
hadı kızlar göriyim sizi daha cok spor daha cokk daha cokkkk
kızlar ne oluyor bakıyım ortada ben bir seyler hissetim sankı
cok dogru kararlar almısın bebegim sende karadenizlisin bende yani hemseriyiz bak wuwum bir hemseri daha geldi bende orduluyum canım
cok iyi sonuclar alıcaksın gör bak
canım çok geçmiş olsun zaten anne hasta olunca aksi gibi çocuklarda bi tuhaf oluyolarselam kızlar bugün hiç giremedim zaten hastayım, elticiğim şehirdışından geldi onları emekli davet ettim. asya hiç durmadı bi dakka yakamı bırakmadı çıldırttı yani resmen. bi yandan yemek yapmam lazım bi yandan hastayım bi yandan asya hiç giremedim buraya ama su bile içemedim gerçekten zor durumdaydım kusura bakmayın şimdi geçmişe gidiyorum kimler neler kaynaymış bi bakayım.
bu arada kimler yokluğumu hissetmiş onlarada bi bakayım
bence takıma kabul edilenlere röpörtaj yapalım sonradan gidenler oluyorpegasusum canım benim pazartesiden itibaren popörtajlarımıza devam edelim mi ?? yeni katılan arkadaşlarımız oldu önce benim çokkkk sevdigim güzeller güzeli demmayımla başlayalım derim
olmuuuuuuuşşşşşşşşşşYaptım sanırım çok uğraştım amaaa:)))
kolay gelsin iyi çalış hıııııııııııı soracaz notları :))Saol ablacımbende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum
ben sordum, ben sordum ama içimden kendime sormuşum yazmayı unutmuşum :)) cidden farketmiştim yanihımmmm birileri ders çalışmaktan bahsetmiş bende aleseçalışmalıyım hafta kaldı sadece. kapak yüzü açmadım.asyanın uyku saati gelirannesi kaçar. nede olsa bugün kimsecikler beni sormamış .ühüüüüüüüüüüüüüüüü
sabah
1,5 poğaça
çay
ara
yarım kase nesfit
süt
öğlen
yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay
akşam
yarım kase domates çorba
yoğurt
spor 30 dk trambolin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?