Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi aksamlar
rapunzell yarin liste sirasi senin,müsaitmisin,degilsen siadaki arkadasa verelim görevi

bu gün yediklerinize yorum yapamadim,basim agriyor simdide,bir cayla ilac alim,sonra listeyi getiririm

ii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce

hımmm güzel menü canım bende tam neden iki gün aynı şeyleri yemiş dicektimki sen açıklamıssın

bunların hepsi bende var ve dutu coooooooooooooook sverim

kızlaaar şimdi yarın tartılıyor muyuz?
evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeye
sen yinede baslangic kilonu unutma,haftaya lazim olacak

evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeye
sen yinede baslangic kilonu unutma,haftaya lazim olacak

Ooo süper o zaman, C.tesi diyetisyende tartılırım, benim tartı fazla gösteriyor hem ne kadar fazla gösterdiğini de anlamış olurum, yanlışlık olmaz..Tamam canım unutmam kilomuda.. Bu arada beni takıma almayanı firurum Şaka yaptım alınmaca gücenmece yok

Son düzenleme:
dün mesaj yazmistim tartinla ilgil okudunmu:44:
yok tatlim kimse alinmaz,saka kaldirabiliyoruz

gecmisolsun cnm,nesi var annenin

insallah iyilesir tatlim,eger annenle ilgilenmen gerekse bende yapabilirim,sorun degil
sende musait oldugunda yaparsin

tesekkurler cnım ya bilmiyorum ki üşütme gibi bişey salgın flan heralde daha hastaneye gitmedik yarın ne olcak bilemiyorum ya listeyi sen yap da diyemiyorum gecen hafta da işim çıkmıştı

dün mesaj yazmistim tartinla ilgil okudunmu:44:
yok tatlim kimse alinmaz,saka kaldirabiliyoruz

Yoo gözümden kaçmış Tekrar yazabilir misin ? Pegasus'cum ben alınmam gücenmem anlamında yazdım sizin için değil yani, Kurallları şartları bilerek dahil oldum, deneme süreminde farkındayım, olurda kabul edilmez ve bir kural ihlali yapmışsam alınmam gücenmem

bu haftanin tirt i benim kizlar,Aus dan haber de olmadi,berrini bu hafta oylamaya sunacaktik,gelmiyor kac gündür,bide wuwum senin mutsuzluk bulasicimi ne,bana gecti,ay cok mutsuz hissediyorum,söyle bi uyyim,kimse dokunmasin,dokunsaar canim aciyacak sanki,öyle hic bisey yok gözümde,o kadarki su saatte ne yedigimi bilemezsiniz
yarin a kadar düzelmezsem biriniz cimdik atin banada kendime geleyim

Sayin pegasus07 siz bana neler ettiniiiz ben o yemekleri gördüm yaaa ben aciktim birdan acaip canim cekti dolmalar salatalarr

güzel fıstık menün kararında bence sporada başlamışın fıstık

güzelmiş kaptan menün tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…