sonunda söledi zaten yaaa :)) çatladım o diyene kadar
iyi aksamlar
rapunzell yarin liste sirasi senin,müsaitmisin,degilsen siadaki arkadasa verelim görevi
bu gün yediklerinize yorum yapamadim,basim agriyor simdide,bir cayla ilac alim,sonra listeyi getiririm
kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
pts nin aynısı
salı
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım
aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum
spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah
bunların hepsi bende var ve dutu coooooooooooooook sverimDUT: Demir açısından çok zengin, ödem çözücü, idrar söktürücü, bağırsak kurtlarını düşürücü etkisi var. Sadece dut meyvesinin değil yapraklarının da bu özelliği bulunuyor. Yaprakların bir diğer önemli özelliği ise kanamayı durdurması...
BEYAZ DUTUN FAYDALARI;
*Vücuda kuvvet verir, kansızlığa iyi gelir.
*Ağız, bademcik ve boğaz iltihabı, diş eti hastalıkları ve öksürüğe karşı faydalıdır.
*Ateş düşürür.
*Karaciğeri kuvvetlendirir.
*Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder.
*Özellikle yemekle birlikte yenildiğinde hazmı kolaylaştırır.
*Aç karnına yenen beyaz dut bağırsak kurtlarını düşürür. Mide ve bağırsakları rahatlatır.
gecmisolsun cnm,nesi var anneninii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce
bunların hepsi bende var ve dutu coooooooooooooook sverim
evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeyekızlaaar şimdi yarın tartılıyor muyuz?
ii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce
kızlaaar şimdi yarın tartılıyor muyuz?
evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeye
sen yinede baslangic kilonu unutma,haftaya lazim olacak
dün mesaj yazmistim tartinla ilgil okudunmu:44:Ooo süper o zaman, C.tesi diyetisyende tartılırım, benim tartı fazla gösteriyor hem ne kadar fazla gösterdiğini de anlamış olurum, yanlışlık olmaz..Tamam canım unutmam kilomuda.. Bu arada beni takıma almayanı firurumŞaka yaptım alınmaca gücenmece yok
evet canım benım tartılıoruzıns ıı olur snuclar
gecmisolsun cnm,nesi var annenin
insallah iyilesir tatlim,eger annenle ilgilenmen gerekse bende yapabilirim,sorun degil
sende musait oldugunda yaparsin
Çok geçmiş olsun
dün mesaj yazmistim tartinla ilgil okudunmu:44:
yok tatlim kimse alinmaz,saka kaldirabiliyoruz
güzel fıstık menün kararında bencekızlar daha yenı uyandım drek cvap yazdım menulere sımdıden hepınıze kocaman gunaydınlar
benım menum
sabah 1 yumurta 1 dlım kepek ekmegı 1 k.ktsu peynır lıht 1 bardak cay ıctım 1 kupa ama ıcınede seker koydum yarım tatlı kasıgından brazcık fazlaama nescafeyle aynı kalorı anca olur
ara
5 tane badem 1 kru kayısı
öglen
1 kase crba yarım dlım kpek ekmegı
ara
1 kase clek yedım vallahı kalorıyı blmıom
aksam
salata yedım brokolı salatası yogrt ve sarımsaklı bde pulbıberlı okadar
2 ltre su
yarımsaat dans ettım
bıde 30 bı elıme 30 obur elıme agırlık calıstım 2 kılo ıle
bıde belımı saga sole cevırdım 100 kere
ayaklarımı karnıma cektım ayakta sırasıyla 50 şer kez
güzelmiş kaptan menün tebriklerMerhaba kizlar
Dün yediklerimi yazayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 bardak portakalsuyu
Ara
1 dl ananas,5 findik
Öglen
Ispanakli peynirli salata,1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
5 cubuk kraker,2 cilek
Aksam
4 izgara köfte,1 dl ekmek,salata,ayran
Spor
1:30 dk bisiklet gezmesi,40 dk yürüyüs,300 mekik
Su
3 lt
Gecmise bakamadim ,simdi cikam lazim,sonra gelirsem bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?