tamam cnm,benim hatlar bu gün karisik,ters anlayabiliyorum,kusura bakmaYoo gözümden kaçmışTekrar yazabilir misin ? Pegasus'cum ben alınmam gücenmem anlamında yazdım sizin için değil yani, Kurallları şartları bilerek dahil oldum, deneme süreminde farkındayım, olurda kabul edilmez ve bir kural ihlali yapmışsam alınmam gücenmem
günaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım geçmişe sonra bakacağım...
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
karnıyarık
2 kaşık pilav
cacık
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine ton balığı domates
akşam
domates çorba
izmir köfte
yoğurt
dün akşam yemekten sonra iğnemi olup hemen uyudum çok hastaydım spor yapamadım
sabah da gözümde arpacık çıkmış ilk kez oluyo nasıl geçer bu bilen var mıııııı
günaydın kızlaaarrrrrr
dün gece benim sarı cadı yine formundaydı, bende onunla uyudum gelemedimbirazdan şu işlerimi toparlıyım menümü yazıp geçmişe bakıcam
sizi seviyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
tadı nasıl acaba bi de doyurur mu bu insanı :))
bence bu iyi bir öneri ben de etiformun kızarmış ekmeğinden aldım dün arada ondan yedim:)
sabah kahvaltı olayını değerlendir bence demmay çok güzel yazmış
menünü çok beğendim, artık forumumuzda sağlıklı menüler görmek çok hoş :)))
görüşemedik arkadaşım ne zamandır bir denk gelemiyoruz
aralar ve öğleni atlamışsın hayırdır, özellikle mi, yoksa fırsatın mı omadı
kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
pts nin aynısı
salı
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım
aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum
spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah
cok gencsin daha ama verirsin kilonuBana cevap yazan arkadaslarabtesekkur ederim :) ben 20 yasindayim ve ogrenciyim bu kis cok kilo aldim sinavlar falan beni mahvetti ve 6 kilo alarak 60 kiloyum su an aslinda genelde kilom 54 dur ama bu kis cok aldim hedefim 54 kiloyken de 50 olmakti bu yuzden yaza kadar 50 olmak istiyrum bugun nesfit diyetine basladim insallah devami gelir
canımın ennnn içi bana diyetisyenim 100 gram tavuk eti dedi
Canım hoşgeldin amagrupta bu tür diyetler yapmak yasak, 3 ana 3 ara öğünlü sağlıklı diyetler yaparak zayıflıyoruz, bende yeniyim senin gibi pegasus sağolsun bana kuralları yazdı, sana da yazacaktır
yasakkkkk
KIZLAAAAR Ben öğlene canım yemek yapmak istemiyor, Tavuk şiş rica ettim ,eşime gelirken getir diye acaba ne kadar yemeliyim? Tavuk sote gibi düşünüyorum ama fazla kaçırmamam gerek :26: ne kadar yemeliyim?
insallah canım kilo vermeyenle konusmucamayyyyyy ay akşamı okuyana kadar akşam oldu yahu:))
afferin sanaaaaaaaaa çok güzel
çok sevindim tebrik ediyorum canımbende kaşar yemiyorum artık benim de yağlarım gitsinnnnn
olduğu kadar olmadığı kader, umarım seçilirsin canım
hoşgeldin canım, ben de 34 yaşındayım oğlum 2. sınıfa gidiyor, kızım 2 yaşına gelmek üzere, çalışıyorum. Aynı senin gibi doğumlarla gelen kilolarla en son 93 kiloyu gördüm, takıma girdiğimde 84 kiloydum sanırım. burada hoş bir arkadaşlık kurduk birbirimizi çok güzel motive ediyoruz, kurallarımıza uyarsan başarılı olursun
bu hafta derecedeyiz merak etme
hiç takma cidden de benim annemle babam arasında da 30 cm var belki daha fazla ama onların aşkı dillere destan :)))
kesinlikle doğru yerdesin
canım ekmek çok az yemişsin, kepek yerine tam buğdayı tercih etsen iyi olur.özellikle öğlen yemek ye derim ben :))
ajan mı sandın kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
teşekkür ederiz canım
ay yıkadım yıkadım, baskılara dayanamadım
sen cuma tartıldığını yaz canım diyetisyeninki başka iki liste tutarsın kendine
Allah seni çok sevsin :))) tatlısın yaaaaaaa
burada sıkı diyet yok haberin ola ayrıntıları zamanla öğrenirsin:))) biz çikolata da yiyoruz canım :))) sonunda ceza alsak da yiyoruz
bizim annenin baba tarafı da mesudiyeli he, herkesle hemşehriyim çok karışığım :)) melez miyim neyim:)))
canım çok geçmiş olsun zaten anne hasta olunca aksi gibi çocuklarda bi tuhaf oluyolar
bence takıma kabul edilenlere röpörtaj yapalım sonradan gidenler oluyor
olmuuuuuuuşşşşşşşşşş
kolay gelsin iyi çalış hıııııııııııı soracaz notları :))
ben sordum, ben sordum ama içimden kendime sormuşum yazmayı unutmuşum :)) cidden farketmiştim yani
kızlar daha yenı uyandım drek cvap yazdım menulere sımdıden hepınıze kocaman gunaydınlar
benım menum
sabah 1 yumurta 1 dlım kepek ekmegı 1 k.ktsu peynır lıht 1 bardak cay ıctım 1 kupa ama ıcınede seker koydum yarım tatlı kasıgından brazcık fazlaama nescafeyle aynı kalorı anca olur
ara
5 tane badem 1 kru kayısı
öglen
1 kase crba yarım dlım kpek ekmegı
ara
1 kase clek yedım vallahı kalorıyı blmıom
aksam
salata yedım brokolı salatası yogrt ve sarımsaklı bde pulbıberlı okadar
2 ltre su
yarımsaat dans ettım
bıde 30 bı elıme 30 obur elıme agırlık calıstım 2 kılo ıle
bıde belımı saga sole cevırdım 100 kere
ayaklarımı karnıma cektım ayakta sırasıyla 50 şer kez
ausun yemek yarısması ile ilgili canımKızlar neler oluyo şu asya uyusun dalıcam konuya
Merhaba kizlar
Dün yediklerimi yazayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 bardak portakalsuyu
Ara
1 dl ananas,5 findik
Öglen
Ispanakli peynirli salata,1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
5 cubuk kraker,2 cilek
Aksam
4 izgara köfte,1 dl ekmek,salata,ayran
Spor
1:30 dk bisiklet gezmesi,40 dk yürüyüs,300 mekik
Su
3 lt
Gecmise bakamadim ,simdi cikam lazim,sonra gelirsem bakicam
mesaim bitiyo hepinizi öpüyorum
akşam girmeye çalışırım
evet bu mesajımla 99 oldu akşamda konuşursam tamam yani cezaya kalmadım ha hayyyy:))) toplu mesaj yazdığımı da düşünürsek oldukça çenebaz bir hafta geçirmişim
ha merve ha bahar,zeynebimi kircan,2 dk ligina merve oluver ne olacak
evet canım :)kızlaaar şimdi yarın tartılıyor muyuz?
evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeye
sen yinede baslangic kilonu unutma,haftaya lazim olacak
çigdem canım benim sen bizim takımdasın inşallahOoo süper o zaman, C.tesi diyetisyende tartılırım, benim tartı fazla gösteriyor hem ne kadar fazla gösterdiğini de anlamış olurum, yanlışlık olmaz..Tamam canım unutmam kilomuda.. Bu arada beni takıma almayanı firurumŞaka yaptım alınmaca gücenmece yok
canım neler oldu ben kaçırdım ama üzülme yaaaa kıyamam bizde oturur aglarız valla yaaaÖzelden tüm mesajlarınızı okudum .
Sağolun çok.
Lütfen keyfinizi kaçırmayın , kaldığınız yerden devam arkadaşlar .
Bu konuda burada kapansın lütfen . Kazene yazdım , cevap gelmedi henüz.
Sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan . Ben çok utandım çok bir tek onu biliyorum .Hem de çok utandım . Yazamıyorum da , neyse .
sen birde bu günü görgüzelmiş kaptan menün tebrikler
arkadaşlar ben kaçıyorum mesaim bitti hazırlanıp ıslanayım.kendinize iyi bakın..
bu haftanin tirt i benim kizlar,Aus dan haber de olmadi,berrini bu hafta oylamaya sunacaktik,gelmiyor kac gündür,bide wuwum senin mutsuzluk bulasicimi ne,bana gecti,ay cok mutsuz hissediyorum,söyle bi uyyim,kimse dokunmasin,dokunsaar canim aciyacak sanki,öyle hic bisey yok gözümde,o kadarki su saatte ne yedigimi bilemezsiniz
yarin a kadar düzelmezsem biriniz cimdik atin banada kendime geleyim
iyi aksamlar
rapunzell yarin liste sirasi senin,müsaitmisin,degilsen siadaki arkadasa verelim görevi
bu gün yediklerinize yorum yapamadim,basim agriyor simdide,bir cayla ilac alim,sonra listeyi getiririm
tamam cnm,benim hatlar bu gün karisik,ters anlayabiliyorum,kusura bakma
tekrar yazim cnm
sen evdeki tartinin yanlis tarttigini söylemistin,ve cuma tartildiginda 500 gr eksik yazarim demisti(yanlissa düzelt lütfen)
simdi cnm,tarti degisikliginde degisik uygulama yapiliyor,yani tarti degisikliginden kaynaklanan artis veya eksilis baslangic kilona eklenip hesaplaniyor,simdi sen bi diyetisyen,bir ev tartisiyla tartilirsan her hafta karisiklik yasariz,bu sikki eliyoruz o yüzden
2. secenegin olan evdeki tartida 500 gr fazla yazma seceneginide eliyoruz,cünkü belki o hafta kilo almissindir,veya evdeki belki dogrusudur,kimsenin hakki gecmesin üstümüze onuda eledik
benim fikrim sen bize bildirdigin kilonu evdeki tartina göre tartil ve bildir,cünkü tarti ne kadar diyetisyeninkiyle ayni olmasada haftalik kac gr verdiysen o yazar,bizimde amacimiz haftalik verdiklerimiz zaten
yani dedigim gibi her hafta evdeki tartinla tartil ve bize o kilonu bildir cnm,bizde listeyi ona göre degistiririz
ha merve ha bahar,zeynebimi kircan,2 dk ligina merve oluver ne olacak
güzel fıstık menün kararında bencesporada başlamışın fıstık
yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emimenün iyi ama arada degistir fıstıgım gözünede toprakım tükürsün gecer
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fırsat olmadı canım benim
birdaha kusan musan yok canım saglıgınız bozulur normal diyetinize dönün ben hiç begenmedim menünü
cok gencsin daha ama verirsin kilonu
insallah canım kilo vermeyenle konusmucam
bunları sen mi yedin gülümmmmafferin sana sporda harika olmus
ausun yemek yarısması ile ilgili canım
kaptanım süpersinnnnn
evet canım :)
çigdem canım benim sen bizim takımdasın inşallah
:)) benden cok zaten mrak ettın ben yok ole bse dıodum
evet zeynep ablacım bayaga yemısım dımımenün iyi ama arada degistir fıstıgım gözünede toprakım tükürsün gecer
bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fırsat olmadı canım benim
birdaha kusan musan yok canım saglıgınız bozulur normal diyetinize dönün ben hiç begenmedim menünü
cok gencsin daha ama verirsin kilonu
insallah canım kilo vermeyenle konusmucam
bunları sen mi yedin gülümmmmafferin sana sporda harika olmus
ausun yemek yarısması ile ilgili canım
kaptanım süpersinnnnn
evet canım :)
çigdem canım benim sen bizim takımdasın inşallah
ii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce
tamam öyle yapayım o zaman, bana müsade, biraz des çalışayım, aksilik oğlumda uyumadı daha ,iyi geceler Hanımlar :)
Baharcım bırak dutu falanda yarın tartılma günübakalım hangimiz daha çok kilo vermişiz, işin ucunda 100mekik var
evet zeynep ablacım bayaga yemısım dımı
engin tecrübelerime ve istatistiklerime dayanarak kararımı verd,m ve dogru cıktı he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?