Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam cnm,benim hatlar bu gün karisik,ters anlayabiliyorum,kusura bakma
tekrar yazim cnm
sen evdeki tartinin yanlis tarttigini söylemistin,ve cuma tartildiginda 500 gr eksik yazarim demisti(yanlissa düzelt lütfen)
simdi cnm,tarti degisikliginde degisik uygulama yapiliyor,yani tarti degisikliginden kaynaklanan artis veya eksilis baslangic kilona eklenip hesaplaniyor,simdi sen bi diyetisyen,bir ev tartisiyla tartilirsan her hafta karisiklik yasariz,bu sikki eliyoruz o yüzden
2. secenegin olan evdeki tartida 500 gr fazla yazma seceneginide eliyoruz,cünkü belki o hafta kilo almissindir,veya evdeki belki dogrusudur,kimsenin hakki gecmesin üstümüze onuda eledik
benim fikrim sen bize bildirdigin kilonu evdeki tartina göre tartil ve bildir,cünkü tarti ne kadar diyetisyeninkiyle ayni olmasada haftalik kac gr verdiysen o yazar,bizimde amacimiz haftalik verdiklerimiz zaten
yani dedigim gibi her hafta evdeki tartinla tartil ve bize o kilonu bildir cnm,bizde listeyi ona göre degistiririz

menün iyi ama arada degistir fıstıgım gözünede toprakım tükürsün gecer

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fırsat olmadı canım benim

birdaha kusan musan yok canım saglıgınız bozulur normal diyetinize dönün ben hiç begenmedim menünü

cok gencsin daha ama verirsin kilonu

canımın ennnn içi bana diyetisyenim 100 gram tavuk eti dedi

insallah canım kilo vermeyenle konusmucam

bunları sen mi yedin gülümmmm afferin sana sporda harika olmus

Kızlar neler oluyo şu asya uyusun dalıcam konuya
ausun yemek yarısması ile ilgili canım

mesaim bitiyo hepinizi öpüyorum
akşam girmeye çalışırım

kaptanım süpersinnnnn

evet bu mesajımla 99 oldu akşamda konuşursam tamam yani cezaya kalmadım ha hayyyy:))) toplu mesaj yazdığımı da düşünürsek oldukça çenebaz bir hafta geçirmişim

ha merve ha bahar,zeynebimi kircan,2 dk ligina merve oluver ne olacak

kızlaaar şimdi yarın tartılıyor muyuz?
evet canım :)

evet cnm,yarin tartiliyoruz yanliz sen bu hafta listeye alinmiyorsun,haftaya oylamaya sunacagim,cogunluk evet derse haftaya alinacaksin listeye
sen yinede baslangic kilonu unutma,haftaya lazim olacak

çigdem canım benim sen bizim takımdasın inşallah

canım neler oldu ben kaçırdım ama üzülme yaaaa kıyamam bizde oturur aglarız valla yaaa

en son duydugum haberlere gore mtsuzluk benı secmıs pegasusum bana donecekmıs sen mutlu olcan yanı :))))))) hava degısımı yapıo sımdık mutsuzluk
şaka bı yanada ıns gecer hayata kuskunluk bıkkınlık falan

tamam öyle yapayım o zaman, bana müsade, biraz des çalışayım, aksilik oğlumda uyumadı daha ,iyi geceler Hanımlar :)

yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emi

evet zeynep ablacım bayaga yemısım dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…