- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emi
ama düzenli olmuş :)
bu haftanin tirt i benim kizlar,Aus dan haber de olmadi,berrini bu hafta oylamaya sunacaktik,gelmiyor kac gündür,bide wuwum senin mutsuzluk bulasicimi ne,bana gecti,ay cok mutsuz hissediyorum,söyle bi uyyim,kimse dokunmasin,dokunsaar canim aciyacak sanki,öyle hic bisey yok gözümde,o kadarki su saatte ne yedigimi bilemezsiniz
yarin a kadar düzelmezsem biriniz cimdik atin banada kendime geleyim
zaten merve demek ben demek , ben demek merve demek kaptan
sen birde bu günü gör
ceza verecekler siraya girsin
snunda bı yerden baslayayım dedım hayatım....
bizdede gelincik derler,bendede cikmisti,akillinin biri sarimsak sür gecer demisti,bende daha akilliyim ya hemen denedim,gözümün yanmasiyla kaldimyapamıyorum alıntılarıanlıyanlar anlıyordur benim kusuruma bakmazlar canım benim
o na arpacık denmez kayseride ikdirse denir ve haberi olmadan biri tükürürse geçertükürüyüm derken ileri gitmeyin haaaa
ben yakın arkadaslarım uzerınde ıstatıstık kullanmıorum canım ya tutmazsa olayı varyakaybetcegıme söliyene kadar bekletırım
yapamıyorum alıntılarıanlıyanlar anlıyordur benim kusuruma bakmazlar canım benim
o na arpacık denmez kayseride ikdirse denir ve haberi olmadan biri tükürürse geçertükürüyüm derken ileri gitmeyin haaaa
baharım senin menün nerde gecmişten geliyorum gözüme çarpmadı
cnm persembenin günahi yok,ben canim sikilirsa ne bulursam yerim,yani istem disi oluyor,elim aliyor,agzim yiyoraaaay o kadarmı çok yedin kaptan ya varya hep şu perşembe ünü hepimizn işstahı sçılıyo bende biraz bişiler yapım :26::26:
oyy gecmıs olsun bebegım bnde yapamıodm işte yavas yavas işteeeeçok iyi yaptın hayatım bende hastayım yapamıyom
cnm persembenin günahi yok,ben canim sikilirsa ne bulursam yerim,yani istem disi oluyor,elim aliyor,agzim yiyor
benim bir sucum yok yani
:)yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emi
tesekkurler cnım ya bilmiyorum ki üşütme gibi bişey salgın flan heralde daha hastaneye gitmedik yarın ne olcak bilemiyorum ya listeyi sen yap da diyemiyorumgecen hafta da işim çıkmıştı
ben valla hemen atlarım fıstık tutamam içimde hiç bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?