Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emi

yapamıyorum alıntıları anlıyanlar anlıyordur benim kusuruma bakmazlar canım benim

o na arpacık denmez kayseride ikdirse denir ve haberi olmadan biri tükürürse geçer tükürüyüm derken ileri gitmeyin haaaa

aaaay o kadarmı çok yedin kaptan ya varya hep şu perşembe ünü hepimizn işstahı sçılıyo bende biraz bişiler yapım :26::26:

bizdede gelincik derler,bendede cikmisti,akillinin biri sarimsak sür gecer demisti,bende daha akilliyim ya hemen denedim,gözümün yanmasiyla kaldim

özeline bak cnm

aaaay o kadarmı çok yedin kaptan ya varya hep şu perşembe ünü hepimizn işstahı sçılıyo bende biraz bişiler yapım :26::26:
cnm persembenin günahi yok,ben canim sikilirsa ne bulursam yerim,yani istem disi oluyor,elim aliyor,agzim yiyor
benim bir sucum yok yani

çarşamba menüm biraz geç oldu ama
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…