Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben cıkıyorum biraz işim var sizi cok seviyorum ausu görürseniz lütfen söyleyin bana ulassın sabah kilomu yazar ben spora giderim ama bu hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım işte o ka

wuwum canım benim ben uyuyorum ya hiç halim yok ha bire hapşırıyom burnumu çekiyom bogazım zaten agzımın içinde atıyo sanki
inmiş bogazım yarın işe gitmezsem sabah görüşürüz kızlar öpüldünüz ha bide kilomdan hiç umutlu degilim akşam bi kaçamak yaptım :26:
iyi geceler hepinize öpüldünüz yarın dereceye gireriz inşallah ha bide kızlar bana dua edermisiniz yarın erkek arkadasımın çok önemli bi basvurusu acıklanıcak bide ben bi yere basvurdum o yarın acıklanabilirmiş inşallah olur ikiside
iyi geceler kızlar tekrardan bays bays

kızlar ben cıkıyorum biraz işim var sizi cok seviyorum ausu görürseniz lütfen söyleyin bana ulassın sabah kilomu yazar ben spora giderim ama bu hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım işte o ka
iyi geceler cnm,önce özeline bak,sonra cik,bende cikayim,uykum gelyor zaten,daha listeyi getircektim demi:44:
onuda halledeyim,sonra uyurum
birisi derecemi dedi

iyi geceler zeynep abla ben kendimden pek umutlu degilim inşallah kilo almamışımdır yaaa :26:

kaptanım canım benim şu 10 dakika trafınıne bende takıldım da eminimki okuyunca cok sinirlenicem ama sakın olup kendime hakım olmaya cakısıcam
hadı sende yat takma kafana bütün hafta canın cıktı ama o nu yapanların yanına kalmaz yaptıkları allahım yarına koyar ama yanına koymaz onların

iyi geceler cnm,hadi ben yaptim,sen niye yapyon kacamak

duam sizinle cnm,insallah ikiniz icinde hayirlisi olurr

bende uyucam smdık canım ıı geceler sanada hepınızde ıı geceler bende kactım

sakin ol cnm,bos ver,2-3 kendini bilmezin laflari,onlari dikkate almak bile insanlik sucu,her yazilana kafa yorulmaz cnm,karsindaki insan olsaydi uyarisini veya her neyse özelden uygun bir dille söyerdi,dedigim gibi,kücük insanciklar bu sekilde davrananlar

bnde ckıorum zeynep ablacım ii geceler ii geceler sanada pegasusum yoruldum vallahı bı yatıyım

pegasus canım ya yazılanları okudum sinirden yerimde duramadım ama ausun hatırı var sesimi cıkartmıyorum ne basit insanlar var ya sevyesizler ama yarısmayı 3. sırada götüren üye ne güzel yazı yazmıs anlayana ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…