Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksa

kaptan iş yerinde ben giremiyorum bana sıra geldignde ben ne yapcam :44:
cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyi
tamam öyle yapayım o zaman, bana müsade, biraz des çalışayım, aksilik oğlumda uyumadı daha ,iyi geceler Hanımlar :)
iyi geceler cnm
bu mutsuzluktan canım ınsan napcanı sasrıo
hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsam
:)

sen gül kaptanımmm
hep beraber gülelim cnm
liste icin ne diyosun pegasusum
sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyi

anlaştık kaptan

aa aa hiç senin suşun olurmu kaptan ayıp ediyon
anlayisli üyenin hali baska oluyor cnm,gel bir sarilayim sana
sen bunlari evdenmi cektin cnm,yoksa calintimi

saoll cnım ya böyle de utanıyorum iki haftadır bişey oluyo cok tesekkurlerr

çok geçmiş olsun bebeşimmmmm benim kızımda üşütmüş hastaymış pazar günü gel kızım dedim şimdi vizelere giriyor

olsun pegasusum bdahakı hafta daha ıı verırsın hem belkı kılona yansımamıstr hayatım... evet mutsuzluga ceza ver bebegım kötü oo ihhh gtsın gıtsın

Sayin pegasus07 siz bana neler ettiniiiz ben o yemekleri gördüm yaaa ben aciktim birdan acaip canim cekti dolmalar salatalarr
ben bu mesaji simdi gördüm cnm,kusura bakma
öylemi oldu,kusura bakma cnm
neyse hafta sonu geldi,bir kac dolmadan bisey cikmaz,bak salatayada yag koymazsan diyet icin hem doyurucu,hemde lezzetli olur,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…