- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
aa aa hiç senin suşun olurmu kaptan ayıp ediyoncnm persembenin günahi yok,ben canim sikilirsa ne bulursam yerim,yani istem disi oluyor,elim aliyor,agzim yiyor
benim bir sucum yok yani
benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksaen son duydugum haberlere gore mtsuzluk benı secmıs pegasusum bana donecekmıs sen mutlu olcan yanı :))))))) hava degısımı yapıo sımdık mutsuzluk
şaka bı yanada ıns gecer hayata kuskunluk bıkkınlık falan
cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyikaptan iş yerinde ben giremiyorum bana sıra geldignde ben ne yapcam :44:
iyi geceler cnmtamam öyle yapayım o zaman, bana müsade, biraz des çalışayım, aksilik oğlumda uyumadı daha ,iyi geceler Hanımlar :)
hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsambu mutsuzluktan canım ınsan napcanı sasrıo
hep beraber gülelim cnm:)
sen gül kaptanımmm
sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyiliste icin ne diyosun pegasusum
benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksa
cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyi
iyi geceler cnm
hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsam
hep beraber gülelim cnm
sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyi
anlayisli üyenin hali baska oluyor cnm,gel bir sarilayim sanaaa aa hiç senin suşun olurmu kaptan ayıp ediyon
sen bunlari evdenmi cektin cnm,yoksa calintimiçarşamba menüm biraz geç oldu ama
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından Eki Görüntüle 689011 bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum Eki Görüntüle 689013 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:
benden gitsin ama sanada gelmesin,mümkünse bizim takima bir daha ugramasin,ceza veririm yoksa
cnm senin yerine siradaki arkadas yapar,sende ögren diye cumartesi yeniden hazirlarsin listeyi
iyi geceler cnm
hic söyleme cnm ya,ben bu yedikerimi 2 hafta sporla anca eritirim,yani yarin benden umudunuzu kesin,birde fazla cikarsam
hep beraber gülelim cnm
sen anneciginle ilgilen cnm,benim siram geldigindede sen yaparsin,ben hazirlarim listeyi
çarşamba menüm biraz geç oldu ama
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından Eki Görüntüle 689011 bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum Eki Görüntüle 689013 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:
rica ederim cnm,utanacak ne var,keyif icin olmuyor ya,hastalik bu, hepimizin basinda olabilir,annecigin cabucak iyilessin,hic sorun degil gerisisaoll cnım ya böyle de utanıyorum iki haftadır bişey oluyocok tesekkurlerr
sanada gecmisolsun cnm,çok geçmiş olsun bebeşimmmmmbenim kızımda üşütmüş hastaymış pazar günü gel kızım dedim şimdi vizelere giriyor
iyi geceler cnm
hep beraber gülelim cnm
teşekkür ederim canımmsanada gecmisolsun cnm,
bahar geldi artik hava degisikliginden millet hasta oluyor
özeline bak cnm
anlayisli üyenin hali baska oluyor cnm,gel bir sarilayim sana
sen bunlari evdenmi cektin cnm,yoksa calintimi
çok geçmiş olsun bebeşimmmmmbenim kızımda üşütmüş hastaymış pazar günü gel kızım dedim şimdi vizelere giriyor
elifcigim çok geçmiş olsun canım annen için
hani bana özelden mesaj :26:
benim 10 dk beklemem lazim özel mesaj icinhani bana özelden mesaj :26:
ben bu mesaji simdi gördüm cnm,kusura bakmaSayin pegasus07 siz bana neler ettiniiiz ben o yemekleri gördüm yaaa ben aciktim birdan acaip canim cekti dolmalar salatalarr
banada atılmadı yavrusum sende bna at :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?