Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout

cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok

dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim

bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim

Son düzenleme:

spor da menü de çok güzel ve tartıdaki başarın için de ayrıca tebrikler

menün de başarılı yürüyüş de spor için güzel ayrıca tebrik ederim verdiğin kilo için de

Aus hos geldin cnm
nasilsin simdi,sakin gelmiyorum deme küserim bak,sensiz olmaz
gelmezsen yemek yeme eylemi yapicaz zaten,hepimiz sisene kadar yiycez,bak ben dün basladim bile(banada yemeye bahane lazimmis:18:)

hic sorun yok,hersey kaldigi yerden devam ediyor,seninle tabiki

menü güzel ama öğlen yediysen ekmek akşam yemeseymişsin keşke gerçi diyen ben de makarna yedim akşam spor gayet güzel

kendine çok acımasızsın be kaptanım zaten sen o başarıyı yakalamışsın 59 kiloya düşerek kendine bu kadar yüklenme bence gayet başarılısın

Selamlar hepinize

Kabusunuz geri geldi , dün gerçekten zor bir gün yaşadım . Başım , midem , kalbim ne kadar organım varsa hepsi ağrıdı .

Bugün çok daha iyiyim . Zaten fevri davranmasam , kapatıp pc yi çıksam , ertesi gün hep aklım başıma geliyor . Siteden üyelik iptalim kabul edilmedi , yöneticilerden cevap aldım bu şekilde.

Geçti gitti diyerek , üzerinde konuşmak bile istemiyorum .Geçmişi okudum , alıntı yapıp yazdıkça olay uzamasın istiyorum .Ama hepinize desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.

Bildiğiniz voltranı oluşturdunuz arkamdan

Herkese tek tek teşekkürler tekrar , yeni gelen arkadaşımız , nur tuanna ; yazdığın mesajı harf atlamadan okudum , çok sağol .Beni böyle tanı istemezdim ama keyifli bir insanım aslında görürsün zamanla.

Kaptanım Pegasusum , toprağım , babyim , pokemonum deli hatun hepinizin özel mesajlarını okudum , topraks daha da ilerletip işi mailler yollamış , hepssi için öpüyorum sizi.

Zeynebim , hele senin mesajların , yakarım laaaan bu siteyi meydan okuman sana da mesaj yazdım oku onu ve daha da yorum yapmayalım bu konuda lütfen . Son mesaj olsun bu

Meraklı kızlar , ne oluyor bize de söyleyin diyen fıstıklar , yok bir şey ablam kaldığımız yerden devam

***4. TAKIM 305.ETAP***

topraks : (74,1 /73,2 /0,9 /1,21 %)
pegasus07 : (59 /59 /0 /0 % )
pokemon51 68,5/67,8 / 0,7/ 1,02% )
wuwum : (75 /74 /1 / 1,33%)
eftelya_blue: (64,5 /64,2 /0,3 / %0,47)
RrapunzelL 73 / / / %)
Ausencia 63 / 62.9/ 0,1 / 0,16 %)
bahar2106 63,3/63,1 /0,2 /0,32 %)
buyumeyenbaby73,1 / / / %)
zeynep_canan 74,3/72,8 /1,5 /2,02 %)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Kaptanım bir daha düşün sadece 100 gr vermişim

Aslında daha çok vermiştim biliyorum ama 300-400 gr. kadar , hafta içi dayanamayıp tartılmıştım .

Ama dün maalesef ceza alacak kaçamaklar yaptım . Çok mutsuzdum ne yapayım , gittim geldim bir şey attım ağzıma . Çok değildi ama mutlu edecek cinstendi :131::125:

Kaptanım sen ne yaptın yahu Börekler vs ohhh Karşı komşumda bugün mevlüt var ve hazırladıklarının kokusu evimi sarmış durumda amainşallah ağzıma teklokma atmayacağım eve gelince debonibonlukurabiye ve mahlaplikurabiye, çocuklara da kek yapacağım ama yine ağzıma sokmak yok ,bugün bunu başarırsam kendimi bizzat kutlayacağım yani nasıl yapacaksam bunu

Hoşgeldin yeniden

Son düzenleme:
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey aus geri dönmüş . valla çok sevindim. beni zamanla tanıyacaksınız. eğer birşeyi söylüyorsam gerçekten öyle düşündüğüm içindir. gerçekten çok sevindim. gitsen isyann çıkartacaktım zaten.

Sağol canım

Dün yediklerimi ve yemediklerimi yazayım da kesilsin faturam biran öne

Sabah (henüz mutluyum )

1 fincan yeşil çay
2 dilim etimek
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Maydanoz, dereotu

Sonrasında canım sıkkın ;

Bir kahve yaptım kendime yanında çikolata ( 1 adet snickers 288 cal )

Hiç yemek yemek istemedi canım , akşam üstü biraz peynir ekmek yedim sadece .

Sonrasında bir kase dondurma (149 cal )

Gece ilerleyen saatlerde karnım acıktı tabii , peynirli tost yedim yine kepek ekmekle.

Saçma sapan bir gün oldu işte bu şekilde .Ha bir arada limonata içtim bir bardak (140 cal )

Hangisine ceza varsa , ver kaptan ver çekinme

Son düzenleme:

geri dönmene çok sevindim sensiz VOLTRAN tamamlanamazdı zaten

canım ah keşke spor yapabilsem kolumu kaldıramıyom

hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn lilililililili tey tey tey
hoş geldin bebegim bak ben ve kaptan hemen yemek yemeye 100 kilo olmaya başlamıştık sen geldin iyiki geldin fıstık sen herkezi boşver moralini bozma gönlümüzün birincisi seni çoooooooooooooooooooooooooook seviyoruz biz
ha bide meraktan öldüm dün anlayana kadar canım cıktı en sonunda kaptancım açıkladı olayı bugün evdeyim hastayım bol bol dedikodu yapabiliriz

lahmacun hariç hepsi güzel fıstık

canım menün başarılı peynirli salatayı nasıl yaptın :44:

olmadı biliyorum canım ama işte hasta olunca yiyiverdim bahanem hazır dünden cezamı çekerim fıstık
ha bide sen kazandın gönülden tebrik ederim canım benim güle güle gitsin kilocuklar bide haklısın az olduğu için vermesi çok zor oluyor ya bide hastalanınca ben cok nazlı olurum

menü güzel spor harika canım benim keşke çorba olsada içsem :)) yokmu bi tabak gönderen midem bulanıyo sade çorba olsa yeter evin adresini veririm :))))

nayır nolamaz bunların hepsini sen yemiş olamazsın nasıl kıydın bunlara kuzum :)) nasıl yedin :))) afiyet olsun kaptan :) kolay gelsin cezalarda

ii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...

Kaptanım üzme kendini, sen hırs yapar bu hafta onları sporla atarsın. Bu hafta bisikletin canını çıkartırsın eminim...

Geçmiş olsun Baharım, inşallah geçer bugün dinlen. Dualarım seninle canım, inşallah beklediğin haberleri alırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Topraksım sana da günaydın... Bugün koşturmaca ha, kolay gelsin canım.

Zeynep abla çok iyi yaa, çok takdir ediyorum seni...

O merdivenleri çıkarken beni andınız di mi ??? Tamam ben de yazmıyorum artık... Çok güldüm yaaa...

Canım benim çok cezam vardı azalsın diye ben de hareket olarak ne yapsam yazıyordum ama tabi kaptan bu numaramı da yemedi. Eftelya ve topraks da benle makar yapmışlar ondan yazmışlar. OK ?

Canım güzel kilo vermişsin, devamını diliyorum... Menü çok iyi olmuş , spor da. Öğlen 1 dilim ekmek olurmuş ama acıkmadın heralde .

güzel olmuş menü

kızlar nası sayıcaz ya o kadar mesajı

kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!

Ohooo kaptan sen buhafta spor delisi olursun ben sana söyliyim... Ho ho ho benim cezam çok az kaldı. Mekik bitti de kaloriyi bitiremedim. Cezamı vaktinde bitiremedim diye de ceza vermezsin heralde Listene yorum yapmıycam, her şey gün gibi ortada zaten. Ben de kaçamak yaptım dün o yüzden dilimi kısa tutuyorum bugün...

Olllleeeeey.....

Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...

Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…