kilo bildirimi:67,100 idim ve şimdi 66,400 üm. Eki Görüntüle 689258
günaydın herkese 18.04.2013
sabah:
1 kupa ballı sirkeli sıcak su,
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
bir tabak yoğurtlu karnıbahar,
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
Günaydın herkeseeee
Bugün tartıldım 61,5 çıktım, geçen hafta 62.3 idim( benim tartıda) Bu durumda 800 gr gitmiş , birde regli haftamdı, şekerkrizlerine dayandığımiçin kendimi tebrik ediyorum ve dünki menüme geçiyorum
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Kahvaltı; 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dlim ekmek, şekersiz 7li çay
Ara öğün; 3 kuru erik , 5 badem, şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 7li şekersiz bitkiçayı, 6 tane etiform bisküvi
Akşam; 6 yk peynirli makarna ,bol salata 2 yk yoğurt
Ara; 4 adet ceviz, bitki çayı, 1 portakal,yarım bardak süt
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
selam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout
cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
Aus hos geldin cnm
nasilsin simdi,sakin gelmiyorum deme küserim bak,sensiz olmaz
gelmezsen yemek yeme eylemi yapicaz zaten,hepimiz sisene kadar yiycez,bak ben dün basladim bile(banada yemeye bahane lazimmis:18:)
hic sorun yok,hersey kaldigi yerden devam ediyor,seninle tabiki
günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
ara
su
2.5 lt
spor
cezam
236+118=354
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
Selamlar hepinize
Kabusunuz geri geldi , dün gerçekten zor bir gün yaşadım . Başım , midem , kalbim ne kadar organım varsa hepsi ağrıdı .
Bugün çok daha iyiyim . Zaten fevri davranmasam , kapatıp pc yi çıksam , ertesi gün hep aklım başıma geliyor . Siteden üyelik iptalim kabul edilmedi , yöneticilerden cevap aldım bu şekilde.
Geçti gitti diyerek , üzerinde konuşmak bile istemiyorum .Geçmişi okudum , alıntı yapıp yazdıkça olay uzamasın istiyorum .Ama hepinize desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.
Bildiğiniz voltranı oluşturdunuz arkamdan
Herkese tek tek teşekkürler tekrar , yeni gelen arkadaşımız , nur tuanna ; yazdığın mesajı harf atlamadan okudum , çok sağol .Beni böyle tanı istemezdim ama keyifli bir insanım aslında görürsün zamanla.
Kaptanım Pegasusum , toprağım , babyim , pokemonum deli hatunhepinizin özel mesajlarını okudum , topraks daha da ilerletip işi mailler yollamış , hepssi için öpüyorum sizi.
Zeynebim , hele senin mesajların , yakarım laaaan bu siteyi meydan okumansana da mesaj yazdım oku onu ve daha da yorum yapmayalım bu konuda lütfen . Son mesaj olsun bu
Meraklı kızlar , ne oluyor bize de söyleyin diyen fıstıklar , yok bir şey ablam kaldığımız yerden devam
Kaptanım sen ne yaptın yahuBörekler vs ohhh Karşı komşumda bugün mevlüt var ve hazırladıklarının kokusu evimi sarmış durumda amainşallah ağzıma teklokma atmayacağım eve gelince debonibonlukurabiye ve mahlaplikurabiye, çocuklara da kek yapacağım ama yine ağzıma sokmak yok ,bugün bunu başarırsam kendimi bizzat kutlayacağım yani nasıl yapacaksam bunu
Hoşgeldin yeniden
Selamlar hepinize
Kabusunuz geri geldi , dün gerçekten zor bir gün yaşadım . Başım , midem , kalbim ne kadar organım varsa hepsi ağrıdı .
Bugün çok daha iyiyim . Zaten fevri davranmasam , kapatıp pc yi çıksam , ertesi gün hep aklım başıma geliyor . Siteden üyelik iptalim kabul edilmedi , yöneticilerden cevap aldım bu şekilde.
Geçti gitti diyerek , üzerinde konuşmak bile istemiyorum .Geçmişi okudum , alıntı yapıp yazdıkça olay uzamasın istiyorum .Ama hepinize desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.
Herkese tek tek teşekkürler tekrar , yeni gelen arkadaşımız , nur tuanna ; yazdığın mesajı harf atlamadan okudum , çok sağol .Beni böyle tanı istemezdim ama keyifli bir insanım aslında görürsün zamanla.
Kaptanım Pegasusum , toprağım , babyim , pokemonum deli hatunhepinizin özel mesajlarını okudum , topraks daha da ilerletip işi mailler yollamış , hepssi için öpüyorum sizi.
Zeynebim , hele senin mesajların , yakarım laaaan bu siteyi meydan okumansana da mesaj yazdım oku onu ve daha da yorum yapmayalım bu konuda lütfen . Son mesaj olsun bu
Meraklı kızlar , ne oluyor bize de söyleyin diyen fıstıklar , yok bir şey ablam kaldığımız yerden devam
geri dönmene çok sevindim sensiz VOLTRAN tamamlanamazdı zaten
bence hiç verememekten iyidir ben de 300 gram verebilmişim bahar şişkinliği var heralde detoks yapmayı düşünüyorum
spor yapapilseydin yaş pastadan aldığını geri verirdin cnm ama hastaymışsın madem mazeret olarak görebiliriz bunu bence:)
Selamlar hepinize
sabah:
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
Günaydın herkeseeee
Bugün tartıldım 61,5 çıktım, geçen hafta 62.3 idim( benim tartıda) Bu durumda 800 gr gitmiş , birde regli haftamdı, şekerkrizlerine dayandığımiçin kendimi tebrik ediyorum ve dünki menüme geçiyorum
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
Sporun da menünde çok iyi , Kilo vermende süper, tebrik ederim
Günaydınnn
Ablacım sen harikasın zaten yorumabile gerek yokSendeki azim ah biz gençlerde olsaaa
Hayırlı Cumalar
Spor yapamadım diye üzülme 100 mekik seni bekliyor,Baharcım vereceğin kilo az diye bu senin biraz daha rahatlana sebepoluyor, kendini motive edecek ve azmini arrtıracak şeyler bul kendine, ben tam kendimisalmak üzeeyken bu grubu buldum ve çok şanslıyım,kaçamaksız bir hafta tamamlayacağım
Yaş dilim olmamış diyeceğimizi biliyorsun
selam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
ara
su
2.5 lt
spor
cezam
236+118=354
ii aksamlarr... yarın yapcam listeyi yapcam cnım annem biraz rahatssız insallah iilesir bian önce
bu haftanin tirt i benim kizlar,Aus dan haber de olmadi,berrini bu hafta oylamaya sunacaktik,gelmiyor kac gündür,bide wuwum senin mutsuzluk bulasicimi ne,bana gecti,ay cok mutsuz hissediyorum,söyle bi uyyim,kimse dokunmasin,dokunsaar canim aciyacak sanki,öyle hic bisey yok gözümde,o kadarki su saatte ne yedigimi bilemezsiniz
yarin a kadar düzelmezsem biriniz cimdik atin banada kendime geleyim
valla zeynep abla herşeyi yaptık olmadı gece ateşim çıktı heryerim dayak yemiş gibi agrıyo işi aradım gelemicem hastayım doktora gidicem dedim tamam dediler bugün evde akşama kadar yatış var :) ögleden sonra doktora gidicem
günaydın hanımlar, hayırlı cumalar diliyorum
şöyle bir baktım geceye şimdi sporumu yapmam gerek geç kalıcam yoksa
su hanım için yeni bir uyku yöntemi deniyorum o yüzden iki gecedir gelemiyorum kusura bakmayın
işe gidince kilomu ve menümü yazıcam
öpüldünüz
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
dünki menümü yazıyım
sabah ac karnına 2 bardak sıcak su
30 defa ğarmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 haslanmıs yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane yeşil zeytin
bolll maydonoz
1 kupa yeşil çay
ara 1 bardak yarım yaglı süt
öglen bol salatanın içine 5 kaşık haşlanmıs yeşil mercimek
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 elma 1 bardak süt
akşam
6 kaşık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim ekmek
boll salata
su 3 lt
spor
45 dak. hoca ile( dün step günümüzdü hoca canımızı cıkarttı :)
45 dakıka kendim
bir saat hızlı tempoda yürüdüm
günaydın hanımlarrrr
öncelikle kilomu bildiriyim sonra da menümü paylaşıym
[***4. TAKIM 305.ETAP***
topraks : (74,1 / / / %)
pegasus07 : (59 / / / % )
pokemon5168,5/ / / % )
wuwum : (75 / / / %)
eftelya_blue: (64,5 /64,2 /0,3 / %0,47)
RrapunzelL73 / / / %)
Ausencia63 / / / %)
bahar210663,3/ / / %)
buyumeyenbaby73,1 / / / %)
zeynep_canan74,3/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
sabah
çeyrek simit ( son kez haftaya kahvaltıyı değiştircem)
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 adet köfte
yoğurt
ara
kahve
çok küçük bir parça karam çikolata krizine
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
çok az makarna
yoğurt
2 lt su
150 tane mekik
bir de dün biz ablamla eve gidiş merdivenimizi saydık yolda tam 183 basamak var hergün bunu inip çıkıyorum spor sayılırsa
msgı sayamadım sayıp yazarım:44:
bu hafta sende az vermişsin fıstık bende 200 gram verebildim menün güzel canım benim akşam makarna ekmek bi arada olmamış sadece
ha bide merdiveni başka seyleri saymaya gerek varmıki onlar gün içerisindeki hreketli hallerimiz bende akşama kadar 10 kere kadasroya tapuya gider gelirim arası 10 dakka iş yerimle ama yazmadıydım hiçbence onlar hareketlilik kazandıgımız işler
sabah:
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
Günaydın herkeseeee
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
kızlar nası sayıcaz ya o kadar mesajı
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
ara
su
2.5 lt
spor
cezam
236+118=354
Selamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?