Sağol canım
Dün yediklerimi ve yemediklerimi yazayım da kesilsin faturam biran öne
Sabah (henüz mutluyum )
1 fincan yeşil çay
2 dilim etimek
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Maydanoz, dereotu
Sonrasında canım sıkkın ;
Bir kahve yaptım kendime yanında çikolata ( 1 adet snickers 288 cal)
Hiç yemek yemek istemedi canım , akşam üstü biraz peynir ekmek yedim sadece .
Sonrasında bir kase dondurma (149 cal )
Gece ilerleyen saatlerde karnım acıktı tabii , peynirli tost yedim yine kepek ekmekle.
Saçma sapan bir gün oldu işte bu şekilde .Ha bir arada limonata içtim bir bardak (140 cal )
Hangisine ceza varsa , ver kaptan ver çekinme
buyumeyenbaby senin kilonu merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaa.
bayb gelmis kilosunu yazmadan gitmis,adrenalin yapiyor sanimca
ben kizlari almaya gdiyorum,gec bile kadim,gelirsem listeyi paylasirim,görüsürüz tekrardan
dün ama senin canın sıkkındı olabilir böle menüler canım ya sıkma kendini boşveeer sen haftaya 1 kılo verir arayı kapatırsın
He yaa Ausu görünce yazdıklarını okuyım dedim kilo yazmayı geciktirdim bu sefer kusura bakmayın...
Yok yok kaptan kusura bakma. YAzılanları görünce illa cevap yazma gereği duyuyorum ama asıl yapmam gerekeni sonraya bıraktım bu sefer de iş girdi araya afedersin...
hemen yazıyorum kilomu...
djıtal tartı almıorum cnku ben 100 bb gr bıle alsam dyetı brakasım gelıo pegasusumgünaydin cnm
tekrardan gcecmsolsun cnm
yersen kebaplar,bilmem neler
bu hafta fazla bekliyordum senden
sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyor
masallah cnm,cok güzel
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekki
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:
ben gördüm burda
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)
dünü kacamaksiz atlatan yokmu ya
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonucta
kilon icin tebrikler
lahmacun yiyceksen öglen ye ve 1 tane ye,spor güzel
afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayi
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendir
evet cnm,baya bilimseldi,her derde devadir sarimsak diye gözümü cikaracaktim
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedim
tamma cnm,sanada kolay gelsin
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsün
görüsürüz cnm
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:
tesekkürler cnm
hos geldin cnmm
he valla kadigimiz yerden devam
ben onu bile veremedim cnm
valla bende dün sikinti bahanesiyle canim ne istiyorsa yedimfazla cikarim dedim ama ayni ciktim,haftayada regl olucam,artik biliyorsun regl haftasini,öbür haftada bireyselde 1.olurum heralde
acıktım aslında..Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...
Kaptanım üzme kendini, sen hırs yapar bu hafta onları sporla atarsın. Bu hafta bisikletin canını çıkartırsın eminim...
Geçmiş olsun Baharım, inşallah geçer bugün dinlen. Dualarım seninle canım, inşallah beklediğin haberleri alırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Topraksım sana da günaydın... Bugün koşturmaca ha, kolay gelsin canım.
Zeynep abla çok iyi yaa, çok takdir ediyorum seni...
O merdivenleri çıkarken beni andınız di mi ??? Tamam ben de yazmıyorum artık... Çok güldüm yaaa...
Canım benim çok cezam vardı azalsın diye ben de hareket olarak ne yapsam yazıyordum ama tabi kaptan bu numaramı da yemedi. Eftelya ve topraks da benle makar yapmışlar ondan yazmışlar. OK ?
Canım güzel kilo vermişsin, devamını diliyorum... Menü çok iyi olmuş , spor da. Öğlen 1 dilim ekmek olurmuş ama acıkmadın heralde .
güzel olmuş menü
kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!
Ohooo kaptan sen buhafta spor delisi olursun ben sana söyliyim... Ho ho ho benim cezam çok az kaldı. Mekik bitti de kaloriyi bitiremedim. Cezamı vaktinde bitiremedim diye de ceza vermezsin heraldeListene yorum yapmıycam, her şey gün gibi ortada zaten. Ben de kaçamak yaptım dün o yüzden dilimi kısa tutuyorum bugün...
Olllleeeeey.....
Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...
Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....
teşekkürler canım çok acıkmıştım başka seçenekte yoktu mecburen yedim..lahmacun hariç hepsi güzel fıstık
teşşekürler.canım benim.spor da menü de çok güzel ve tartıdaki başarın için de ayrıca tebrikler
menün de başarılı yürüyüş de spor için güzelayrıca tebrik ederim verdiğin kilo için de
günaydin cnm
tekrardan gcecmsolsun cnm
yersen kebaplar,bilmem neler
bu hafta fazla bekliyordum senden
sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyor
masallah cnm,cok güzel
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekki
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:
ben gördüm burda
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)
dünü kacamaksiz atlatan yokmu ya
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonucta
kilon icin tebrikler
lahmacun yiyceksen öglen ye ve 1 tane ye,spor güzel
afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayi
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendir
evet cnm,baya bilimseldi,her derde devadir sarimsak diye gözümü cikaracaktim
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedim
tamma cnm,sanada kolay gelsin
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsün
görüsürüz cnm
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:
tesekkürler cnm
hos geldin cnmm
he valla kadigimiz yerden devam
ben onu bile veremedim cnm
valla bende dün sikinti bahanesiyle canim ne istiyorsa yedimfazla cikarim dedim ama ayni ciktim,haftayada regl olucam,artik biliyorsun regl haftasini,öbür haftada bireyselde 1.olurum heralde
***6. TAKIM 305. ETAP***
fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//) Bildirimde bulunmadı.
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7 / 56,7 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2/85,8 /0,4/ %0,46)
6. TAKIM ORTALAMASI: &0,49
Kızlar ben 6. takım kaptanıyım. Listemizi kontrol edebilir misiniz acaba?
***6. TAKIM 305. ETAP***
fatos0808 ( 80,2 / 80,2 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.Hedefi olan 80'i tamamlamış olup hedefini 70'e indirerek yarışmaya devam ediyor.
destina_88 ( 64 / 64 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
lethem ( 46,3 ) İzinli.
tubish ( 73,6 / 73,6 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
degua ( 71,4 / 70 / 1.4 / %1.96 )
mahurbeste ( 80//) Bildirimde bulunmadı.
fulias ( 54,9 / 54,4 / 0,5 / %0,91 )
melikea123 ( 91 / 90,5 / 0,5 / %0,55 )
concept ( 82,1 / 80 / 2,1 / %2,56 )
yliss ( 56,7 / 56,7 / 0 / %0 ) Kilosu sabit.
successfull ( 72.5 / 73 / -0.5 / -%0.69)
az_uz_( 86,2/85,8 /0,4/ %0,46)
6. TAKIM ORTALAMASI: &0,49
Kızlar ben 6. takım kaptanıyım. Listemizi kontrol edebilir misiniz acaba?
slm ben geldim,rapunzel ben cikmadan önce gelmistin sen,kilonu yazmamissin,listeyi hazirlicaktim,bir rapunzel kalmis,cnm hadi cabuk ol lütfen:18:
hehe kimseciklerde benden asagi kalmamis anlasilan,herkes kacamak günü ilan etmis,simdi cezalara gelelim
bahar 1 dl pasta ortalama 250 kalori civari,seninki ince diye 200 olsun hadi,aksam yedin diye 100 de mekik cezasi,kolay gelsin
aus 437 kalorilik ceza ve gec saatte dondurma yedigin icin 100 mekik,kolay gelsin
bayby senin cikonun ortalama büyüklügü nedir,yada markanin üzerinde kalorisi varmi ona göre vereyim cezami
pegasus 354 kalori +200 kalori börekler icin +30 dk ek spor+200 mekik
toplam554 kalori,200 mekik ve 30 dk ek spor,kolay gelsin
ben dun ne yedıme geleyım ıhmmm bı dakka
sabah 1 bardak sut 1 kbrıt ktusu peynır 3 zeytın 1 dlım kepek ekmegı
ara 1 yesılcay 2 tane form bskuvısı
öglen slata yedım brazcık peynır yanında
aksam 4 kasık ıspanak yemgı yedım 3 kasık ygurt bıde yarım dlım ekmek kepeklı
sonra 1 nescafe
2 lıtre su
yarım saat dans ettım kafadan hop zıp tarzı
200 kere egılıp kalktım kucul buyul oyun u gbı
snra ayaklarımı karnıma dgru cektım 50 btanesını 50 öburunu
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 biber dolması
3 kaşık yoğurt
ara 1 dilim su böreği
Akşam
2 biber dolması
3 kaşık yoğurt
Ara
1 güzel çikolata
Su 2 lt
Spor dip bucak temizlik
Bütün hafta kaöamak yapmadım perşembe krize girdim. Üzgünüm . Cezamı bekliyorum kaptan.
Geçen cezamdan 50 mekik kaldı
250 de kalori cezam kaldı.
slm ben geldim,rapunzel ben cikmadan önce gelmistin sen,kilonu yazmamissin,listeyi hazirlicaktim,bir rapunzel kalmis,cnm hadi cabuk ol lütfen:18:
hehe kimseciklerde benden asagi kalmamis anlasilan,herkes kacamak günü ilan etmis,simdi cezalara gelelim
bahar 1 dl pasta ortalama 250 kalori civari,seninki ince diye 200 olsun hadi,aksam yedin diye 100 de mekik cezasi,kolay gelsin
aus 437 kalorilik ceza ve gec saatte dondurma yedigin icin 100 mekik,kolay gelsin
bayby senin cikonun ortalama büyüklügü nedir,yada markanin üzerinde kalorisi varmi ona göre vereyim cezami
pegasus 354 kalori +200 kalori börekler icin +30 dk ek spor+200 mekik
toplam554 kalori,200 mekik ve 30 dk ek spor,kolay gelsin
kizlar ben yarim saat daha beklicem,rapunzel gelmezse paylasicam listeyi,o kadar söyledik ama ögleden önce kilo bildirin diye
hem geldi 2 dk hesaplardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?