canım menün başarılı peynirli salatayı nasıl yaptın :44:
olmadı biliyorum canım ama işte hasta olunca yiyiverdimbahanem hazır dünden cezamı çekerim fıstık
ha bide sen kazandın gönülden tebrik ederim canım benim güle güle gitsin kilocuklar bide haklısın az olduğu için vermesi çok zor oluyor ya bide hastalanınca ben cok nazlı olurum
Sağol canım
Dün yediklerimi ve yemediklerimi yazayım da kesilsin faturam biran öne
Sabah (henüz mutluyum )
1 fincan yeşil çay
2 dilim etimek
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
Maydanoz, dereotu
Sonrasında canım sıkkın ;
Bir kahve yaptım kendime yanında çikolata ( 1 adet snickers 288 cal)
Hiç yemek yemek istemedi canım , akşam üstü biraz peynir ekmek yedim sadece .
Sonrasında bir kase dondurma (149 cal )
Gece ilerleyen saatlerde karnım acıktı tabii , peynirli tost yedim yine kepek ekmekle.
Saçma sapan bir gün oldu işte bu şekilde .Ha bir arada limonata içtim bir bardak (140 cal )
Hangisine ceza varsa , ver kaptan ver çekinme
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...
Kaptanım üzme kendini, sen hırs yapar bu hafta onları sporla atarsın. Bu hafta bisikletin canını çıkartırsın eminim...
Geçmiş olsun Baharım, inşallah geçer bugün dinlen. Dualarım seninle canım, inşallah beklediğin haberleri alırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Topraksım sana da günaydın... Bugün koşturmaca ha, kolay gelsin canım.
Zeynep abla çok iyi yaa, çok takdir ediyorum seni...
O merdivenleri çıkarken beni andınız di mi ??? Tamam ben de yazmıyorum artık... Çok güldüm yaaa...
Canım benim çok cezam vardı azalsın diye ben de hareket olarak ne yapsam yazıyordum ama tabi kaptan bu numaramı da yemedi. Eftelya ve topraks da benle makar yapmışlar ondan yazmışlar. OK ?
Canım güzel kilo vermişsin, devamını diliyorum... Menü çok iyi olmuş , spor da. Öğlen 1 dilim ekmek olurmuş ama acıkmadın heralde .
güzel olmuş menü
kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!
Ohooo kaptan sen buhafta spor delisi olursun ben sana söyliyim... Ho ho ho benim cezam çok az kaldı. Mekik bitti de kaloriyi bitiremedim. Cezamı vaktinde bitiremedim diye de ceza vermezsin heraldeListene yorum yapmıycam, her şey gün gibi ortada zaten. Ben de kaçamak yaptım dün o yüzden dilimi kısa tutuyorum bugün...
Olllleeeeey.....
Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...
Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....
Canım bol yeşillik birde 2dilim hellimi doğruyorum, bol limon,acılıpulbiber, kuru nanae, çokazzeytin yağ tamamdır :) Şimdi yine aynısından yiyeceğim. tavuk, balıklı salata yiyemediğimden diyetisyen peynirli dedi..
Geçmiş olsun canım tekrar
Canım bol yeşillik birde 2dilim hellimi doğruyorum, bol limon,acılıpulbiber, kuru nanae, çokazzeytin yağ tamamdır :) Şimdi yine aynısından yiyeceğim. tavuk, balıklı salata yiyemediğimden diyetisyen peynirli dedi..
Geçmiş olsun canım tekrar
günaydin cnmgünaydın hanımlar, hayırlı cumalar diliyorum
şöyle bir baktım geceye şimdi sporumu yapmam gerek geç kalıcam yoksa
su hanım için yeni bir uyku yöntemi deniyorum o yüzden iki gecedir gelemiyorum kusura bakmayın
işe gidince kilomu ve menümü yazıcam
öpüldünüz
tekrardan gcecmsolsun cnmvalla zeynep abla herşeyi yaptık olmadı gece ateşim çıktı heryerim dayak yemiş gibi agrıyo işi aradım gelemicem hastayım doktora gidicem dedim tamam dediler bugün evde akşama kadar yatış var :) ögleden sonra doktora gidicem
yersen kebaplar,bilmem nelermalesef 200 gram vermişim hem spor yapamadım hasta oldugum için hemde akşam kaçamak yaptık kusura bakmayın kızlar veremedim ya
sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyorgünaydın günaydın günaydın herkezeee
dünki menümü yazim bayanlar
sabah: su içemedim midem agrıyordu
yarım tost peynirli çay
ara: 4 tane diyet bisküvi
öğlen:lavaş döner ayran
ara:4 tane diyet bisküvi
akşam:3 kaşık kuru fasulye 2 kaşık yogurt ekmek iki lokma (zorla yedim bunlarıda annemin zoruyla)
ara:işte kaçamagın oldugu kısım kaç gündür canım çok istiyordu bi dilim yaş pasta
su: 2 litre ancadır
spor bugünde yok malesef iki gündür yapamadım
masallah cnm,cok güzelgünaydın hanımlar hayırlı cumalar
dünki menümü yazıyım
sabah ac karnına 2 bardak sıcak su
30 defa ğarmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 haslanmıs yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane yeşil zeytin
bolll maydonoz
1 kupa yeşil çay
ara 1 bardak yarım yaglı süt
öglen bol salatanın içine 5 kaşık haşlanmıs yeşil mercimek
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 elma 1 bardak süt
akşam
6 kaşık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim ekmek
boll salata
su 3 lt
spor
45 dak. hoca ile( dün step günümüzdü hoca canımızı cıkarttı :)
45 dakıka kendim
bir saat hızlı tempoda yürüdüm
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekkiburaya nasıl kilo yazıyoruz ben bilmiyorum anlatın kızlar ya bahar yazmış ugrastım ugrsatım olmadı
ben kilomu yazıyım 72.8
hesaplamasınıda yapıyım
74.3-72.8=1.5*100=150/74.3=2.01 inşallah dogru hesaplamısımdır yanlıssa kaptanım sana zahmet sen düzelti ver canım
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:kacamak diyince baklavalar börekler çörekler sandımhastasın zaten biraz yiyip vücüdunun direncini arttır kuzum çorba iç sıcacık
ben gördüm burdaben cıkıyorum kızlar hepinizi kocaman öpüyorumausenciayı görürseniz lütfan ban özelden mesaj atsın size zahmet söyleyin hanımlar
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)yok zeynep abla bi dilim yas pasta ne ince ne kalındı ortaydı:26:
dünü kacamaksiz atlatan yokmu yagünaydın hanımlarrrr
öncelikle kilomu bildiriyim sonra da menümü paylaşıym
[***4. TAKIM 305.ETAP***
topraks : (74,1 / / / %)
pegasus07 : (59 / / / % )
pokemon5168,5/ / / % )
wuwum : (75 / / / %)
eftelya_blue: (64,5 /64,2 /0,3 / %0,47)
RrapunzelL73 / / / %)
Ausencia63 / / / %)
bahar210663,3/ / / %)
buyumeyenbaby73,1 / / / %)
zeynep_canan74,3/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
sabah
çeyrek simit ( son kez haftaya kahvaltıyı değiştircem)
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 adet köfte
yoğurt
ara
kahve
çok küçük bir parça karam çikolata krizine
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
çok az makarna
yoğurt
2 lt su
150 tane mekik
bir de dün biz ablamla eve gidiş merdivenimizi saydık yolda tam 183 basamak var hergün bunu inip çıkıyorum spor sayılırsa
msgı sayamadım sayıp yazarım:44:
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonuctabu hafta sende az vermişsin fıstık bende 200 gram verebildim menün güzel canım benim akşam makarna ekmek bi arada olmamış sadece
ha bide merdiveni başka seyleri saymaya gerek varmıki onlar gün içerisindeki hreketli hallerimiz bende akşama kadar 10 kere kadasroya tapuya gider gelirim arası 10 dakka iş yerimle ama yazmadıydım hiçbence onlar hareketlilik kazandıgımız işler
bence hiç verememekten iyidir ben de 300 gram verebilmişim bahar şişkinliği var heralde detoks yapmayı düşünüyorum
spor yapapilseydin yaş pastadan aldığını geri verirdin cnm ama hastaymışsın madem mazeret olarak görebiliriz bunu bence:)
kilon icin tebriklerkilo bildirimi:67,100 idim ve şimdi 66,400 üm. Eki Görüntüle 689258
günaydın herkese 18.04.2013
sabah:
1 kupa ballı sirkeli sıcak su,
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
bir tabak yoğurtlu karnıbahar,
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayiGünaydın herkeseeee
Bugün tartıldım 61,5 çıktım, geçen hafta 62.3 idim( benim tartıda) Bu durumda 800 gr gitmiş , birde regli haftamdı, şekerkrizlerine dayandığımiçin kendimi tebrik ediyorum ve dünki menüme geçiyorum
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Kahvaltı; 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dlim ekmek, şekersiz 7li çay
Ara öğün; 3 kuru erik , 5 badem, şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 7li şekersiz bitkiçayı, 6 tane etiform bisküvi
Akşam; 6 yk peynirli makarna ,bol salata 2 yk yoğurt
Ara; 4 adet ceviz, bitki çayı, 1 portakal,yarım bardak süt
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendircanım ikinizde balıksınız ayın konumundan dolayıdır :))
kaptan seninki daha bilimsel bir çözm olmuş
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedimkızlar nası sayıcaz ya o kadar mesajı
tamma cnm,sanada kolay gelsinkızlar kusura bakmayın bugün hiç vaktim yok, önce bakanlığa sonra da müşteriye gidicem sadece kilomu bildireyim eklerseniz sevinirim
74,1/73,2/0,9/%1.21
kolay gelsin canlar
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsünselam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
görüsürüz cnmkızım uyandı görüşmek üzere
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:anca bu kadar zaten gram gostermıo benım tartım ...
tesekkürler cnmmenü güzel ama öğlen yediysen ekmek akşam yemeseymişsin keşke gerçi diyen ben de makarna yedim akşamspor gayet güzel
kendine çok acımasızsın be kaptanım zaten sen o başarıyı yakalamışsın 59 kiloya düşerek kendine bu kadar yüklenme bence gayet başarılısın
hos geldin cnmmSelamlar hepinize
Kabusunuz geri geldi , dün gerçekten zor bir gün yaşadım . Başım , midem , kalbim ne kadar organım varsa hepsi ağrıdı .
Bugün çok daha iyiyim . Zaten fevri davranmasam , kapatıp pc yi çıksam , ertesi gün hep aklım başıma geliyor . Siteden üyelik iptalim kabul edilmedi , yöneticilerden cevap aldım bu şekilde.
Geçti gitti diyerek , üzerinde konuşmak bile istemiyorum .Geçmişi okudum , alıntı yapıp yazdıkça olay uzamasın istiyorum .Ama hepinize desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.
Bildiğiniz voltranı oluşturdunuz arkamdan
Herkese tek tek teşekkürler tekrar , yeni gelen arkadaşımız , nur tuanna ; yazdığın mesajı harf atlamadan okudum , çok sağol .Beni böyle tanı istemezdim ama keyifli bir insanım aslında görürsün zamanla.
Kaptanım Pegasusum , toprağım , babyim , pokemonum deli hatunhepinizin özel mesajlarını okudum , topraks daha da ilerletip işi mailler yollamış , hepssi için öpüyorum sizi.
Zeynebim , hele senin mesajların , yakarım laaaan bu siteyi meydan okumansana da mesaj yazdım oku onu ve daha da yorum yapmayalım bu konuda lütfen . Son mesaj olsun bu
Meraklı kızlar , ne oluyor bize de söyleyin diyen fıstıklar , yok bir şey ablam kaldığımız yerden devam
ben onu bile veremedim cnmKaptanım bir daha düşün sadece 100 gr vermişim
Aslında daha çok vermiştim biliyorum ama 300-400 gr. kadar , hafta içi dayanamayıp tartılmıştım .
Ama dün maalesef ceza alacak kaçamaklar yaptım . Çok mutsuzdum ne yapayım , gittim geldim bir şey attım ağzıma . Çok değildi ama mutlu edecek cinstendi :131::125:
Olllleeeeey.....
Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...
Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....
hımm pek ilgilenen olmadı sorumla :26:
merhaba cnm,listeniz dogru,tebrik ederimmerhaba kardeş takımın çıtırlarııılistemizi bir kontrol eder misiniz?
***13. TAKIM 305. ETAP ***
buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / 64,1 /0,8 / %1,23 ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / 70 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / 69,5 / 0,4 / %0,57 )
venuskadini ( 77,1 / 76,6 / 0,5 / %0,65)
13. TAKIM ORTALAMASI: %0,53
olurmu öyle sey cnm,görür,görmez kontrol edildihımm pek ilgilenen olmadı sorumla :26:
günaydin cnm
tekrardan gcecmsolsun cnm
yersen kebaplar,bilmem neler
bu hafta fazla bekliyordum senden
sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyor
masallah cnm,cok güzel
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekki
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:
ben gördüm burda
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)
dünü kacamaksiz atlatan yokmu ya
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonucta
kilon icin tebrikler
lahmacun yiyceksen öglen ye ve 1 tane ye,spor güzel
afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayi
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendir
evet cnm,baya bilimseldi,her derde devadir sarimsak diye gözümü cikaracaktim
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedim
tamma cnm,sanada kolay gelsin
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsün
görüsürüz cnm
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:
tesekkürler cnm
hos geldin cnmm
he valla kadigimiz yerden devam
ben onu bile veremedim cnm
valla bende dün sikinti bahanesiyle canim ne istiyorsa yedimfazla cikarim dedim ama ayni ciktim,haftayada regl olucam,artik biliyorsun regl haftasini,öbür haftada bireyselde 1.olurum heralde
ben kızıçemle yürüyüşe gidiyorum yarın ve pts zaten hava kötümüş bıktım valla bu soğuk havalardan
bayb gelmis kilosunu yazmadan gitmis,adrenalin yapiyor sanimca
ben kizlari almaya gdiyorum,gec bile kadim,gelirsem listeyi paylasirim,görüsürüz tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?