Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kardeş takımın çıtırlarııı listemizi bir kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 305. ETAP ***

buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / 64,1 /0,8 / %1,23 ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / 70 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / 69,5 / 0,4 / %0,57 )
venuskadini ( 77,1 / 76,6 / 0,5 / %0,65)

13. TAKIM ORTALAMASI: %0,53

canım menün başarılı peynirli salatayı nasıl yaptın :44:

Canım bol yeşillik birde 2dilim hellimi doğruyorum, bol limon,acılıpulbiber, kuru nanae, çokazzeytin yağ tamamdır :) Şimdi yine aynısından yiyeceğim. tavuk, balıklı salata yiyemediğimden diyetisyen peynirli dedi..

Geçmiş olsun canım tekrar

dün ama senin canın sıkkındı olabilir böle menüler canım ya sıkma kendini boşveeer sen haftaya 1 kılo verir arayı kapatırsın

teşekkür ederim canım benim
bide ok anladım

heee güzl tarif yalnız ben karısık tatları sevmem tadı nasıl internetten böle slatalara bakıyorum görüntüsü midemi bulandırıyo tadıda kötüdür diyorum hiç yapıp yemedim ama karşık böle salataları yiyo bizim takım bende bi denemeliyim

heee güzl tarif yalnız ben karısık tatları sevmem tadı nasıl internetten böle slatalara bakıyorum görüntüsü midemi bulandırıyo tadıda kötüdür diyorum hiç yapıp yemedim ama karşık böle salataları yiyo bizim takım bende bi denemeliyim
teşekkür ederim fıstık

günaydin cnm
tekrardan gcecmsolsun cnm
malesef 200 gram vermişim hem spor yapamadım hasta oldugum için hemde akşam kaçamak yaptık kusura bakmayın kızlar veremedim ya
yersen kebaplar,bilmem neler
bu hafta fazla bekliyordum senden

sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyor
masallah cnm,cok güzel
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekki
kacamak diyince baklavalar börekler çörekler sandım hastasın zaten biraz yiyip vücüdunun direncini arttır kuzum çorba iç sıcacık
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:
ben cıkıyorum kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ausenciayı görürseniz lütfan ban özelden mesaj atsın size zahmet söyleyin hanımlar
ben gördüm burda

yok zeynep abla bi dilim yas pasta ne ince ne kalındı ortaydı:26:
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)
dünü kacamaksiz atlatan yokmu ya
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonucta

kilon icin tebrikler
lahmacun yiyceksen öglen ye ve 1 tane ye,spor güzel

afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayi
canım ikinizde balıksınız ayın konumundan dolayıdır :))

kaptan seninki daha bilimsel bir çözm olmuş
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendir
evet cnm,baya bilimseldi,her derde devadir sarimsak diye gözümü cikaracaktim

kızlar nası sayıcaz ya o kadar mesajı
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedim
kızlar kusura bakmayın bugün hiç vaktim yok, önce bakanlığa sonra da müşteriye gidicem sadece kilomu bildireyim eklerseniz sevinirim
74,1/73,2/0,9/%1.21

kolay gelsin canlar
tamma cnm,sanada kolay gelsin
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsün

kızım uyandı görüşmek üzere
görüsürüz cnm
anca bu kadar zaten gram gostermıo benım tartım ...
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:
tesekkürler cnm
hos geldin cnmm
he valla kadigimiz yerden devam

ben onu bile veremedim cnm
valla bende dün sikinti bahanesiyle canim ne istiyorsa yedimfazla cikarim dedim ama ayni ciktim,haftayada regl olucam,artik biliyorsun regl haftasini,öbür haftada bireyselde 1.olurum heralde

Dur dur eve gidince yaparız mezdeke partisini gece

Ama sen benim dünkü yediklerimi görmedin heralde , zaten ceza alacağım .

merhaba cnm,listeniz dogru,tebrik ederim

Önümüzdeki hafta bende bekliyorum o arkadaşı , 63 e demir atacağım belli ki

kaptan kaç kaloriliymiş pasta :))))
bide öglenleri elimden gelen bişey yok malesef kaptan ya evde olmadıgım için iş yerim yemek vermiyor dışarda yemek zorundayız ev yemekleri yapan yerde görmedim mecbur hazır gıda yiyorum yada yemeyip aç durmak zorundayım :26:

bayb gelmis kilosunu yazmadan gitmis,adrenalin yapiyor sanimca
ben kizlari almaya gdiyorum,gec bile kadim,gelirsem listeyi paylasirim,görüsürüz tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…