Tövbe tövbeeeee İn misin cin misin? Hangi ara geldin gittin? Senin pc de , KK den mesaj gelince öten bi sistem falan mı var yoksa sana malum mu oluyor?
bende kilo bildirme çizelgesine 2. haftadan sonra ekleneceğim değilmi.
bekliyoruz cnm,hadi topla gelHaydi bana da müsade çok çene çaldım bugün. Biraz işleri toparlıyım geliyorum....
aus aciklamis cnm,katilimina göre takima alinacaksin,oylamada cogunluk evet derse haftaya sende listedesin,bide sen hangi gün dahil olmustun takima unuttum ben,ona göre ortalamani bölüp,bölmeyecegizi hatirlim:44:bende kilo bildirme çizelgesine 2. haftadan sonra ekleneceğim değilmi.
listeler hazir kizlar,kesin sonuclar aciklanmadi fakat bütün takimlar listesini paylasmis,simdilik 2. yiz,rapunzel vermisse 1. bile olabiliriz,tabi gelirse:44:
bende dün aus yok diye yemeye vermeseydim kendimi keske,1. olurduk ya
neyse artik haftayada nasilsa kilo almis olucam ben,diger haftaya kismet
bende beklemiyordum aslnda,diger takimlarin ortalamalari baya düsük,yirttik yaniBende baktım şimdi paylaşım alanına , rapunzell dün sağa sola köşeye sıkışmış bir yere yazdı mı acaba kilosunu ?
Gelse de yazsa keşke , tabii verdiyse
Kaptan bu hafta derece beklemiyordum hiç bende takımdan , moral oldu
bekliyoruz cnm,hadi topla gel
aus aciklamis cnm,katilimina göre takima alinacaksin,oylamada cogunluk evet derse haftaya sende listedesin,bide sen hangi gün dahil olmustun takima unuttum ben,ona göre ortalamani bölüp,bölmeyecegizi hatirlim:44:
ben dun ne yedıme geleyım ıhmmm bı dakka
sabah 1 bardak sut 1 kbrıt ktusu peynır 3 zeytın 1 dlım kepek ekmegı
ara 1 yesılcay 2 tane form bskuvısı
öglen slata yedım brazcık peynır yanında
aksam 4 kasık ıspanak yemgı yedım 3 kasık ygurt bıde yarım dlım ekmek kepeklı
sonra 1 nescafe
2 lıtre su
yarım saat dans ettım kafadan hop zıp tarzı
200 kere egılıp kalktım kucul buyul oyun u gbı
snra ayaklarımı karnıma dgru cektım 50 btanesını 50 öburunu
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 biber dolması
3 kaşık yoğurt
ara 1 dilim su böreği
Akşam
2 biber dolması
3 kaşık yoğurt
Ara
1 güzel çikolata
Su 2 lt
Spor dip bucak temizlik
Bütün hafta kaöamak yapmadım perşembe krize girdim. Üzgünüm . Cezamı bekliyorum kaptan.
Geçen cezamdan 50 mekik kaldı
250 de kalori cezam kaldı.
slm ben geldim,rapunzel ben cikmadan önce gelmistin sen,kilonu yazmamissin,listeyi hazirlicaktim,bir rapunzel kalmis,cnm hadi cabuk ol lütfen:18:
hehe kimseciklerde benden asagi kalmamis anlasilan,herkes kacamak günü ilan etmis,simdi cezalara gelelim
bahar 1 dl pasta ortalama 250 kalori civari,seninki ince diye 200 olsun hadi,aksam yedin diye 100 de mekik cezasi,kolay gelsin
aus 437 kalorilik ceza ve gec saatte dondurma yedigin icin 100 mekik,kolay gelsin
bayby senin cikonun ortalama büyüklügü nedir,yada markanin üzerinde kalorisi varmi ona göre vereyim cezami
pegasus 354 kalori +200 kalori börekler icin +30 dk ek spor+200 mekik
toplam554 kalori,200 mekik ve 30 dk ek spor,kolay gelsin
öglen biraz az olmuş fıstık ama yinede güzel verdigin kilo da güzel fıstıgım
tamam cnm,ben bulurumben de tam hatırlamıyorum ama 15 yada 16 sında olması lazım ondan önceki hafta gelmiştim ama evet dediğinizde 16sıydı yanlış hatırlamıyorsam.:26:
iyi tatiller cnm,netinmi kesilecekti niyehaydi herkese iyi tatiller.ben çıkıyorum.evde net kesilmediyse hafta sonuda girerim.öpüldünüz.
bende saymiyorum cnm,yani 49 alti olan yok bu hafta,o yüzden cezada yok:13:bıde ben msaj sayısını saymadım en son 200 e kadar saymıstım snra kımse yazmıo sayıyı dye yazmamaya basladım ...
bide yeni eklenenlerhem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegimsanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))
görmüssün cnm,kolay gelsintamamdır kaptan ben hazırım
takim kurali 2.maddesaol hayatım benım bende menulere yorum yapcam ama üşengeclık işte okudum cvap yazmadım
devaminda ne gelecek diye heyecanla okuyordum bende
bıde ben msaj sayısını saymadım en son 200 e kadar saymıstım snra kımse yazmıo sayıyı dye yazmamaya basladım ...
saol hayatım benım bende menulere yorum yapcam ama üşengeclık işte okudum cvap yazmadım
tamam cnm,ben bulurum
iyi tatiller cnm,netinmi kesilecekti niye
bende saymiyorum cnm,yani 49 alti olan yok bu hafta,o yüzden cezada yok:13:
bide yeni eklenenler
görmüssün cnm,kolay gelsin
takim kurali 2.madde
tüm menülere yorum yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?