Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tövbe tövbeeeee İn misin cin misin? Hangi ara geldin gittin? Senin pc de , KK den mesaj gelince öten bi sistem falan mı var yoksa sana malum mu oluyor?

Evet canım , özellikle sen klavyeye dokunmaya başlayınca bana haber geliyor

bende kilo bildirme çizelgesine 2. haftadan sonra ekleneceğim değilmi.

Evet canım , önümüzdeki hafta önce oylamaya sunulacaksın , eğer takıma alınırsan , cuma günü ortalamam 2 ye bölünerek listeye gireceksin

listeler hazir kizlar,kesin sonuclar aciklanmadi fakat bütün takimlar listesini paylasmis,simdilik 2. yiz,rapunzel vermisse 1. bile olabiliriz,tabi gelirse:44:
bende dün aus yok diye yemeye vermeseydim kendimi keske,1. olurduk ya
neyse artik haftayada nasilsa kilo almis olucam ben,diger haftaya kismet

Haydi bana da müsade çok çene çaldım bugün. Biraz işleri toparlıyım geliyorum....
bekliyoruz cnm,hadi topla gel
bende kilo bildirme çizelgesine 2. haftadan sonra ekleneceğim değilmi.
aus aciklamis cnm,katilimina göre takima alinacaksin,oylamada cogunluk evet derse haftaya sende listedesin,bide sen hangi gün dahil olmustun takima unuttum ben,ona göre ortalamani bölüp,bölmeyecegizi hatirlim:44:

Bende baktım şimdi paylaşım alanına , rapunzell dün sağa sola köşeye sıkışmış bir yere yazdı mı acaba kilosunu ?

Gelse de yazsa keşke , tabii verdiyse

Kaptan bu hafta derece beklemiyordum hiç bende takımdan , moral oldu

kizlar ne yemek yapicam bilmiyorum ya,off her gün ne yapim demekten biktim valla,dolma yapasim var aslinda,kolay biseyler ariyorum bir taraftanda,hadi bakalim fikirlerinizi söyleyin,ne yapim:13:

bende beklemiyordum aslnda,diger takimlarin ortalamalari baya düsük,yirttik yani

ben de tam hatırlamıyorum ama 15 yada 16 sında olması lazım ondan önceki hafta gelmiştim ama evet dediğinizde 16sıydı yanlış hatırlamıyorsam.:26:

bıde ben msaj sayısını saymadım en son 200 e kadar saymıstım snra kımse yazmıo sayıyı dye yazmamaya basladım ...

öglen biraz az olmuş fıstık ama yinede güzel verdigin kilo da güzel fıstıgım

hem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegim sanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))

tamamdır kaptan ben hazırım

ben de tam hatırlamıyorum ama 15 yada 16 sında olması lazım ondan önceki hafta gelmiştim ama evet dediğinizde 16sıydı yanlış hatırlamıyorsam.:26:
tamam cnm,ben bulurum
haydi herkese iyi tatiller.ben çıkıyorum.evde net kesilmediyse hafta sonuda girerim.öpüldünüz.
iyi tatiller cnm,netinmi kesilecekti niye
bıde ben msaj sayısını saymadım en son 200 e kadar saymıstım snra kımse yazmıo sayıyı dye yazmamaya basladım ...
bende saymiyorum cnm,yani 49 alti olan yok bu hafta,o yüzden cezada yok:13:

hem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegim sanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))
bide yeni eklenenler
tamamdır kaptan ben hazırım
görmüssün cnm,kolay gelsin
saol hayatım benım bende menulere yorum yapcam ama üşengeclık işte okudum cvap yazmadım
takim kurali 2.madde
tüm menülere yorum yapilacak

yemek icin fikir istemistim ama kimse bisey yazmadi,ben kalkip dolabi karistirim,biseyler yaparim artik
son 1 saat,rapunzel gelmezse cok kizicam ama

tamam işte kaptan eski cezalarım bitti benim dünki cezam var oda 200 kalori + 100 mekik+ 100mekik yarısmadan kaybettim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…