Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaaaaar;

Süper bir zayıflama egzersizi buldum tek hareket.

Başınızı önce sola sonra sağa çeviriyorsunuz.Bu hareketi sadece 3 kere tekrarlıyorsunuz. Bu kadar....

Bu hareketi size bir şey ikram edildiğinde yapıyorsunuz... Çok işe yarıyor....

herkes senin yoklugunu bekliyormus cnm aviunmak icin,baksana kacamak trafigi var takimda

ben öglen cikacakken altta nikini gördüm,annesi rahatsizdi,acaba o yüzdenmi gelemiyor,bilmyorum
18 e kadar cnm,biz paylasalim listemizi,gelirse düzeltiriz,18 den sonra gelirse zaten düzeltme sansimiz yok

42 gr. 240 kalori kaptan...
o zaman 240 kalori ve gec satte yedigin icin 100 mekik,göbüsler büyümesin demi ama

devaminda ne gelecek diye heyecanla okuyordum bende

Şey yyyy, kaptan , haksızlık olmasın diye söylemek zorundayım, öğlenki arada bir de su böreğim vardı benim. Gözünden mi kaçtı yoksa onun cezası yoksa bileyim yani aralarda yerim bundan sonra ???

Şey yyyy, kaptan , haksızlık olmasın diye söylemek zorundayım, öğlenki arada bir de su böreğim vardı benim. Gözünden mi kaçtı yoksa onun cezası yoksa bileyim yani aralarda yerim bundan sonra ???
gözümden kacmisti,sen soktun gözüme,madem bu kadar israrlisin,onun cinde 100 kalori verim,ne kadardir bakmadim ama bundan az degildir
artik sen gecen haftaki kilolarinla toplar,cekersin,haha cezalarimiz yakin birnbirine,ben 2 saat fazla bisikletle hallederim cezayi,sen düsün

Son düzenleme:

Bayıldım bu spora

Bunun yanına takviye sporda lazım ama ; yok Allahını seversen biraz ye , bişey olmaz diye yalvaran ev sahibine uçan tekme sporu

Hmmm tabii ya böyle faydalı bilgileri paylaşalım aramızda , herşey karar defterinde yazılı kalmasın

ben ciktim kizlar,listeyi paylastim,6 dan önce gelir bakarim,rapunzel gelmisse eklerim listeye

Yarın , bütün çççoooookkkkk sevdiğim insanlar yatılı misafirliğe geliyor ya iki günlüğüne. Ben stresten veririm o kalorileri sen merak etme. Zaten benim kayınpeder benim beynimi yer, ordan yarısı gider cezamın. Geri kalanları da diğerleri götürür....Offff

Ama dürüstlüğüme bakar mısınız yaaa... İlk cezamı aldığımda ne kadar mahçup olmuştum. Şimdi ceza arsızı oldum.

***7. TAKIM 305. ETAP***

SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2 bildirim yapmadı
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 81.2 / 6.8 / %0.97) 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü

7. Takım Ortalaması:% 0.27

selam kızla
onay alabilir miyim?

Selamlar saphıra ,

Listeniz doğru , paşam3405 in ortalaması 3,07 ye yuvarlanıyor ama ortalama değişmiyor .

0,27 % Doğru canım

Merhaba canım,

paşam3405 in ortalaması, takım ortalamasını etkilemiyor ama 3,07. Takım ortalamanız da doğru canım paylaşabilirsin.

canım menün olmamış, börekler için kaç kalori hang büyüklükte biilemiyorum.

menü güzel spor harika canım benim keşke çorba olsada içsem :)) yokmu bi tabak gönderen midem bulanıyo sade çorba olsa yeter evin adresini veririm :))))

ayyy canım göndereyimde gelene kadar bozulur sen evde kaynatıver canım
teşekkürler canım beni büyük eziyetten kurtardın
49 a kadar saymak güzel yöntem :))) birde dünü kaçamaksız atlattım.
canım azyiyorsunbiraz daha arttırmalısın
menü güzel canım börek bozmuş biraz :)
herkeslere ceza yağmış :)
güzel egzersizmiş canım tebrikler :))

ceza arsızı olmuşunlar kardeşi,m yaaaaaaaa

Selamlar saphıra ,

Listeniz doğru , paşam3405 in ortalaması 3,07 ye yuvarlanıyor ama ortalama değişmiyor .

0,27 % Doğru canım

Tövbe tövbeeeee İn misin cin misin? Hangi ara geldin gittin? Senin pc de , KK den mesaj gelince öten bi sistem falan mı var yoksa sana malum mu oluyor?

Bişey sorcam;

Perşembe sabahları tartılsak da, yine cumaları listeyi taşısak olmaz mı. En azından perşembe sabahtan akşama kadar listeyi tamamlarız, bildirimde bulunmayan da kalmaz. Cuma listeyi paylaşcak kişinin işi bile çıksa liste hazır olduğundan sorun da olmaz birimiz taşırız .

Yani nacizane fikrim. Bu konuyla ilgili kural varmı bilmiyorum . Rapunzel diyelim ki bu hafta çok kilo verdi ama bildirimde bulunamadı takımı etkilyor , kendini de etkiliyor. 3 kez bildirimde bulunmazsa listeden çıkartılıyor. Yazık yani...

cnm zaten cuma isimiz varsa persembeden bilkdirebiliyoruz,rapunzel aksam geldi,bu gün yogun olacagini biliyordu,annesi rahatsizdi,aksam yazsaydi kilosunu kimse niye yazdin demezdiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…