42 gr. 240 kalori kaptan...
Wuwum tatlım en azından aynen böyle devam et , daha azını yeme tatlım
Bir güzel çikolatadan dün bende yedim canım
Biliyorum benim yokluğum seni çok üzdü , kendini çikolatalarla avuttun ama geldim işte , şimdi tatlı niyetine beni oku
Ohh ohhh cezana sağlık kaptanım , dondurmayı erken yeseydim keşke
Aman neyse senin cezaları görünce benimki fena değil yine , beni yakan o çikolata oldu en kalorilisinden yemişim :125::125::125:
Geldi mi bu sabah ?
O zaman herkes özellikle dikkat etsin , cuma günü günaydın bile demeden kilomuzu yazalım .
OLur duracağız sanırız aniden bir işimiz çıkar , olmadı modem bağlantımız gider
Ama paylaşım alanına akşama kadar taşıma süresi yok mu ? Saat 16:00 ya kadar mıydı 18:00 mi ?
Bence bekleyelim kaptan belki kilo vermiştir
o zaman 240 kalori ve gec satte yedigin icin 100 mekik,göbüsler büyümesin demi ama42 gr. 240 kalori kaptan...
Kızlaaaaaar;
Süper bir zayıflama egzersizi buldum tek hareket.
Başınızı önce sola sonra sağa çeviriyorsunuz.Bu hareketi sadece 3 kere tekrarlıyorsunuz. Bu kadar....
Bu hareketi size bir şey ikram edildiğinde yapıyorsunuz... Çok işe yarıyor....
herkes senin yoklugunu bekliyormus cnm aviunmak icin,baksana kacamak trafigi var takimda
ben öglen cikacakken altta nikini gördüm,annesi rahatsizdi,acaba o yüzdenmi gelemiyor,bilmyorum
18 e kadar cnm,biz paylasalim listemizi,gelirse düzeltiriz,18 den sonra gelirse zaten düzeltme sansimiz yok
o zaman 240 kalori ve gec satte yedigin icin 100 mekik,göbüsler büyümesin demi ama
gözümden kacmisti,sen soktun gözüme,madem bu kadar israrlisin,onun cinde 100 kalori verim,ne kadardir bakmadim ama bundan az degildirŞey yyyy, kaptan , haksızlık olmasın diye söylemek zorundayım, öğlenki arada bir de su böreğim vardı benim. Gözünden mi kaçtı yoksa onun cezası yoksa bileyim yani aralarda yerim bundan sonra ???
Kızlaaaaaar;
Başınızı önce sola sonra sağa çeviriyorsunuz.Bu hareketi sadece 3 kere tekrarlıyorsunuz. Bu kadar....
Şey yyyy, kaptan , haksızlık olmasın diye söylemek zorundayım, öğlenki arada bir de su böreğim vardı benim. Gözünden mi kaçtı yoksa onun cezası yoksa bileyim yani aralarda yerim bundan sonra ???
gözümden kacmisti,sen soktun gözüme,madem bu kadar israrlisin,onun cinde 100 kalori verim,ne kadardir bakmadim ama bundan az degildir
artik sen gecen haftaki kilolarinla toplar,cekersin,haha cezalarimiz yakin birnbirine,ben 2 saat fazla bisikletle hallederim cezayi,sen düsün
Yarın , bütün çççoooookkkkk sevdiğim insanlar yatılı misafirliğe geliyor ya iki günlüğüne. Ben stresten veririm o kalorileri sen merak etme. Zaten benim kayınpeder benim beynimi yer, ordan yarısı gider cezamın. Geri kalanları da diğerleri götürür....Offff
Ama dürüstlüğüme bakar mısınız yaaa... İlk cezamı aldığımda ne kadar mahçup olmuştum. Şimdi ceza arsızı oldum.
***7. TAKIM 305. ETAP***
SAPHIRA (87.6 / 88.6 / -1 / -%1.14)
nev81 (88.2 bildirim yapmadı
lepistesinyavrucugu (92/91.1/0.9/%0,98)
ipekyol (75,4 / 76,8 / -1.4 /-%0.93) yüzdesi 2'ye bölündü
pasam3405 (84.7 / 82.1 / 2.6 / %3.06)
maviyesil1999 (66,9/68/1.1/-%1,64)
kelebekolcam (86.9 / 86.9 / 0 / %0)kilosu aynı
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
dudujan (104,1 / 103.8 / 0.3 / %0,29)
ganfed(56,3 / 56 / 0.3 / %0.53)
anşaaa (69.4 / 70.1 / -0.7 / -% 0,34 yüzdesi 3'e bölündü
Berenim2012 (88 / 81.2 / 6.8 / %0.97) 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü
7. Takım Ortalaması:% 0.27
selam kızla
onay alabilir miyim?
***7. TAKIM 305. ETAP***
akabe (147 / 144.9 / 2.1 / %1.43) tartı değişiminden kaynaklı 7 kg etap başlangıç kilosuna eklenmiştir
Berenim2012 (88 / 81.2 / 6.8 / %0.97) 297. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 8'e bölündü
selam kızla
onay alabilir miyim?
canım menün olmamış, börekler için kaç kalori hang büyüklükte biilemiyorum.günaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout
cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
menü güzel spor harika canım benim keşke çorba olsada içsem :)) yokmu bi tabak gönderen midem bulanıyo sade çorba olsa yeterevin adresini veririm :))))
teşekkürler canım beni büyük eziyetten kurtardınGeçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...
kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!
....
49 a kadar saymak güzel yöntem :))) birde dünü kaçamaksız atlattım.günaydin cnm
tekrardan gcecmsolsun cnm
yersen kebaplar,bilmem neler
bu hafta fazla bekliyordum senden
sabah az olmus,öglen yine hazir gida,aksam az,yemege mide almiyor ama pastayi aliyor
masallah cnm,cok güzel
askolsun zeynep,topraks o kadar anlatti ama demi,resimli bile anlatti,dikkat etmemissin demekki
baklava deme yaa,seytan dürtüyo,kalk baklava yap diye:18:
ben gördüm burda
incede olsa kalorili cnm(söyleye bakin hele,kendini unutmus gibi)
dünü kacamaksiz atlatan yokmu ya
yok cnm,o merdiven modasini büyümeyenbayby cikardi,onlari saymiyoruz tabikinede,odadan odaya attigmiz adimlarida sayalim o zaman,yürüyüs sayilir sonucta
kilon icin tebrikler
lahmacun yiyceksen öglen ye ve 1 tane ye,spor güzel
afiyet olsun cnm,bende seni tebrik ediyorum,kacamaksiz tamamliyorsun haftayi
buda bir yaklasim cnm,benim aklima gelmemisti,balik kardesligindendir
evet cnm,baya bilimseldi,her derde devadir sarimsak diye gözümü cikaracaktim
valla ben 49 a kadar saydim,ceza almadim diye sevindim,alintilari tek tek saymak zor geldi,alintilida saydimmi bahari gecemem nasilsa,o yüzden yorulmim dedim
tamma cnm,sanada kolay gelsin
afiyet olsun cnm,cezanida unutmadigin icin tesekkürler,ceza alipta cekmeyenler düsünsün
görüsürüz cnm
cok pahalimi digital tartilar cnm,yani ondan alsan kendine,daha belli olur verdigin kilolar:26:
tesekkürler cnm
hos geldin cnmm
he valla kadigimiz yerden devam
ben onu bile veremedim cnm
valla bende dün sikinti bahanesiyle canim ne istiyorsa yedimfazla cikarim dedim ama ayni ciktim,haftayada regl olucam,artik biliyorsun regl haftasini,öbür haftada bireyselde 1.olurum heralde
canım azyiyorsunbiraz daha arttırmalısınben dun ne yedıme geleyım ıhmmm bı dakka
sabah 1 bardak sut 1 kbrıt ktusu peynır 3 zeytın 1 dlım kepek ekmegı
ara 1 yesılcay 2 tane form bskuvısı
öglen slata yedım brazcık peynır yanında
aksam 4 kasık ıspanak yemgı yedım 3 kasık ygurt bıde yarım dlım ekmek kepeklı
sonra 1 nescafe
2 lıtre su
yarım saat dans ettım kafadan hop zıp tarzı
200 kere egılıp kalktım kucul buyul oyun u gbı
snra ayaklarımı karnıma dgru cektım 50 btanesını 50 öburunu
menü güzel canım börek bozmuş biraz :)Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 biber dolması
3 kaşık yoğurt
ara 1 dilim su böreği
Akşam
2 biber dolması
3 kaşık yoğurt
Ara
1 güzel çikolata
Su 2 lt
Spor dip bucak temizlik
Bütün hafta kaöamak yapmadım perşembe krize girdim. Üzgünüm . Cezamı bekliyorum kaptan.
Geçen cezamdan 50 mekik kaldı
250 de kalori cezam kaldı.
herkeslere ceza yağmış :)slm ben geldim,rapunzel ben cikmadan önce gelmistin sen,kilonu yazmamissin,listeyi hazirlicaktim,bir rapunzel kalmis,cnm hadi cabuk ol lütfen:18:
hehe kimseciklerde benden asagi kalmamis anlasilan,herkes kacamak günü ilan etmis,simdi cezalara gelelim
bahar 1 dl pasta ortalama 250 kalori civari,seninki ince diye 200 olsun hadi,aksam yedin diye 100 de mekik cezasi,kolay gelsin
aus 437 kalorilik ceza ve gec saatte dondurma yedigin icin 100 mekik,kolay gelsin
bayby senin cikonun ortalama büyüklügü nedir,yada markanin üzerinde kalorisi varmi ona göre vereyim cezami
pegasus 354 kalori +200 kalori börekler icin +30 dk ek spor+200 mekik
toplam554 kalori,200 mekik ve 30 dk ek spor,kolay gelsin
güzel egzersizmiş canım tebrikler :))Kızlaaaaaar;
Yarın , bütün çççoooookkkkk sevdiğim insanlar yatılı misafirliğe geliyor ya iki günlüğüne. Ben stresten veririm o kalorileri sen merak etme. Zaten benim kayınpeder benim beynimi yer, ordan yarısı gider cezamın. Geri kalanları da diğerleri götürür....Offff
Ama dürüstlüğüme bakar mısınız yaaa... İlk cezamı aldığımda ne kadar mahçup olmuştum. Şimdi ceza arsızı oldum.
***7. TAKIM 305. ETAP***
selam kızla
onay alabilir miyim?
Selamlar saphıra ,
Listeniz doğru , paşam3405 in ortalaması 3,07 ye yuvarlanıyor ama ortalama değişmiyor .
0,27 % Doğru canım
Selamlar saphıra ,
Listeniz doğru , paşam3405 in ortalaması 3,07 ye yuvarlanıyor ama ortalama değişmiyor .
0,27 % Doğru canım
Merhaba canım,
paşam3405 in ortalaması, takım ortalamasını etkilemiyor ama 3,07. Takım ortalamanız da doğru canım paylaşabilirsin.
cnm zaten cuma isimiz varsa persembeden bilkdirebiliyoruz,rapunzel aksam geldi,bu gün yogun olacagini biliyordu,annesi rahatsizdi,aksam yazsaydi kilosunu kimse niye yazdin demezdikiBişey sorcam;
Perşembe sabahları tartılsak da, yine cumaları listeyi taşısak olmaz mı. En azından perşembe sabahtan akşama kadar listeyi tamamlarız, bildirimde bulunmayan da kalmaz. Cuma listeyi paylaşcak kişinin işi bile çıksa liste hazır olduğundan sorun da olmaz birimiz taşırız .
Yani nacizane fikrim. Bu konuyla ilgili kural varmı bilmiyorum . Rapunzel diyelim ki bu hafta çok kilo verdi ama bildirimde bulunamadı takımı etkilyor , kendini de etkiliyor. 3 kez bildirimde bulunmazsa listeden çıkartılıyor. Yazık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?